Author Topic: Ζήσης Βρύζας (Πρόεδρος Παε ΠΑΟΚ) και το υπόλοιπο Δ.Σ.  (Read 130801 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline ELENH

• Αποστολή
  • **
Αν, λέω ΑΝ τελικά πάει ο ζήσης στον βάζελο, για 1 θα λυπηθώ: για το ότι διετέλεσε έστω και για λίγο ΠΡΟΕΔΡΟΣτης ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Είναι ντροπή πρώην πρόεδρος του ΠΑΟΚ να πάει σε οποιαδήποτε άλλη ομάδα και μάλιστα ως τεχνικός διευθυντής. Για τον κόσμο που τον πίστεψε πάνω από όλα, και είναι πολλοί εκείνοι που τον γούσταραν και περισσότερο από τον τεό....
Τελικά αν πουλάς ΠΑΟΚτσηδιλήκι μπορείς να κάνεις ότι θες σε αυτήν την παε. Και τα πρόβατα, ο αγνός λαός του ΠΑΟΚ σας πιστεύει και σας ακολουθεί γιατί έχει αν΄'αγκη από λίγη ελπίδα.... α ρε ΠΑΟΚάρχες όλοι μονο την τσεπη σας αγαπάτε, τίποτα άλλο.... Πάνε στον βάζελο ζησάκο, να τους κάνεις 2-3 καλές μεταγραφές και να σε συμπαθήσουν για λίγο, και όταν δεν θα σε εχουν ανάγκη να σε πετάξουν στο περιθώριο....γιατί ειναι ο μοναδικος λαος στον κόσμο που δεν σεβεται ποτέ ό,τι του έχει προσφέρει κάποιος, ειναι αχαριστος ο βαζελος και θα σε πετάξει κάποιια στιγμή. το έχει κάνει με τόσους και τόσους παίκτες, δεν θα το κάνει με σενα; στην πρώτη στραβή να δεις τι καλά που θα είναι. ενώ εδω σε εμας και με τις στραβές και τις μαλακίες σου σε αγαπούσαμε, σε θέλαμε κοντά μας. δεν πειράζει, πήγαινε να δεις και πώς είναι οι άλλοι και πόσο θα σε αγαπάνε και θα σε θέλουν μετά από 2-3 στραβές που θα τους κάνεις.... αλλά μετά η καρδιά του ΠΑΟΚτσή δεν θα εχει χωρο για σενα....

Offline altrouistis

• Κερκίδα
  • *
και πάλι, επειδή μπορεί να μην έγινε κατανοητό:

ΣΑΛΤΑ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ
+1926

Offline Maestro

• Αποστολή
  • **
Νομιζω οτι αντιδρατε αλλογιστα...ενταξει ο τυπος ειναι τρελλαμενος με τον ΠΑΟΚ και δεν χρειαζετε να αποδειξει ξανα...το εχει κανει πολλακις....κατι εγινε και την εκανε και δεν ηθελε να ξαναγυρισει...δεν μπορει να βγει και να τα πει ετσι...σορρυ ρε μαγκες αλλα δεν ειναι μπακαλικο γειτονειας να κουτσομπολευεις τα "Εγκχωρια"...και σας αμα σας σκαγανε διακοσια για να τον "παιζετε" ουσιαστικα ενα χρονο δεν θα λεγατε και οχι...εχει φραγα βεβεα αλλα οχι και τρελά...anyways το φαουλ ειναι οτι...εγινες προεδρος του ΠΑΟΚ ρε μαγκα δεν μπορεις να πηγενεις στον ζελα για αλλο ποστο...βεβεα μην ξεχναμε σε μας κατι αναλογο εκανε ο Γιδοπουλος...κουφο και αυτο...

Γι'αυτο κυριοι καλες και οι πρωσολατρειες σε ενα βαθμο ομως...δεν χρειαζετε να γινομαστε "δουλοι" κανενος...τον ακουσατε τον αντελινιο που σιγα σιγα τ'αλλαζει?..."Εαν επερνε ο ΠΑΟΚ πολλα θα πηγενα"...και καλα...

ΕΝΑ ΟΝΟΜΑ ΚΥΡΙΟΙ ΣΤΑΘΗΚΕ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ.....

ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΟΥΡΣΟΥΝΙΔΗΣ.....καλοι χρυσοι οι αλλοι αλλα αναλωσιμοι

Offline babis36

• Αλλαγή
Αυτο που πρεπει οντως να κανουμε ειναι να διασφαλισουμε οτι ΔΕΝ προκειται ΑΝ εχει κανει αυτην την επιλογη να ξαναγυρισει και να ξανασυνεργαστει με τον ΠΑΟΚ.Καποτε αυτο πρεπει να γινει κουλτουρα της ομαδας μας.Σταδιακα, (γιατι εξαρταται και με την ισχυροποιηση της ομαδας οικονομικα) αλλα πρεπει τετοιες επιλογες να τελειωνουν τον οποιονδηποτε απο τον ΠΑΟΚ. Αυτο πιστευω πρεπει να γινεται κατανοητο απο ολους.Δεν ειμαστε ηρακλης,σκοντα ξανθη κτλ.Οποιος φευγει απο το μεγαλυτερο FOOTBALL CLUB στην Ελλαδα και παει σε μικροτερο αλλα ανταγωνιστικο απλα τελειωνει. Ετσι διασφαλιζεται ο σεβασμος στο σωματειο.Πρωτα απο ολα σεβομαστε τον εαυτο μας και μετα αυτο το κανουμε γνωστο σε ολους.Εχθρους και φιλους.
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

Offline toy

• Αλλαγή
Η λίστα μεγαλώνει μπράβο ρε συ ζήση δε ξέρω τι εξέλειπε τελικά, ξέρω όμως τι δε θα λείπει τούδε και στο εξής, μια θέση στ΄αρχίδια μου για πάρτυ σου, παρότι δεν είναι τρέντυ να σε κράζουμε όπως τον μπαλαδόφατσα, εγώ θα σε βάλω στην ίδια μοίρα με το γούναρη, τον ασλανίδη, τον κοντό, το γεωργιάδη, και τόσους ακόμη που πούλησαν ατέλειωτο ΠΑΟΚτσηδιλίκη, ένας ακόμη επαγγλεματίας ήσουν και εσύ και τίποτε περισσότερο.
Αντε και γαμήσου ρε λίγε.
ΠΑΟΚ  = γήπεδο...

baron

• Guest
Σωστός ο ζήσης. Επαγγελματίας. Κοίτα την καριέρα του όπως κάνουν όλοι οι άλλοι.

Επιτέλους ας καταλάβουμε ποιος είναι το ΠΑΟΚΙ:

Το παιδί στα τσιμέντα της τέσσερα και η παρέα μέσα στα λεωφορεία 4 μέρες για ουκρανία.

Αυτοί που δώσαν την μάχη στην λαμία

Τα υπόλοιπα είναι προσωπολατρίες

Offline bane

• Αλλαγή
συμφωνω με μπαμπη
ευχομαι ρε γαμημενε να σε ξαναπετυχω σημερα
ισως απο τα πιο μεγαλα τρυπηματα της ομαδας .περυσι ησουν προεδρος μαλακα
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

Offline toy

• Αλλαγή

ΕΝΑ ΟΝΟΜΑ ΚΥΡΙΟΙ ΣΤΑΘΗΚΕ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ.....

ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΟΥΡΣΟΥΝΙΔΗΣ.....

Αν δεν έπερνε τηλέφωνο ο Μάκης τον καπετάνιο να τον πει μη το κάνεις γιατί κατεβαίνουμε στην ομόνια θα σ έλεγα που θα ταν κι αυτός...
ΠΑΟΚ  = γήπεδο...

Offline skyclad4

• Αλλαγή
Δουλιτσα να υπαρχει ψηλε, οι εποχες ειναι δυσκολες. Ολο το ζουμι απο αυτες τις ιστοριες, ειναι αυτα τα δυο:

Ας φαγωθουμε μεταξυ μας αλλη μια φορα.

ΕΦΥΓΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΟΚ?
                          ΦΟΡΕΣΕΣ ΠΡΑΣΙΝΟΚΟΚΚΙΝΟΚΙΤΡΙΝΗ ΦΑΝΕΛΑ?
                                        Τ Ε Λ Ε Ι Ω Σ Ε Σ .

Αλλα δυστυχως, σαν λαος δε θα μαθουμε ποτε.
Στον κοσμο αλλος κανενας

kostas4

• Guest
αυτη η γαμημενη ομαδα μας εχει κανει τα μεγαλυτερα τρυπηματα με το χρημα που παντα ειχανε και εμεις ειμαστε περα βρεχει. εχουμε μαθει να μισουμε τους γαυρους αλλα οχι αυτους που περυσι μας εκλεψαν το πεντακαθαρο πρωταθλημα μας.

οσο για τον ζηση δεν αξιζει να ασχοληθουμε με ανθρωπους μικρους και λιγους. ευχομαι μονο οταν ερθει η στιγμη και ξαναερθει στο προσκηνιο καποιοι να μην φανε τον προλογο οπως με τον κοντο.
απο προεδρος του ΠΑΟΚ τεχνικος διευθυντης σε αυτους που ενα χρονο πριν μας εκλεψαν το πρωταθλημα. ξεφτιλας και καρναβαλος.

υγ. και να μην παει την τελευταια στιγμη πλεον εφοσον δεν διαψευδει ειναι σαν να εχει παει. και μονο που δεχτηκε να μιλησει μαζι τους αρκει.

Offline PRAKTORINOS

• Αποστολή
  • **
Ζήσης Βρύζας (Πρώην Αντιπρόεδρος και Τεχ.Διευθυντης ΠΑΟΚ νυν βοηθός εθνικής

Κύριοι,
από την ονομασία του εξαίρετου τόπικ σας,
απουσιάζει η θητεία και ιδιότητα ως "Προέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ".

Παρακαλώ για την άμεσο αποκατάσταση του/μου.
Για νεότερο επίτευγμα της επαγγελματικής μου σταδιοδρομίας
θα ενημερωθείτε asap.

Mε ΠΑΟΚτσήδικους χαιρετισμούς,
Ζήσης Βρύζας.
Ο δικός σας "Ζήσης". Από το 1996.

Offline cure

• Αλλαγή
@ rabbit, giannivth, spartiati
Ειλικρινά δεν διαφωνώ μαζί σας στη λογική που τοποθετηθήκατε. Όταν μάλιστα η λογική σας είναι πετσί ΠΑΟΚ και μόνο αυτό το πρίσμα θα έπρεπε να μας νοιάζει. Εγώ απλά έγραψα σε άλλη βάση. Στενοχωρέθηκα πολύ με όσα αδέρφια ένιωσαν προδομένοι, τρυπημένοι κτλ για κάτι που δεν αξίζει και προσπάθησα να δώσω τη πραγματική διάσταση του γεγονότος για να απαλύνω τον πόνο τους.

Στην ουσία τώρα: Ο ΠΑΟΚ όμως μπορεί να κερδίσει κάτι από αυτή την υπόθεση; Ναι και μάλιστα πολλά! Αν γίνει αφορμή να ξυπνήσουν από το λήθαργο του σκάσε και μη μιλάς για το καλό του ΠΑΟΚ όπως είπε ο Δάσκαλος κι αν όπως είπαν πολλοί δεν ξαναδεχτούμε πίσω ποτέ και κανέναν πούστη που έφυγε. Τότε θα αλλάξουμε μόνοι μας τη μοίρα μας και θα γίνουμε πραγματικός ΠΑΟΚ.

Δύο σχόλια μόνο και το κλείνω.
Πρώτον είναι τελείως κωμικό κάποιοι που έσκιζαν τα ιμάτιά τους για την επιστροφή του άσωτου θερμοσίφωνα, τώρα να το παίζουν προδομένοι και να σκούζουν με την μετακίνηση του Βρύζα στο λαγό. Τη μια ρεαλιστές και την άλλη ιδεαλιστές. Καταντάει αστείο. Με τη λογική τους θα μπορούσα να πω ότι οι ίδιοι θα έτρωγαν τον παπά και πάλι σε λίγα χρόνια και θα έστρωναν πρώτοι το χαλί στον μετανιωμένο "Ζήση μας". Ή για να το προχωρήσουμε στη λογική της προδοσίας που βλέπουν μόνο από τη μία πλευρά: Αν πρόκειται για προδοσία μιλάμε για τράμπα που εμπλέκονται πολλοί και παίχτες και διοικούντες και ξεκινάει το παραμύθι από τις χρυσοπληρωμένες μεταγραφές στα κότερα. Αλλιώς δεν γίνεται. Προτού λοιπόν μιλήσετε για προδοσία σκεφτείτε ποιους παίρνει η μπάλα. Κυρίως θα πάρει τον αγαπημένο σας παίχτη και τον πραγματικό φωτοστέφανο. Μη το κάνετε λοιπόν.

Εν κατακλείδι το καλό του ΠΑΟΚ είναι ένα. Να μη γύριζε ποτέ ο προδότης και με τον ίδιο τρόπο να μη γυρίσει ποτέ ο Βρύζας στον ΠΑΟΚ. Ποτέ όμως και για κανέναν λόγο. 'Η αν η σύγχρονη πλειοψηφία του λαού δεν μπορεί να κρατηθεί σε τόσο ιδεαλιστικούς στόχους και ξέρει ότι θα φάει και πάλι το νόστιμο παπά των τσομπάνηδων, να το πάρουμε απόφαση τουλάχιστον και να πηγαινοέρχονται ελεύθερα όλοι, αλλά να τους αντιμετωπίζουμε όλους στυγνά επαγγελματικά. ΟΛΟΥΣ Ή ΚΑΝΕΝΑΝ

Δεύτερον είδα ξανά σχόλια του egoist και χάρηκα αφάνταστα. Wellcome back my friend. Αν αποφάσιζε και το Τσακαλάκι να μη σταματήσει να γράφει θα ήταν όλα ακόμη πιο καλά για τα πονεμένα γέρικα μυαλά μας.

« Last Edit: June 03, 2011, 11:50:44 by cure »
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline Euthemes

• Αλλαγή
αυτη η γαμημενη ομαδα μας εχει κανει τα μεγαλυτερα τρυπηματα με το χρημα που παντα ειχανε και εμεις ειμαστε περα βρεχει. εχουμε μαθει να μισουμε τους γαυρους αλλα οχι αυτους που περυσι μας εκλεψαν το πεντακαθαρο πρωταθλημα μας.

...

Φαντάζομαι οι συντονιστές περιμένουν τα τυπικά για να το μεταφέρουν στο βαζελονήμα και καλά κάνουν. Αυτό που θα με τρώει πάντα είναι "ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΥΠΑΝΕ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ"; Παίχτες, παράγοντες, κανονική διαρροή: είτε προδοσία είτε "απλή" συναλλαγή το αποτέλεσμα αυτό είναι. Ο "γαύρος" Βρύζας στη βαζέλα που ναι, δεν έχουμε μάθει να αντιπαθούμε όσο το έτερο βρωμερό σωματείο.

Καλή θητεία στην Ελλάδα τους. Έκανες ό,τι χειρότερο, αμαύρωσες μια υπέροχη ανάμνηση (Χάιμπουρι). Θα σε έβριζα αλλά πρώτον στ' αρχίδια σου δεύτερον δεν έχει καμία αξία από εδώ.
Ευτυχώς υπάρχει ο ΠΑΟΚ κι υποφέρεται η ζημιά

Offline toy

• Αλλαγή
Μάι φρέντ PAOKCURE πολύ καλά αυτά που λές, αλλά υπάρχει μια διαφορά ρε μεν, ο ζήσης ήταν Πρόεδρος του ΠΑΟΚ, ουσιαστικά ήταν όλος ο ΠΑΟΚ για ένα διάστημα, κυβέρνησε το καράβι ρε φίλε, δεν ήταν ενα ακόμη μπακ ένα χαφ ένα με τον νου του φόρ ένας κοντός ένας θερμοσίφονας ένας τυχάρπαστος, ήταν ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ, που αφού κουβάλησε τις πετσέτες του καρπούζα στη μπανανία πήγε τώρα να κουβαλάει τις πετσέτες του καραγκούνη και του κατσουράνη, ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ, το ΠΑΟΚτσάκι το δικό μας παιδί, που το βραβέυσανε οι σύνδεσμοι, που τον ψάχνανε κάποιοι άλλοι να γυρίσει πίσω, γιατί αυτός ήταν κάτι παραπάνω από ένα σέντερ μπακ χαφ ή φορ....
ΠΑΟΚ  = γήπεδο...

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
Κατι καλο παει να βγει , ας μη το χαλασουμε αλλη μια φορα. Ας επικεντρωθουμε μια φορα σε κοινο στοχο, συσφιξη ενοτητα, λυσσα και δυναμη. Ας παψουμε και οι μεν και οι δε να μπαινουμε σε τριπακι αυτος ο ετσι ο αλλος πιο πολυ και τετοια.

Offline cure

• Αλλαγή
αλλά υπάρχει μια διαφορά ρε μεν, ο ζήσης ήταν Πρόεδρος του ΠΑΟΚ, ουσιαστικά ήταν όλος ο ΠΑΟΚ για ένα διάστημα
Καταλαβαίνω φίλε ότι εστιάζεις στο ότι δεν δικαιούται να πουλήσει την εμπιστοσύνη και την αγάπη ενός ολόκληρου λαού. ΟΚ πες τον προδότη, παπατζή, ό,τι θες. Δεν υπάρχει πρόβλημα αν τον αντιμετωπίζει ένας ΠΑΟΚτσής ως φασούλα κι άλλος ως Κωστίκο. Η ουσία είναι πως συμφωνούμε στο βασικό: πως αν επιτέλους θέλουμε να λεγόμαστε ΠΑΟΚ δεν πρέπει να επιστρέψει ποτέ και για κανέναν λόγο.
Απλά εσύ θα τον ξεσκίσεις όταν έρθει με το λαγό κι εγώ θα ξύσω τ' αρχίδια μου. Never mind

Επειδή όμως ξέρω ότι σκέφτεσαι πολύ πιο "πολύπλοκα" από αυτό, αν το τραβάς στο τρύπημα εγώ δεν συμφωνώ. Απλά ο Βρύζας είναι πολύ κυνικός και ρεαλιστής ως άνθρωπος και στυγνός επαγγελματίας. Γι' αυτό τράβηξε οριστικά γραμμή πίσω του και συνέχισε την καριέρα του. Τα χαρακτηριστικά του αυτά εγώ θεωρούσα ευλογία σε μια ομάδα που ως επί το πλείστον πετάμε αετό γενικά. Υπάρχει όμως κι άλλος τέτοιος. Ο ΓΧ
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline bane

• Αλλαγή
το τρυπημα δε θα σταματησει οσο δεν αλλαζουμε νοοτροπια .το τρυπημα δε θα σταματησει οσο δεν κοπαναμε καποιον για παραδειγματισμο.το τρυπημα δεν θα σταματησει οσο δεν κραταμε μια εννιαια σταση, το τρυπημα δε θα σταματησει αν δεν βρεθει καποιος λεφτας(δυστυχως οσο λεμε οτι δεν τον χρειαζομαστε ή δεν το θελουμε),το τρυπημα δεν θα σταματησει αν δεν σταματησουμε την θεοποιηση.

μπορω να γραψω παρα πολλα αλλα και ..???

cure my brother σε εχασα..να ξες ομως οτι δεν υπαρχει ΠΑΟΚμετρο ουτε και προδωσομετρο .και επειδη λες οτι ειναι κυνικος οφειλει να εξηγησει στον ΠΑΟΚ τι εγινε.στον κοσμο που εκανε τοσα για αυτον και τον αποθεωνε .το οφειλει καταλαβαινεις?

εγω δεν θα ξυσω τα κακαλα μου .για μενα ειναι απο τα μεγαλυτερα τρυπηματα  ο περυσινος σου προεδρος να παει τ.δ στον βαζελο.και τελικα η εθνικη ηταν μια μουφα ωστε να περασεει αναιμακτα   η μεταβαση του στον βαζελο. ουτως η αλλως ειχε τ.δ τον φυσσα η εθνικη
ξεφτιλες ολοι
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

Offline toy

• Αλλαγή
Ρε αδερφέ μη μου λες για το Γ.Χ. ξέρεις την άποψη μου γι αυτόν,ξέρεις ότι τον έχω σε ίδια μοίρα και χειρότερη με τους πατσσαστζήδες και τους θερμοσίφονες, αλλά ρε φίλε από το ζήση δε το περίμενα, αν θές ακριβώς για τον λόγο που αναφέρεις, ότι ήταν δηλαδή ρεαλιστής και στο βωμό του ρεαλισμού, ήξερε ότι έχει ταυτιστεί σαν προσωπικότητα με τον ΠΑΟΚ και επειδή τον θεωρώ και έξυπνο η επιλογή του επαγγελματικά αν το δεις δεν είναι σωστή καθώς, πάει τη χειρότερη στιγμή στο βάζελο, που δεν έχει διοίκηση, προπονητή και με τους οργανομένους να μην τον θέλουν εξ αιτίας αυτής της ταύτισης με τον ΠΑΟΚ.
Για να γίνω και εγώ κυνικός όμως, δεν θα τον πω απλά προδότη πατσατζή ή ότι άλλο θες αλλά θα θα υποστηρίξω αυτό που αναφέρει ο bane, φουστίτσα...
ΠΑΟΚ  = γήπεδο...

Offline mikro

• Αποστολή
  • **
Κρίμα κρίμα κρίμα κρίμα κρίμα . Όλα τα υπόλοιπα που λέμε τώρα είναι για κατανάλωση .... Έδειξες και εσύ πως μόνο την τσέπη σου σκέφτεσαι. Τίποτα παραπάνω..
Π.Α.Ο.Κ. σουβλάκι και το μαλλί καρφάκι ...

Offline nf

• Αποστολή
  • **
Δεν ήμουν ΠΑΟΚ αλλά έγινα έχει δηλώσει ο Ζήσαρος. Οπότε καταλαβαίνετε τι ήταν.
ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ