Για τη χθεσινή υπερεμφάνιση μόνο ο nik σχολίασε. Περιμένω κι εγώ να σχολιάσει κανένας για να μη γράφω μόνος μου εδώ μέσα και με πείτε και εμπαθή

αλλά αφού δεν το κάνετε τι να κάνω...
Χθες παιχταρά μου έδωσες το προσωπικό σου ρεσιτάλ. Αυτό που είδαμε στα 34 "ποιοτικά λεπτά" που έπαιξες ήταν η προσφορά του ταλέντου σου στα αχόρταγα μάτια μας. Το απαύγασμα της καριέρας σου, το αποκορύφωμα του ταλέντου σου.
Κάθησα να δω ξανά αυτά τα 34 "ποιοτικά λεπτά" όπως ονομάζουν οι θαυμαστές σου κάθε λεπτό που έχουμε την τύχη να γινόμαστε κοινωνοί της αξίας σου και αυτόπτες μάρτυρες του μεγαλείου σου. Κάθησα να απολαύσω το κοντρόλ σου που μπροστά του Ρονάλντο ο υποκλίνεται με σεβασμό. Την απαράμιλλη τεχνική σου που κάνει τον Μέσι να νιώθει άμπαλο σκουπίδι. Την ταχύτητά σου που μπροστά της ο Κακά νιώθει χελώνα. Την πάσα σου που κάνει τον Ροναλντίνιο να κοκκινίζει από ντροπή. Τα σουτ σου που κάνουν τον Τζέραρντ να περνά ώρες ατελείωτες να τα αντιγράψει.
34 "ποιοτικά λεπτά" που είναι αρκετά για το επίπεδό μας παιχταρά μου. Γιατί παραπάνω δεν καταλαβαίνει αυτή η άμπαλη χώρα που δεν έχει παραστάσεις από ποδόσφαιρο στο υψηλότερο επίπεδο.
Μετά την παράσταση των 34 "ποιοτικών λεπτών" έβγαλα το fast forward X 4 από το dvd, πάτησα το play, φόρεσα τα γυαλιά μυωπίας μου που είχαν παραπέσει κάπου πίσω από τον καναπέ και πήγα ευτυχισμένος για ύπνο.
Σ' ευχαριστώ!