Author Topic: Ζήσης Βρύζας (Πρόεδρος Παε ΠΑΟΚ) και το υπόλοιπο Δ.Σ.  (Read 128141 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Thessalonikara

• Αποστολή
  • **
Ζαγοράκη είσαι μεγάλη γάτα ρε. Βρήκες τον τρόπο να κάψεις το Βρύζα μια και καλή ε.... Τσάκαλε...

Ο Βλάκας ποιος είναι? Ο Ζαγοράκης που του δίνει τα σπίρτα ή ο ζησάκος που μόνος του λούστηκε με βενζίνη?

Offline lik4

• Αλλαγή
και οι 2 βλακες ειναι,τον ζηση τον εχω για λιγοτερο βλακα παντως
ο μαγκας ειναι ο βασιλο,αλλα μεχρι ποτε....

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
Ξεχασιαρη θα σου αναφερω ενδεικτικα το επιχειρημα του κολκα που λεει ο Βρυζας δε θα παει βαζελο , θα ειναι γλαστρα εκει, επειδη εχουν ηδη συμφωνησει με το ν πετριδη νουμερο 2 φερειρα ενω σε μια σοβαρη ομαδα ο τεχνικος διευθυντης επιλεγει προπονητη.
Σε μας δε θα βρει τον Μπολονι?  :'(

Εκτος και αν τα τζιμανια της παε ηδη το χουν μελετησει, με το που θα ρθει θα γραψει αρδο αρθρο Μπολονι ειχε προτεινει ο Βρυζας  8)

αντιζαγορικοι? ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ θα λες. καθαροαιμα ατια να γουσταρει και ο πτολεμαιδιωτης συντροφος..

http://www.onsports.gr/Opinion/S-Kolkas/item/73200-H-glastra-kai-o-mythos

Γνωρίζοντας καλά πως λειτουργεί ο Βρύζας, ξαφνικά και πριν ο ίδιος μιλήσει με τον Παναθηναϊκό αναλυτικά, διαβάζω πως θα μείνει στην ομάδα ο Ζεσουάλντο Φερέιρα. Εγώ στο χωριό μου έχω μάθει, πως τον προπονητή τον διαλέγει ο τεχνικός διευθυντής μέσα από τους αγωνιστικούς στόχους της διοίκησης. Το κακό για τον Παναθηναϊκό, στη προκειμένη περίπτωση, είναι πως το ίδιο συμβαίνει και στο χωριό του Βρύζα.

Offline ΚΡΗΤΙΚΟΣ

• Αποστολή
  • **
Το γεγονός κα μόνο οτι δεν απαντάει σε πρόταση του ΠΑΟΚ δείχνει οτι υποτιμάει τον μεγάλο ΠΑΟΚ. Δεν ειναι δυνατόν να το παρακαλάνε για τρίτη φορά και αυτός να μην απαντάει. Πως την έχει δει δηλαδή; Ποιος είναι μπροστά στον ΠΑΟΚ;

Athinaios--4

• Guest
Νομίζω ότι πολύ ασχοληθήκαμε. Αν θέλεις έλα, αν δε θες πάνε γαμήσου στο βάζελο. Και όταν θα δεις εκεί τι θα πει πραγματικά αρρωστημένο περιβάλλον, έλα να παρακαλέσεις να σε πάρουμε. Γιατί μετά από αυτή την επιλογή θα έχεις καεί.

Μακράν ο μεγαλύτερος προδότης.

Offline corrupt

• Αλλαγή
« Last Edit: June 07, 2011, 13:35:44 by toy »

Offline sabbath

• Αλλαγή
πρωτα απ ολα δεν ειναι προδοτης ακομα γιατι δεν εχει παει στο βαζελο....

και δευτερον αν τελικα δεν παει στον βαζελο (που σιγουρα θα του εχει κανει οικονομικα προταση καλυτερη απ την δικη μας και της εθνικης) θα ναι μια απο τις καλυτερες ΠΑΟΚΤΣΗΔΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ να μην πω η καλυτερη που εχει γινει απο επαγγελματια....

γιατι εδω δεν μιλαμε για ενα παιδακι 20-25- χρονων ανυπαντρο που κανει καριερα στο ποδοσφαιρο που μπορει να ναι και στ αρχιδια του....εδω μιλαμε για εναν οικογενειαρχη με παιδια σε μια χωρα που αυριο δεν ξερει τι της ξημερωνει οικονομικα και το καθε παραπανω ευρω που βγαζεις εχει τεραστεια αξια για το μελλον και το δικο σου και του παιδιου σου....
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

DimNaoussa

• Guest
Ας τελειωνουμε μια και καλη με τον φιλοχρηματο...

Offline skyclad4

• Αλλαγή
Τελειωμενοι ειμαστε απο τη μερα που την πουλεψε νυχτα γιατι 'εκλεισε ο κυκλος' και πηγε υπαλληλος σε εχθρικη ομαδα. Κακως καθομαστε και ασχολουμαστε μαζι του και του ανεβαζουμε και τις μετοχες του στην αγορα εργασιας. Αντε go village ρε επαγγελματια.
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline zouvalos

• Αλλαγή
ο Βρυζας εγινε σεβαστος απο τον Κοντρερας, τον Μουσλιμοβιτς και τον Γκαρσια που τον εψησε ο Κοντρερας....

Απο κει και περα ειχες τον Βιερινια και τον Λινο απο τον Σαντος.

Δεν μου ρχεται κατι αλλο εκτος απο Φρουντζα, Σαβινι, Φιλομενο, Κουτσιανικουλη, Μπερετα...

Υπερεκτιμημενος αλλα πολυ συμπαθης....δεν τρελενομαι καθολουαν κλεισει στον βαζελο...
PAOK MEXRI EKEI POU DEN PAEI.......

Offline ThassosPAOK

• Αλλαγή
Έτσι μου έρχεται να πάω κάποιες σελίδες πίσω σε αυτό το θέμα, τότε τις μέρες που έφυγε ο Ζαγοράκης και όχι μόνο... Να ξανά διαβάσω τι γράφαμε τότε και τι τώρα...

Έχουμε πολύ πλάκα ώρες ώρες....
ΕΝΑ ΝΗΣΙ... ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ...

Offline ViCiOuS4

• Αποστολή
  • **
ο Βρυζας εγινε σεβαστος απο τον Κοντρερας, τον Μουσλιμοβιτς και τον Γκαρσια που τον εψησε ο Κοντρερας....

Απο κει και περα ειχες τον Βιερινια και τον Λινο απο τον Σαντος.

Δεν μου ρχεται κατι αλλο εκτος απο Φρουντζα, Σαβινι, Φιλομενο, Κουτσιανικουλη, Μπερετα...

Υπερεκτιμημενος αλλα πολυ συμπαθης....δεν τρελενομαι καθολουαν κλεισει στον βαζελο...

Ξεχασες και τον τεραστιο Ματιας Βερον που πληρωνοταν για να καθεται στον παγκο να τα ξυνει...

Με λιγα λογια, απο την ιταλικη αγορα που υποτιθεται οτι ειναι και γνωστης (που να μην ηταν κι ολας τρομαρα του), μας εφερε 3 πατατες απιστευτες (2 παικτες και εναν που παριστανε τον προπονητη)

Το ''υπερεκτιμημενος'' ειναι πολυ λιγο για να τον χαρακτηρισει...Τον εσωζαν απλα άλλα....Τα οποια φροντιζει μερα με τη μερα να τα γκρεμιζει...
ΑΘΗΝΑ ΓΑΜΗΜΕΝΗ Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ-ΑΘΗΝΑ ΓΑΜΙΟΛΑ Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ

Offline kainsta

• Αποστολή
  • **
ουφφφφφφφφ ποσες μαλακιες (με το συμπαθιο) θα γραφτουν ακομα!!!

χαλαρωστε ρε και μην ξεχνατε ποιος ειναι ο Ζησης και ποσο αγαπαει τον ΠΑΟΚ.

Δεν μπαινει καν στο μυαλο σας οτι ακομα και να μην ερθει ισως ειναι καλυτερα για τον ΠΑΟΚ,ισως αυτος να σκεφτεται οτι ειναι καλυτερα για τον ΠΑΟΚ αυτη την χρονικη στιγμη να μην ερθει στον ΠΑΟΚ??

Δεν περναει απο το μυαλο σας οτι ο ζαγορ του εκανε προταση μονο και μονο για τα ματια του κοσμου για να μην τον κραξουν ολοι??

αυτο ειναι η μια μερια,

και παμε απο την αλλη μεριααααααααα!
Αν παει στον βαζελο οχι μονο θα ξενερωσω αλλα μαλλον θα μπει και αυτος στην λιστα με φασουλα και πουτανας γιο!
του κανει προταση ο ΠΑΟΚ και ακομα το σκεφτεται??το ΠΑΟΚτσακη??
αντε γαμησου ρε ζηση που μας κανεις και τον βαρη!!!

αυτες εριναι οι 2 αποψης μου περι του θεματος!!
εχω μπερδευτη με την παρτη του και δεν ξερω πως θα αντιδρασω στο τελος!
μαλλον οπως μου βγει μολις το ακουσω!

αλλωστε εγω ΠΑΟΚ ειμαι,ονοματα και μαλακιες τα εχω γραμμενα

ΠΑΟΚ θρησκεια τρομοκρατια,τιμη και δοξα στον Pablo τον Garcia :tsigaro: :tsigaro: :tsigaro: :tsigaro:

Ο σαλπι(γιδης) πανω απ΄ολα

Offline manosg4

• Αποστολή
  • **
Απ: Ζήσης Βρύζας (Πρώην Αντιπρόεδρος &
« Reply #1413 on: June 07, 2011, 18:32:05 »

αλλωστε εγω ΠΑΟΚ ειμαι,ονοματα και μαλακιες τα εχω γραμμενα

Αφου τα εχεις γραμμενα γιατι δεν παιρνεις διαρκειας λογω κοντου;;;Αφου ΠΑΟΚ εισαι.
Λεω κατι παραλογο;

Offline kainsta

• Αποστολή
  • **
Εγώ αδερφε είμαι ΠΑΟΚ και δεν γουστάρω να δίνω λεφτά για να πληρώνονται προδότες από μένα,για την ακρίβεια και από μένα,αν ΕΣΥ γουσταρεις μαγκιά σου.

Πέρυσι εγραψε το κοντέρ μου εκτός έδρας ματς,τον ΠΑΟΚ τον είδα,και τον πουτανας γιο τον είδα.τα λεφτά μου για να παρει 800.000 το χρόνο δεν τα έδωσα.

Λέω κάτι παράλογο;
Ο σαλπι(γιδης) πανω απ΄ολα

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
τσιριμπούμ τσιριμπόμ...

2 σελίδες με κάλυψε ο skyclad....
« Last Edit: June 07, 2011, 20:43:41 by rabbitweed »

Offline Ziaka

• Αποστολή
  • **
    • Greek Soccer TV Schedules
Ναυάγιο» με Βρύζα!

Ο Ζήσης Βρύζας δεν πρόκειται να αναλάβει τεχνικός διευθυντής στον Παναθηναϊκό και πλέον οι «πράσινοι» κοιτούν άλλες λύσεις.

Περισσότερα σε λίγο

http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10534&subid=2&pubid=128679284

«Χυλόπιτα» από Βρύζα!

Ο Ζήσης Βρύζας, σύμφωνα με πληροφορίες, απάντησε αρνητικά στην πρόταση του Παναθηναϊκού για το πόστο του τεχνικού διευθυντή.

http://www.gazzetta.gr/article/item/200040-hulopita-apo-vruza
« Last Edit: June 07, 2011, 21:24:28 by Ziaka »

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
έλα να αρχίζουμε τις κωλοτούμπες.
Μπράβο ζήση ελπίζω να τους είπες να βάλουν και τα λεφτά τους στον κώλο
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline mikro

• Αποστολή
  • **
Αν είναι αλήθεια , μπράβο στο Ζήση που τους έγραψε στα @@ του. Και να μην έρθει στον ΠΑΟΚ δν πειράζει αρκεί που τους έδειξε τα κάκαλά του.
Π.Α.Ο.Κ. σουβλάκι και το μαλλί καρφάκι ...

kostas4

• Guest
εαν δεν ερθει στον ΠΑΟΚ και μεινει στην εθνικη τοτε κατι αλλο γινεται.