Author Topic: Ζήσης Βρύζας (Πρόεδρος Παε ΠΑΟΚ) και το υπόλοιπο Δ.Σ.  (Read 130686 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline petrov

• Αλλαγή
Εμένα γενικά με ξενίζει αυτή η υπόθεση του χρέους. Δηλαδή ενώ εμφανίζονται σαφείς οι κανόνες της ΟΥΕΦΑ ως προς τις αδειοδοτήσεις, και λένε ότι πρέπει να έχεις ΠΛΗΡΩΜΕΝΟ και όχι ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΜΕΝΟ το χρέος, στην πράξη γίνονται άλλα από τις υπόλοιπες ομάδες που χρωστάνε.
Δηλαδή εμφανίστηκε ως αυτοσκοπός το Δεκέμβρη η πώληση Βιεϊρίνια και η αποδέσμευση αρκετών άλλων ποδοσφαιριστών, συμπεριλαμβανομένου του Κοντρέρας, με την αιτιολογία ότι εάν δεν πάρουμε το πιστοποιητικό, όχι μόνο δε θα παίξουμε Ευρώπη, αλλά μπορεί και να πέσουμε κατηγορία.
Αντ'αυτού βλέπουμε άλλες ομάδες να λένε ντάξει αυτόν τον χρωστάμε 590.000 θα προσπαθήσουμε διακανονισμό, άλλοι ψάχνουν τα εκατομμύρια και βγαίνει μία ατμόσφαιρα προς τα έξω ότι όλα είναι καλά.
Εάν φτάσουμε στο σημείο να αγωνιστούν στην Ευρώπη ομάδες με μεγαλύτερο χρέος από του Π.Α.Ο.Κ, πάει να πει ότι η όλη πρεμούρα με τους υποβιβασμούς το Δεκέμβρη ήταν ακόμη ένας καραμπινάτος εκβιασμός, στον οποίο συμμετείχαν όλα σχεδόν τα αθλητικά μέσα ενημέρωσης.

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
Σωστα ολα αυτα που αναφερεις απλα μια παρατηρηση οσον αφορα τις αλλες ομαδες που βλεπεις λες οτι χρωσταν 590.000 και προτεινουν διακανονισμο.. φανταζομαι θα αναφερεσαι σε αεκ και βαζελο ετσι? Θυμισου οτι η αεκ εχασε Σκοκο-Τζιμπουρ-Ντιοπ-Σαχα και ποσσους αλλους τα τελευταια 2 χρονια και σε βαζελο αναγκαστηκαν να πουλησουν Σισε και να αφησουν Ζιλμπερτο Σιλβα που επαιρνε ενα τσουβαλι λεφτα, ενω οπως ολα δειχνουν θα στειλουν και Λετο τωρα το καλοκαιρι..

Σιγουρα τον περασμενο Δεκεμβρη τα δεδομενα ηταν αλλα, αφου δεν ξεραμε την προσφατη αποφαση που δεν υποβιβαζει τις ομαδες αλλα τις επιτρεπει κανονικα να παιξουν σουπερλιγκ απλα χωρις να κανουν μεταγραφες..αλλα και παλι ουσιαστικα δεν θα αλλαζε τιποτα.. παλι θα εχανες τους παιχτες που εχασες..

Offline petrov

• Αλλαγή
Όχι φίλε στην περίπτωση Αμορόζο αναφέρομαι. Και λέω αντίστοιχα ότι ο Κοντρέρας είχε δηλώσει επιθυμία να μείνει ως το καλοκαίρι, και τον έστειλαν χωρίς δεύτερη σκέψη. Δηλαδή τι θα άλλαζε αν είχε να παίρνει ο Κοντρέρας άλλα 100.000 και τα διακανόνιζες μαζί με τα -ούτως ή άλλως- χρωστούμενα; Και την άδεια μπορούσες να πάρεις, και θα είχες σαφώς πιο ανταγωνιστική ομάδα αφού το κενό του κόνδορα το βλέπουν μέχρι και οι τυφλοί.

baron

• Guest
Να τονίσουμε εδώ:

-- τον απίστευτο μόκο ΟΛΩΝ μας για την εξευτελιστική απόφαση και το ατέλειωτο καρακιοζιλικι περί του μη υποβιβασμού... έτσι λειτουργούν τα πράγματα στο γιουνανιστάν και όλοι ήσυχα αφού βολεύει.

Μένει το ερώτημα: Έχουμε άποψη ως ÐÁÏÊôóÜêéá? Ναι ρε αυτά περί ΡΟΚ - ότι θέλουν κάνουν - αδικία -- ξέρετε, όλα αυτά τα δακρύβρεχτα που ακούμε από τους μαχητές Παοκτζήδες στα ραδιόφωνα στις εφημερίδες και εδώ στο forum...

Μας βολεύει = γαργάρα?

Για να δούμε ποιος θα κερδίσει το στοίχημα με τον platini. Και εγώ περίεργος είμαι.

Τα χρήματα μου όμως θα τα έβαζα στην όυεφα

Offline scouser4

• Αλλαγή

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
Οκ petrov λαθος το καταλαβα εγω.. αν και εκει με τον Κοντη και τι εχει φτιαξει με τις καραβιες που εχει φερει δε μπορεις να βγαλεις και σαφη ακρη..

Απολυτα σωστος baron το τονισα και σε αλλο ποστ.. βολευτηκε και ο ΠΑΟΚ(φυσικα για βαζελο και αεκ εγινε αλλα απ το παραθυρακι χωραμε ολοι) και τουμπεκιαστηκε με αυτη την εμετικη αποφαση που ειναι για κλαματα.. ενας ανεξαρτητος και αυτονομος ΠΑΟΚ δε θα συμφωνουσε ποτε σε κατι τετοιο..δυστυχως ομως καθομαστε και παρακολουθουμε την μια ξεφτιλα πισω απο την αλλη.. δε νομιζω να χρειαστουν και πολλα χρονια ωστε καποιοι απο εμας να ευχαριστουν τον ευγενεστατο κυριο Μαρινακη που εδωσε την αδεια του σε ΠΑΟΚ αεκ και παο να παιζουν κανονικα στην σουπερλιγκ γιατι θελει να κερδιζει τιμια τα πρωταθληματα μεσα στο γηπεδο με δυνατους αντιπαλους(εδω γελαμε δυνατα) και οχι με Αγροτικους Αστερες, Καλαματες και Πιερικους..

Offline Vorious

• Αλλαγή
Να τονίσουμε εδώ:

-- τον απίστευτο μόκο ΟΛΩΝ μας για την εξευτελιστική απόφαση και το ατέλειωτο καρακιοζιλικι περί του μη υποβιβασμού... έτσι λειτουργούν τα πράγματα στο γιουνανιστάν και όλοι ήσυχα αφού βολεύει.

Μένει το ερώτημα: Έχουμε άποψη ως ΠΑΟΚτσάκια? Ναι ρε αυτά περί ΡΟΚ - ότι θέλουν κάνουν - αδικία -- ξέρετε, όλα αυτά τα δακρύβρεχτα που ακούμε από τους μαχητές Παοκτζήδες στα ραδιόφωνα στις εφημερίδες και εδώ στο forum...

Μας βολεύει = γαργάρα?

Για να δούμε ποιος θα κερδίσει το στοίχημα με τον platini. Και εγώ περίεργος είμαι.

Τα χρήματα μου όμως θα τα έβαζα στην όυεφα
+1
αμα ομως λερωνεις και συ τη φωλια σου με κλεψιες 12.5 εκατομμυριων, τοτε κανεις μοκο και συ
πουτανας γιοι ψοφηστε
ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
σήμερα 30/03/2012 όλα τα sites αναφέρουν ότι έκλεισε ο φάκελος αδειοδότησης της ομάδας και λύθηκαν όσα θέματα είχαμε ανοικτά με διακανονισμούς πρώην παικτών.

να σημειωθεί λοιπόν ότι ΣΤΙΣ 30/03/2012 ο ΠΑΟΚ έκλεισε το φάκελο αδειοδότησης. έτσι όταν σε ένα, δύο τρείς μήνες σκάσει το οτιδήποτε και αρχίζουν την αναδίπλωση και σφίγγουν οι κώλοι, ή θα σκάσει κανα χαρτί που δε ξέρουμε τι λέει και πως το λέει και θα αρχίσουμε τα πως και τα τι, θα ξέρουμε ότι ΚΑΠΟΙΟΣ θα την πληρώσει. έτσι Πρόεδρε; τα μα και τα μού και τα αρχίδια μας κουνιούνται δε θα υπάρχουν. Έτσι Πρόεδρε; γιατί αλλιώς να βγείς να πεις σας πουλάμε φούματα γιατί είστε μαμελούκοι... Έτσι Πρόεδρε;

Offline savage republic

• Βασικός
Τα ίδια ακριβώς σκεφτόμουν κι εγώ, λαγέ. ;)

Offline che4a

• Αποστολή
  • **
ο φακελος της αδειδοτησης εκλεισε και αφορα τις οφειλες μεχτι 31/12/2011..
για να παιξουμε ευρωπη του χρονου θα πρεπει τον ιουνη να δειξουμε στην ουεφα οτι διακανονισαμε τις οφειλες μεχρι και τον ιουνη, ενω το σεπτεμβρη αν θελουμε να συνεχισουμε πρεπει να δειξουμε οτι τελικα κρατησαμε τις συμφωνιες που ειχαμε κανει μεχρι και τον ιουνη...
τιποτα πλεον δεν εινα ιτετελεσμενο κα ιμην εχετε καμια αμφιβολια οτι πλεον ειναι σιγουρο οτι τον ιουνη θα εχουμε προβληματα...τα λεφτα του βιερινια και των αποχωρησεων τελειωσαν και οι υποχρεωσεις του εξαμηνου τρεχουν...
θυμιζω οτι οπως ειπωθηκε απο επισημα χειλη ο ΠΑΟΚ χρειαζετα ιπροσθετα εσοδα μεχρι το καλοκαιρι...το νουμερο εινα ιαπο 2μιση εως 7 εκ ευρω καθοτι ζιγγεριδιδες βρυζες και παπαγαλοι δεν μιλανε την αληθεια...σε καθε περιπτωση μετρητα εξτρα χρειαζονται, αν θα ναι για διακανονισμους μονο (πχ παρε 50 χιλιαρικα τωρα μια επιταγη τον ιουλη αλλα 50 και μια το σεπτεμβρη αλλα 50) ή και ουσιαστικές πληρωμες (πχ παρε 120 τωρα και ξοφλησαμε κανε και ενα σκοντο αδερφε) θα εξαρτηθει απο το τελικό ποσο που θα συλλεχθει...
αν βλεπεται κατι αλλο απο πωλησεις εγω δε βλεπω...μονο το σαλπι βλεπω να μενει
Bγείτε και μιληστε...Τα μυαλα μας ΑΚΟΜΗ πονανε
ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ, ΣΤΗ ΠΟΛΗ  Ή ΣΕ ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
Μισό λεπτό ρε παιδιά δηλαδή η ουέφα θα κάνει έλεγχο κάθε δύο μήνες αν πλήρωσες μέσα στο καλοκαίρι?? Και τι θα γίνει η αξιοπιστεία των διοργανόσεών της δηλαδή?? Θα παίρνει άδεια τον μάρτιο, θα κόβοται τον ιούνιο και θα ξαναπαίρνει τον σεπτέμβριο μια ομάδα?? Και με τις κληρώσεις τι θα γίνει?? Για μένα με την πώληση βιερίνια εξασφαλίστηκε η αδειοδότηση. Όλα τα υπόλοιπα είναι για το θεαθήναι και να εμφανιστούν σαν ήρωες κάποιοι και να εξαγνιστούν κάποιοι άλλοι. Την ουέφα την ενδιαφέρει οι παίκτες να είναι πληρωμένοι. Οι παίκτες πλέον οι δικοί μας είναι σχεδόν εξοφλημένοι. Τώρα οι τρίτοι και οι τέταρτοι και το δημόσιο είναι γραμμένα στα αρχίδια της ουέφα.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

baron

• Guest
Ο έλεγχος της όυεφα είναι πριν την αρξη της κληρώσεις των διοργανώσεων της δηλαδή τον ιούνιο

ότι έγινε τώρα είναι για τα greek blue eyes only...

εάν έγιναν .έτσι? :o

Offline skyclad4

• Αλλαγή
Το τι παιζει με τις αδειοδοτρησεις απο την μαφια που λεγεται ουεφα μονο αυτοι το ξερουν. Για μενα με το φτωχο μου το μυαλο, ειναι αδυνατο να ελεγχθουν ολοι οι συλλογοι που θα βγουν ευρωπη δυο φορες μεσα σε 4 μηνες. Μαλλον θα την φανε οσοι εχουν βεβαρημενο ιστορικο με οφειλες, και οσοι ρουφιανευτουν απο τοπικες ομοσπονδιες και αντιπαλους.
Τωρα το ποσα και σε ποιους χρωσταει ο ΠΑΟΚ, παιζει να μην το ξερουν ουτε στην ΠΑΕ. Το μονο σιγουρο ειναι οτι το σεπτεμβρη θα εχουμε υλικο επιπεδου ξανθης και πανιωνιου, οι υπευθυνοι θα κυκλοφορουν ελευθεροι και χαρτζιλικωμενοι, και η ζωη συνεχιζεται.
Τα χρεη εχουν ονοματεπωνυμο για ολους, οχι μονο για τον μπατμαν και το γουμενο.
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
και εγω κατανοώ οτι αφορά ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ τη συμμετοχή στη SL για την επόμενη χρονιά
δεν έχει να κάνει με UEF
(εξ ου και η σύγκριση με κούλα και ζέλα)

Offline Vorious

• Αλλαγή
Τα ίδια ακριβώς σκεφτόμουν κι εγώ, λαγέ. ;)

;D ;D
ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

Offline Matador

• Αλλαγή
Το τι παιζει με τις αδειοδοτρησεις απο την μαφια που λεγεται ουεφα μονο αυτοι το ξερουν. Για μενα με το φτωχο μου το μυαλο, ειναι αδυνατο να ελεγχθουν ολοι οι συλλογοι που θα βγουν ευρωπη δυο φορες μεσα σε 4 μηνες. Μαλλον θα την φανε οσοι εχουν βεβαρημενο ιστορικο με οφειλες, και οσοι ρουφιανευτουν απο τοπικες ομοσπονδιες και αντιπαλους.
Τωρα το ποσα και σε ποιους χρωσταει ο ΠΑΟΚ, παιζει να μην το ξερουν ουτε στην ΠΑΕ. Το μονο σιγουρο ειναι οτι το σεπτεμβρη θα εχουμε υλικο επιπεδου ξανθης και πανιωνιου, οι υπευθυνοι θα κυκλοφορουν ελευθεροι και χαρτζιλικωμενοι, και η ζωη συνεχιζεται.
Τα χρεη εχουν ονοματεπωνυμο για ολους, οχι μονο για τον μπατμαν και το γουμενο.
Ετσι σκεφτομαι και εγω τα πραγματα και ιδιως στα μπολντ!
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

PAOK_VOLOS

• Guest
Τι εγινε μεγαλομπακαλη,μπηκαν τα 7.000 στο λογαριασμο σημερα ή υπηρξε καμια καθυστερηση?Τα 3.500 του παντελου?Ολα καλα?

Offline blaxter4

• Αποστολή
  • **
μάλλον δεν μπήκανε αλλα έχει άκρη έχει καβάτζα τα λεφτά από το eyro...k από τα market χτες σάββατο θα είχε δουλειά

northeagle_4

• Guest
24β πισω απο τον πρωτο ξεφτιλισμενοι απατεωνες.

CLUB LARISA

• Guest
Που είναι ο εμπορικός διευθυντής?
Που είναι ο οικονομικός διευθυντής?
Πότε θα γίνει έρευνα για την Τούμπα ΕΠΕ?
Πότε και πως θα γυρίσει την ταμειακή διευκόλυνση ο χοντρός κολητός του κωλομπαρά στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ?
Τί θα γίνει με τα χαμένα δικαστήρια και τα 20+ εκατομύρια ευρώ που θα καταστούν άμεσα απαιτητά?

ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΕΟΣ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΛΟΓΟ. Η' ΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ Ή ΤΡΑΒΑ ΓΑΜΗΣΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ.