Author Topic: Ζήσης Βρύζας (Πρόεδρος Παε ΠΑΟΚ) και το υπόλοιπο Δ.Σ.  (Read 128628 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

antenapoume-4-

• Guest
θα συμφωνησω απολυτα με λικ.αυτη την περιβοητη 200 αδα 300αδα θελουν να σπασουν με καθε τροπο.αλλα βλεπουν οτι δε γινεται.ο φιλος κωστας σ αυτα που εγραψε και δε μπορω να κανω παραθεση απομονωμενα κανει ενα λαθος καθως μιλαει για προεδρο που εφυγε μονος του.δεν ηταν προεδρος αλλα διαχειριστης να ξεκινησουμε απ τα βασικα.αποδειχτηκε οτι ηταν κακος διαχειριστης και εφυγε με οποιον αντιμετωπιζει τον ΠΑΟΚ ως ευκαιρια πλουτισμου να εχει την ιδια τυχη και στο μελλον.φανταστειτε δηλ συγκυριακα μ αυτη τη μαρινετα να παιρναμε και κανενα τιτλο τι θα γινοταν σημερα απ τα σκυλια του διαχειριστη.ας κοιταξουν ποιος ηταν ο ορκωτος λογιστης που εκανε τον ελεγχο στην παε και  ας παρακαλεσουν οποιον θεο πιστευουννα μην αποκαλυφθει ποτε 100% που πηγαν τα λεφτα του απλου κοσμου γιατι θα ξανακανουν μια κωλοτουμπα οπως συνηθιζουν αυτοι οι συγκεκριμενοι φιλοδιοκητικοι κυκλοι.ξερουμε βεβαια πως μετα 15 χρονια θα λενε το ζαγορακη εμεις τον διωξαμε αλλα δε βαριεσαι ΠΑΟΚ εισαι

chiltsid

• Guest
αυτοι οι 200-300,αυτος ο πυρηνας τελος παντων,ποιοι ειναι ρε παιδια?κ ποσα χρονια ζουνε,γιατι αμα ρωτησεις κ κανενα παλιο παλι για 200-300 θα σου μιλησει,τον εναν διωξανε αυτοι οι 200-300,τον αλλον τον φεραν οι 200-300,οι 200-300 ειναι καθαροι,ολα σωστα οι 300,εχουν την σωστη νοοτροπια,τον αλλον τον δειραν κ παει λεγοντας.
δεν ειρωνευομαι αλλα εχει καταντησει λιγο καραμελα.
αμα ο λαος του ΠΑΟΚ ειναι για καποιον μονο αυτοι 200-300 τοτε καηκαμε.
Λεμε ο ΠΑΟΚ ειναι ο λαος του,η δυναμη σου ειναι οι οπαδοι σου αλλα τι εννοουμε ακριβως?παλι αυτους τους αγνωστους 300?

θελω να πω,σα να μιλαμε για καποια ιερα τερατα αυθερετα ειναι,που ειναι πιο πολυ στην φαντασια μας παρα πραγματικοτητα,δεν μπορουμε να θεωρουμε σωστους,καλους κ αξιους μονο αυτους που συμφωνουν με μας.

Ας το μεταφερει καποιος στο σωστο τοπικ,θανκς.

Offline lik4

• Αλλαγή
καθε εποχη chiltsid ειναι διαφορετικα ατομα..δεν ειναι οι ιδιοι εδω και δεκαετιες..παλια περισσοτεροι τωρα λιγοτεροι..
και δεν ειπα καθαροι ουτε τελειοι και αλαθητοι...ειπα μπαινουνε μπροστα και ρισκαρουνε ελευθεριες,φαινονται κτλ

δεν ειναι καραμελα ειναι η αληθεια με γεγονοτα και δεν ειναι η ωρα να στα απαριθμω και ουτε θελω

antenapoume-4-

• Guest
Δεν ειπα οτι αυτοι οι 300 ειναι ο ΠΑΟΚ.αλλα αυτους φοβουνται.τους ενεργους οπαδους που θα μπουν μπροστα και οσους μπορουν αμεσα να προσκοληθουν σ αυτους ανα πασα αστιγμη.αν δηλ πηγαινα εκδρομες με τον ΠΑΟΚ πριν 10 χρονια και λογω ελλειψης ενημερωσης προσωπικων προβληματων αποστασης ξενιτιας ειμαι εκτος πραγματων δε με θεωρουν επικινδυνο.γι αυτο πασει θυσια θελουν αν ελεγξο εστω και με λιγα ατομα αυτους τους 200 300.στην αρχη το πετυχαν αλλα οι αγωνιστικες φαπες προιον της κακοδιαχειρισης θα επαναφερουν τα πραγματα στα φυσικα επιπεδα

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
αυτοι οι 200-300,αυτος ο πυρηνας τελος παντων,ποιοι ειναι ρε παιδια?κ ποσα χρονια ζουνε,γιατι αμα ρωτησεις κ κανενα παλιο παλι για 200-300 θα σου μιλησει,τον εναν διωξανε αυτοι οι 200-300,τον αλλον τον φεραν οι 200-300,οι 200-300 ειναι καθαροι,ολα σωστα οι 300,εχουν την σωστη νοοτροπια,τον αλλον τον δειραν κ παει λεγοντας.
δεν ειρωνευομαι αλλα εχει καταντησει λιγο καραμελα.
αμα ο λαος του ΠΑΟΚ ειναι για καποιον μονο αυτοι 200-300 τοτε καηκαμε.
Λεμε ο ΠΑΟΚ ειναι ο λαος του,η δυναμη σου ειναι οι οπαδοι σου αλλα τι εννοουμε ακριβως?παλι αυτους τους αγνωστους 300?

θελω να πω,σα να μιλαμε για καποια ιερα τερατα αυθερετα ειναι,που ειναι πιο πολυ στην φαντασια μας παρα πραγματικοτητα,δεν μπορουμε να θεωρουμε σωστους,καλους κ αξιους μονο αυτους που συμφωνουν με μας.

Ας το μεταφερει καποιος στο σωστο τοπικ,θανκς.

δικιο εχεις

δεν ξερω αν ειναι 40 100 η 10

αυτο που ξερω ειναι οτι λιγοι χρεωνονται παντα για να βαζουμε πρωτο πληθυντικο οι υπολοιποι

κιουρ αυτο που εσυ λες ηττα ισως ναναι και η μονη σωτηρια...ο μονος τροπος να καθαρισει η μπουγαδα και να σκοτωθουν τα ζημιογονα κυτταρα του οργανισμου ΠΑΟΚ απο το ισχυρο ηλεκτροσοκ

το μετα θα δειξει ποσο αληθινα αγαπαμε τον ΠΑΟΚ.στα δυσκολα φαινονται ολοι...

baron

• Guest
Απ: Ζήσης Βρύζας (Πρόεδρος Παε ΠΑΟΚ) κα&#
« Reply #1625 on: January 28, 2012, 00:33:14 »
θυμάστε πως λεγόταν αυτό το topic?

έλα , αλλα , ναι ναι.... :smiliedisco1: :smiliedisco1:

σωστά

θεόδωρος ζαγοράκης και το υπόλοιπο άψογο ....

γία σου "ζησαρε"

και μην ανησυχείς: Όλα καλά θα πάνε σε αυτήν την χωρα με κατοικους με IQ πούτσας σε "αναζητηση" mounotruxas

και θυμητικό αμοιβάδας

ΑΡΑ

Ζήσης Βρίζας πρόεδρος του ΠΑΟΚ και το υπόλοιπο άψογο συμβούλιο..

τώρα έρχεται η σωτηρια και η αναγέννηση

The revolution part II

stay tuned

να πούμε

Offline cure

• Αλλαγή
@lik4 και gianniwtis4
Δεν με καταλάβατε καθόλου. Αυτά που λέτε σωστά, αλλά ούτε τρίτη λύση υπάρχει, ούτε κανείς θα τολμήσει να ακολουθήσει μία από τις δύο. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΙΝΑΙ Η ΗΤΤΑ. Ότι πλέον δεν χρειάζεται πλέον να φοβούνται κανέναν. Άντε και δεν αποφασίζουν οι πούστηδες το αύριο του ΠΑΟΚ και το αποφασίζουν οι 300-400 και βάλε που μας κρατάνε με το αίμα τους από το να γίνουμε σούπερ-4. Ε και;
Θα διαλέξουν μία από τις δύο μόνες επιλογές που μείνανε.
Μαζί σου Γιαννιώτη κι εγώ θεωρητικά το λέω για το φούντο. Δεν θα έπαιρνα όμως το βάρος της ευθύνης να το πράξω. Γιατί παίζει να γυρίσει μπούμερανγκ και να μείνει ο ΠΑΟΚ ανάμνηση. Ή να το πω αλλιώς. Αφού ο ΑΣ θα μείνει ίδιος, τι θα κερδίσουμε εκτός από μία επανάληψη του μπάσκετ. Καθαροί και με νέο πανελούδη; Ε λοιπόν αυτά τα παιδιά, που όντως έχουν την ευθύνη, τα ρωτάει κανείς πώς διάολο θα πάρουν την απόφαση/ευθύνη κτλ να διαλύσουν τη ψυχή τους, τον ΠΑΟΚ και να τον χτίσουν εξαρχής; Ε λοιπόν και βάζω και στοίχημα ούτε μεταξύ του πιο σκληρού πυρήνα των οπαδών μας δεν θα υπάρξει ομόφωνη απόφαση.

Οπότε Ζήσης και volume 3 μέχρι να φτάσουμε εκεί και να δούμε ποιος και τι θα αποφασίσει. Επιλογές όμως δεν υπάρχουν πλέον. Σε αυτό να μείνετε.
« Last Edit: January 28, 2012, 01:35:51 by cure »
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline lik4

• Αλλαγή
δεν μπορω να προβλεψω το μελλον cure..απλα για ενα ειμαι σιγουρος οτι οσο υπαρχει ''λαος'' υπαρχει και ελπιδα να δεις καποτε Π.Α.Ο.Κ. οπως τον θες...

Offline cure

• Αλλαγή
Οπότε γυρνάμε στην αρχή της κουβέντας για να ξαναπώ ότι για μένα δεν υπάρχει κανένας λαός πλέον και γι' αυτό έχω πάψει να ελπίζω προ πολλού. Μακάρι να έχεις εσύ δίκιο, προφανώς!
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

kp-83

• Guest
δεν μπορω να προβλεψω το μελλον cure..απλα για ενα ειμαι σιγουρος οτι οσο υπαρχει ''λαος'' υπαρχει και ελπιδα να δεις καποτε Π.Α.Ο.Κ. οπως τον θες...
Το θέμα είναι αυτό το όπως τον θές.....εγώ εσύ εμείς.....Επειδή ο καθένας έχει διαφορετική αντίληψη, διαφορετική άποψη, διαφορετική κουλτούρα, διαφορετικές αντιστάσεις, αντιδράσεις δεν θα υπάρξει ποτέ συννενόηση για το πως θέλουμε ή πως θα πρέπει να είναι ο ΠΑΟΚ. Και επειδή όπου φτώχεια και γκρίνια (είτε οικονομική είτε απο άποψη τίτλων) η ιστορία επαναλβάνεται κάποιος φεύγει (είτε προσφέροντας πολλά, είτε όχι) κάποιος έρχεται μέχρι να ξαναφύγει.Αυτό θα γίνεται συνέχεια εκτός αν έρθει κάποιος που θα πέρνει πρωταθλήματα τίτλους, δλδ ποτέ!!!!

Καλή επιτυχεία στον νέο πρόεδρο, μακάρι να καταφέρει να πάρει τίτλο να ξεκαυλωσουμε!!!
« Last Edit: January 28, 2012, 04:45:43 by kp-83 »

Offline lik4

• Αλλαγή
ενας Π.Α.Ο.Κ. υπαρχει και δεν ειναι θεμα αποψεων....αν δε ξες ποια ομαδα υποστηριζεις και τι αντιπροσωπευει δικο σου θεμα και ψαξου..δε θα στα μαθω εγω

Offline agraf

• Αλλαγή
Ζήση Βρύζα, στο χέρι σου είναι να φανείς έξυπνος και μάγκας και να κάνεις έργο στον ΠΑΟΚ. Να μην κοιτάς πίσω αλλά μόνο μπροστά. Έμπειρος είσαι, κάνε απλά τα αυτονόητα.

Offline Vorious

• Αλλαγή
με συγχωρεις αδερφε αλλα οπωσδηποτε πρεπει να κοιταξει ΚΑΙ πισω

αλλιως τα κλεμμενα* δε θα γυρισουν ποτε πισω μονα τους

κατα τα αλλα μια απ τα ιδια

*αυτα ντε, που εχουν εγγυητη το λογο του πρωην και κοντευουν να μας πεταξουν εκτος ευρωπης...
ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Εγω απο Βρυζα δεν εχω παραπονα του στυλ μας φορτωσε μπερετα κλπ. Αυτος εφερε Κοντρερας, αυτος και Φρουτζα. Παγκοσμιως, σε οποιαδηποτε ομαδα δεν πιανουν ολες οι μεταγραφες και γενικα οι επιλογες. Θα κανεις επιλογες που αλλες θα σου βγουν κι αλλες οχι. Η αληθεια ειναι πως οι τελευταιες του επιλογες ως Τεχν. Διευθυντης κρινονται μαλλον αποτυχημενες. Εγω προσωπικα μπορω να ζησω με αυτο.
Η ευθυνη του στην συνδιαχειρηση και στη δημιουργια ελλειμματων και μαυρων τρυπων ειναι δεδομενη, αφου υπηρξε ειτε προεδρος ειτε μελος του ΔΣ.
Οι δικες μου πληροφοριες λενε οτι εφυγε για Εθνικη επειδη ειδε τα αλισβερισια με Βιολιδη και με ΑΣ που ηθελε να τα κουκουλωσει. Και επεστρεψε οταν ο ζαγορακης εξεπεμψε ΣΟΣ: "Γυρνα πισω, γιατι την γαμησαμε και μαλλον παιρνει και σενα η μπαλα." Δεν ξερω ποσο αξιοπιστες ειναι οι πληροφοριες μου ή ειναι ραδιο αρβυλα.   Μαλλον τα πιστευω, σιγουρος δεν ειμαι. Υπαρχουν βεβαια και διαφορετικες βερσιον στο ιδιο θεμα.Αλλος λεει οτι γυρισε για να ξεπλυνει τον φιλο του, αλλος λεει για να σωσει και την παρτη του, αλλος λεει για να γινει ο διαδοχος προεδρος. Που ειναι η αληθεια? Η ιστορια δε με βαζελο και τα σουξου μουξου με αφηνει αδιαφορο.  Οποια κι αν ειναι η αληθεια. Τον χρεωσα παντως που την εκανε για Εθνικη μολις 3 μερες πριν το ματς με Φενερ Μπαχτσε.
Δεν ξερω ακριβως ποιες ειναι οι δυνατοτητες του Βρυζα ως προεδρος του ΠΑΟΚ. Πολλοι τον εχουν για περισοτερο ξυπνιο, πιο γατα, πιο ψυχρο, πιο ικανο απο τον Ζαγορακη. Εγω νομιζω το αντιθετο. Θα δειξει. Δεν ξερω ουτε το ποιον του σαχπατζιδη. Υποθεσεις μπορω να κανω και γω και ολοι για μπατσοκ, βατοπαιδια, πλυντηρια και σουπεμαρκετ. Αυτη τη στιγμη αυτος ειναι πανω, εχει ευθυνη για την κατασταση ΚΑΙ αυτος, αυτος πρεπει να παρει την αδεια απο την Ουεφα και τα πραγματα ειναι σκουρα-μαυρα. Δεν εχω καμμια αλλη δυνατοτητα παρα να τον στηριξω. Στηριξη με κριτικη. Θα τον κρινω απο αυτα που θα δω να κανει και οχι βεβαια σαν παλαιμαχο της Ξανθης. Ουτε η γυναικα του μου εχει κανει τιποτα. Μακαρι να πετυχει. Αισιοδοξος δεν ειμαι αλλα δεν εχω και τιποτα καλυτερο σαν εναλλακτικη. Η διοικητικη λειψανδρεια δεδομενη.Για μενα -το εχω ξαναπει- ισχυει παντα το "μη χειρον βελτιστον". Για ριζοσπαστικοτερες λυσεις, καθαρση σε βαθος κλπ ειναι αλλη μεγαλη συζητηση. Που βεβαια ειναι συνδεδεμενη και με το παρον τοπικ. Αλλα τωρα ειμαστε με το πιστολι στον κροταφο.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline dave

• Αλλαγή
εγω συμφωνω δυστυχως με τους απαισιοδοξους που δε βλεπουν ελπιδα...και δε θελει πολυ αναλυση με τον κοσμο εχει να κανει...οι πολλοι δεχονται να κανουν το ΠΑΟΚ μικρομεσαιο για να φανταζει πετυχημενη μια...μικροαστικη ησυχια και σταθεροτητα εχοντας βεβαια και το αλλοθι της αθηνας που δε παμε ψηλοτερα, οι λιγοι δε μπορουν να συννενοηθουν, ειτε απεχουν, ειτε δρασεις ηξεις αφιξεις για να μη φανε χρεωμα που το τρωνε ετσι κ αλλιως για μια μη σταθερη σταση...
τα πραγματα θα παραμεινουν ετσι κ η εχθρα μεταξυ των δυο πλευρων θα συνεχιζεται, ευχαριστουμε θερμα πρωτο τον προεδρα γιαυτο, μετα τους αρδ κ μετα τη θυρα 4. ο στοχος λοιπον, ο λογος αποτυχιας του μοντελου ζαγορακη ειναι οι λιγοι...να χτυπας το κεφαλι σου στο τοιχο...

ανατροπη στον ας δεν εγινε με ιδανικες συνθηκες, δε μπορει προφανως να γινει με τις σημερινες...μαλλον το κρασ τεστ θα παιχτει στο θεμα του γηπεδου, αν ανοιχτει οπως προβλεπει ο κιουρ. κ κει απαισιοδοξος ειμαι...

για βρυζα τωρα τι να λεμε...τα χουμε πει, με τη σταση του μεχρι τωρα δικαια χαρακτηριζεται σουπια και νυφιτσα. θεωρητικα μπορει να υπαρχει μια πιθανοτητα ο βρυζας να εκανε τη παπια μεχρι να ερθει η ημερομηνια ληξης το ζαγορακη και να θελει να αλλαξει τα πραματα. θεωρητικα μπορει δλδ να μην ισχυει το πασοκ ειναι δω ενωμενο δυνατο. το χα πει κ παλιοτερα αυτο ως ενδεχομενο, αλλα ειναι εντελως θεωρητικο. με τη σταση του δε μου χει δωσει λογο να τον εμπιστευτω και δε θα το κανω και δε θα τον στηριξω. κ αυτο ισχυει για πολλους. το τι ισχυει δε θα φανει με την πορεια του αγωνιστικου αλλα με προθεση για αλλαγη των δομων διοικησης. παπαρια μαντολες μαλλον...

Offline tsaxtsis

• Αλλαγή
σου εύχομαι καλή επιτυχία zisi.apo την δικη σου επιτυχία εξαρτάται και η δικη mas.an τα κανεις thlassa τότε τι γίνετε...

ps.ελπίζω να μην έχεις και εσύ δυο ομάδες security..οι οπαδοί ei ne για το πέταλο  ;)

Offline kainsta

• Αποστολή
  • **
Πραγματικά τα πράγματα που μπορούμε να γράφουμε είναι ατελείωτα...!

Εγω όμως ρε παίδες θυμάμαι καλα ότι όταν ο Βρυζας μπήκε πρόεδρος πάλι μπουρδελο ήταν η ομάδα,πάλι κακή ψυχολογία είχαμε και πάλι κραζαμε.
Τότε είχε καταφέρει να φέρει την ομάδα κοντά στους 2 πρώτους και όταν γύρισε το γατακι είμασταν δεύτεροι.
αυτο που δεν θυμάμαι είναι ότι σε κάποια θέματα που είχαν συμβεί τι θέση είχε πάρει.

Υγ=>το σίγουρο για μένα είναι ότι ο ζησης επέστρεψε με τον σαχπα,αυτο ήταν το σχέδιο.
Απο κει και πέρα ο καθένας βλέπει  το έργο που τον βολεύει
Ο σαλπι(γιδης) πανω απ΄ολα

ive4

• Guest
Και μετά τον Δερμιτζάκιον, ήλθεν ο Χάβιος, κατόπιν δε τούτου, ο Μπολόνιος.

Με την ευκαιρία όσων έγραψε ο Cure για την έλευση του Σαχπατζίδη, εξηγώ ότι αυτό είχα στο μυαλό μου, μόλις ανέλαβε ο Βρύζας και το παρομοίασα με τις αλλαγές προπονητών. Από το δικό μας παιδί, στον βοηθό του δικού μας παιδιού και τελικά σε έναν που το κατέχει το άθλημα. Δερμιτζάκης = Ζαγορ, Χάβος = Βρύζας, Μπόλονι = Σαχπατζήδηδες.

baron

• Guest
Ο "αγραφ" λοιπόν θέλει να βλέπει μπροστά...

και όμως αδελφέ το παρελθόν και μάλιστα το πρόσφατο σου έχει δώσει ήδη την απάντηση για το τι θα επακολουθήσει.

Εγώ δεν δέχομαι τον zhsh για πρόεδρο και το κράξιμο ξεκινα με τι μια.

Οποιος εγκαταλείπει τον ΠΑΟΚ στα εύκολα η στα δύσκολα έχει τελειώσει.

Αυτό σημαίνει:

--Όχι διαρκειας

--Σε περίπτωση αναζήτησης χρhματων μέσο αύξησης μετοχικού κεφαλαίου η άλλων τεχνασμάτων του στυλ: "χωστά λαέ να την βγάζω εγώ καλά" δεν έχει φράγκο τσακιστό με ανοιχτό πόλεμο και με όσο δύναμη έχω προσωπικά και φυσικά επιρροή στους γύρο μου

-- τελείωμα το "νέου "  προεδρου με συνοπτικές διαδικασίες

και εξηγούμε

Από αυτό που δοκιμάστηκε και απέτυχε δεν υπάρχει προσδοκία. Ο βρίζας είχε την ευκαιρία του:

Ήταν η στιγμή που είχε την στήριξη των συνδέσμων μπορούσε να μείνει πρόεδρος και... παραχώρησε την θέση στον σωτήρα.

Οποιος δεν άντεξε την πίεση τότε γιατί να αντέξει τώρα?

Συνεχώς αναζήτηση μεσσία στους γνωστούς που έχουν απόδειξη την ανικανότητα τους είναι πια ηλιθιότητα.
Εάν είναι δυνατόν να συνεχίζεται αυτήν η ταινία ep απειρου.

Ξυπνήστε ρε πούστη μου

αλλα όταν διαβάζω τις πούτσες ανακοινώσεις της 4 δεν περιμένω τίποτα.

Να η πρόβλεψη μου λοιπόν: Τι απέμεινε από έμψυχο αξιας στην ομάδα?

Έως το τέλος της σεζόν θα έχει ξεπουληθεί.

Εάν θα πληρωθούν και χρεη η απάντηση είναι: Nai. Αυτά που κάναν ο σωτήρας και το άψογο συμβούλιο.

Και μετά?

βλέπουμε

Offline Maestro

• Αποστολή
  • **
http://olapaok.gr/podosfairo/Superleague/desmeysh_ligkas_se_koino_aithma_paok-_olympiakou.1594121.html

ΑΥΤΑ ΜΑΛΑΚΕΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΝΑ ΜΗΝΑ ΠΡΙΝ? ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ Ο ΓΚΑΥ ΞΥΠΝΗΣΑΤΕ...ΤΩΡΑ ΠΑΕΙ ΠΕΤΑΞΕ ΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ