Author Topic: Ζήσης Βρύζας (Πρόεδρος Παε ΠΑΟΚ) και το υπόλοιπο Δ.Σ.  (Read 133627 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Emprostisghsoitrelamenoi

• Αποστολή
  • **

Τα χίλια μύρια έλεγαν οι Κινέζοι για κάτι τέτχοιες ομορφιές.

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
ËåöôÜ… äåí õðÜñ÷ïõí

19 Íïå 2013 17:08, Áðü ÄçìÞôñçò Ôóïñìðáôæüãëïõ
ËåöôÜ… äåí õðÜñ÷ïõí

«Ï ÐÁÏÊ ðÞñå ôïí… ôÜäå ¸ëëçíá äéåèíÞ ãéá íá êåñäßóåé êáé ôá ÷ñÞìáôá áðü ìßá ðéèáíÞ ðñüêñéóç óôï ìïõíôéÜë». Åéðþèçêå êáé ãñÜöôçêå. Áóôåéüôçôá ðïõ ôþñá áðïäåéêíýåôáé…

Ç ÅëëÜäá åßíáé ìßá áíÜóá áðü ôï ðáãêüóìéï êýðåëëï ôçò Âñáæéëßáò êáé ôþñá åðáíÞëèå óôï ðñïóêÞíéï ôï èÝìá ôùí áðïæçìéþóåùí áðü ôçí FIFA.

Åßíáé ðëÝïí ïñéóôéêü ôé èá óõìâåß: Ç FIFA äßíåé çìåñÞóéá áðïæçìßùóç 2180 åõñþ ãéá êÜèå äéåèíÞ ðïõ âñßóêåôáé óå åèíéêÞ ïìÜäá. Ç áðïæçìßùóç áñ÷ßæåé íá «ôñÝ÷åé» 15 çìÝñåò ðñéí ôçí Ýíáñîç ôçò äéïñãÜíùóçò.

Áí õðïëïãéóôåß üôé ç ÅëëÜäá (ãéá ðáñÜäåéãìá) ðáñáìåßíåé óôï ìïõíôéÜë 15+15 çìÝñåò ôüôå: Ãéá Ýíáí äéåèíÞ ðáßêôç ç áðïæçìßùóç èá åßíáé: 30 çìÝñåò åðß 2180åõñþ=65400 åõñþ.

Êáé ðÝíôå êáé Ýîé äéåèíåßò êáé åöôÜ äéåèíåßò íá Ý÷åé ï ÐÁÏÊ ôá ëåöôÜ ðïõ óôï ôÝëïò èá ðÜñåé áðü ôçí ðáãêüóìéá ïìïóðïíäßá èá ðñïóåããßæïõí ôéò 400 ÷éëéÜäåò åõñþ. ×ñÞìáôá äçëáäÞ ðïõ öèÜíïõí Ýíá –êáé ìüíï- ó÷åôéêÜ êáëü óõìâüëáéï ðïäïóöáéñéóôÞ.

¼ëïé ëïéðüí êáôáëáâáßíïõí üôé ôá ïöÝëç äåí åßíáé ìåãÜëá, Üñá äåí õðÞñ÷å êáíÝíáò ó÷åäéáóìüò áðüêôçóçò ÅëëÞíùí äéåèíþí ãéá íá êåñäßóåé ç ÐÁÅ ÷ñÞìáôá…

(ÐñÝðåé íá óçìåéùèåß üôé ôá Ýóïäá áðü ôçí UEFA ãéá Ýíá Euro åßíáé äéðëÜóéá!)

http://www2.paok24.com/newsitem.asp?s=12&cid=49&id=34696

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
ΠΟΥΣΤΑΡΑ τα λεφτα που πηρες απο μιζες για τον Δωνη θα τα παρεις κ μετα την εφεση; Αρε βλακα Ιβαν τι φιδια ταιζεις
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

CLUB LARISA

• Guest
Ο αλλήθωρος φταίει για τα 800 ή ο ρωσοφαφλατάς που τον τελείωσε έτσι όπως τον τελείωσε αφού στην αρχή τον στήριξε μπουλάροντας τον Ινδιανο? Όσα χρόνια και να περάσουν, μεσα στο μπέρδεμα θα μαστε.Πάλι λάδι ο ψευτοπόντιος που τον τρώνε τα φράγκα του καημένου....

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
Πριν εκδικαστεί σε πρώτο βαθμό η υπόθεση ο βρύζας μαζί με την γκοντσάρεβα συμβιβάστηκαν με το σπυρί με πόδια να πάρουνε καμιά 300άρα και να σταματήσει το θέμα εκεί. Ο σαββίδης βέβαια ήθελε να μην πληρώσει τίποτα και ακύρωσε την συμφωνία μη δίνοντας το ΟΚ να δοθούν τα φράγκα στον σπυριάρη. Σήμερα θα πρέπει να πληρώσει 800, τα οποία βέβαια είναι μια πολύ καλή δικαιολογία για να πάρει ευκαιρίες ο τζανδάρης και να ανεβάσουμε κανένα παιδάκι από την κ16 στην πρώτη ομάδα για αμυντικό χαφ. Για το σημερινό φέσι καμιά ευθύνη δεν έχει ο βρύζας - δεν μιλάμε για το προφανές αν ήταν καλή ή κακή επιλογη ο δώνης -, μονος υπεύθυνος ο μεγαλομέτοχος. Στο φινάλε ας δώσει και κανένα φράγκο, αφού δεν δίνει για μεταγραφές ας πληρώσει καμιά αποζημίωση.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline katz

• Αποστολή
  • **
Οι μαλακιες πληρωνονται
Αυτο που λεει ο τασουλης ειναι το μονο σιγουρο.. Ηδη τις 4 υποτιθεται μεταγραφες, τις καναν "μονο αν προκυψει κατι σημαντικο, και οχι επειδη πρεπει σωνει και καλα να γινουν μεταγραφες"
Οποτε με κανα 2 δανεικους θα την βγαλουμε, ισως και τον βυντρα...
ΠΑΟΚ G4Α

Offline Ascaso

• Αποστολή
  • **
Έτσι ακριβώς

Πριν εκδικαστεί σε πρώτο βαθμό η υπόθεση ο βρύζας μαζί με την γκοντσάρεβα συμβιβάστηκαν με το σπυρί με πόδια να πάρουνε καμιά 300άρα και να σταματήσει το θέμα εκεί. Ο σαββίδης βέβαια ήθελε να μην πληρώσει τίποτα και ακύρωσε την συμφωνία μη δίνοντας το ΟΚ να δοθούν τα φράγκα στον σπυριάρη. Σήμερα θα πρέπει να πληρώσει 800, τα οποία βέβαια είναι μια πολύ καλή δικαιολογία για να πάρει ευκαιρίες ο τζανδάρης και να ανεβάσουμε κανένα παιδάκι από την κ16 στην πρώτη ομάδα για αμυντικό χαφ. Για το σημερινό φέσι καμιά ευθύνη δεν έχει ο βρύζας - δεν μιλάμε για το προφανές αν ήταν καλή ή κακή επιλογη ο δώνης -, μονος υπεύθυνος ο μεγαλομέτοχος. Στο φινάλε ας δώσει και κανένα φράγκο, αφού δεν δίνει για μεταγραφές ας πληρώσει καμιά αποζημίωση.

Ο αλλήθωρος φταίει για τα 800 ή ο ρωσοφαφλατάς που τον τελείωσε έτσι όπως τον τελείωσε αφού στην αρχή τον στήριξε μπουλάροντας τον Ινδιανο? Όσα χρόνια και να περάσουν, μεσα στο μπέρδεμα θα μαστε.Πάλι λάδι ο ψευτοπόντιος που τον τρώνε τα φράγκα του καημένου....

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline blue_eyes

• Βασικός
παραλιγο να ξεχαστω... γαμω το σπιτακι σου αμπαλε σηκω φυγε μας εχεις γαμησει

Offline t.b

• Αλλαγή
Θα πάρεις και δώρο διπλό μισθό τώρα στις γιορτές και ποιος σε πιάνει. Απλά είσαι μαγκα....

Offline Català

• Αλλαγή
ΕΙΣΑΙ Η ΑΙΤΙΑ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ

Offline Lennon_

• Αποστολή
  • **
Τιμή μου η πεταμένη ΠΑΕ ΠΑΟΚ να με κάνει block στο facebook.
ΛΑΕ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΞΥΠΝΑ

Offline gagas

• Αλλαγή
Θα πάρεις και δώρο διπλό μισθό τώρα στις γιορτές και ποιος σε πιάνει. Απλά είσαι μαγκα....

Kεγω νομιζα οτι κοπηκαν τα δωρα στους δημοσιους υπαλληλους..

Offline skyclad4

• Αλλαγή

Πολυ αργησες. Εγω εχω μπλοκ εδω και κανα χρονο  ;D
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline Lennon_

• Αποστολή
  • **

Πολυ αργησες. Εγω εχω μπλοκ εδω και κανα χρονο  ;D

είναι το 2ο μπλοκ, το 1ο το πήραν πίσω μόνοι τους κ είχαν αφήσει απλά να μπορώ να τους στείλω πριβέ μνμ.

τώρα δε μπορώ ούτε στον τοίχο να γράψω ούτε πριβέ. όταν τα ξαναπάρουν πίσω θα τους τα ξαναπώ όπως πρέπει χωρίς βρισιές. όπως πονάει δλδ.

ΠΑΟΚ ΕΣΥ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ
ΛΑΕ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΞΥΠΝΑ

Offline anissoropos4

• Αποστολή
  • **
Α ρε προεδρα,ειδες ποσο σεβασμο εμπνεεις στο λαο?Ο μονος που ξεφυγες ησουν εσυ σημερα!ΠΡΟΕΔΡΑΡΑ μου.

Offline tsaxtsis

• Αλλαγή
μουνόπανο αλλήθωρε..ακόμη ένα χρόνο τα "τρος" ΑΠΟ τον βλάκα....

Offline hkp

• Αποστολή
  • **
Ούτε για το μάνατζερ δεν είστε ρε μαλάκες... άκου εκεί μεταγραφή για 6 μήνες...  :tikitaka: