Author Topic: Ζήσης Βρύζας (Πρόεδρος Παε ΠΑΟΚ) και το υπόλοιπο Δ.Σ.  (Read 130551 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline papakon

• Αποστολή
  • **
φέρε και από δω καμία μίζα, ζήση βρύζα ζήση βρύζααααα...
πιο το νοημα να ζεις αν δεν εισαι παοκτσης

Offline blue_eyes

• Βασικός
ε οχι και μιζες ο ζησης συκοφαντη ε συκοφαντη... γαμω τα λεφτα που παιρνεις αρχηστε αμπαλε σηκω φυγε

Offline Català

• Αλλαγή
Είσαι ο καλύτερος, τους ξεπέρασες όλους. Πρώτος μάγκας.
Το paokworld, το "ψαγμένο", το "οπαδικό", που "ξέρει μπάλα", έχει από χτες 29 ποστ για τον κόουτς που παλεύει ξεβράκωτος στα αγγούρια που του έστησες. Εσύ μόλις 2.
Μπεεεεεεεεεε

Offline tsaxtsis

• Αλλαγή

Offline bozik

• Αλλαγή
φέρε και από δω καμία μίζα, ζήση βρύζα ζήση βρύζααααα...
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline blue_eyes

• Βασικός
σε καθε ματς θα σε βριζω ρε πουστη αμπαλε γλαστρα για να μην ξεχναμε για ποιον λογο πονανε τα ματακια μας και φετος...

ραντεβου στην καρδιτσα...

Offline maria-mtb

• Βασικός
μπαλαδοφαααααααααααααααααααατσες μου ολοι!!!!!!!!! μου χαχα! ο μακουκουλα σας κανει πλακα ρεεεεεεεεε!

Offline blue_eyes

• Βασικός
με προλαβες μαρια... δεν χορτασατε ακομα ρε πουστη μου, τοσα λεφτα εχετε, ποσα θα βγαλετε απο τον ΠΑΟΚ ακομη;

Offline anissoropos4

• Αποστολή
  • **
Βδελες που ρουφατε το αιμα του ΠΑΟΚ ειστε κ εσυ κ ολοι οι παρατρεχαμενοι σου.ΟΥΣΤ.

Offline tsaxtsis

• Αλλαγή
μας έχετε πιει το αίμα μe το καλαμάκι......

Offline Suicidal

• Βασικός
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline tsaxtsis

• Αλλαγή
κανονίστε ρε "μουνακια" να βάλετε το άλλον να προπονηθεί με την πρώτη ομάδα αυτή την εβδομάδα και να τον βάλετε στην ολλανδία να παίξει,να γίνει μπάχαλο εκεί και να τιμωρηθούμε...

γιατί για "κουτοπουνιριες" πρώτοι είστε

Offline blue_eyes

• Βασικός
τι μπαχαλο να γινει ρε τσαχτση; ποιος ο λογος; αργα η γρηγορα ο κατσε θα παιξει ξανα χωνεψτε το

Offline tsaxtsis

• Αλλαγή
γκαρντάσι γαλανομάτη τι μπάχαλο αν αρχίσουν να "μπιλενικονουν" οι 800 γιατί μονο συνδεσμίτες θα είναι και να πετάνε τίποτα αλλα "χερογο"...και με ρωτάς ποιος ο λόγος?καλά ταύτα που λένε οι ανακοίνωσης τον συνδέσμων δεν τις Διάβασες?όσο για το ότι θα ξαναπαίξει ρε γκαρντάσι το ξέρω,αλλα νομίζω είναι λίγο γρήγορα...

Offline maria-mtb

• Βασικός
μου λειπει ο μπατατατουδης κ ο γουμενος. που τους ειχαν ολους κ ολα απληρωτα, που τα παιχτακια μπαιναν μεσα οσο αμπαλοι κ να ηταν κ ετρωγαν σιδερα! που οι κερκιδες ειχαν μεσα οσους νιωθανε σε ντερμπυ η μη. που τα αποδυτηρια βρωμουσαν τσικνα κ υγρασια, που καθοταν τα παιχτακια σε πλαστικες καρεκλες απο το γυφτο οι 4 με ενα χιλιαρικο, που τις μιζες τις ετρωγε ενας κ οχι 100. Τοτε που δεν ξεπουλουσες κυπελλακια κ τελικους, τοτε που ετρωγες 4 στη νικαια κ οι 150 που ημασταν εκει βριζαμε τον γιασουμη που κανει ζεσταμα. και πολλα πολλα αλλα, αληθεια μου λειπουν!
ΒΑΛΤΕ ΤΑ ΑΔΕΙΑ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ ΣΤΑ ΤΣΑΡΤΕΡ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ Κ ΤΑ FORMULA SEATS ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΑΣ ΠΑΛΙΟΛΙΝΑΤΣΕΣ!
ΚΑΝΑΤΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΕΝΑ ΚΟΥΦΑΡΙ!

Offline NearlyGod

• Κερκίδα
  • *
υπάρξεις πουθενά εσύ?
working class hero

Offline Ascaso

• Αποστολή
  • **
Ανάμεσα στο ταμείο και τους παίκτες-μάνατζερ.

Offline Batistuta-4-

• Content Team
  • Αλλαγή
φερε παλιοπουστα γαμς τις μιζες οτι ποιο σαπιο υπαρχει γαμω την εθνικη σας μουνοσκυλα

Offline bozik

• Αλλαγή
Ãéþñãïò Óá÷ðáôæßäçò – 13 Ýôç

Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline t.b

• Αλλαγή
Παει ο κουμπάρος και είχε τόσα πολλά πράγματα ακόμη να σου μάθει.