Author Topic: Vladan Ivic  (Read 76116 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline bill_drama4

• Κερκίδα
  • *
Απ: Vladan Ivic
« Reply #20 on: June 18, 2008, 01:49:44 »
ante na doume

Offline blue_eyes

• Βασικός
« Reply #21 on: June 18, 2008, 10:30:04 »
αντε να δουμε 2 φορες..καλως ηρθες Βλανταν

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
« Reply #22 on: July 14, 2008, 12:39:24 »

ºâéôò: «Ãé' áõôü Þñèá óôïí ÐÁÏÊ…»

14/07/2008, 11:49

Ôïí ëüãï ðïõ åðÝëåîå íá óõíå÷ßóåé ôçí êáñéÝñá ôïõ óôïí ÐÁÏÊ åîÞãçóå ï ÂëÜíôáí ºâéôò, ìéëþíôáò óôïõò åêðñïóþðïõò ôïõ åëëçíéêïý Ôýðïõ. «ÎÝñù ðïéïé ëÝíå üôé åðÝëåîá ôïí ÐÁÏÊ ãéá ôá ÷ñÞìáôá. Áõôü üìùò äåí Ý÷åé êáìßá ó÷Ýóç ìå ôçí ðñáãìáôéêüôçôá», åßðå ï ÓÝñâïò åðéôåëéêüò ìÝóïò êáé áíáöÝñèçêå óôïí êüóìï ôçò ïìÜäáò: «Êáé ôüôå ðïõ Þìïõí óôçí ÁÅÊ êáé óôïí ¢ñç, Ýëåãá üôé ôçí êáëýôåñç áôìüóöáéñá óôï ãÞðåäï ôç äçìéïõñãïýí ïé ïðáäïß ôïõ ÐÁÏÊ». Ãéá ôç èÝóç ðïõ ìðïñåß íá ôïí ÷ñçóéìïðïéåß ï ÖåñíÜíôï ÓÜíôïò, ôüíéóå: «ÓÝâïìáé ôïí ÓÜíôïò ðïõ ìå Ýöåñå óôçí ÅëëÜäá. Åêåßíïò îÝñåé êáëÜ ðïéá åßíáé ç êáëýôåñç èÝóç ãéá åìÝíá». Ï 31÷ñïíïò Üóïò èåùñåß üôé: «ÐÝñõóé ïé ðáßêôåò ôïõ ÐÁÏÊ Ýìðáéíáí öïâéóìÝíïé óôï ãÞðåäï. ÐñÝðåé ðñþôá áð' üëá íá ðéóôÝøïõìå óôïõò åáõôïýò ìáò».

ÁíáëõôéêÜ üóá åßðå ï ºâéôò:

Ðþò îåêßíçóáí ïé óõæçôÞóåéò óïõ ìå ôïí ÐÁÏÊ êáé ãéáôß åðÝëåîåò íá óõíå÷ßóåéò åäþ ôçí êáñéÝñá óïõ;

«Áñ÷éêÜ ìå ñþôçóå ï êýñéïò Âñýæáò áí åß÷á êé Üëëï ÷ñüíï óõìâüëáéï ìå ôïí Áñç. Óôç óõíÝ÷åéá ìßëçóå ìå ôïí áäåëöü ìïõ ðïõ åßíáé êáé ï ìÜíáôæÝñ ìïõ, åíþ ìïõ ôçëåöþíçóå êáé ï ê. ÓÜíôïò. Åíáò ðñïðïíçôÞò ðïõ óÝâïìáé ðÜñá ðïëý åðåéäÞ ìå Ýöåñå áðü ôç Ãåñìáíßá åäþ, åðåéäÞ ìå îÝñåé êáé ôïí îÝñù êáëÜ. ÅðÝëåîá íá Ýñèù óôïí ÐÁÏÊ äéüôé îÝñù ôï åðßðåäï ðïõ Ý÷åé áõôÞ ç ïìÜäá óôï åëëçíéêü ðñùôÜèëçìá. ÎÝñù ðïéïò åßíáé ï ÐÁÏÊ êáé ðïý ìðïñåß íá öèÜóåé. Ôþñá îåêéíÜåé ìßá íÝá ðñïóðÜèåéá êáé åäþ óôïí ÐÁÏÊ õðÜñ÷ïõí ðïëëÜ ðåñéèþñéá âåëôßùóçò êáé áíüäïõ, ìåôÜ ôéò ôåëåõôáßåò êáêÝò ÷ñïíéÝò. Çñèá ãéá íá äïõëÝøù óêëçñÜ, ãíùñßæïíôáò üôé Ý÷ïõìå êáé äýï ìÞíåò ðñïåôïéìáóßáò ìðñïóôÜ ìáò».

Ðïéïí èá ÷áñáêôÞñéæåò âáóéêü ëüãï ãéá íá Ýñèåéò óôïí ÐÁÏÊ;

«Åßìáé 3,5 ÷ñüíéá óôçí ÅëëÜäá êáé ðÜíôá Ýëåãá –áêüìç êáé üôáí Þìïõí óôçí ÁÅÊ êáé óôïí Áñç– üôé ôçí êáëýôåñç áôìüóöáéñá ôç äçìéïõñãïýí ïé ïðáäïß ôïõ ÐÁÏÊ. Åßíáé ãåìÜôï ôï ãÞðåäï óõíå÷þò, áêüìç êáé ðÝñõóé óôéò äýóêïëåò óôéãìÝò. Áðü åêåß êáé ðÝñá, åßíáé ï ðñïðïíçôÞò ðïõ ìå îÝñåé êáé ç åðáöÞ ðïõ Ýêáíá ìå ôïõò äéïéêïýíôåò êáé ìå Ýðåéóáí áìÝóùò ãéá íá õðïãñÜøù».

Áñêåôïß åßðáí üôé óõìöþíçóåò ìå ôïí ÐÁÏÊ, äéüôé óïõ Ýäùóå ðåñéóóüôåñá ÷ñÞìáôá áðü ü,ôé ç ðñïçãïýìåíç ïìÜäá óïõ.

«Áõôü äåí Ý÷åé êáìßá ó÷Ýóç ìå ôçí ðñáãìáôéêüôçôá. ÎÝñù ðïéïé ôá äéáäßäïõí áõôÜ, áëëÜ äåí ìå áðáó÷ïëåß ôé ëÝíå áõôïß. ÅîÜëëïõ êé åãþ íéþèù ðïëý êáëýôåñá öïñþíôáò ôï Üóðñï êáé ôï ìáýñï ðïõ Ý÷åé êáé ç ïìÜäá ìïõ ç Ðáñôßæáí, ðïõ ãíùñßæù ðüóï êáëÝò ó÷Ýóåéò Ý÷ïõí ïé ößëáèëïß ôçò ìå ôïí ÐÁÏÊ».

Å÷åôå ìéëÞóåé ìå ôïí ðñïðïíçôÞ ãéá ôïí áêñéâÞ ñüëï óïõ ìÝóá óôçí ïìÜäá;

«Ï÷é, áëëÜ ðéóôåýù üôé ìå îÝñåé êáé ãíùñßæåé üôé ìðïñþ íá äþóù ðåñéóóüôåñá ðáßæïíôáò ðßóù áðü ôïí åðéèåôéêü Þ, áí ðáßæïõìå ìå Ýíáí áìõíôéêü ÷áö, íá åßìáé Ýíáò áðü ôïõò äýï ðéï ðñïùèçìÝíïõò óôï êÝíôñï».

Å÷åéò êáé ôçí êÜèåôç ìðáëéÜ ðïõ ôüóï Ýëåéøå óôïí ÐÁÏÊ…

«Áõôüò ï ðáßêôçò ðïõ áãùíßæåôáé ðßóù áðü ôçí åðßèåóç ðÜíôá øÜ÷íåé ôïí åëåýèåñï ÷þñï ãéá íá êÜíåé ôç óùóôÞ ðÜóá, áëëÜ êáé ãéá íá ìðáßíåé óôçí ðåñéï÷Þ. Áõôü êÜíù êáé åëðßæù íá ôá êáôáöÝñïõìå êáé öÝôïò. Ôï èåôéêü åßíáé üôé èá êÜíù üëç ôçí ðñïåôïéìáóßá, ü÷é üðùò ðÝñõóé ðïõ äéÝêïøá ìå ôçí ÁÅÊ 10 Áõãïýóôïõ êáé ôåëåõôáßá çìÝñá ôùí ìåôáãñáöþí õðÝãñáøá êáé óôçí áñ÷Þ äåí Þìïõí áõôüò ðïõ Ýðñåðå».

Ôïí ÐÁÏÊ ôïí åßäåò ðÝñõóé. Ôïí áíôéìåôþðéóåò. Ãéáôß ðéóôåýåéò üôé Ýêáíå ôüóï êáêÞ ÷ñïíéÜ;

«Èá óáò ðù áõôü ðïõ ìïõ Ýêáíå ìåãáëýôåñç åíôýðùóç üôáí ðáßîáìå óôï ×áñéëÜïõ. Ïé ðáßêôåò ôïõ ÐÁÏÊ Þôáí öïâéóìÝíïé. Ï÷é üôé êáé åìåßò äåí Þìáóôáí Ýôóé óôçí Ôïýìðá. ÁëëÜ êáé óôïõò Üëëïõò áãþíåò, üðùò ìïõ Ýëåãáí ï Éëéåö êáé ï ÃêÜâñáíôóéôò, õðÞñ÷å ôÝôïéï ðñüâëçìá, åíþ ìÜëëïí äåí ðñüëáâáí íá ãíùñéóôïýí êáëÜ üëïé ïé íÝïé ðáßêôåò».

Ðïéïí ÐÁÏÊ èá ðñÝðåé íá ðåñéìÝíïõìå ìå âÜóç êáé ôçí ðñïåôïéìáóßá ðïõ ãßíåôáé;

«ÊÜíïõìå ìåãÜëç ðñïåôïéìáóßá. Èá ðáßæïõìå óêëçñÜ êáé èÝëïõìå íá öèÜóïõìå üóï ôï äõíáôüí ðéï øçëÜ óå ðñùôÜèëçìá êáé Êýðåëëï. Íá åßìáóôå óïâáñïß êáé íá êÜíïõìå áõôÜ ðïõ èÝëåé ï ðñïðïíçôÞò ìáò. Áðü åêåß êáé ðÝñá èá äïýìå Ýíáí ÐÁÏÊ ðïõ èá ðáßæåé åðéèåôéêÜ äéüôé åßíáé ìåãÜëç ïìÜäá êáé ðñþôá áð' üëá èá ðñÝðåé íá Ý÷ïõìå åìðéóôïóýíç óôïí åáõôü ìáò. ÐñÝðåé íá áëëÜîïõìå ìõáëü êáé íá æçôÜìå ôç íßêç üðïõ êáé íá ðáßæïõìå, êÜôé ðïõ äåí ãéíüôáí ðÝñõóé».

Áðü ôïí ÐÁÏÊ Ýëåéøå ç ðïéüôçôá. Ôþñá ðþò âëÝðåéò ôçí ïìÜäá üóïí áöïñÜ áõôü ôï èÝìá;

«Ï êáèÝíáò óêÝöôåôáé äéáöïñåôéêÜ. Å÷ïõìå êáé íÝïõò êáé Ýìðåéñïõò ðáßêôåò. Ìå êáëÞ ðñïåôïéìáóßá êáé åìðéóôïóýíç óôïí åáõôü ìáò, èá öèÜóïõìå øçëÜ».

http://www.sport-fm.gr/article.jsp?id=138371

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
« Reply #23 on: July 14, 2008, 13:08:28 »
Αρκετοί είπαν ότι συμφώνησες με τον ΠΑΟΚ, διότι σου έδωσε περισσότερα χρήματα από ό,τι η προηγούμενη ομάδα σου.

«Αυτό δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα. Ξέρω ποιοι τα διαδίδουν αυτά, αλλά δεν με απασχολεί τι λένε αυτοί. Εξάλλου κι εγώ νιώθω πολύ καλύτερα φορώντας το άσπρο και το μαύρο που έχει και η ομάδα μου η Παρτίζαν, που γνωρίζω πόσο καλές σχέσεις έχουν οι φίλαθλοί της με τον ΠΑΟΚ».

ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

bagos1

• Guest
« Reply #24 on: July 14, 2008, 15:05:42 »
oti kai na leei o ivic tin malakia pou petakse perisi otan upegrapse sta skoulikia den ksexniete

Offline babis36

• Αλλαγή
« Reply #25 on: July 14, 2008, 15:10:26 »
Δεν εχει απολυτως καμια σημασια τι λεει.Μονο τι θα κανει στο χορταρι.Οταν θα κανει τοτε θα παρει και το δικαιωμα να λεει.
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
« Reply #26 on: July 14, 2008, 15:25:12 »
oti kai na leei o ivic tin malakia pou petakse perisi otan upegrapse sta skoulikia den ksexniete

Bagos poio les? Afto oti pige ston Ari gia prwta9litismo?
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

mitsos_g4

• Guest
« Reply #27 on: July 14, 2008, 17:41:11 »
logika tha ennoei ekeini tin mlkia pou eixe pei o Ivic,oti o arikos einai i 4i megaliteri omada stin ellada meta to pok...  :tikitaka:

Offline PAOK-GALATSI

• Αποστολή
  • **
« Reply #28 on: July 15, 2008, 00:37:03 »
ti kathomaste kai analyoume to ti eipe....
gia mena m....... eipe!!ti aspra mavra kai trixes partizan kai trixes katsares!epaggelmatias einai.hrthe na parei ta fragga tou kai na vohthisei ton PAOK!!ayto einai olo.kai kalo einai na afhsei laikismous kata meros.pisw apo ayta pou eipe myrizomai ton aderfo tou!!megalh poutana se tetoia o ilia!
PANELLHNIOS SF PAOK ATHINWN!

Offline zouvalos

• Αλλαγή
« Reply #29 on: July 15, 2008, 02:30:38 »
hahahahaha...............ante entaksei ta paraleei kapws alla re paidia ti egine..........me ligotera den irthe ston PAOK????????.......
PAOK MEXRI EKEI POU DEN PAEI.......

Offline NAI PE

• Αποστολή
  • **
« Reply #30 on: July 16, 2008, 22:24:14 »
Νομίζω ότι σήμερα ήταν αρκετά καλός. Βασικά έκανε ότι έκανε και πέρυσι στο σκουλήκι. Κράτησε τη μπάλα μέχρι να ανέβει η ομάδα μπροστά, τόσο οργανωμένα όσο και στην αντεπίθεση, έβγαλε μια δύο καλές κάθετες και έχασε και μία κλασική ευκαιρία. Από μαρκάρισμα δεν είδα τίποτα αν και ήταν σταθερός και δυνατός στις διεκδικήσεις.
ΠΑΟΚ ΑΡΡΩΣΤΙΑ

Offline epic

• Αποστολή
  • **
« Reply #31 on: August 21, 2008, 13:33:20 »
«Θα προσφέρουμε ουσία» 20-08-2008

Είναι μία σταθερή ποδοσφαιρική αξία και με το καλημέρα στη νέα του ομάδα κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις με τα παιχνίδια ουσίας και ποδοσφαιρικού ρεαλισμού που έχει κάνει μέχρι σήμερα. Ο Βλάνταν Ιβιτς προσέθεσε άλλη μία εξαιρετική εμφάνιση στον αγώνα με την ΤΣΣΚΑ Σόφιας, όντας μάλιστα ο κορυφαίος της ομάδας του, σε μία θέση που μόνο ως φυσική του δεν μπορεί να χαρακτηριστεί. Ως αμυντικός μέσος απέδωσε έξοχο ποδόσφαιρο και έπεισε ότι ακόμη κι αν ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει πρόβλημα στη συγκεκριμένη θέση, έχει τον βαθμό γνώσης που πρέπει για να αντεπεξέλθει. «Εχω ξαναπαίξει σε αυτήν τη θέση στην ΑΕΚ, πάλι με προπονητή τον Φερνάντο Σάντος. Ξέρω τι πρέπει να κάνω και δεν προβληματίζομαι άμα μου ζητηθεί να παίξω εκεί. Η φυσική μου θέση δεν είναι, αλλά υπό συνθήκες την καλύπτω», λέει ο Βλάνταν Ιβιτς ξεκινώντας την εφ' όλης της ύλης συνέντευξη που έδωσε στην «Εξέδρα».

- Πόσο μετράει το γεγονός ότι έχεις βγάλει όλη την προετοιμασία;

«Είναι σίγουρο ότι το επίπεδο της φυσικής μου κατάστασης είναι υψηλό, αλλά γνωρίζοντας ότι δεν έχω χάσει ούτε προπόνηση, έχω ανέβει και ψυχολογικά. Αισθάνομαι έτοιμος για την πρεμιέρα και ανυπομονώ να έρθει».

- Εχεις βγάλει μέχρι σήμερα τρία 90λεπτα χωρίς να υπάρχουν μεταπτώσεις στην απόδοσή σου...

«Εντάξει, στο τέλος των αγώνων μού βγαίνει κούραση, αλλά είναι φυσιολογικό στο σημείο που βρισκόμαστε να συμβαίνει αυτό».

- Ο ΠΑΟΚ πάντως φαίνεται ότι σου έχει προετοιμάσει ένα ρόλο που σου αρέσει.

«Νομίζω ότι η θέση που με τοποθετεί ο προπονητής μου είναι αυτή στην οποία μπορώ να αποδώσω καλύτερα, αφού παίζω χρόνια εκεί. Είναι ένας ρόλος-κουτί για εμένα και θα προσπαθήσω να το εκμεταλλευτώ και για δικό μου καλό αλλά πάνω απ' όλα της ομάδας».

- Με το που ήρθε ο Μουσλίμοβιτς στον ΠΑΟΚ φάνηκε ότι συνεργάζεστε άψογα. Είναι επειδή προέρχεστε από κοινή ποδοσφαιρική σχολή ή είναι κάτι διαφορετικό;

«Το ότι βρεθήκαμε γρήγορα έχει να κάνει σίγουρα και με τη σχολή ποδοσφαίρου. Από εκεί και πέρα, ο Μούσλι έχει αγωνιστεί για χρόνια σε ένα πρωτάθλημα πολύ δύσκολο για επιθετικούς ποδοσφαιριστές, κάτι που σημαίνει ότι είναι πολύ καλός. Σε βοηθάει με τις κινήσεις του, είτε για να πασάρεις είτε για να σκοράρεις. Είναι μια εξαιρετική επιλογή και πρέπει να υπολογίσουμε ότι ακόμη δεν είναι σε υψηλό βαθμό ετοιμότητας, αφού ήρθε μετά τα περισσότερα παιδιά».

- Για τον Γκαρσία έχεις άποψη; Τον ζεις στις προπονήσεις;

«Δεν προπονείται μαζί μας, αλλά είναι ένας ποδοσφαιριστής που σίγουρα θα μας βοηθήσει. Γνωρίζω ότι θα χρειαστεί να δουλέψει λίγες μέρες ακόμη, αλλά γνωρίζω επίσης ότι είναι ένας παίκτης που έχει αγωνιστεί σε υψηλότατο επίπεδο και μπορεί να μας δώσει ένα στοιχείο που μας λείπει, όπως η επιθετικότητα στο πρέσινγκ που ασκούμε στον αντίπαλο. Θα σκληρύνουμε στη μεσαία γραμμή και αυτό είναι πολύ καλό».

- Βλέπουμε έναν ΠΑΟΚ πολύ διαφορετικό σε σχέση με πέρσι. Μπορείς να εξηγήσεις το γιατί;

«Ηρθαν πολύ καλοί παίκτες και αυτομάτως ανέβηκε το επίπεδο των προπονήσεων. Οση ένταση έχουμε στους αγώνες τόση έχουμε και στις προπονήσεις, κάτι που σημαίνει ότι η ομάδα εξελίσσεται. Αυτό που συμβαίνει είναι πολύ καλό και θα φανεί στο γήπεδο».

- Τελικά τι μετράει περισσότερο; Να γνωρίζουν οι παίκτες σωστό ποδόσφαιρο ή να είναι σωστές οι κατευθύνσεις που θα δώσει ο προπονητής;

«Σε μία ομάδα όπως η δική μας, που έχει κάνει έντεκα προσθήκες, μετράνε και τα δύο. Πρέπει οι παίκτες να γνωρίζουν σωστό ποδόσφαιρο για να διευκολύνουν το έργο του προπονητή, το οποίο αντικειμενικά είναι πολύ δύσκολο. Αυτός κάνει κουμάντο στην ομάδα και αυτός πρέπει να δίνει τις σωστές κατευθύνσεις. Εμείς αναλαμβάνουμε όταν μπαίνουμε να παίξουμε και τότε πρέπει να έχουμε αντιληφθεί αυτά που θέλει να πετύχει ο προπονητής».

- Πώς εξηγείς την άνοδο κάποιων ποδοσφαιριστών που έπαιζαν στον ΠΑΟΚ, αλλά φέτος δείχνουν τα καλά στοιχεία τους;

«Αυτό συμβαίνει όταν ο ανταγωνισμός είναι έντονος και αυτοί οι παίκτες αισθάνονται τη βελτίωση καθημερινά. Ανεβάζουν στροφές, βλέπουν ότι τα καταφέρνουν και η ψυχολογία τους βελτιώνεται πάρα πολύ».

- Φάνηκε παράξενο όταν είπες ότι έρχεσαι στον ΠΑΟΚ λόγω Σάντος, τη στιγμή που στον Αρη ήταν ο Ντούσαν Μπάγεβιτς. Μπορείς να αναλύσεις το σκεπτικό σου;

«Εντάξει, τον κ. Σάντος τον είχα στην ΑΕΚ για ενάμιση χρόνο και ξέρω καλά πώς λειτουργεί. Ξέρει να δουλεύει σωστά και οδηγεί μία ομάδα σταθερά προς τα πάνω. Από το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ έχει τον συγκεκριμένο προπονητή και από τα όσα μου είπε ο Ζήσης Βρύζας, κατάλαβα ότι ο ΠΑΟΚ είναι εξαιρετική επιλογή για εμένα. Για εμένα ο ΠΑΟΚ είναι ένα βήμα παραπάνω και υπάρχει μεγαλύτερο κίνητρο για διάκριση. Αρα δύσκολα θα μπορούσα να πω όχι».

- Τελικά τι ΠΑΟΚ θα δούμε; Του 1-0 όπως αρέσει στον Σάντος ή πιο θεαματικό;

«Εγώ θέλω να παίζουμε για τη νίκη, έστω κι αν αυτή είναι με 1-0. Το ίδιο θέλει και ο προπονητής γιατί πρέπει να μαζέψουμε βαθμούς και να εκπληρώσουμε τους στόχους μας. Τι σημασία έχει να βάλουμε πολλά γκολ αν δεχτούμε περισσότερα; Είμαστε επαγγελματίες, γνωρίζουμε τους στόχους και πρέπει να διαχειριστούμε σωστά τις δυνατότητές μας. Πρέπει να κάνουμε ό,τι μπορούμε για την ομάδα και για να έχει αποτελέσματα η προσπάθειας της διοίκησης. Ολα τα άλλα περνάνε σε δεύτερη μοίρα».

- Αν ήσουν τεχνικός διευθυντής σε μία ομάδα, ποιον από τους συμπαίκτες σου θα ήθελες;

«Τι να σου πω... Δύσκολη ερώτηση. Πρώτα απ' όλα πρέπει να διευκρινίσω ότι θεωρώ πως σήμερα ο ΠΑΟΚ έχει πολύ καλούς ποδοσφαιριστές. Τώρα αν έπρεπε να αποκτήσω κάποιον από αυτούς, θα κατέληγα στον Πάμπλο Κοντρέρας για πολλούς λόγους. Είναι άριστος επαγγελματίας, δεν έχει χάσει ούτε μισή προπόνηση και στη θέση που αγωνίζεται, ο τρόπος με τον οποίο αγωνίζεται, σου δίνει μία αίσθηση υπεροχής».
http://www.exedrasports.gr/default.asp?pid=34&artID=7751&catid=24

Αλλη μια μετρημενη συνεντευξη απο την "Εξεδρα". Ο Ιβιτς, ο,τι και να λεμε, δικαιωνει μεχρι στιγμης την επιλογη του απο τη διοικηση. Αυτο που εχω παρατηρησει σε ολες τις δηλωσεις παικτων μας και με κανει ιδιαιτερα αισιοδοξο για τη νεα χρονια ειναι η ανυπομονησια τους να αρχισει το πρωταθλημα. Σημαινει οτι εχουν μεγαλη αυτοπεποιθηση και υποψιαζομαι οτι φετος θα παιζουμε πραγματικα, οχι στα λογια μονο, σε καθε αγωνα για τη νικη. Αν θυμηθουμε κιολας τον τροπο που αγωνιστηκαν στη Ρωμη, η περυσινη εμετικη ηττοπαθεια μοιαζει να μας εχει αποχαιρετησει για τα καλα!

ΥΓ. Και σε αυτη τη συνεντευξη απουσιαζε ο πανταχου παρων στη Θεσσαλονικη γλοιωδης λαικισμος. Ο Λαμπρακης μεταφερει την κουλτουρα του και στα σπορ! :D
Ειμαστε μια ωραια ατμοσφαιρα!

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
« Reply #32 on: September 30, 2008, 14:46:34 »
«Ο ΠΑΟΚ έχει υψηλούς στόχους»

Μιλώντας στον Sentra FM 103,3 ο Βλάνταν Ιβιτς υποστήριξε ότι ο ΠΑΟΚ έχει ακόμη πολλά περιθώρια βελτίωσης. «Εχουμε παίξει μόνο τέσσερα παιχνίδια και η ομάδα δεν είναι ακόμα στην κατάσταση που πρέπει. Ο ΠΑΟΚ έχει ποιότητα και είμαι σίγουρος ότι θα πηγαίνει καλύτερα παιχνίδι με παιχνίδι».

Ο στόχος του ΠΑΟΚ; «Να φτάσουμε στο τέλος του πρωταθλήματος σε μία θέση που να μας ικανοποιεί. Ποια θα είναι αυτή; Δεν μπορώ να σας το πω, εμείς θα προσπαθήσουμε να φτάσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε».

Για τις διαφορές ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Αρη τόνισε: «Είναι διαφορετικές ομάδες και έχουν διαφορετικό στόχο. Ο ΠΑΟΚ έχει μεγαλύτερη ιστορία και έχει υψηλούς στόχους. Δεν λέω ότι ο Αρης είναι μικρότερη ομάδα. Μέχρι πέρσι αγωνιζόμουν σε αυτή και είναι κάτι που δεν μου αρμόζει να πω».

Ο Ιβιτς σχολίασε και τη διαιτησία με αφορμή το μαρκάρισμα του Βίτολο στον Βιεϊρίνια: «Πρέπει οι διαιτητές να κάνουν σωστά τη δουλειά τους και να δείχνουν πιο συχνά την κόκκινη κάρτα. Εγινε ένα σκληρό μαρκάρισμα στον Βιεϊρίνια και δεν έδειξε κόκκινη κάρτα, αν και θα έπρεπε. Ετσι δεν πάμε πουθενά. Πρέπει όλοι να είμαστε πιο προσεκτικοί και να καταλαβαίνουμε ποιο είναι καθαρό τάκλιν και ποιο για κόκκινη κάρτα. Το παιδί είναι 20 χρονών και πολύ καλός παίκτης και θα μείνει έξω από γήπεδο 2,5 μήνες, είναι κρίμα για το ελληνικό ποδόσφαιρο και το πρωτάθλημα».

http://www.goalday.gr/article.asp?catid=10536&subid=2&tag=7833&pubid=1384263

Photis

• Guest
« Reply #33 on: September 30, 2008, 16:35:07 »
Ο ίβιτς καλά κάνει να συνέλθει λίγο γρήγορα γιατί θα φάει πάγκο...Aντε γιατί 4 αγωνιστικές είναι ο αδύναμος κρίκος στην ανάπτυξη τις ομάδας.

DimNaoussa

• Guest
« Reply #34 on: September 30, 2008, 17:02:47 »
καλός είναι μωρέ...

biggeorge

• Guest
« Reply #35 on: September 30, 2008, 18:30:41 »
o ivic einai pektis tis mias kathetis mbalias....auto einai aplos twra sta 2 teleutea match oute auto dn ekane kala....

Callahan

• Guest
« Reply #36 on: September 30, 2008, 19:08:46 »
Θα παίξει το παοκτσάκι. Εγω τον περιμένω. Στα φιλικά ήταν ο πρώτος παίκτης.

Offline skyclad4

• Αλλαγή
« Reply #37 on: September 30, 2008, 20:45:57 »
Λιγος παγκος δε χαλασε ποτε κανενα. Γενικα συμβαινει αυτο με μετριους παιχτες που για τον α' η β' λογο καθιερωνονται σε μια ομαδα. Σε καποια φαση την βλεπουν ροναλντινιο και γινονται περιπατητες και παρατηρητες. Τον Ιβιτς βεβαια δεν μπορουμε να τον κρινουμε με 4 παιχνιδια, παντως η αρχη του ειναι μαλλον αρνητικη.
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline spinos_4

• Αλλαγή
« Reply #38 on: October 01, 2008, 01:40:31 »
ego giati pisteuo pos oti kalo kanei o Veron paizei megalo rolo se auto o Ivic travontas paixtes pano tou kai anoigontas xorous gia auton ?
den perimenoume apo auton mono na vgazei kathetes
tha to kanei kai auto kapoia stigmi
auto pou vlepo ego pros to paron einai opos eipa oti anoigei xorous gia na kanei o veron to paixnidi tou kai molis erxete i mpala se auton den tin kouvalaei mono tin spaei amesos sta plagia gia na ginei pexnidi
thimithite perisi ton lazaro molis eperne mpala pos ekane tripla.. tripla... tripla... tripla...
PAOK-Hersonissos (Kriti)

Offline gagas

• Αλλαγή
« Reply #39 on: October 01, 2008, 02:03:17 »
εχεις απολυτο δικαιο φιλε..ο ιβιτς κανει πραγματα στο γηπεδο που δεν φαινονται σε ολους..αυτο που μου αρεσει περισσοτερο ειναι οτι μαρκαρει πολυ για τη θεση του και την ταχυτητα του,κατι που σιγουρα βλεπει ο σαντος..