Author Topic: Ζήσης Βρύζας (Πρόεδρος Παε ΠΑΟΚ) και το υπόλοιπο Δ.Σ.  (Read 128992 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Català

• Αλλαγή
έλα να αρχίζουμε τις κωλοτούμπες.
Μπράβο ζήση ελπίζω να τους είπες να βάλουν και τα λεφτά τους στον κώλο

:smiley4: :smiley4: :smiley4: :smiley4: :smiley4: :smiley4:

Και ζήτω το ΠΑΟΚτσάκι ο σταυράκης που το είχε πει, ο κόλακας δεδικαίωται
Και βέβαια αν είχες παίξει το άλλο σημείο, να τους δουλεύει τόσο καιρό και να θέλει να τους ξεφτιλίσει, τότε παίζει να πας ταμείο και να θησαυρίσεις, πλήρωνε καλά
Αναμείνατε στο ακουστικό σας για νέα ενημέρωση από ΑΛΗΤΕΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ ΠΙΑΝΟΛΕΣ (και ανάλογα να χορέψουμε)

Και γαμώ τα τόπικ λέμε δικέ μου, τώρα που περιμένουμε προπονητή...

ΥΓ: τώρα βλέπω ότι επικαλέστηκε και απειλές προς αυτόν και την οικογενειά του, τελικά έχει περισσότερο γέλιο από όσο νόμιζα η φάση :D :D :D :D
Κόλκα πες αλήθεια ρε μαλάκα, εσύ τον απείλησες τον Ζήση για να σώσεις την τιμή του ΠΑΟΚ; Για αυτό το είπες από την πρώτη στιγμή ότι θα αρνηθεί; Καρφώνεσαι ρε παπάρα
 :a1006: :a1006:
« Last Edit: June 07, 2011, 21:59:51 by Català »

Offline manosg4

• Αποστολή
  • **
Εγώ αδερφε είμαι ΠΑΟΚ και δεν γουστάρω να δίνω λεφτά για να πληρώνονται προδότες από μένα,για την ακρίβεια και από μένα,αν ΕΣΥ γουσταρεις μαγκιά σου.

Πέρυσι εγραψε το κοντέρ μου εκτός έδρας ματς,τον ΠΑΟΚ τον είδα,και τον πουτανας γιο τον είδα.τα λεφτά μου για να παρει 800.000 το χρόνο δεν τα έδωσα.

Λέω κάτι παράλογο;

Απ τη στιγμη που λες οτι ΠΑΟΚ εισαι κ γραφεις στα αρχιδια σου ονοματα και μαλακιες, ναι..παραλογο.
Ουτε κ γω γουσταρω κοντο αλλα δεν θα χαλασω τη ζαχαρενια μου για τον πρασινο κουβα.

Offline mikro

• Αποστολή
  • **
έλα να αρχίζουμε τις κωλοτούμπες.
Μπράβο ζήση ελπίζω να τους είπες να βάλουν και τα λεφτά τους στον κώλο

:smiley4: :smiley4: :smiley4: :smiley4: :smiley4: :smiley4:

Και ζήτω το ΠΑΟΚτσάκι ο σταυράκης που το είχε πει, ο κόλακας δεδικαίωται
Και βέβαια αν είχες παίξει το άλλο σημείο, να τους δουλεύει τόσο καιρό και να θέλει να τους ξεφτιλίσει, τότε παίζει να πας ταμείο και να θησαυρίσεις, πλήρωνε καλά
Αναμείνατε στο ακουστικό σας για νέα ενημέρωση από ΑΛΗΤΕΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ ΠΙΑΝΟΛΕΣ (και ανάλογα να χορέψουμε)

Και γαμώ τα τόπικ λέμε δικέ μου, τώρα που περιμένουμε προπονητή...

ΥΓ: τώρα βλέπω ότι επικαλέστηκε και απειλές προς αυτόν και την οικογενειά του, τελικά έχει περισσότερο γέλιο από όσο νόμιζα η φάση :D :D :D :D
Κόλκα πες αλήθεια ρε μαλάκα, εσύ τον απείλησες τον Ζήση για να σώσεις την τιμή του ΠΑΟΚ; Για αυτό το είπες από την πρώτη στιγμή ότι θα αρνηθεί; Καρφώνεσαι ρε παπάρα
 :a1006: :a1006:

Πότε έγινε αυτό που είπες ρε συ αδερφέ με τις απειλές ?
Π.Α.Ο.Κ. σουβλάκι και το μαλλί καρφάκι ...

Offline Català

• Αλλαγή
Blaugrana αδερφέ μου, διαβάζω και εγώ αρδ για να ενημερώνομαι έγκυρα και αξιόπιστα   :icon23: :icon23:

http://www.sport24.gr/football/omades/Panathinaikos/nayagio_me_vruza_kai_agwnia.1099351.html

makptol

• Guest
ΡΕ ΤΙΣ ΡΟΜΠΕΣ ΤΙ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΣΦΑΛΙΑΡΑ...... :lol: :lol: :lol: :lol:
ΖΗΣΗ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΕΚΑΝΕΣ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΜΠΡΑΒΟ ΤΩΡΑ ΚΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ.....

Offline sabbath

• Αλλαγή
μπραβο ρε ζηση....τους εριξες μεγαλο χαστουκι....ακομα και να μην ερθεις στον ΠΑΟΚ εκανες αυτο που δεν θυμαμαι κανεις να εκανε απο μονος του....

βεβαια θα ηταν ποιο εμπορικο σιγουρα να ειχες παει και να ειχαν γραφτει καμμια 10αρια σελιδες για το ποσο προδοτης εισαι.....
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

Offline toy

• Αλλαγή
Λέμε και εμείς για κουτόχορτο δες τι γίνεται και στη ζέλα, πρόεδρος ο γόντικας που μπαίνει στο γήπεδο και ψάχνει για φιλέ και στο καπάκι δικαιολογία ότι απειλούν τη ζωή του βρύζα, ρε πστ μου άμα ήμουν βάζελος θα πήγαινα για με τη μία για λοβοτομή...
ΠΑΟΚ  = γήπεδο...

Offline t.b

• Αλλαγή
ας αρχίσουμε τώρα, τα και μόνο που το σκέφτηκε είναι πουτάνας γιος για να δικαιολογήσουμε τις εν θερμώ και βιαστικές μας απόψεις.

Μάλλον ας δώσουμε δίκιο στους ΑΡΔ του βάζελου για πιέσεις και απειλές  κατά της ζωής του Βρύζα και της οικογένειας του, είναι καλό άλλοθι..

Ζήση μείνε στην εθνική είναι καλύτερα, έτσι και αλλιώς μετά από καιρό και χάρη στις φήμες περί βάζελου σε βγάλαμε άχρηστο και εσένα.

Offline mikro

• Αποστολή
  • **
Blaugrana αδερφέ μου, διαβάζω και εγώ αρδ για να ενημερώνομαι έγκυρα και αξιόπιστα   :icon23: :icon23:

http://www.sport24.gr/football/omades/Panathinaikos/nayagio_me_vruza_kai_agwnia.1099351.html

Είναι σαν αυτό που λέει και ένας αδερφός εδώ μέσα , μου τέλειωσε η πρέζα και είπα να ανοίξω ενα ραδιόφωνο/εφημερίδα/site  ε ?  :cwm12: :cwm12: :cwm12:
Π.Α.Ο.Κ. σουβλάκι και το μαλλί καρφάκι ...

Offline katz

• Αποστολή
  • **
Εγω παλι δεν καταλαβα γιατι λετε μπραβο
Υποτιθεται οτι ειπε οχι επειδη δεχθηκε απειλες απο οπαδους του ΠΑΟΚ.Αυτο γραφουν ολα τα σαιτς
Αρδ ξεαρδ σιγουρα εχει καποια βαση για να το γραφουν ολοι..
Οποτε τι χαστουκι εριξε κλπ..Αφου αν δεν γινοταν απειλες θα πηγαινε,οποτε δεν ειχε ενδυασμους παρα μονο εκβιαστικες απειλες οπως λεγεται..
ΠΑΟΚ G4Α

ive4

• Guest
Μπράβο Ζήσαρε. Είσαι προδότης Ζήσάκο. Μπράβο Ζήσαρε. Είσαι προδότης Ζήσάκο. Μπράβο Ζήσαρε. Είσαι προδότης Ζήσάκο. Μπράβο Ζήσαρε. Είσαι προδότης Ζήσάκο. Μπράβο Ζήσαρε. Είσαι προδότης Ζήσάκο.

Όπου φυσάνε οι δημοσιογράφοι, πάμε κι εμείς όλοι μαζί! Πάμε.

Offline savage republic

• Βασικός
Υποτιθεται οτι ειπε οχι επειδη δεχθηκε απειλες απο οπαδους του ΠΑΟΚ.Αυτο γραφουν ολα τα σαιτς
Οποτε τι χαστουκι εριξε κλπ..Αφου αν δεν γινοταν απειλες θα πηγαινε,οποτε δεν ειχε ενδυασμους παρα μονο εκβιαστικες απειλες οπως λεγεται..
Όσο δεν κλείσει σε κάποια άλλη ομάδα στην Ελλάδα ως τεχνικός διευθυντής, η τιμή του ΠΑΟΚ σώζεται. Κανείς δεν τον έβγαλε άχρηστο, αλλά θα ήταν τεράστια προδοσία και ντροπή για το σωματείο η φυγή του.

Offline sabbath

• Αλλαγή

αν ηταν να μην πηγαινανε στις μεγαλες ομαδες τις αθηνας οσοι δεχονταν απειλες και πιεσεις απο τους οπαδους μας τοτε φιλε δεν θα ειχαν φυγει απ τον ΠΑΟΚ καμμια 30αρια-40αρια ποδοσφαιριστες ολα αυτα τα χρονια.... βαλε μεσα και παικτες του αρη και ηρακλη....και θεσσαλονικιεις οχι ξανθιωτες....

μονο ο βρυζας ομως ειπε ΟΧΙ που σιγουρα οι πιεσεις(αν ειχε πιεσεις) θα ηταν πολυ λιγοτερες σε σχεση με οποιονδηποτε αλλον που το επαιζε και πολυ περισσοτερο ΠΑΟΚ απ αυτον....

ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

zagorakis

• Guest
Íá ìáò… ÆÞóçò áëçôåßá!

ÃñÜöåé ï Äéïíýóçò Äåóýëëáò

ÌåôÜ ôçí áðßèáíç ÷ñïíéÜ ðïõ æÞóáìå óôï åëëçíéêü ðïäüóöáéñï ìå êáóÝôåò, ìðñÜâïõò, êõíçãçôü óå äéáéôçôÝò, äáêñõãüíá, åðåéóüäéá, ðáé÷íßäéá êåêëåéóìÝíùí êáé ëïéðÝò ôñáãåëáöéêÝò éóôïñßåò, ôï üëï óêçíéêü ìåôáöÝñåôáé óôçí êáëïêáéñéíÞ ðåñßïäï. Ïôáí Üíèñùðïò ðáßñíåé ðßóù ôçí áðüöáóÞ ôïõ ãéá óõíÝ÷åéá ôçò åðáããåëìáôéêÞò ôïõ ðïñåßáò, åîáéôßáò… áðåéëþí áðü ïðáäïýò ôçò ðñþçí ïìÜäáò ôïõ!

Ôï æÞóáìå êé’ áõôü ó’ áõôÞ ôçí Ýñìç ôç ÷þñá. Ï Âñýæáò, áí êáé Þôáí ðïëý êïíôÜ óôï íá áíáëÜâåé ôï ðüóôï ôïõ ôå÷íéêïý äéåõèõíôÞ (åß÷å öéîÜñåé ôéò ôåëåõôáßåò ëåðôïìÝñåéåò êáé åß÷å ìéëÞóåé ìå ôïí ÆåóïõÜëäï ÖåñÝéñá ãéá ôïí ðñïãñáììáôéóìü) óôïí Ðáíáèçíáúêü, ðÞñå ðßóù ôçí áðüöáóÞ ôïõ, ðÝöôïíôáò èýìá ôçò áëçôåßáò. Ôçò áìåôáíüçôçò êáöñßëáò. Ôïõ ëõóóáóìÝíïõ öáíáôéóìïý. ÌÝ÷ñé êáé óôçí… ÁìåñéêÞ Ýöôáóå ç «ìïý÷ëá» êáé ç áññùóôçìÝíç íïïôñïðßá. Êé üôáí ç ÅèíéêÞ Ýêáíå ðñïðüíçóç, åíüøåé ôïõ ðáé÷íéäéïý ìå ôï Åêïõáäüñ, êÜðïéïé… ÅëëçíáñÜäåò ôïõ åîùôåñéêïý, öñüíôéóáí íá äåßîïõí óôïí Âñýæá üôé èá ìåôáíéþóåé ôçí þñá êáé ôç óôéãìÞ ðïõ èá ðáôÞóåé ôï ðüäé ôïõ óôçí Ðáéáíßá! Åôóé, ëïéðüí, ôåëåßùóå êé’ áõôÞ ç ùñáßá éóôïñéïýëá ðñéí êáëÜ êáëÜ áñ÷ßóåé ãéá ôïõò «ðñÜóéíïõò».

Ôïõò «ðñÜóéíïõò» ðïõ, ãéá íá äïýìå êáé ôçí Üëëç üøç ôïõ íïìßóìáôïò, èá ìðïñïýóáí íá ÷åéñéóôïýí êáëýôåñá ôçí êáôÜóôáóç. Áðü ôç óôéãìÞ ðïõ õðïãñáöÝò äåí åß÷áí ðÝóåé êáé ç óõìöùíßá Þôáí ìüíï óôï… ìéëçôü, ï ÷åéñéóìüò ôçò õðüèåóçò Âñýæá, èá ìðïñïýóå íá Þôáí êáëýôåñïò, ôïõëÜ÷éóôïí ùò ðñïò áõôÜ ðïõ âãÞêáí óôç äçìïóéüôçôá. Äéüôé, ôþñá, ðïõ ôï ðñÜãìá óôñÜâùóå áéöíéäßùò, ôï «ôñéöýëëé» åßíáé áõôü ðïõ âãáßíåé ÷áìÝíï, ìå ôçí ãêñßíéá ôïõ Þäç óêáóìÝíïõ êüóìïõ íá ìåãáëþíåé êáé ôï êõñéüôåñï áð’ üëá, ìå ìéá ïìÜäá íá áñ÷ßæåé óå ëéãüôåñï áðü 20 ìÝñåò ðñïåôïéìáóßá êáé íá Ý÷åé «êáðáñùìÝíï» ìüíï ôïí ðñïðïíçôÞ…

Ãéá åðéêïéíùíßá: dionisis_d@hotmail.com

http://www.sday.gr/page.ashx?pid=2&aid=56426&catid=114

Offline alter4

• Αποστολή
  • **
Δηλαδή ο Βρύζας δέχτηκε απειλές ΣΗΜΕΡΑ που είναι στην Αμερική???
Γιατι προχθές στο Καραισκάκη μετά τον αγώνα όλα ήταν μέλι γάλα και έτοιμος να υπογράψει στο βάζελο?
Τη γιαγιά του παίρνουν και απειλούν?

Ρόμπες ξεκούμπωτες γαμώ την Αθήνα σας.

ΥΓ Ο κύριος γράφει και το email του ε? Ας του πούμε μια καληνύχτα.
Τον ΠΑΟΚ τον κληρονομησαμε απο τους παππουδες μας και τον δανειστικαμε απο τα εγγονια μας...

apostolos

• Guest
Τεράστια φάπα βάζελοι ΑΡΔ. Κλάψτε τώρα για την αλητεία κλπ, αυτό που βέβαια δεν λέτε, είναι οτι γράφατε ένα κάρο μαλακίες χωρίς να έχει προφανώς συμφωνηθεί τίποτα οριστικά, Δευτέρα έρχεται, μετά την Πέμπτη έρχεται κι αναλαμβάνει και μπούρδες και ξεφτιλιστίκατε, πάτε ζητήστε τα ρέστα από τον Γόντικα ή όποιον σας έδινε τις πληροφορίες. Η πλευρά Βρύζα ποτέ και σε κανένα ρεπορτάζ δεν είχε επιβεβαιώσει τίποτα. Ακόμα και αυτό για τις απειλές κλπ θα δούμε κατά πόσο ισχύει. Πιο πολύ για να απαλύνετε τον πόνο σας και να συμμζέψετε την ξεφτίλα σας μου φαίνεται το αφήνετε να εννοηθεί. Μπορεί ο Βρύζας να έδωσε τελική απάντηση χθες και να είπε δέχομαι μεγάλη πίεση δεν μπορώ. Αυτό ναι. Απειλές για τη ζωή του, αν δεν βγει ο ίδιος να το πει εγώ θεωρώ οτι τα λέτε εσείς ρομπίτσες ξεκούμπωτες....

Offline scouser4

• Αλλαγή
για καποιους που λενε για κωλοτουμπες κτλ.
προτιμω να κραξω πριν γινει το κακο και ας βγω μαλακας στο τελος

giannis80

• Guest
Εντάξει, κατηγορούνται έτσι αόριστα πάλι ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ για απειλές σε οικογένειες κτλ. Το θεωρώ αδιανόητο να έχει συμβεί και απαιτώ από τον Βρύζα να πει αν όντως έγινε αυτό που γράφουν τα βαζελοδημοσιογραφάκια ή όχι,  και να μην αφήνονται τα δημοσιογραφάκια να γράφουν και να λένε ότι θέλουν.

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
Να δουμε ποτε οι ΠΑΟΚτσηδες θα μονιασουμε κ θα αντιμετωπισουμε τον πραγματικο εχθρο μας, τις ομαδες της Αθηνας...
Προσπαθουν να σε τρυπισουν απο παντου... Βγηκε και ο Κολκας μαγκας...
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
Μια ωραιότατη ευκαιρία έχει ο βρύζας να ξευτελίσει τους οπαδούς δημοσιογράφους του βάζελου. Ας βγάλει μια ανακοινωσούλα ότι αυτές τις μαλακίες τις εμπνεύστηκαν αυτοί που δίναν σίγουρη την συνεργασία του με τον βάζελο να ολοκληρωθεί η ξευτίλα της προπαγανδιστικής μηχανής του βάζελου.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ