Author Topic: Ζήσης Βρύζας (Πρόεδρος Παε ΠΑΟΚ) και το υπόλοιπο Δ.Σ.  (Read 128768 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Maestro

• Αποστολή
  • **
παντως ολοι σας βριζετε τους ΑΡΔ αλλα καθε μερα, μα καθε μερα τους ακολουθητε πιστα.....ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ ΤΙΠΟΤΑ? ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙ Ο ΒΡΥΖΑΣ...αυτη την δουλεια θα κανει με τους μαλακες?...αμαν πια...δεν χρειαζετε να αφοριζουμε κοσμο χωρις να περιμενουμε να δουμε τι θα γινει....επειδη εμεις θα το καναμε αλλιως δεν σημενει οτι ολοι οι αλλοι ειναι προδοτες εαν δεν κανουν το ιδιο?...Εγω ειπα οτι ο Ζησης προσφερε και τον ευχαριστω γι'αυτα που εκανε...ο'τι εκανε...ολα αυτα τα χρονια...τωρα εαν παει στην ζελα...μες στο γηπεδο θα ειναι εχθρος, δεν ξεχναω ομως αυτα που προσφερε...εαν ομως ερθει, το οποιο το θελω πραγματικα, θα ειναι σουπερ. Και ποιος μου λεει οτι δεν κανει στους ΑΡΔ μεγαλη νιλα...γιατι δεν τους παει και καθολου...αναμονη...τι να κανουμε, θα πεθανουμε κιολας?

Offline altrouistis

• Κερκίδα
  • *
εαν ισχυουν τα 2
1.του ζητησε ραντεβου ο Γοντικας και μετα απο πολλες πιεσεις δεχτηκε αλλα δεν εχουν συναντηθει ακομα
2.Σημερα μετα τον αγωνα με την Εθνικη θα ανακοινωσει το τι θα κανει
ενα ειναι το συμπερασμα
Επιστροφη στον ΠΑΟΚ
αλλιως τι θα ανακοινωσει? ραντεβου με τον Γοντικα για να ακουσει προσφορα? ..

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
όχι ρε θα πεί ότι μαζί τον αδερφικό του φίλο φασούλα που θα αναλάβει την ΚΑΕ ΠΑΟΚ σαν πρόεδρος - προπονητής θα έρθουν να δώσουν όραμα σε εμάς τους μαμελούκους που δεν καταλαβαίναμε αυτά τα πηγαινε έλα γενικά (γιατί είμαστε πρωχοί στο πνεύμα και δεν αγαπάμε τον ΠΑΟΚ όσο αυτοί) και να σώσουν τον ΠΑΟΚ της καρδιάς τους  και ότι τώρα ωρίμασαν οι συνθήκες που δεν είχαν ωριμάσει τότε και τώρα συντρέχουν οι λόγοι που δε συνέτρεχαν τότε και γενικά ο ΠΑΟΚ σαν πρότυπο σωματείο θα εγκαινιάσει νέα κάρτα απεριορίστων διαδρομών μπες βγες.

χαλαρά ρε.

jmjyiannis

• Guest
Μόνο ένα σενάριο επιστημονικής φαντασίας υπάρχει το οποίο είναι εκδίκηση για τα περσινά: συνεννοήση Βρύζα Ζαγοράκη εδώ και κάμποσες μέρες ή και εβδομάδες ακόμα (εξάλλου υπάρχει 8μελές ΔΣ αυτή τη στιγμή και μια θέση παραμένει κενή για να συμπληρωθεί), ψευτοεπαφή Βρύζα με βάζελους, χωρίς να τους υποσχεθεί τίποτα αφήνει να εννοηθεί οτι θα πάει, οι ρεπόρτερ του βάζελου οργιάζουν, έχουν ήδη ετοιμάσει και τις λίστες με τα ψώνια κλπ και τελικά τρελό κλάσιμο, επιστροφή στον ΠΑΟΚ που αγαπώ, συγγνώμη δεν μπορούσα να κάνω αλλιως, βάλτε στον κώλο τα λεφτά σας και τεράστια επικοινωνιακή ξεφτίλα του βάζελου, των ρεπόρτερ του, των εφημερίδων και γενικά του συστήματος. Το ξέρω οτι δεν έχει γίνει, το ξέρω οτι είναι όνειρο καλοκαιρινής νυκτός, αλλά μέχρι να μάθουμε την τελική απόφαση αυτό γουστάρω να φαντασιώνομαι...

Εγώ αυτό το σενάριο το πιστευω. Το γουστάρω ρε παιδί μου. η αλλιώς γουστάρω να το πιστεύω.

Offline GiorgosGp4

• Αποστολή
  • **
    • www.paokworld.com
παντως ολοι σας βριζετε τους ΑΡΔ αλλα καθε μερα, μα καθε μερα τους ακολουθητε πιστα.....ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ ΤΙΠΟΤΑ? ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙ Ο ΒΡΥΖΑΣ...αυτη την δουλεια θα κανει με τους μαλακες?...αμαν πια...δεν χρειαζετε να αφοριζουμε κοσμο χωρις να περιμενουμε να δουμε τι θα γινει....επειδη εμεις θα το καναμε αλλιως δεν σημενει οτι ολοι οι αλλοι ειναι προδοτες εαν δεν κανουν το ιδιο?...Εγω ειπα οτι ο Ζησης προσφερε και τον ευχαριστω γι'αυτα που εκανε...ο'τι εκανε...ολα αυτα τα χρονια...τωρα εαν παει στην ζελα...μες στο γηπεδο θα ειναι εχθρος, δεν ξεχναω ομως αυτα που προσφερε...εαν ομως ερθει, το οποιο το θελω πραγματικα, θα ειναι σουπερ. Και ποιος μου λεει οτι δεν κανει στους ΑΡΔ μεγαλη νιλα...γιατι δεν τους παει και καθολου...αναμονη...τι να κανουμε, θα πεθανουμε κιολας?

πολλά πρόβατα έχει εδώ μέσα αδερφέ αυτό έχω καταλάβει!!τους κοροϊδεύουν οι ard !!
όταν ανακοινωθεί κάτι τότε βλέπουμε τι έχουμε να πούμε
Gamiete o Thrilos kai o pireas

Offline ViCiOuS4

• Αποστολή
  • **
Δεν ανησυχούν στον Παναθηναϊκό για Βρύζα

Σίγουρη θεωρούν στον Παναθηναϊκό την πρόσληψη του Ζήση Βρύζα στη θέση του τεχνικού διευθυντή.

Μάλιστα, η πρόταση που έκανε ο ΠΑΟΚ στον Βρύζα δεν φαίνεται να ανησυχεί τους ανθρώπους του Τριφυλλιού που θεωρούν ότι δεν πρόκειται να αθετήσει τον λόγο του και μετά το ραντεβού με τον Δημήτρη Γόντικα θα κλείσει και τυπικά το θέμα.

Ο Βρύζας, με τον οποίο ο Παναθηναϊκός έχει συμφωνήσει προφορικά, έχει ενημερώσει την ΕΠΟ για την πρόθεσή του να αποχωρήσει από την Εθνική ομάδα, ενώ θα ταξιδέψει στην Αμερική για το μεσοβδόμαδο φιλικό παιχνίδι με το Εκουαδόρ και στη συνέχεια θα αποχωρήσει από το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/Panathinaikos/326754.html
ΑΘΗΝΑ ΓΑΜΗΜΕΝΗ Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ-ΑΘΗΝΑ ΓΑΜΙΟΛΑ Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ

Offline kolasi

• Αποστολή
  • **
Έχουνε πιάσει τα παπαγαλάκια τους οι λαγοί να γράφουνε για προφορικές συμφωνίες με τον Bρυζα, ώστε και καλά στο τέλος να είναι φταίξιμο του Ζήση ότι δεν πάει υπάλληλος στη ζέλα. Έχουνε χαζέψει εκεί κάτω.

Κατά t' αλλα σωστός ο maestro όσον αφορά τα πρόβατα που βελάζουν στο ρυθμό των ARD

Offline DaronG4

• Αποστολή
  • **
Βρυζα δεν θα έπρεπε καν να το σκέφτεσαι!
ΒΑΡΙΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΟΠΑΔΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΘΗΜΑΤΩΝ

Offline T.manos4

• Αλλαγή
ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΑΝ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΣ... ΤΣΑΜΠΑ ΖΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΠΑΤΑΣ

jmjyiannis

• Guest
Πάντως σε περίπτωση που τελικά έρθει, πρέπει να βγει και να ρίξει ένα χέσιμο για τα παπαγαλάκια του Βαζελου γιατί για να πουλήσουν φυλλάδες δημιουργούν υποτιθέμενο πάτημα για "κλοπη" του Βρύζα από τον ΠΑΟΚ και αθέτηση συμφωνίας του.

μαλακειες. Εγώ πιστεύω οτι θα έρθει τελικά και ήδη έχει δώσει απάντηση αλλά προτιμά μέχρι να τελειώσει της εθνικής να μη πει τίποτε.. Όσο κακό και αν κάνει αυτό.

Offline Gewlogos

• Αποστολή
  • **
Κούδας ή Φασούλας..?
Ιδού η απορία..

Offline Suicidal

• Βασικός
Μόνο ένα σενάριο επιστημονικής φαντασίας υπάρχει το οποίο είναι εκδίκηση για τα περσινά: συνεννοήση Βρύζα Ζαγοράκη εδώ και κάμποσες μέρες ή και εβδομάδες ακόμα (εξάλλου υπάρχει 8μελές ΔΣ αυτή τη στιγμή και μια θέση παραμένει κενή για να συμπληρωθεί), ψευτοεπαφή Βρύζα με βάζελους, χωρίς να τους υποσχεθεί τίποτα αφήνει να εννοηθεί οτι θα πάει, οι ρεπόρτερ του βάζελου οργιάζουν, έχουν ήδη ετοιμάσει και τις λίστες με τα ψώνια κλπ και τελικά τρελό κλάσιμο, επιστροφή στον ΠΑΟΚ που αγαπώ, συγγνώμη δεν μπορούσα να κάνω αλλιως, βάλτε στον κώλο τα λεφτά σας και τεράστια επικοινωνιακή ξεφτίλα του βάζελου, των ρεπόρτερ του, των εφημερίδων και γενικά του συστήματος. Το ξέρω οτι δεν έχει γίνει, το ξέρω οτι είναι όνειρο καλοκαιρινής νυκτός, αλλά μέχρι να μάθουμε την τελική απόφαση αυτό γουστάρω να φαντασιώνομαι...

2 GOOD 2 B TRUE ....
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline nickzark

• Αποστολή
  • **
Το σεναριο που κλανει ο Βρυζας τον βαζελο ειναι παρα πολυ καλο αλλα δεν πιστευω να γινει δυστηχος

zan

• Guest
Και μονο που δεν απανταει ξεφτιλιζει τον ΠΑΟΚ... Τι ειναι  ο ΠΑΟΚ για να απαντησει οποτε γουσταρει? Η ιστορια αρχιζει να με εκνεβριζει αφανταστα...

Offline ThassosPAOK

• Αλλαγή
Επιστρέφει από τις ΗΠΑ και αναλαμβάνει στον Παναθηναϊκό ο Βρύζας

Την ερχόμενη Πέμπτη αναμένεται να αρχίσει η εποχή Ζήση Βρύζα στον Παναθηναϊκό. Με την επιστροφή της αποστολής της εθνικής μας ομάδας από τις ΗΠΑ, θα αναλάβει καθήκοντα τεχνικού διευθυντή και γενικού αρχηγού στην Παιανία. Κινητικότητα για Σισέ και Μπουμσόνγκ.

Οι "πράσινοι" έχουν συμφωνήσει σε όλα με τον Ζήση Βρύζα και μέσα στην εβδομάδα που ξεκινά, θα γίνει διοικητικό συμβούλιο προκειμένου να εγκριθεί η πρόσληψη του αλλά και για να οριστεί η νέα διοικούσα επιτροπή, καθώς στις 30 Ιουνίου λήγει η θητεία της τωρινής.

Προτεραιότητα για τους "πράσινους" αποτελούν οι πωλήσεις παικτών και τις τελευταίες ημέρες υπάρχει κινητικότητα για τους Τζιμπρίλ Σισέ και Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ, ενδεχομένως μάλιστα να υπάρξουν εξελίξεις μέσα στην εβδομάδα. Η ΠΑΕ κρατά κλειστά τα χαρτιά της και δεν φαίνεται να έχουν βάση τα σενάρια για τη Γαλατασαράι στην περίπτωση του Σισέ και για τη Μονακό σε αυτή του Μπουμσόνγκ.

Απο κει και πέρα το μεταγραφικό πλάνο του τριφυλλιού προβλέπει πως ο Φερέιρα θα προτείνει παίκτες από τη Βραζιλία και από την Πορτογαλία, ενώ ο Βρύζας θα κοιτάξει την αγορά της Ισπανίας και της Ιταλίας, στις οποίες έχει καλές διασυνδέσεις. Ελάχιστες περιπτώσεις φαίνεται να απασχολούν το τριφύλλι από την ελληνική αγορά και τα ονόματα που έχουν ακουστεί είναι των Αμπντούν-Ντουγκλάο από την Καβάλα και των Γεωργιάδη-Ανάκογλου από τον Πανσερραϊκό.

Τέλος δεν αναμένονται σημαντικές αλλαγές στη σύνθεση της νέας διοικούσας επιτροπής, οι Γόντικας-Πολέμης-Νίκας θα παραμείνουν και θα αντικατασταθεί ο Τζόνι Βεκρής, ο οποίος έχει ζητήσει να αποχωρήσει για προσωπικούς λόγους

http://contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/Panathinaikos/326825.html
ΕΝΑ ΝΗΣΙ... ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ...

Offline hkp

• Αποστολή
  • **
Και μονο που δεν απανταει ξεφτιλιζει τον ΠΑΟΚ... Τι ειναι  ο ΠΑΟΚ για να απαντησει οποτε γουσταρει? Η ιστορια αρχιζει να με εκνεβριζει αφανταστα...

Ρε φίλε τα τελεσίγραφα για το πότε απαντάει ο Βρύζας τα εχουν βάλει οι ΑΡΔ, μην δίνεις σημασία.

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
Ποτέ ξανά ρουφιάνοι στον βορά, αν δεν απαντάει το μουνί ας αποσύρουν την πρόταση και να πάει να γαμηθεί με τον ζεσουάλδο και τον γόντικα.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline Batistuta-4-

• Content Team
  • Αλλαγή
ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΟΥΣΤΟΥΜΙ ΠΡΑΣΙΝΑ ΛΕΦΤΑ ΣΩΣΙΒΙΟ ΤΟΥ ΓΟΝΤΙΚΑ Κ ΠΑΟΚ ΣΤΟ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ

Offline ΚΡΗΤΙΚΟΣ

• Αποστολή
  • **
Γιατί τον παρακαλάνε δεν έχω καταλάβει. Είναι η 3 φορά που τον παρακαλάνε. ΠΑΟΚ είσαι.

Offline Maestro

• Αποστολή
  • **
δεν καταλαβαινΩ γιατι εμεις οι οπαδοι καιγομαστε τοσο....ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΧΝΙΚΟ ΔΙΕΘΥΝΤΗ?....ΗΜΑΡΤΟΝ!!!!Ασ παει οπου θελει...ενταξει δεν ειναι και μουνοπανο ο βρυζας...μια χαρα ηρεμος και σοβαρος ειναι...καλο θα ειναι να βλεπουμε και τα πραγματα λιγο πιο ανθρωπινα...ουτε αλητειες εκανε ουτε τσαμπουκαλικια...μην χανουμε την μπαλλα....επειδη ειναι να παει στον βαζελο...εαν δεν πηγενε θα μιλουσαμμε υι αυτον τωρα? οχι βεβεα