Author Topic: Ζήσης Βρύζας (Πρόεδρος Παε ΠΑΟΚ) και το υπόλοιπο Δ.Σ.  (Read 129389 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline bozik

• Αλλαγή
με αφορμη αυτο που εγραψε ο αδερφος κρητικος και οχι για εσενα προσωπικα φιλε μου να πω κι εγω οτι οσο μεγαλυτερη ειναι προδοσια τοσο μεγαλυτερη μαλλον θα ειναι και η συγχωρεση που μπορει να δωσετε αν ξαναγυρισει.
τα ιδια λεγανε ολοι και για τον πουστη κι ασχημο αλλα οταν ηρθε η στιγμη μας καναν χαλι γκαλι την καρδια...
α και οποιος συγχωρεσε μια φορα προδοσια καλα θα κανει να το βουλωνει λεω εγω,στα ματια τα δικα μου οτι λενε οι μεγαλοψυχοι που συγχωρεσανε ευκολα περσυ θα ειναι απλα λογια που σε 2,3,4 χρονακια μπορει και να τα παρουν πισω ευκολα για το "καλο του ΠΑΟΚ" εκτος κι αν ξεχωριζουμε τις περιπτωσεις σε λιγο προδοτες και πολυ προδοτες...
κατα τα αλλα πουτανας γιοι παναθηναικοι....
μα η πλακα ειναι οτι δεν δινεται συγχωρεση...απλα μας βγαζουν τρελους(πρεζακια κτλ) οτι δεν υπηρχε ποτε προδοτης και λαμογιο....τη εκανε το παιδι σου λενε...τη εκανε ο ανθρωπος που σας εβγαλε στους δρομους μετα την αρσεναλ θα λενε...και εσυ θα αναγκαζεσαι να κανεις ξανα ιστορια...και θα βγαινεις και μαλακας...
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline ΚΡΗΤΙΚΟΣ

• Αποστολή
  • **
καλλίτερα.
να αραιώνουμε σιγά σιγά
πολύ σκατό μαζεύτηκε τελευταία  

σωστός. Ας ξεκαθαρίσουν τα πράγματα. Απλά ξέρεις τι γίνεται. Δεν με ενοχλεί που παει οπου παει, ας κάνει οτι θέλει. Σιγά μην κλάψω. Εκείνο που με τρελαίνει και με εξοργίζει γι αυτο και ασχολούμαι, ειναι η κοροιδια που κανουν απέναντι στο απλο οπαδο του ΠΑΟΚ.
Πες ρε φίλε ειμαι επαγγελματίας με ενδιαφέρει η καριέρα μου και τα λεφτα. Και σταματήστε να λέτε ολοι οτι βάζετε τον ΠΑΟΚ πάνω απ ολα, οτι πρώτα ο ΠΑΟΚ και αλλα τέτοια. Επίσης όσο ειναι στο ΠΑΟΚ τάσονται ολοι τους εναντίον της Αθήνας, της παράγκας και του ΠΟΚ. Λενε οτι ο γαυρος και ο βαζελος ειναι η καταστροφή του ελληνικού ποδοσφαίρου. Φανατίζουν και πολώνουν τον λαό. Παίζουν με την ψυχολογία μικρών παιδιών, νέων ανθρώπων, βάζοντας τους να τραβιούνται και στο τέλος οι ίδιο αυτοί άνθρωποι, τα ξεχνάνε ολα και πάνε σε εκείνους που είναι οι εχθροί του ΠΑΟΚ. Η καταστροφή του ποδοσφαίρου. Αυτο δεν μπορώ να το δεχθώ. Στο όνομα των παιδιών εκείνων που χάθηκαν στους δρόμους.
Προτιμώ να ξέρω οτι έχω ενα προεδρο μπίζνεμαν που δεν είναι ΠΑΟΚ αλλα οσο ειναι στην εταιρεία παε ΠΑΟΚ τα δίνει όλα. Αλλα μέχρι εκεί. Παρά ολους αυτους οι οποίοι χτίζουν καριέρα στο ΠΑΟΚ. Πουλάνε ΠΑΟΚτδηδιλίκη και μετα συγρόνως ειναι έτοιμοι να προσκυνησουν και να συνεργαστούν οχι απλά με τους εχθρους του ΠΑΟΚ αλλα με οτι πιο αηδιαστικό υπάρχει στο ελληνικό αθλητισμό. Ντροπή το λιγοτερο.

Offline ΚΡΗΤΙΚΟΣ

• Αποστολή
  • **
με αφορμη αυτο που εγραψε ο αδερφος κρητικος και οχι για εσενα προσωπικα φιλε μου να πω κι εγω οτι οσο μεγαλυτερη ειναι προδοσια τοσο μεγαλυτερη μαλλον θα ειναι και η συγχωρεση που μπορει να δωσετε αν ξαναγυρισει.
τα ιδια λεγανε ολοι και για τον πουστη κι ασχημο αλλα οταν ηρθε η στιγμη μας καναν χαλι γκαλι την καρδια...
α και οποιος συγχωρεσε μια φορα προδοσια καλα θα κανει να το βουλωνει λεω εγω,στα ματια τα δικα μου οτι λενε οι μεγαλοψυχοι που συγχωρεσανε ευκολα περσυ θα ειναι απλα λογια που σε 2,3,4 χρονακια μπορει και να τα παρουν πισω ευκολα για το "καλο του ΠΑΟΚ" εκτος κι αν ξεχωριζουμε τις περιπτωσεις σε λιγο προδοτες και πολυ προδοτες...
κατα τα αλλα πουτανας γιοι παναθηναικοι....
μα η πλακα ειναι οτι δεν δινεται συγχωρεση...απλα μας βγαζουν τρελους(πρεζακια κτλ) οτι δεν υπηρχε ποτε προδοτης και λαμογιο....τη εκανε το παιδι σου λενε...τη εκανε ο ανθρωπος που σας εβγαλε στους δρομους μετα την αρσεναλ θα λενε...και εσυ θα αναγκαζεσαι να κανεις ξανα ιστορια...και θα βγαινεις και μαλακας...

Εντάξει το καταλαβαίνω αυτο που λες και έχεις δίκιο. Αλλα το οτι εγω μπορώ να συγχωρήσω κάποιον αυτό δεν του αφαιρεί την ιδιότητα του προδότη. Η ιστορία γράφει. Εκείνον ως προδότη και εμενα ως εκείνο που του έδωσα χάρη. Αλλο αυτο όμως. Εγω ναι έδωσα συγχώρεση στο σαλπιγγίδη για πολλούς λόγους. Ομως ποτέ δεν έπαψα να πιστεύω οτι μα πούλησε. Οτι μας πρόδωσε. Αυτο όμως ειναι θεμα δικό μου. Αν γουστάρω το κάνω, αν οχι δεν το κάνω. Ομως ο προδότης και η προδοσία ειναι γεγονός ιστορικό. Τέρμα. Οπως και με Κουδα μπορεί να τον συγχωρήσαμε, αλλα η ιστορία έγραψε. Η δηλώσεις του στις εφημερίδες υπάρχουν ακόμη. Ειναι γεγονότα αυτά. Που θα τα κουβαλάμε ολοι μας.

Αυτο θελω να πω. Κατα τα αλλα συμφωνώ μαζι σου και σε κατανοώ.

Offline Català

• Αλλαγή
θίχτηκε επειδή κατάλαβε ότι ο λαός του ΠΑΟΚ θεωρεί ικανότερο τον Ζαγοράκη. Κατάλαβε ότι εμείς θέλουμε για πρόεδρο τον Ζαγοράκη και για αυτόν για τεχνικό διευθυντή.

Έχω χάσει κάποιο γκάλοπ;  :gruebel:

Katz, επειδή έγινε λόγος για ΦΑΝΕΛΑ, όχι τίποτα άλλο...
Πάντως και ο Βρύζας δεν πήγε κατευθείαν στον ΑΟ Κολωνακίου + ΓΑΔΑ, πέρασε από την εθνική μπανανίας πρώτα. Έτσι για την ιστορία.

northeagle_4

• Guest
εγω λεω να περιμενουμε κατι επισημο πρωτα γιατι βλεπω παλι κολωτουμπες και απο αυτους που τον κραζουν και απ οσους παραδοξος τον υπερασπιζονται ακομα.

για καποιους που εχουν παρει σβαρνα τα φορουμ και κραζουν ΣΦ γιατι δεν βγαλαν ανακοινωση οπως με κοντο δεν αξιζει να χαραμισεις ουτε κλικ, αν εισαι μαλακας με περικεφαλαια μονο αποκεφαλισμος σε σωζει.

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
Μπραβο το καταφερατε παλι. Μιας και το τρυπημα που τρωμε δεν ειναι μεγαλο αρκετα, ας κατσουμε να συζητησουμε για ... το τρυπημα του Ζαγορακη με την αεκ.
Ας φαγωθουμε μεταξυ μας αλλη μια φορα.

http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
εγω λεω να περιμενουμε κατι επισημο πρωτα γιατι βλεπω παλι κολωτουμπες και απο αυτους που τον κραζουν και απ οσους παραδοξος τον υπερασπιζονται ακομα.

για καποιους που εχουν παρει σβαρνα τα φορουμ και κραζουν ΣΦ γιατι δεν βγαλαν ανακοινωση οπως με κοντο δεν αξιζει να χαραμισεις ουτε κλικ, αν εισαι μαλακας με περικεφαλαια μονο αποκεφαλισμος σε σωζει.

:smiley4: :smiley4: :smiley4: :smiley4: :smiley4: :thumbok: :thumbok: :thumbok: :thumbok: :thumbok:
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

chiltsid

• Guest
+1976

Offline thanos9t9

• Αποστολή
  • **
το ειπαν οι ειδησεις

αντε γεια

καιω τις φανελες μου. απο δευτερα ζηση μπ... π....... γιε

Offline georgeT

• Αποστολή
  • **
στο καλο και να μας γραφεις.και συ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΑΛΛΟΙ ΘΕΛΕΤΕ. ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΔΕΧΤΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΚΟΝΤΟ.ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ. ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΑΙ... ΔΕ ΘΕΛΩ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΜΕΙΝΕΣ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ.τα ευρω ειναι ο λογος. οτι και να πεις θα το θεωρησω ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΒΑΖΕΛΟΥ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΑΝΑΤΑΡΑΧΗ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ...ΚΑΚΟ ΨΟΦΟ ΚΑΙ ΣΥ ΚΑΙ Ο ΒΑΖΕΛΟΣ.ΚΑΙ ΑΜΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΝΤΟ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ.

ΥΓ ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΒΑΖΕΛΟΒΡΥΖΑ ΟΤΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟ ΒΑΖΕΛΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΣΠΑΝΑΘΑΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΟΦΣΑΙΝΤ ΦΕΤΟΣ. Σ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΜΕΝΟΥΣ ΠΑΣ.
« Last Edit: June 02, 2011, 22:29:45 by georgeT »

Offline ViCiOuS4

• Αποστολή
  • **
Να παει να παρει μαζι του και τους σαββινιδες κ τους μπερετες κ τα παλτα που κουβαληησε με το τεραστιο μετι που χει. 2 παικτες εφερε γκαρσια κ κοντρερας που τους ηξερε κ ηρθαν ο ενας λογω χαρακτηρα κ ο αλλος επειδη ηταν τραυματιας.. Κ η ασυλια εχει ορια.

Μονο τον Κοντρερας εφερε και τον Σορλεν...Τιποτα αλλο...Ο Γκαρσια σε καμια περιπτωση δεν ηρθε λογω του πρασινου δουλου...

Σαβινι,Αμπουμπακαρι,Βερον,Χουτος μερικες απο τις φοβερες του επιτυχιες με κορυφαια φυσικα την επιλογη Μπερετα που εκανε 2 μηνες να τον βρει και μας στοιχησε 250 χιλιαρικα για μια βδομαδα που καθησε...Εψαχνε μπακ απο την Βουλγαρια για κανα χρονο και τελικα εφερε τα @@ μας...

Ενας υπερεκτιμημενος τεχνικος διευθυντακος που ξερει να μιλαει 2 γλωσσες παραπανω απλα και που ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ ΜΑΓΚΑ Ο ΣΑΝΤΟΣ..Αυτο ηταν ο Ζησακος...Τιποτα παραπανω...

Τον γουσταραμε γιατι βλεπαμε να βγαζει καυλα για τον ΠΑΟΚ και να νιωθει ενας απο μας, αλλα τελικα αποδειχτηκε ενας ακομα απο τον κουβα με τα σκατα...Του ευχομαι καλα κλαρινα στη βαζελα...Θα πεσει χοντρο γελιο και με τον μυρωδια τον Φερειρα απο διπλα τον βλεπω κυνηγημενο να φευγει...ΟΥΥΥΥΥΥΣΤ

ΑΘΗΝΑ ΓΑΜΗΜΕΝΗ Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ-ΑΘΗΝΑ ΓΑΜΙΟΛΑ Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ

Offline ΚΡΗΤΙΚΟΣ

• Αποστολή
  • **
Κρίμα. Οργή. Αλητεία. Αυτή ειναι η πραγματική αλητεία.

Offline t.b

• Αλλαγή
ευτυχώς να λέμε που θα..... πάει στον βάζελο!!! Γλυτώσαμε από αυτόν τον άχρηστο που μας κατέστρεψε και τώρα δεν υπάρχει πιθανότητα να ξαναγυρίσει. Ουφ ησυχάσαμε.... και αν κάτσει γίνεται και ο αναμάρτητος αναντικατάστατος... Όλα καλά...
κατά τ άλλα περιμένω για να την ακούσει και από μένα ή να ακούσω τις κωλοτούμπες...

:smiley4: :smiley4: :smiley4: :smiley4: :smiley4: :thumbok: :thumbok: :thumbok: :thumbok: :thumbok:
« Last Edit: June 02, 2011, 22:56:14 by t.b »

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
Για να δουμε τελικα τι θα γινει... γιατι περιπλεκονται τα πραγματα, σημερα ο Ζησης θα μετρησε τις αντιδρασεις στην Θεσσαλονικη.... εχει την επιλογη ακομα να κανει στους βαζελους την μεγαλυτερη νιλα που εχουν φαει.
« Last Edit: June 02, 2011, 23:00:56 by DarkLord »
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline Vorious

• Αλλαγή
Το θέμα είναι άλλο : ΕΦΥΓΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΟΚ?
                           ΦΟΡΕΣΕΣ ΠΡΑΣΙΝΟΚΟΚΚΙΝΟΚΙΤΡΙΝΗ ΦΑΝΕΛΑ?
                                        Τ Ε Λ Ε Ι Ω Σ Ε Σ .

ΥΓ: σόρυ, κρατήθηκα πολλές μέρες, αλλά δεν κόβεται το γαμημένο το χούι... Ξανακύλησα...

καταλα
απλα θυμιζω, για να μη δημιουργουνται εντυπωσεις, οτι ο Ζαγορακης ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ηθελε να γυρισει στην Ελλαδα και στον ΠΑΟΚ, αλλα ο ατσαλακωτος και παντοδυναμος-θεοποιημενος-φαετεσσαρεςαλλαμοκομημαςφυγει τοτε πριγκηπας, ασκησε ΒΕΤΟ για να μην ερθει, επειδη δε γουσταρε να εχει στην ομαδα κανενα πιο δημοφιλη απο τον ιδιο.

για τις καγκουριες με τη φανελα της χανουμισας στο μεταξυ μας αγωνα ειναι αλλη συζητηση

οντοπικ

Ζήσης Βρύζας (Πρώην Αντιπρόεδρος και Τεχ.Διευθυντης ΠΑΟΚ πρωην βοηθός εθνικής νυν(?) τεχν διευθυντης βαζελου.......)

Υ.Σ. αυτο δε λεγεται "χουι", λεγεται "εμπαθεια"  ;) ;D

ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

Offline savage republic

• Βασικός
Κρίμα. Οργή. Αλητεία. Αυτή ειναι η πραγματική αλητεία.
Διαφωνώ με το αλητεία.  Αλλά είναι προδοσία. Όπως και δικαίωση του Ζαγοράκη που είχε μιλήσει για επαγγελματίες. Κύριε Βρύζα, επέλεξες να είσαι απέναντί μας. Από ΠΡΟΕΔΡΟΣ του ΠΑΟΚ, έγινες ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ της ΕΠΟ και μετά ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ του ΒΑΖΕΛΟΥ. Αν για το πρώτο, πολλά κανείς μπορεί να συζητήσει, όσο κι αν δεν σε τιμάει, για το δεύτερο προκαλείς την απαξία τη δική σου (ΣΤ' ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ), αλλά και του ίδιου του συλλόγου (ΟΠΟΤΕ ΣΑΛΤΑ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ).

Offline savage republic

• Βασικός
και πάλι, επειδή μπορεί να μην έγινε κατανοητό:

ΣΑΛΤΑ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ

Offline Nikos1967

• Αποστολή
  • **
Αντε εις ανωτερα και γιατι οχι και δημαρχος αθηναιων....

Offline thanos9t9

• Αποστολή
  • **
και αναρωτιέται ο οπαδός.... μα πως γίνεται με τέτοιο λαό να μην νιώθεις? νιώσε λίγο ΠΑΟΚ ρε μαλάκα. ΝΙΩΣΕ.

με κάτι τέτοια ελπίζω να λύνονται όποιες απορίες έχουν μείνει για τον λόγο που λατρεύει ο κόσμος τον garcia

και τώρα που το σκέφτομαι, και να μην πάει τελικα στη βαζελα, και μονο που δεν απεριψε την προταση απο την πρωτη στιγμη, ειναι ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΣ

apostolos

• Guest
Πραγματικά δεν θα ήθελα να κάνω άλλο σχόλιο μέχρι να καταλήξει η υπόθεση γιατί κάτι μου λέει οτι δεν είναι και τόσο σίγουρο όσο παρουσιάζεται, αλλά επειδή δεν κρατιέμαι, ρε Βρύζα σε αυτούς που σε κλέψαν το πρωτάθλημα ρε? Τη χρονιά που θα αλλάζε η σύγχρονη ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου, τη χρονιά που παρά τις μαλακίες του Θόδωρα με τον Γκαγκάτση φτάσαμε μια ανάσα από το πρωτάθλημα και που για μια ακόμα φορά δεν μας άφησαν να πάρουμε αυτό που μας αξίζει, αυτά τα μουνιά, με τους Σπάθες και τους Σαουρίδηδες, που πήγατε μέσα εκεί και σας δείρανε ρε, αυτή τη χρονιά ρε δεν τη σέβεσαι? Όχι για τον ΠΑΟΚ, για πάρτη σου ρε. Για τους κόπους που σου κλέψανε...