Author Topic: Vladan Ivic  (Read 75965 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline bane

• Αλλαγή
Απ: Vladan Ivic
« Reply #2040 on: June 06, 2017, 21:34:19 »
οταν θα δω την ομαδα να λυσσαει απο το πρωτο λεπτο των αγωνων σε καθε ματς ,μα σε καθε ματς μονο, τοτε αυτος θα ειναι ο ιδανικος προπονητης για μενα ειτε λεγεται ιβιτς,ειτε γκαρσια ειτε αναστασιαδης ειτε πουτσαρας .επειδη εχω βαρεθει τοσα χρονια να ζυγιζω συν και πλην οταν θα ερθει ο μεσσιας το μονο που θα συζηταμε ειναι το σκορ του αγωνα.
νοοτροπια κυριοι ,νοοτροπια. αλα σακχοφ ενα πραγμα
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #2041 on: June 07, 2017, 00:18:37 »
Συζήτηση πολλών ωρών (που ολοκληρώθηκε νωρίτερα) έγινε ανάμεσα στον Βλάνταν Ιβιτς και τον Λούμπος Μίχελ.

Και είναι ξεκάθαρο ότι δεν κρατά μια κουβέντα τόσες πολλές ώρες όταν υπάρχει προδιάθεση για διαζύγιο! Τα δεδομένα είναι αυτά: αύριο το πρωί θα γίνει η νέα συνάντηση. Με το τέλος της σημερινής, ο Μίχελ μίλησε τηλεφωνικά με τον Σαββίδη για μισή ώρα και τη μετέφερε όλη την κουβέντα με τον προπονητή. Από την πρώτη στιγμή το metrosport.gr και η «Μ» είχε σημειώσει ότι ο Σλοβάκος στηρίζει τον Ιβιτς και θέλει να παραμείνει στην ομάδα. Η ουσία είναι ότι το διαζύγιο ανάμεσα στις δυο πλευρές ΔΕΝ είναι δεδομένο και αυτό επαναλαμβάνουμε φαίνεται και από τη διάρκεια της κουβέντας. Τι περιμένουμε το πρωί της Τετάρτης; Το τελικό ραντεβού και την ΑΠΑΝΤΗΣΗ του Ιβιτς σε όλα όσα του είπε ο Μίχελ. Επομένως πρέπει να περιμένουμε μερικές ώρες ακόμη για να μάθουμε αν χωρίζουν οι δρόμοι ή θα συνεχίσει η ΠΑΕ με τον Βλάνταν μαζί!

Offline tsompanoskylo

• Αποστολή
  • **
« Reply #2042 on: June 07, 2017, 08:28:10 »
Μακάρι

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
« Reply #2043 on: June 07, 2017, 10:37:03 »
παγωμα μεταγραφων, ακομα χειροτερα, παγωμα αποδεσμευσεων με εφιαλτικο και για σενα τασο σεναριο να πας ολλανδια για να επαναξιολογησει ο νεος κοουτς το ροστερ και δη τους αχρηστους γκιαουρηδες. κατι τετοιο μας παει παρα πολυ πισω και σε συνδυασμο με πωληση τσιμιροτ θα ξεκινησουμε παλι το πρωταθλημα με τον ανεβασμενο χαριση και τον αποφασισμενο πλεον πελκα.

Αυτό δεν είναι εφιαλτικο σεναριο, είναι δυστυχως κατά 99% σιγουρο ότι θα συμβει. Ολο το καλοκαιρι μας σε 2 γραμμες (αν φυγει ο Βλανταν).

Offline Matador

• Αλλαγή
« Reply #2044 on: June 07, 2017, 13:22:02 »
Τελος και επισημα ο Βλανταν. Το ειπαν στο ραδιο!

Καλη τυχη ρε Βλανταν στα επομενα βηματα σου!
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

Offline TheKingOfNothing

• Αποστολή
  • **
« Reply #2045 on: June 07, 2017, 13:32:26 »
Αντίο ρε Βλαντούσκο. Μόνο ΠΑΟΚ.

Offline Niki4os

• Κερκίδα
  • *
« Reply #2046 on: June 07, 2017, 14:50:34 »
Πρέπει να μάθει ο λαός του ΠΑΟΚ για ποιό λόγο δε θέλει ο Ιβιτς να παραμείνει.

Offline joe nagbe4

• Κερκίδα
  • *
« Reply #2047 on: June 07, 2017, 15:14:22 »
Παλι θα μεινουμε με τα γιατι.Ο ιβιτς φευγει(αν φυγει) γιατι ενοχλει πολυ τους κατω.Το βαλανε σκοπο και μας καθαρισαν.Πρωταθλημα το 2070 να μαστε καλα.
βαζελος=ο μεγαλυτερος εχθρος του Π.Α.Ο.Κ.-καποτε πρεπει να το καταλαβουμε ολοι.

Offline tsompanoskylo

• Αποστολή
  • **
« Reply #2048 on: June 07, 2017, 16:44:08 »
Ας φαμε τωρα στη μαπα ενα καινουριο πλανο τριετιας, που μεχρι να το χονεψουμε θα ρθει κι ο μεθεπομενος.

Offline Vorious

• Αλλαγή
« Reply #2049 on: June 07, 2017, 18:13:10 »
Ας φαμε τωρα στη μαπα ενα καινουριο πλανο τριετιας, που μεχρι να το χονεψουμε θα ρθει κι ο μεθεπομενος.

Ωραία τον στηρίξαμε τον κυπελλουχο Ίβιτς!!!
 Δεν πήρες πρωτάθλημα? Ουστ ρε σκυλε!
Τι? Δεν έπαιξες καλά στα συνεννοημενα πλευ οφ? Στο διάλογο ρε!

Άντε με γειά μας η νέα φιλοσοφία, η νέα ομάδα, οι νέες μεταγραφες, το νέο πλάνο, ο νέος χρόνος προσαρμογής, η νέα ασυλια μέχρι να χαθεί και το επόμενο πρωτάθλημα.
Τι είχες ΠΑΟΚ τι είχες πάντα....

Πουλί ελπίζω να ξασμιξουν οι δρόμοι σου με τον ΠΑΟΚ γιατί είσαι ψυχαρα.
Αν δε σμίξουν βέβαια στ αρχιδια μου κιολας
ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

Offline agraf

• Αλλαγή
« Reply #2050 on: June 07, 2017, 19:39:05 »
Προσέφερε πολλά, του έδωσε όμως και ο ΠΑΟΚ τρομερή ευκαιρία. Δεν είμαι σίγουρος ποιός βοήθσε ποιόν πιο πολύ.

Οι Αθηναίοι και τα λαμόγια της Θεσσαλονίκης φαγώθηκαν πάντως να τον φάνε. Τις τελευταίες μέρες χύνουν δηλητήριο. Τους πόνεσε πολύ το σκηνικό της λεωφόρου. Μάλλον ελπίζουν να κάνει πισωγύρισμα ο ΠΑΟΚ.

Όλα είναι στο χέρι της διοίκησης του ΠΑΟΚ.

Offline t.b

• Αλλαγή
« Reply #2051 on: June 07, 2017, 21:27:04 »
Και ο τζαβελλας τους πόνεσε....
Δυστυχώς βάσει αποτελέσματος εμάς μας πόνεσε η αλλαγή γυμναστή.

Γενικά εγώ ήθελα να μείνει τουλάχιστον για τρία χρόνια γιατί πέρα που η χρόνια, για μένα ήταν επιτυχημένη, δεν πιστεύω πως ο επόμενος θα είναι καλύτερος. Βασικά και καλύτερος να είναι από ιβιτς τα λαμόγια θα τον φάνε αν δεν παίζουν οι κουτσουλιακοι. Ασε που πάμε πάλι σε καινούργια πλάνα και πάμε όλοι στην προετοιμασία για να δούμε ποιος μας κάνει... και πάλι από την αρχή όπως σωστά γράφτηκε και από άλλους.

Το μεγάλο μου στραβωμα που έφαγα με το πουλί ήταν με το θέμα χεστης που βγήκε από ιβαν. Για μένα χεστης και ΠΑΟΚ δεν υπάρχει.

Offline Vorious

• Αλλαγή
« Reply #2052 on: June 07, 2017, 21:59:47 »
Έπρεπε να φύγει
Τόσα χρόνια συνηθισμένοι στην υψηλή προπονητική του λάιβ, του φόρουμ και του χορταριου, ο μαθητευόμενος μάγος Ίβιτς (αντιγραφή από αρδ και συνφορουμιτες) ήταν παραφωνια

Offline Vorious

• Αλλαγή
« Reply #2053 on: June 07, 2017, 22:01:50 »
Καλά που ξεκουμπιστηκε για να χορτάσουμε προπονητική!
Άκου εκεί να χάσει το πρωτάθλημα απ τον πρώτο γύρο που δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί το υπερόπλο Κλάους!

Offline Maestro

• Αποστολή
  • **
« Reply #2054 on: June 07, 2017, 23:07:16 »
ενταξει ο ΙΒΑΝ ειναι μονο για παναγια σουμελα, ΙΒΑΝ ΤΡΟΜΕΡΟΣ καπελακια, συνεντευξεις 20λεπτες μα απειρες μαλακιες, για πανηλιθιο τεκνο με ακυρα tweets και γενικα ειναι ΓΤΠ

Offline lostinprobatopoihsh4

• Αποστολή
  • **
« Reply #2055 on: June 07, 2017, 23:20:35 »
Έπρεπε να φύγει
Τόσα χρόνια συνηθισμένοι στην υψηλή προπονητική του λάιβ, του φόρουμ και του χορταριου, ο μαθητευόμενος μάγος Ίβιτς (αντιγραφή από αρδ και συνφορουμιτες) ήταν παραφωνια

Vorious with all due respect στο λαιβ κατα καιρους συμμετέχεις κ συ. Κ για το υπεροπλο Κλαους που λες παρακατω, ευθυνεται αυτός που δεν πηρε σ φορ, οχι το λαιβ, θενκ γκαντ. Μεγαλη δυναμη οι συνφορουμιτες, διώξανε τον μουρίνιο του νόβισαντ

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #2056 on: June 07, 2017, 23:38:51 »
Αν τελικα φυγει, εγω τον ευχαριστω. Προσφερε καποια πραγματα, κυριως το κυπελλο, αρα για μενα μπαινει στην καρδια μου για παντα οπως ολοι οι προπονητες που εφεραν τιτλο. Απο την αλλη μερια δεν ημουν καθολου σιγουρος οτι την επομενη χρονια θα μπορουσε να βελτιωσει και να κουμανταρει καλυτερα ενα καραβι οπως ο ΠΑΟΚ και οπως θελουμε εμεις.
Εδειξε αρκετες φορες εναν αλλοπροσαλλο εγωισμο, κατι εμμονες και να μην μαθαινει απο τα λαθη του. Μας προσφερε ενα τριμηνο χορταστικη μπαλα.
Απο την αλλη και γω συμμεριζομαι και ιδρωνω αν ο αντικαταστατης του θα ειναι καλυτερος, θα εχει πιο δυνατη προσωπικοτητα, θα εχει περισσοτερη λυσσα νικητη, θα εχει ικανοτητα να προσαρμοστει στα δεδομενα του ελληνικου πρωταθληματος και παει λεγοντας. Τα οποια βεβαια εχουν αμεση συναρτηση με το πλανο του Ιβαν, αν τα σωστα βηματα που εκανε περυσι θα συνεχιστουν και θα αυξηθουν ή θα ειναι στο ιδιο μοτιβο του παρελθοντος με κατι ανατολικους δανεικους και κατι δερβεναγες Πουρλιοτοπουλους.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline Maestro

• Αποστολή
  • **
« Reply #2057 on: June 08, 2017, 00:06:12 »
Θελω να πω καποια πραγματα εδω στο φορουμ ειδικα στο θεμα ιβιτς και φου εχω διαβασει ολα τα σχολια των συμφορουμντων
Διαβαζω οτι ειναι λιγος, μαθητευομενος, ναι καλος αλλα οχι παραπερα, απειρος, οχι για το μεγεθος του ΠΑΟΚ, εμμονες, εγωισμους, κτλ κτλ.
Νομιζω οτι εμεις δεν εχουμε καταλαβει κατι..η γνωμη μου οκ?
Ακουω για το μεγεθος του ΠΑΟΚ...για πιο μεγεθος μιλαμε, γιατι εγω που ξερω στα 44 μου χρονια ειναι οτι ο ΠΑΟΚ ειναι ενα τεραστιο ΟΠΑΔΙΚΟ μεγεθος με μια τρομερη ομαδα στο ποδοσφαιρο στα 70'ς, τρομερη ομαδα μπασκετ στα 90'ς και καποιες αναλαμπες σε βολλευ χαντμπωλ κτλ κτλ.
Σε ποδοσφαιρο ημασταν και ειμαστε μια μετρια ομαδα τα τελευταια 30 χρονια.
Εκανε λαθη ο ΙΒΙΤΣ? οκ ποιος δεν κανει λαθη? Μαθαινει? Μαθαινει και συνεχεια θα μαιθαινει. Ο καιονουργιος δεν θα κανει λαθη? Ειναι απειρος? ΗΤΑΝΕ...τωρα εχει καποια εμπειρια. Εγωισμους κολληματα...ναι το δεχομαι αλλα οι προπονητες εχουνε να διαχειριστουνε 25 παιχτες καθε μερα και οχι μονο σε ενα ματς και ειδικα στον ΠΑΟΚ αυτο ειναι επι 10. Ειναι γνωστης της καταστασης εχει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ δειγματα προπονητικης, ειναι χρονια στον ΠΑΟΚ και για μενα ητανε Η ΤΕΛΕΙΑ ΛΥΣΗ ΜΕ....ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ...οχι εφημερη. Αφηστε που ειχε αρχισει να καθαριζει την ΧΛΕΜΠΑ. Οταν οι παιχτες οι τωρινοι και οι κοαινουργιοι που θα ερθουν ξερουν οτι ενας προπονητης ειναι συνηφασμενος με το ονομα της ομαδας ΣΕΒΟΝΤΑΙ...οταν ξερουν οτι ηταν περσυ το αφεντικο, ειναι φετος το αφεντικο, και θα ειναι και του χρονου...δεν κουνιετε φυλλο...οταν βλεπουν περαστικους συνταξιουχους κτλ κτλ τα κανουνε μπουρδελο...Ο ΠΑΟΚ του σαββιδη ειναι η μεγαλυτερη σαπουνοπερα που εχει γινει...καθε χρονο κατι θα γινετε με τους πεχτες τεχνικους διευθυντες επεισοδια προπονητες γυμναστες κτλ κτλ που θα γινομαστε σουργελο πανελληνιως...φετος μετα τον τζαβελλα ακουσατε ΚΙΧ απο τους παιχτες η κανεναν αλλον μεσα στην ομαδα? ΓΙΑ ΜΕΝΑ αυτο ειναι το μεγαλυτερο επιτευγμα. ΔΥΣΤΗΧΩΣ ξαναμπαινουμε σε "ΤΡΙΕΤΕΣ ΠΛΑΝΟ", τρομαρα μας, με ηλιθια αρθρα απο τους αρδ περι γενικων αλλαγων, μαχαιρια σε κοκκαλα, βαθιες τσεπες, κτλ κτλ και του χρονου παλι τα ιδια...την στιγμη που εχουμε εναν καλο κορμο μια ελευση καινουργιου προπονητη τα γαμει τα παντα. Ο ιβαν και ο υιος ψαχνονται για αναγνωριση και θεοποιηση και ψαχνουν την εφημερη και γρηγορη επιτυχια χωρις κανενα πλανο. ΟΤΑΝ ΣΤΑ 6 ΧΡΟΝΙΑ εχουνε περασει 3 καραβια παιχτες 2 πουλμαν τεχνικοι διευθυντες προπονητες γυμναστες διοικητικοι παραγοντες και η ομαδα δεν μπορει να κοντραρει εναν ΠΕΘΑΜΕΝΟ βαζελο και μια νεφοτιστη κουλα που ελειπε και δυο χρονια τοτε για μενα φταιει ο ΚΟΙΝΟΣ ΠΑΡΟΝΟΜΑΣΤΗΣ. δεν χρειαζετε να επαναλαμβανομαι...και ενα ΥΓ...στο τελευταιο ματς ειδαμε και ποσο ο ΚΟΣΜΟΣ του ΠΑΟΚ αγαπαει την ομαδα..αντι να εχει 32000 ταλιμπαν ητανε σαν να παιζαμε φιλικο καλοκαιριου.

Offline Vorious

• Αλλαγή
« Reply #2058 on: June 08, 2017, 08:46:39 »
Έπρεπε να φύγει

Vorious with all due respect στο λαιβ κατα καιρους συμμετέχεις κ συ. Κ για το υπεροπλο Κλαους που λες παρακατω, ευθυνεται αυτός που δεν πηρε σ φορ, οχι το λαιβ, θενκ γκαντ. Μεγαλη δυναμη οι συνφορουμιτες, διώξανε τον μουρίνιο του νόβισαντ

Αδερφε αφού ξαναδιαβάζω αυτό που έγραψα διαπιστώνω το μεγάλο μου λάθος που έβαλα μέσα στην ίδια παρένθεση το "συνφορουμιτες" με το "αρδ".  Τους περισσότερους εδώ μέσα τους σέβομαι και σε καμία περίπτωση δε θέλω " να την πω " σε κάποιον/ους
Επίσης ειναι αυταποδεικτο οτι και λαθη εκανε και νεύρα εσπασε.

Κατά τα άλλα τώρα και διαβάζοντας αυτά που γράφαμε για Ίβιτς την περίοδο του σκηνικού με τον τζαβελα, δε μου ρχεται καλά η μη στήριξη Ίβιτς στις προπονητικες στραβες του, ειδικά εδώ μέσα που υπάρχει σοβαρός προβληματισμός για τον ΠΑΟΚ.
Επίσης με τσατιζει που οι αλλοθρησκοι και ειδικά οι αρδ χαίρονται με το σουταρισμα του πουλιού.

Τι να πω, στο βόλεϋ μας/μου κακοφανηκε η αλλαγή του μπακ του μπακ κάλμα και σηκώσαμε την τρίτη συνεχόμενη με τον καινούργιο!

Στο φινάλε στ αρχιδια μου ο Μουρίνιο απ το νοβισαντ. Το ταβερνάκι ξηλωνε βαρέθηκα και τους νέους χρόνους προσαρμογης

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
« Reply #2059 on: June 08, 2017, 09:12:14 »
για να μην πω αργοτερα σας τα λεγα εγω θα τα γραψω τωρα

ο ΠΑΟΚ του ιβιτς ηταν μια ομαδα που μεσα στην χρονια αναπτυσσοταν μεχρι τον φλεβαρη μηνα.στα ματς με την σαλκε εδειξε τις πραγματικες αδυναμιες της στον υπερθετικο βαθμο,ενω στο ματς με την αεκ στο οακα φανερωσε και τις εμμονες του προπονητη της

εκει που προσωπικα ειπα πως ο συγκεκριμενος προπονητης ακομα μαθαινει και πρεπει να ξεκολησει το μυαλο του σε καμια βεροια ηταν ο πρωτος ημιτελικος στην λεωφορο.ομως ο ιδιος προπονητης 2 βδομαδες μετα ξεκολιασε την βαζελα (κι ας εχασε τα τε α τε ο κλωναριδης,κι εμεις σε καθε ματς εκει ενα τετοιο τουλαχιστον καταφερνουμε και το στελνουμε αουτ π.χ ενρικε στον πρωτο ημιτελικο.δεν παιζουν μπαλα στην κουβεντα μας οι χαμενες ευκαιριες..)και 10 μερες αργοτερα εκανε αψογο κοουτσαρισμα και κατεκτησε το κυπελο.αντικειμενικα μιλωντας παντα

τα πλει οφ προσωπικα δεν μπορω να τα χρεωσω μονο στον ιβιτς.ειδα παιχτες να μην μπορουν να κανουν τ αυτονοητα,πραγματα που μεσα στην χρονια γινοταν αυτοματα.ακομα και τα πουλεν μας δεν μπορουσαν να παρουν τα ποδια τους η ακομα χειροτερα νομιζανε οτι το καθηκον τους το κανανε με την κατακτηση του κυπελου
σ αυτο μεριδιο ευθυνης περα απο τον ιβιτς εχει ολος ο οργανισμος του ΠΑΟΚ και καθαρα ξεκαθαρα και οι ιδιοι οι παιχτες

αγωνιστικα λοιπον το ποστ του τασουλη τα περικλειει ολα οσα ηθελα κι εγω να πω.απλα προσθετω πως ο σερβος καταλαβε και το ποιος ειναι ο πιανολας και τον σουταρε.δεν σουταρε ομως ολους οσους επρεπε να ειχε σουταρει απο μεσα την ομαδα.ποτε δεν θα μαθουμε δυστυχως ποιους ηθελε να διωξει.το δυστυχως το λεω γιατι κατα την γνωμη μου το αποστημα που αποτελειται απο παραγοντες παιχτες και αρδ στο εσωτερικο του ΠΑΟΚ ειναι τοσο δυνατο και δεν μπορει να σπασει οσο δυνατη ειναι η παραδοσιακη δεξια των ολιγαρχων στην ελλαδα του 2017...

ερχομαστε στο πριν 10 μερες.ξαφνικα μαθαινουμε θεμα απειλων προς τον προπονητη της ομαδας το οποιο τιθεται απο τον ιδιοκτητη της.προσωπικα καταλαβα οτι ο ιδιοκτητης θελει να διωξει τον προπονητη
παρενθεση μην περιμενει κανεις να πει κατι ο ιβιτς για ολα αυτα.δεν ειπε κανεις ποτε και τιποτα στον ΠΑΟΚ του μαικηνα πραγματα τα οποια ο κοσμος ειτε υποψιαζοταν ειτε περιμενε ως απαντηση...μεχρι και το τοπ ονομα που ηρθε στην ομαδα,ο αρνεσεν...

στεκομαι στο θεμα των απειλων.δεν με ενδιαφερει ποιος ειναι ο προπονητης του ΠΑΟΚ.μιλαμε για τον θεσμο τωρα.αν οντως εγιναν απειλες και οντως φοβηθηκε ο σερβος δεν το συζηταμε περαιτερω δεν εχει καμια δουλεια να βρισκεται στον ΠΑΟΚ.
αν δεν εγιναν απειλες η αν τις χρησιμοποιησε ο σερβος για να ζητησει πραγματα απο τον μαικηνα δεν το συζηταμε ξανα.τον μπουλο.
προσωπικα ομως φοβαμαι οτι οι απειλες ειναι επιστημονικη φαντασια του σαββιδη για να επακολουθησει μετα η αποπομπη του ιβιτς.
ας πουμε ομως πως ισχυουν ολα αυτα.οταν καποιος απειλει τον υπαλληλο μιας εταιρειας και ο ιδιοκτητης της εταιρειας το καταγγελει δημοσια παει να πει πως υπαρχουνε βασιμες αποδειξεις γι'αυτο και οι επομενες κινησεις στοχο θα εχουν την προστασια των υπαλληλων.
προσπαθει να κανει τα παντα για να νιωσει ο καθε υπαλληλος ασφαλεια.οτι σημαινει αυτο το τα παντα.εγω προσωπικα δεν ειδα απολυτως τιποτα,εκτος κι αν ολα αυτα εχουν παρασκηνιακου περιεχομενου ενεργειες(εδω γελαμε).θεωρω πως οταν καταγγελεις απειλες επομενη κινηση ειναι τουλαχιστον μια μηνυση κατ αγνωστων.τελος παντων παω παρακατω στο σκεπτικο μου

αν εγω ημουν καποιος ο οποιος ηθελα να προπονησω τον ΠΑΟΚ του χρονου θα ρωταγα στην πιατσα τι ακριβως εργασιακο περιβαλλον θα βρω αν παω να δουλεψω στην συγκεκριμενη εταιρεια.σκεφτειτε την αντιδραση μου μολις μαθαινα πως ο προηγουμενος προπονητης συμφωνα με τον ιδιοκτητη απειλουταν και γι αυτο υπεβαλλε την παραιτηση του.οι αποριες μου θα ηταν απειρες.απο ποιον απειλουταν;γιατι παραιτηθηκε;γιατι τελικα ο ιδιοκτητης τον αφησε να φυγει;γιατι δεν τον προστατεψε;τον εδιωξε γιατι φοβοταν;που σκατα παω να μπλεξω...

το φαουλ σε οσα ειπε ο σαββιδης ειναι τοσο πολυ χαζο που πραγματικα απορεις αν οντως αυτος ο ανθρωπος διαχειριζεται τοσα λεφτα οσα λενε.δημοσια τετοια πραγματα δεν τα λες γιατι κανεις κακο στην ιδιοκτησια σου.οταν εσυ νομιζεις ομως πως διοικεις μπακαλικο και ακομα χειροτερα οταν συμπεριφερεσαι σαν μπακαλης τα επακολουθα ειναι οσα βλεπουμε σημερα που για μενα ειναι τραγελαφικα

διαβαζουμε τους εγκριτους δημοσιογραφους οτι υπηρχαν παιχτες που ηταν στα σκαρια να ερθουν αλλα τωρα πρεπει να ερθει ο νεος προπονητης για να συμφωνησει.τι να συμφωνησει;υποτιθεται υπαρχει πλανο ετσι δεν ειναι;

διαβαζουμε ξανα τους εγκριτους δημοσιογραφους πως καποιοι παιχτες φετος αδικηθηκαν.σε λιγο καιρο θα διαβασουμε πως καποιοι αλλοι που ηταν δανεικοι γινανε ποδοσφαιριστες που μπορουν να σηκωσουν την φανελα της ομαδας,ενω οι αδικημενοι θα επαναξιολογηθουν απο τον καινουριο προπονητη.μην με ρωτατε πως τα ξερω ολα αυτα διαβαζω το μελλον

διαβαζουμε τελος τους εγκριτους δημοσιογραφους πως οι προτασεις πεφτουν βροχη για παιχτες που εμεις σαν γνησιοι φουτμπολ μανατζερ τους εχουμε βασικους και αναντικαταστατους στον κορμο που στηθηκε φετος και καλως η κακως πηρε κυπελο τερματισε μια νικη παρακατω απο τον πρωτο και εκανε τα περισσοτερα διπλα στην ιστορια της ομαδας,η τα περισσοτερα συνεχομενα.συγχωρηστε με δεν θυμαμαι ποιο ειναι ακριβως το ρεκορ που εγινε φετος

αναρωτιεμαι λοιπον σαν μαλακας αν η αποπομπη ιβιτς ηταν κατι που βασιστηκε πανω σε μια κουβεντα περι απειλων,στο οτι ο σερβος ζητησε πολλα λεφτα για να συνεχισει η αν ο σερβος ζητησε το αυτονοητο που θα ζηταγε καποιος ανθρωπος στο τελος της σεζον 2016-2017 ο οποιος προπονουσε αυτον τον ΠΑΟΚ

ποιο ηταν το αυτονοητο;περα απο τα φραγκα τα συμβολαια και τις μαλακιες,η ουσιαστικη ενισχυση με συγκεκριμενους παιχτες σε συγκεκριμενες θεσεις που θα ερθουν να δεσουν με τους υπαρχοντες(χωρις να μεταγραφει κανενας τους) γιατι ο στοχος του χρονου ειναι ενας.το να διεκδικησεις περισσοτερο απο ποτε τα τελευταια 33 χρονια το πρωταθλημα...

κι εδω τελειωνω το ποστ μου.αν ο μαλακας ο σερβος δεν ηθελε το αυτονοητο κι επικεντρωνοταν στα ανουσια(συμβολαια,λεφτα κτλ) δεν το συζηταω περισσοτερο καλα εκανε κι εφυγε

αν ομως εφυγε γιατι(η και γιατι) ειδε πως το αυτονοητο δεν ειναι στοχος του ιδιοκτητη της ομαδας τοτε το θεμα μας δεν ειναι ο ιβιτς αλλα ο ιδιοκτητης της ομαδας

κι επειδη ποτε δεν θα μαθουμε τι ακριβως εχει συμβει σημερα που μιλαμε στην υποθεση ιβιτς,μονο ενα πραγμα θα μας δειξει το τι ακριβως ισχυει απο ολα αυτα.ο χρονος.ποτε κανεις δεν μπορει να κρυφτει στην διαρκεια του

ο σαββιδης εχει γυρω στις 15 μερες για να μας δειξει πως στοχο εχει κι αυτος το αυτονοητο
επειδη ομως δεν θελω να πω σας τα λεγα και επειδη μεσα μας ενδομυχα ξερουμε ολοι τι θα γινει ο σαββιδης ακομα μια χρονια κατα πασα πιθανοτητα την καιει(μακαρι να πεσω εξω).και δεν ξερω αν νομιζει πως μπορει εσαει να καιει χρονιες χωρις καμια σοβαρη αντιδραση αλλα μαλλον νομιζει οτι μιλαει σε ιθαγενεις τοσο καιρο.δεν νομιζω να ξερει τι γινεται αν τα προβατα θυμηθουν πως ειναι οντως ιθαγενεις...

ο ΠΑΟΚ δεν ειναι παρακατω κανενος σαββιδη και κανενος ιβιτς.ο ΠΑΟΚ και ο ΠΑΟΚτσης δεν μπορει να αναρωτιεται τι θα γινει χωρις σαββιδη χωρις ιβιτς η χωρις τον οποιονδηποτε μαλακα που βγαζει λεφτα απο τον ΠΑΟΚ.ολοι αυτοι θα πρεπει να αναρωτιουνται τι θα γινουν χωρις τον ΠΑΟΚ...