Author Topic: Ζήσης Βρύζας (Πρόεδρος Παε ΠΑΟΚ) και το υπόλοιπο Δ.Σ.  (Read 131264 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline T.manos4

• Αλλαγή
επησης δεν ξερουμε τι ειχε συμφωνησει μαζι τους και τι οχι υποθεσεις κανουμε
ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΑΝ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΣ... ΤΣΑΜΠΑ ΖΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΠΑΤΑΣ

Offline cosmopaok

• Αποστολή
  • **
Και ζήτω το ΠΑΟΚτσάκι ο σταυράκης που το είχε πει, ο κόλακας δεδικαίωται
φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντας

▒▓█▀▄▀▄▀Π▄▀▄Α▀▄▀Ο▄▀Κ▄▀▄▀▄▒

PAOK_VOLOS

• Guest
Δε γαμιεσε ρε ζηση στο φιναλε,στ αρχιδια μου που θα πας και τι θα κανεις.Μακρυα απ τον ΠΑΟΚ,μονο αυτο θελω.

Offline kainsta

• Αποστολή
  • **
Ζηση σε ευχαριστω για την ωρα,οπως το βλεπω το θεμα εχει μεγαλη συνεχεια......!
Ο σαλπι(γιδης) πανω απ΄ολα

Offline ΚΡΗΤΙΚΟΣ

• Αποστολή
  • **
Ας μην γινόταν ολος αυτός ο πανικός και θα σας ελεγα εγω που θα ήταν τώρα.

Offline ViCiOuS4

• Αποστολή
  • **
Θα απαντησει στους βαζελους αρδ αραγε σ'αυτα που λενε? Αναμενουμε....Αν και πιστευω και γω οτι αυτες ειναι γελοιες και αστειες δικαιολογιες απο τους πρασινους κωλογαμημενους αρδ...

Το οτι ομως μπηκε εστω και σε διαδικασια τετοια απαραδεκτη με τις πρασινες πουτανες, αλλα επισης και οτι ειναι υπερεκτιμημενος αυτο δεν αλλαζει για μενα προσωπικα...Τουλαχιστον να βγει και να ξεφτυλισει τους αρδ για να φυγει αυτη η ρετσινια απο πανω του και να σωσει τη παρτιδα...

Τι αλλο περιμενει να βγει και να μιλησει δηλαδη? Σε μας εβγαλε κατευθειαν ανακοινωση για σεναρια επιστημονικης φαντασιας και περι ηθικης, με αυτους τουμπεκι προς το παρον...Αντε να δουμε...
ΑΘΗΝΑ ΓΑΜΗΜΕΝΗ Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ-ΑΘΗΝΑ ΓΑΜΙΟΛΑ Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ

Offline ViCiOuS4

• Αποστολή
  • **
Ο Τσωχος τωρα στον Ζαγορα λεει οτι ο Βρυζας ειπε το οχι στον βαζελο πριν φυγει για Αμερικη αλλα η διοικηση του βαζελου δεν το πιστευε οτι ηταν οριστικο και πιστευε οτι θα αλλαζε τελικα γνωμη και θα συμφωνουσε...Η ξεφτυλα των βαζελων ειναι πλεον δεδομενη, το θεμα ειναι να βγει να μιλησει κι αυτος...
ΑΘΗΝΑ ΓΑΜΗΜΕΝΗ Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ-ΑΘΗΝΑ ΓΑΜΙΟΛΑ Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ

Offline lik4

• Αλλαγή
για καποιους που λενε για κωλοτουμπες κτλ.
προτιμω να κραξω πριν γινει το κακο και ας βγω μαλακας στο τελος

:'(  :'(   :'(   :'(

jmjyiannis

• Guest
δε ξέρω τι άντερα έχει ο Ζήσης και τι σκοπεύει να κάνει αλλά θεωρώ οτι πρεπει να πεταξει μια ανακοινωση να κάνει ρόμπες όλους τους βαζελοθρεμένους δημοσιογραφους για ότι μαλακειες έλεγαν και οτι λάσπη ρίσνουν τώρα. έτσι φανατίζεται το κλίμα και μη δούμε τίποτε "υπόθεση Κούδα στο ανάποδο" γραμμε΄νο σε αθηναικέ εφημερίδες.

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
για καποιους που λενε για κωλοτουμπες κτλ.
προτιμω να κραξω πριν γινει το κακο και ας βγω μαλακας στο τελος

η μαλακια για οσους λενε για κωλοτουμπες ειναι οτι η επιστροφη του κοντου και το σιγονταρισμα των αρδ για να καμψουν τις αντιδρασεις ειναι πολυ κοντα στο μυαλο μας

επισης δεν γουσταρω να υπερασπιστω η να κατηγορησω τον υπαλληλο της εθνικης.για οσους το κανουν δηλαδη το λεω

θα συφφυλιαστω ομως αν ξεφτυλιστει ο ΠΑΟΚ οπως ξεφτυλιζεται και σημερα που ειναι απλα ενας υπαλληλος του κρατους ο ζησακος.ο πρωην προεδρος της παε

τελος δεν ξερω αν απειληθηκε αλλα δεν μπορω να καταλαβω γιατι χαλιεστε αν οντως εγινε...μερικοι το ηθικο τρυπημα δεν το καταλαβαινετε καθολου;

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
Α) Δηλαδη αν δεν ...τον απειλουσαν οι δικοι μας αυτος θα πηγαινε?

Β) Γιατι δεν κανει διαψευση στο περι απειλων ο Βρυζας?

την δευτερα το απογευμα τον ειδα στο γηπεδο του νιονιου στη ν.σμυρνη οπου ειχε προπονηση η εθνικη(στο νιονιο παιζει ο γιος μου) ,μιλησα μαζι του . και ενω τον εχω με τσιγαρο παρεα και μπουρου μπουρου και εχει τον γιο μου αγκαλια και κοντοχωριανε κλπ σε καθε φαση για επιστροφη στραβωνε και ασχημα.

Αυτα κανεις και οι ΑΡΔ το παιρνουνε για απειλη..χαχαχα τρομοκρατη Μπανε  ;D
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline bergkamp

• Αποστολή
  • **
Εγω παλι δεν καταλαβα γιατι λετε μπραβο
Υποτιθεται οτι ειπε οχι επειδη δεχθηκε απειλες απο οπαδους του ΠΑΟΚ.Αυτο γραφουν ολα τα σαιτς
Αρδ ξεαρδ σιγουρα εχει καποια βαση για να το γραφουν ολοι..
Οποτε τι χαστουκι εριξε κλπ..Αφου αν δεν γινοταν απειλες θα πηγαινε,οποτε δεν ειχε ενδυασμους παρα μονο εκβιαστικες απειλες οπως λεγεται..

Αυτα τα γραφουν οι ιδιοι που γραφαν οτι εκλεισε στον βαζελο?  :gruebel:
Ε, σιγουρα θα εχει καποια βαση.. :D
ΚΙ ΑΝ ΠΕΙΝΑΩ ΚΙ ΑΝ ΒΡΟΜΑΩ ΚΙ ΑΝ ΜΠΑΤΙΡΗΣ ΤΡΙΓΥΡΝΩ ΛΕΩ Π.Α.Ο.Κ. ΚΑΙ ΧΟΡΤΑΙΝΩ ΚΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΦΡΟΝΩ

Offline kissmyarrow

• Content Team
  • Αποστολή
εαν χρειαζεται να ακουσεις τις παναγιες σου για να γινεις ανθρωπος τοτε το ξαναλεω εισαι ενας

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΜΑΛΑΚΑΣ

ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ
http://www.youtube.com/watch?v=YVcTvSG4yQ8 (Embedding disabled, limit reached)
ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ... ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
Δε γαμιεσε ρε ζηση στο φιναλε,στ αρχιδια μου που θα πας και τι θα κανεις.Μακρυα απ τον ΠΑΟΚ,μονο αυτο θελω.

απλά και κατανοητά. έτσι είναι.

καθίστε τώρα οι υπόλοιποι να κατηγορείτε ΑΡΔ και πίπες μπλε να μιλάτε για κωλοτούμπες και να κάνετε ετυμολογική ανάλυση στη λέξη απειλές... να αναδείξουμε το μεγαλείο του κλάστη Ζήση Βρύζα.

ΚΑΤΣΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ.

Offline KATISI4

• Αλλαγή
Στο ραδιο ειπαν οτι ο Βρυζας ειπε οχι στον βαζελο....

Αντε να δουμε

Offline skyclad4

• Αλλαγή
Τελευταιες πληροφοριες φερουν το Βρυζα να εχει δειρει τον Chuck Norris
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline babis36

• Αλλαγή
Για μενα συγχαρητηρια σε οσους με την σταση τους απετρεψαν κατι το οποιο θα ητανε ΞΕΦΤΙΛΑ.Με πρωτο αποδέκτη των συγχαρητηριων τον Βρυζα.Πως θα δεχοταν απο προεδρος του ΠΑΟΚ να πηγαινε υπαλληλος του τιποτα βολλευμπολιστα?Αλλα θα ητανε και επικοινωνιακη ηττα του ΠΑΟΚ μας  γιατι πρωην προεδρος του ΠΑΟΚ δεν νοειται ΠΟΤΕ  να παρει τετοιο ποστο. Δεν ξερω σε τι επιπεδο φτασανε οι συζητησεις με την ανυπαρκτη διοικηση του βαζελου (δεν πιστευω σε σοβαρο επιπεδο).Ειναι καλο την εκστρατεια αποδομησης του Βρυζα που ξεκιναει απο τωρα απο ολους τους αντιπαλους να μην την ενισχυουμε και εμεις. Μπορει να γραφουν ενα καρο μαλακιες αυτον τον καιρο εναντιον του οπως το οτι ειχε συμφωνησει σε ολα αλλα κοτεψε στο τελος, οτι σιγα τον μαλακα που τους εκλασε και τοσα αλλα. Η ουσια ειναι οτι τελικα τους εγραψε στα παπαρια του.
Για μενα οντως ενα μπραβο και στον Ζαγορακη.Δεν μπορει μια συμμετοχη στο να του αντιπροτεινει την επιστροφη του στον ΠΑΟΚ και παλι επαιξε ενα ρολο τουλαχιστον στο οτι η της πορτα ομαδας του παραμενει ανοιχτη.
Ενα μπραβο σιγουρα και στον κοσμο μας.Τσακαλακια απο την Ν.Υορκη να τρεχουν να σε βρουν και να βλεπεις ΠΑΟΚτσακια παντου δειχνει το αυτονοητο.ΟΤΙ Η ΟΜΑΔΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ ΤΗΣ ΧΑΒΟΥΖΑΣ.
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

Offline alexisv

• Αλλαγή
Περιμένω άμεση διάψευση των όσων ακούγονται για απειλές κτλ. Αν δεν διαψεύσει, είναι σαν να πήγε.

Όσο αφορά το μέλλον του, θέλω τον συγκεκριμένο ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ μακριά από τον ΠΑΟΚ. Όπως έγραψα και σε προηγούμενο μου ποστ :
1. Δεν επιτρέπεται καν να έχει μπει στην διαδικασία συζήτησης με τον βάζελο ένας πρώην Πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και
2. Στον ΠΑΟΚ θέλω στελέχη που δεν σκέφτονται συνέχεια τον τραπεζικό τους λογαριασμό. Δόξα τον Θεό, ο συγκεκριμένος δεν πρόκειται να πεινάσει. . . .
ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Η ΦΑΝΕΛΑ!