Author Topic: Ζήσης Βρύζας (Πρόεδρος Παε ΠΑΟΚ) και το υπόλοιπο Δ.Σ.  (Read 129172 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline blue_eyes

• Βασικός
σε λαθος τοπικ ειστε..

εδω θα μιλαμε για την ομαδαρα που ετοιμαζει ο προεδρος για την νεα χρονια... με λινο, μπαλαφα και λοιπους αστερες

παρε τον κοντο και πανε απο εκει που ηρθες και εσυ... θα γλυτωσουμε με 150.000+ τον χρονο ανικανοι

Offline trelammenos

• Αποστολή
  • **
Εδώ δεν έφυγε άλλες και άλλες χρονιές... τώρα που ακούγετε ρευστό θα φύγει?Αχ μωρε το καημένο.... δεν θέλει για το καλό του Π.Α.Ο.Κ. κάθετε ο ανίατος....
Αφού έχω εσένα ζωή μου και λατρεία ζω μες την μαγεία....

northeagle_4

• Guest
Γεια σου Ζηση Μιζα κανε τωρα μεταγραφες χωρις τον ενοχλιτικο Μπολονι.

than_4

• Guest
τουλαχιστον να λεγατε εξ αρχης ρε ζωα οτι δεν τον θελετε....τι του ειπατε να μειωσει τις αποδοχες του ;

σας ξεφτελισε μαλακες
γαμω την παε σας

than_4

• Guest
α και τον γιο του σαχπα ρε μαλακα τι τον κρατησες στην παε ρε ηλιθιε ;
εχετε λερωσει τον ΠΑΟΚ ρε μαλακες ολοι εσεις του ευρο 2004 και λοιποι πρωην ποδοσφαιριστες μαζι με φιλους σας και κουμπαρους

Offline PRAKTORINOS

• Αποστολή
  • **
Φέ-ρε πί-σω το Μπε-ρέ-τα!

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
ΑΠΛΑ ΤΡΥΠΙΟΣ
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
μη δουμε καμια τραμπα λαζλο λιμανι εμεις αδεια κανα βασιλακακη και παει λεγοντας
λεω εγω τωρα ο συνωμοσιολογος ε?

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
Ευχομαι ρε καργιολη να παει σοτν γαυρο, να ερθει Τουμπα πρωτη αγωνιστικη και να σε ριξει 4. Και μετα να σε κανει και προσφυγη για τα χρωστουμενα. Ευχη και καταρα ρε τρυπιε.
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline Ascaso

• Αποστολή
  • **
Καταντήσατε τον ΠΑΟΚ μας σκουλήκι, συμμορίτες

Offline dave

• Αλλαγή
ΠΑΡΕ ΠΟΥΛΟ

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
H φετινή χρονιά αν δεν έιναι η τελευταία, σίγουρα είναι από τις τελευταίες που θα έχει μέλι για πλιάτσικο. Η ομάδα πήρε άδεια μετακοιλώντας 8 εκατομμύρια υποχρεώσεων για του χρόνου, αν βάλεις μέσα και τα έσοδα 2 εκατομμυρίων που έχουν ήδη τραβήξει απο τα έσοδα της επόμενης χρονιάς μέσω του δάνειου σαββίδη καταλαβαίνει κανείς ότι του χρόνου οι προσφυγές θα αρχίσουν από τον οκτώβριο. Αυτό ξεκάθαρα έγινε για να γίνουν φέτος τουλάχιστον 10-15 μεταγραφές, άρα μεγάλο αλισβερίσι με δεδομένο ότι λήγουν και καμιά δεκαρια συμβόλαια και να τα οικονομήσουν οι έμισθοι πρόεδροι-τεχνικοί διευθυντές εις βάρος του ΠΑΟΚ με τα μανατζερικά. Τον μπόλονι για να πω την αμαρτία μου δεν τον πολυπήγαινα και στα αρχίδια μου που φεύγει, αλλά ανάμεσα σε αυτόν και σε αυτούς που ακόγονται για αντικαταστάτες του σαφώς και θα προτιμούσα τον ρουμάνο να μείνει.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
Συνεχισε προεδραρα σε στηριζουμε..

Offline luc

• Αποστολή
  • **
Μπράβο ρε βρυζα..μπράβο ρε κολκα κ για τον κολλητό σου τον Γεωργιάδη που πίνετε καφεδάκι στο Ernest..τωρα με προπονητη γχ η δωνη ποιος σε πιάνει σταυρακη..μπράβο κοπροσκυλα μετα απο 25 χρόνια μου κόβετε τον ΠΑΟΚ..ιεροσυλία κ μόνο να ακούγεται το όνομα του προδότη παλαίμαχου του Ολυμπιακού Γεωργιάδη ως υποψήφιου προπονητη του ΠΑΟΚ..

Offline disorder

• Αποστολή
  • **
    • 4-10-1999 ÁÄÅÑÖÉÁ ÆÅÉÔÅ
ρε Βρύζα θες να τον διώξεις για τους δικούς σου λόγους;διώξτον!

αλλά αντρίκεια ρε!τις πουστιές του Ζαγοράκη και συ;

πάλι δημοσιεύματα από τα μπάσταρδα για να προετοιμάσουν το έδαφος;

και μετά τι; μείωση τέτοια που να τον εξαναγκάσει σε παραίτηση;

κι αφού δεν πιάνει κι αυτό και σας ξεφτιλίζει κάνεις τη γυριστρούλα!

καλά κάτι παντέλοι και σια που είναι και αντιπρόεδροι για γέλια και για κλάματα..

η νέα χρονιά είναι τελειωμένη από τώρα και οι δικαιολογίες έτοιμες: κούραση και εσωστρέφεια (!!!)

ΟΜΑΔΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ, ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑΣ ΚΑΜΑΡΙ

Offline Batistuta-4-

• Content Team
  • Αλλαγή
το μπουλο ρε μπακαλογατε πανε φτιαξε ομαδα 5χ5 κ συ να παιζετε αντιπαλοι με τον αλλον τον μαλακα η ζωη ειναι ωραια

Offline bozik

• Αλλαγή
ρε εδώ αυτός έβαλε μισθό στον εαυτό του ,ενώ όλοι είναι απλήρωτοι...και χάρισε τα κλεμμένα στους φίλους του...και τότε δεν κουνήθηκε φίλο...κάθεστε και στραβώνεται τώρα ,για την προσωπική επιλογή του,με ποιον θα μοιράζεται τις μίζες...
λαμόγιο ο μεγαλος πρόεδρος-λαμόγιο πρόεδρος διοίκησης πρωτοδικείου-λαμόγια στο συμβούλιο του-λαμόγια στην αυλή του-λαμόγιο  προπονητής...
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
πρώτη κίνηση .... να δικαιολογήσει τα 320χιλ που βούτηξε από το ταμείο ο αρσενικός σαν ..."μισθό"

καρκίνος σε όλους σας μουνόπανα
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ