Author Topic: Ζήσης Βρύζας (Πρόεδρος Παε ΠΑΟΚ) και το υπόλοιπο Δ.Σ.  (Read 133314 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline blue_eyes

• Βασικός
μπουλο επιτελους

Offline shady4

• Αποστολή
  • **
σαββίδη αν τον κρατήσεις στην ομάδα μην απορείς μετά για τα μπινελίκια

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
"θα είναι σαν να παραιτούνται, αλλά δεν θα παραιτηθούν ποτέ."

« Last Edit: February 19, 2015, 14:56:48 by rabbitweed »

Offline liakos

• Αποστολή
  • **
Θα μας τρελάνει τελείως αν τον κρατήσει.
Το πιο γελοίο είναι ότι επικαλέστηκε πρόβλημα επικοινωνίας με τον προπονητή και ο ρώσος τους κρατάει και τους δυο...
Μακράν η πιο σωστή ανακοίνωση των Βορειων. Βρίσιμο σε οποιονδήποτε άλλο πλην του ρώσου είναι σπαταλη ενέργειας και σάλιου

Offline KATISI4

• Αλλαγή
εγω σας ειπα..ολοι καθυστερημενοι ειναι εκει μεσα

Offline SENTINEL4

• Αποστολή
  • **
Εκεί στην ΠΑΕ πολεμήστε να μην χάσουμε το κελεπούρι, να μην χάσουμε το "κεφάλαιο" και τι θα κάνουμε μετά...

http://i57.tinypic.com/ivcwfc.jpg

Offline katz

• Αποστολή
  • **
 Ε ε ερχεται :'(

Ετοιμάζεται για επιστροφή ο Βρύζας

Ο Ζήσης Βρύζας συναντήθηκε το μεσημέρι με τον Ιβάν Σαββίδη και βρέθηκε το απόγευμα στην Τούμπα, όπου επισκέφθηκε τα αποδυτήρια της ομάδας. Όλα δείχνουν επιστροφή.

Ο Βρύζας ετοιμάζεται να επανέλθει στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τον ρόλο του τεχνικού διευθυντή ενώ υπάρχει πιθανότητα να πάρει συμβουλευτική θέση. Ακριβώς ένα μήνα μετά την παραίτηση του (18 Φεβρουαρίου) ο παλαίμαχος άσος είχε το μεσημέρι της Τετάρτης συζήτηση με τον Ιβάν Σαββίδη και ενώ ήταν στο ματς του ΠΑΟΚ με τον Εργοτέλη. Εκτός των άλλων μετά το τέλος της αναμέτρησης βρέθηκε στα αποδυτήρια του δικεφάλου του Βορρά και συνεχάρη τους παίκτες για τη νίκη με τον Εργοτέλη.

http://www.gazzetta.gr/football/article/716902/etoimazetai-gia-epistrofi-o-vryzas

ΠΑΟΚ G4Α

Offline blue_eyes

• Βασικός
 ρε αει στο διαολο πουσταρα

Offline bozik

• Αλλαγή
ιδιο δρομο με ψυριστακια ζαγορακη ο μιζας...τωρα συμβουλος του μεγαλομετοχου μετα ευρωβουλεφτης
βρε ποιος βρυζας μιζας -θοδωρακης-τζακ-τσομπανιδες γουχουδες κατσουρανιδες ..
το ψαρι βρωμαει απο την ρωσια...
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline Matador

• Αλλαγή
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

Offline altrouistis

• Κερκίδα
  • *
Ο Βρύζας είχε νέο ραντεβού με τον Θόδωρο Καρυπίδη κι όλα δείχνουν ότι θα είναι ο επόμενος τεχνικός διευθυντής της Βέροιας και ουσιαστικά απομένουν τα τυπικά. Ταυτόχρονα θα προχωρήσει και το θέμα του προπονητή. Αυτός θα είναι ο Βλάνταν Ιβιτς ο προπονητής της Κ20 του ΠΑΟΚ ο οποίος φαίνεται να έχει συμφωνήσει εδώ και μέρες με την Βέροια
------------------------------
ΣΤΟ ΚΑΛΟ.....

Offline skyclad4

• Αλλαγή
Ανοιξε διαπλατα ο δρομος για την πορεια του μητσαρα προς την προεδρικη καρεκλα.
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline blue_eyes

• Βασικός
οποτε βρηκαμε και την 1η ομαδα που θα πεσει του χρονου.. και εις κατωτερα σου ευχομαι

Offline ynyan4

• Αποστολή
  • **
ελπιζω να ανταπεξελθεις στη β ομαδα.κανονισε μην ξαναδουμε παικτη που μας ενδιαφερει απο κει να υπογραψι στο γαυρο.

Offline petran4

• Αλλαγή
Η Βέροια ενεργοποίησε τη συμφωνία που είχε με το Ζήση Βρύζα και ανακοίνωσε πριν λίγα λεπτά τη συνεργασία μαζί του. Πιο συγκεκριμένα:

«Η Π.Α.Ε. Βέροια ανακοινώνει ότι επήλθε σε συμφωνία με τον κ.Ζήση Βρύζα ο οποίος από σήμερα εκτελεί χρέη Γενικού και Τεχνικού Διευθυντή της ομάδας»

Επίσης, παρελθόν από το πόστο του γενικού διευθυντή της ΠΑΕ Βέροιας αποτελεί Γιώργος Λαναρής στον οποίο χθες επιβλήθηκε απαγόρευση ενασχόλησής του με το ποδόσφαιρο.

«Θέτω την παραίτησή μου στη διάθεση της διοίκησης της ΠΑΕ, ώστε η δικαστική μου περιπέτεια να μην σταθεί εμπόδιο στην αγαπημένη μου ομάδα. Ο περιοριστικός όρος που μου επεβλήθη με πληγώνει αφάνταστα, καθώς αφιέρωσα ολόκληρη τη ζωή μου στα γήπεδα. Όλοι ξέρουν ποιος είναι ο Γιώργος Λαναρής.

Είμαι βέβαιος ότι στην τελική εκδίκαση της υπόθεσης θα λάμψει η αλήθεια», ανέφερε ο Λαναρής στην γραπτή του δήλωση με την οποία έκανε γνωστή την απόφασή του λαμβάνοντας θέση και για τις κατηγορίες του στην υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης.
http://www.arenafm.gr/tsats/arena-%CF%80%CF%81%CF%89%CF%84%CE%BF-%CE%B8%CE%B5%CE%BC%CE%B1/2015/05/07/%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%BA%CE%BF%CE%AF%CE%BD%CF%89%CF%83%CE%B5-%CE%B2%CF%81%CF%8D%CE%B6%CE%B1-%CE%B7-%CE%B2%CE%AD%CF%81%CE%BF%CE%B9%CE%B1.html

Αντε στα τσακιδια και του χρονου στο λιμανι αλληθωρε ξες εσυ..Απο δω και εμπρος η Βεροια θα λεγεται η βασιλσσα της μιζας
ΠΑΟΚ ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ
ΠΑΟΚ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥΜΠΑ Ο ΝΑΟΣ
ΝΑΙ ΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΦΑΙΝΟΜΑΣΤΕ!!

Offline skyclad4

• Αλλαγή
Τα τελευταία 6 χρόνια
από τη σεζόν 2010-11 έως και τη φετινή που μόλις άρχισε
τη φανέλα μας σε επίσημο παιχνίδι φόρεσαν
λίγο πάνω από εκατό διαφορετικοί ποδοσφαιριστές.

Βαζω το ποστ απο 'Εγκυκλοπαιδεια Πρακτορινος' στα τοπικ των αμεσα υπευθυνων, για να μη ξεχνιομαστε.

Χοντρα-χοντρα δηλαδη, καμια 20αρια παιχτες τη σεζον. Δεν υπαρχει περιπτωση ουτε μια στο δισεκατομμυριο να εχει υπαρξει αναλογη κατασταση σε αλλο συλλογο του ευρωπαικου ποδοσφαιρου. Οι ανθρωποι βρηκαν την κοτα με τα χρυσα αυγα.
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline Alamana85

• Αποστολή
  • **
Θα φύγεις κάποια ημέρα ρε πούστη από τον ΠΑΟΚ ή θα πρέπει να ευχόμαστε να σε χτυπήσει καμιά ανίατη ασθένεια για να απαλλαγεί ο ΠΑΟΚ από σένα;
gdaou
"γάβροι=κότες"

Offline dave

• Αλλαγή
δε μπορω να χωνεψω οτι θα επιστρεψει στον ΠΑΟΚ ουτε ενα απο τα σκουπιδια που εκμεταλλευτηκαν τη καψουρα μας για να παραμεινουν στην επιφανεια αντι να καταληξουν στον πατο οπως θα τους αξιζε.
Αν τυχον οντως το σκεφτονται καλο ειναι να θυμηθουμε τι αποψη ειχε ο λαος του ΠΑΟΚ για κατι λερες σαν αυτον μπας και ασχοληθουμε λιγο με το θεμα, στο περιθωριο της κουβεντας για το 4-4-2 με τα 2 εξαρια του αμπελ.

Offline Geo

• Αλλαγή
Μην μας το κάνετε αυτό!
Μην ανασταίνετε εφιάλτες του παρελθόντος.
Τα μυαλά του κόσμου δεν είναι καλά.
Μπούλο ρε!

Offline Gewlogos

• Αποστολή
  • **
Και μόνο που δάγκωσε το κοντό σκουπίδι, ανέβηκε αρκετά στην εκτίμησή μου..
Όχι όμως τόσο, ώστε να τον ξαναδώ σε θέση στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ..
Τουλάχιστον, τη συνταγή την ξέρουμε..
Με κανά δυο μπουνίδια φεύγει..