Author Topic: Ζήσης Βρύζας (Πρόεδρος Παε ΠΑΟΚ) και το υπόλοιπο Δ.Σ.  (Read 128805 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline dave

• Αλλαγή
τι εγινε το ηθικο συμβολαιο με τη εθνικη της καρδιας σου ρε?

αντε κακη συνεχεια στα επαγγελματικα σου σχεδια, ετσι κ αλλιως μαλλον σε ειχαμε μυθποιησει κ σαν τεχνικο διευθυντη, εκτος απο ΠΑΟΚαρχη.

το προσον σου ηταν η αγαπη του κοσμου για σενα επαγγελματια, τπτ αλλο

Offline Euthemes

• Αλλαγή
Η μαύρη λίστα σιγά σιγά γίνεται μαύρη βίβλος. Αν συνεχίσουμε έτσι, τη βλέπω για μαύρη εγκυκλοπαίδεια, μαύρη βιβλιοθήκη κτλ. .
Ευτυχώς υπάρχει ο ΠΑΟΚ κι υποφέρεται η ζημιά

makptol

• Guest
κριμα ρε ζηαη κατα αλλα ελεγες στην ανακοινωση απαντηση στα σπορ   οτι "και για λογους ηθικους δεν μπορεις να αφησεις την εθνικη....." τωρα οι ηθικοι λογοι δεν ισχυουν ?
ελπιζω να μην ειναι αληθεια και να ειναι παπαριες των ΜΜΕ .....

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Εγω-οπως ειπα- περιμενω τα "επισημα κι οριστικα" και δεν ακουω δημοσιογραφικες πληροφοριες. Μετα θα μιλησω αναλογα.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline nik

• Αποστολή
  • **
καθε επαγγελματιας εκει που του αξιζει...
ΠΑΟΚ παντου!!!

Offline babis36

• Αλλαγή
Πρεπει να καταλαβουμε οτι ο Βρυζας υπηρξε για ενα διαστημα και Προεδρος του ΠΑΟΚ!!!!!!!Δεχτηκε να παει τεχνικος διευθυντης στο βαζελο!!!!!!!!Εδω πλεον δεν υπαρχουν λογια!! Εδω πλεον φαινεται καθαρα οτι γαμανε και δερνουνε οποιονδηποτε απο τα στελεχη????? μας γουσταρουν!!! Απλα γιατι δεν υπαρχει κεφαλαιο με Βορειοελλαδιτικα συμφεροντα το οποιο να μπορει να αντιπαρατεθει μαζι τους.Υπαλληλακια του λαου μας ειναι ολοι αυτοι που μας διοικουν μια και απο αυτον πληρωνονται.Ας καταληξει ο συλλογος στον πραγματικο του ιδιοκτητη τον λαο του.Και ναι ρε μεσω λαικης βασης.Αυτο μπορει να ειναι το μονο αιτημα του μοναδικου χρηματοδοτη και πραγματικου ιδιοκτητη του συλλογου.Ο ΠΑΟΚ ΑΝΗΚΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ.
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

Offline euris4

• Αποστολή
  • **
Kαλή αποτυχία!
Μη μας θυμηθεις, οταν κυνηγηθεις.

Offline sabbath

• Αλλαγή
Η μαύρη λίστα σιγά σιγά γίνεται μαύρη βίβλος. Αν συνεχίσουμε έτσι, τη βλέπω για μαύρη εγκυκλοπαίδεια, μαύρη βιβλιοθήκη κτλ. .

για μενα ουτε μαυρη λιστα υπαρχει ουτε τιποτα....και ασφαλως ουτε και παικτες,προπονητες ινδαλματα και λοιπα....ολοι τους επαγγελματιες ειναι στο σημερινο ποδοσφαιρο....

ο γαυρος και ο βαζελος π.χ. γιατι δεν εχουν ουτε ουτε προδοτες ουτε τιποτα η εστω πολυ σπανια????γιατι εχουν τα φραγκα τους πληρωνουν τους κρατανε και μετα γινονται ολοι ινδαλματα με τα φραγκα....

θα του εκανε ο βαζελος μια καλυτερη χρηματικα προταση απο της εθνικης σιγουρα....απο κει και περα οταν εχεις οικογενεια και παιδια και μ αυτη τη κριση σιγουρα δεν θα το σκεφτηκε και πολυ....

ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
Παιρνω σαν αφορμη την ενδεχομενη προσληψη του στο βαζελο για να αναφερω ενα δυο πραγματα.
Το πρωτο ειναι αυτο που ειπαν και πιο πανω τα αδερφια. Αυτα καλο ειναι να γινονται που και που για να ισχυροποιουμε τη βαση μας, την ομοψυχια μας. Να βγαλουμε τα κομπλεξογυαλια που μας βαζουν καθημερινα σαν πολιτες και να μη θεοποιουμε ΚΑ-ΝΕ-ΝΑ.
ΣΥΝΕΧΗΣ κριτικη , ανελεητη, να γινεται ο συλλογος καθε μερα και μεγαλυτερος. Οι παπαριες για συγχυση κριτικης και κραξιματος να παιχτουν στο ιδιο cd με τα χειροκροτηματα μετα απο κλαρινα. Ετσι δεν δυναμωνεις. Δινεις αλλοθι. Ο πρωταθλητης ειναι εγωισταρος, δε γουσταρει να χανει. Ουτε να τον χειροκροτουν σαν ζωα τα γλυφτρακια του, ουτε βεβαια να τον λιντσαρουν. Να του επισημαινουν τα λαθη του πρεπει και να τον "ξυπνουν" με 1-2 "χαστουκια".

Λυπαμαι ειλικρινα κατι τυπακια και εδω μεσα και βεβαια αλλου, δεν εχει σημασια να πω ονοματα και τετοια, μαλακας ειμαι και γω εξαλλου σε πολλα, που νιωθουν προδομενοι στενοχωρημενοι με βαση τα προσωπικα τους πιστευω και οχι τα ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΟΥ ΔΙΚΕΦΑΛΟΥ.

Οσον αφορα τη δικη μου προσωπικη αποψη πανω στο θεμα του Βρυζα πλησιαζει την θεση του κλαμπ και του κιουρ. Δουλεια δεν ειχε ο διαολος...

(παιζει να μαστε η μονη χωρα στον κοσμο που σκοτωνομαστε, μαχαιρωνομαστε και πλακωνομαστε καθε μερα με το διπλανο μας για να παιρνουν ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ οι "αθλητες" των συλλογων μας και οι παρατρεχαμενοι να κανουν λεζαντα..γιατι πριν διαβασα οτι θεοποιουμε μεχρι και τις καθαριστριες, σωστος)

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
παντως ειναι δεδομενο πως αν απλως ειχε τελειωσει την καριερα του στον ΠΑΟΚ ως ποδοσφαιριστης και αποφασιζε να παει τεχνικος διευθυντης στο βαζελο θα μας κακοφαινοτανε αρχικα αλλα μετα θα λεγαμε αντε παει στο διαολο.
δεν ειναι ετσι ομως! ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ!!!
προσωπικα ειμαι πολυ εναντιον της προσωπολατρειας αλλα ισοπεδωτικος δεν ημουν ποτε. υπηρξαν και υπαρχουν παιχτες-προπονητες κτλ που προσεφεραν στον ΠΑΟΚ και τους αξιζει ενα ευχαριστω. ο ζησης ΑΝΗΚΕ σε αυτους.
οταν λατρευεσαι απο τον κοσμο τοσο πολυ ρε ζηση, δεν το φτυνεις στη μουρη ρε ανθρωπε.
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

Offline euris4

• Αποστολή
  • **
Παντως το τρυπημα που τρως απο περυσι ειναι γκαγκστερικο, ψαχνω να βρω αν υπαρχει αλλο αντιστοιχο στο ποδοσφαιρο η αλλο σπορ.

Offline Matador

• Αλλαγή
Ας μας πει τους "ηθικους" λογους για να το καταλαβουμε και εμεις τα κοθωνια!
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

PAOK_VOLOS

• Guest
Το μονο σιγουρο ειναι οτι ο βρυζας θα ξαναγυρισει καποια μερα στον ΠΑΟΚ.Εδω γυρισε ο νάνος και δεν ανοιξε ρουθουνι,στον 'ηρωα' του Χαιμπουρι θα κολλησουμε?Εδω μιλαει εξ ονοματος του ΠΑΟΚ ο ΓΟΥΝΑΡΗΣ και ο πατσατζης και δεν κουνιεται φυλλο.Ηρθε το σιχαμα και ο γιος του με τα πολλα πτυχια και η πλειοψηφια εκανε γαργαρες.Τι να λεμε τωρα.Απορω πως δεν εχει γυρισει ακομα και ο πουστοφασουλας!Αλλα απ οτι φαινεται,αυτος ειναι η εξαιρεση του κανονα.

Οταν θα ερθει η μερα που οποιος φευγει απο τον ΠΑΟΚ δεν θα τον δεχομαστε πισω ΟΥΤΕ ΝΕΚΡΟ τοτε ο ΠΑΟΚ και ο ΛΑΟΣ του θα ειναι στο σωστο δρομο.

Offline thanos9t9

• Αποστολή
  • **
μετα απο 2 χρονια στον βαζελο, θα αρχισουν τα δακρυβρεχτα και θα θελει ξαναγυρισει στον ΠΑΟΚ να το θυμηθειτε. το κλασσικο σεναριο.

θελω πολυ να ξαναερθει στο γηπεδο να δει την ομαδα της καρδιας του. προσκυνουσε και την 4 στο τελευταιο του παιχνιδι.

πανω απο ολα η ηθικη υποχρεωση. ΧΑ!

σαν κακό όνειρο είναι.

τι πιθανοτητες υπαρχουν ΟΛΑ αυτα να ειναι μαλακιες?

Offline skyclad4

• Αλλαγή
Τωρα που εχει αδεια θεσουλα στο δημοσιο, μηπως να βολευτει και το πρωην φιλαρακι σου; Α, και που 'σαι ψηλε, πρωτη σου μεταγραφη κανονισε να ειναι της πουτανας ο γιος που μας κουβαλησατε με το ζορι για να μας ξαναφαει τα λεφτα μας. Να γυρισει το παιδι στην ομαδα της καρδιας του και οι βαζελοι θα σε κανουνε θεο. Το εχουνε τρελο πουλεν το χομπιτ σε λεω.
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
Οσο οι ΠΑΟΚτσηδες συνεχιζουν να δεχονται πισω στην ομαδα ατομα που την εχουν προδοσει με τον χειροτερο τροπο, αλλο τοσο θα δινουν το δικαιωμα και το αλλοθι και σε αλλους να το επαναλαβουν.
Ο Ζησης ηταν μερος του συστηματος για την επιστροφη του Σαλπιγγιδη, θα κολωσει να σκεφτει οτι ακομα και μετα το περασμα του απο τον βαζελο δεν εχει κλεισει η πορτα του ΠΑΟΚ για αυτον;
Ο Βιερινια και ο καθε Βιερινια θα κολωσει να παει στον γαυρο και τον βαζελο για να παιξει Τσαμπιονς Λιγκ, οταν ξερει οτι στα 30 του μπορει να γυρισει εδω και να λατρευτει;

Τα ματια μας τα βγαζουμε μονοι μας, και ολες οι αλλες αναλυσεις ειναι να΄χαμε να λεγαμε...
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

northeagle_4

• Guest
Εγω-οπως ειπα- περιμενω τα "επισημα κι οριστικα" και δεν ακουω δημοσιογραφικες πληροφοριες. Μετα θα μιλησω αναλογα.

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
εντάξει cure συμφωνώ γενικά με την τοποθέτηση σου απλά έχω μια ένσταση την οποία κουβαλάω από τη μέρα που ο Βρύζας έφυγε από τον ΠΑΟΚ. εκεί με καλύπτει ο Club σε όσα είπε κάπως.
ΑΛΛΑ
πρώτος θεωρώ ότι επαγγελματικά ο καθένας μπορεί και πρέπει να κάνει ότι θέλει. δημοκρατικα μιλώντας πάντα. ο Βρύζας λοιπόν αν φερόταν σαν επαγγελματίας όπως σωστά εγώ θέλω να τον δώ θα έλεγε, κύριοι εγώ τρώω από το ποδόσφαιρο, δεν έχω ακίνητα ή εισοδήματα άλλα και επειδή θέλω έτσι να ζήσω φεύγω από τον ΠΑΟΚ όπου στην παρούσα δεν έχω αυτή την ευκαιρία. ΣΚΕΤΟ αυτό
το θα μιλήσω για τους λόγους, και δεν είναι ακόμα η ώρα και προπαντώς το: δε μιλάω γιατι θέλω το καλό του ΠΑΟΚ, τον σβήνουν από το πλαισιο της κρίσης σαν επαγγελματία και αυτομάτως τον τοποθετούν στο πλαισιο της ΟΠΑΔΙΚΗΣ κρίσης μας. όπου και τελείως αντικειμενικά και χωρίς πολλά πολλά του γαμιέται το σύμπαν. γιατί ακόμα τώρα έχει φερθεί σαν λεβιές. δε θέλω να βάλω τα κυπατζίδικα σενάρια κάτω που έθεσε και ο Club αλλά τα δεδομένα πλέον αφήνουν την όποια "παρερμηνεία" ελεύθερη. Ο Βρύζας θα μείνει ότι ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ, μπορεί να μην το ήθελε, μπορεί να έγινε έτσι ή να έγινε γιουβέτσι, οι πράξεις του έδειξαν ένα πράγμα ΠΟΥΛΗΜΑ και ΤΡΥΠΗΜΑ. και από την πρώτη στιγμή που έφυγε με τον ΤΡΟΠΟ που έφυγε για μένα είναι σε ίδια και σε ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ακόμα μοίρα από τον κοντό (για το πρώην δήμαρχο δε μιλάω γιατί αυτός τουλάχιστον δεν ήρθε να γλύψει εκεί που κατούρησε... τρύπιος αλλά το έκανε με σχέδιο που του απέφερε κάτι).

Για μένα έχει ΛΙΓΗ σημασία ανβ πάει ή δεν πάει λοιπόν στο ζέλα. έκανε ήδη ατόπημα και δε θα χρεωθεί άλλο. αν δε παει δλδ στο ζέλα για μένα έχει ήδη τελειώσει από τότε που επιλεκτικά το γύρναγε από "περιφερόμενος" επαγγελματίας σε "προστάτη του ΠΑΟΚ". μπούλο ρε.

συμφωνώ και με τους υπόλοιπους, μπορεί κάλλιστα αν θέλει να δημιουργήσει παρεάκι κάτω με τον κοντό. το θέλουμε και εμείς.
για τους υπόλοιπους που πεσαν από τα σύνεφα έχω να πω καλή χώνεψη (χωρίς ίχνος ειρωνείας), έτσι θα στρώσετε και καλύτερο στομάχι.

ΠΑΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΩΡΑ.

Offline spartiatis

• Αλλαγή
Τι χαλιέστε ρε; Επαγγελματίας είναι και εφόσον έκλεισε η πόρτα του ΠΑΟΚ για πάντα όταν τα έσπασε με το "βαθύ κράτος", τι θα έκανε; Θα βαρούσε το τύμπανο στη 4; Πάτε καλά ρε και χαλάτε τη ζαχαρένια σας για τον καθένα;

Σου εύχομαι τα καλύτερα στη ζωή σου Ζήση, αλλά επαγγελματικά αν πας στο λαγό να αποτύχεις παταγωδώς και ό,τι αγοράζεις να είναι για τις ντουλάπες και να σπάμε πλάκα με τις επιλογές σου.

ξεχνάς κάτι όμως cure. πως πλέον θα είναι εχθρός. θα υπηρετεί εχθρική ομάδα, οπότε θα απολαμβάνει την αντίστοιχη συμπεριφορά.
......... γιατί μπροστά μου το βλέπω να βγαίνουν και να λενε τι το βρίζετε το ΠΑΟΚτσάκι
Αν πουληθεί στο ποκ (ακόμα δεν ανακοινώθηκε τίποτα) τελείωσε απο την Τούμπα, να φεύγει τρέχοντας στη φυσούνα μαζί με τους υπόλοιπους λαγούς.

kostas4

• Guest
ο Βρυζας υπηρξε για ενα διαστημα και Προεδρος του ΠΑΟΚ!!!!!!!Δεχτηκε να παει τεχνικος διευθυντης στο βαζελο!!!!!!

θα μας πει επιτελους ποιοι ειναι οι λογοι που ακομα δεν εχουν εκλειψει? μαλλον τωρα δεν θα μπορει να μιλησει γιατι θα ειναι σε αλλη ομαδα. γεια σου ρε ζηση "ΠΑΟΚΙ". ΠΑΟΚ ειναι μονο ο απλος κοσμος του και κανεις αλλος. αυτο για να μην βαζουμε προσωπα πανω απο την ομαδα