Author Topic: Ζήσης Βρύζας (Πρόεδρος Παε ΠΑΟΚ) και το υπόλοιπο Δ.Σ.  (Read 129204 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

ive4

• Guest
μπορείς να ρίχνεις μπηχτές για την Διοίκηση και σε άλλα θέματα, πχ ότι οι πετσέτες της Πούμα δεν είναι από 100% βαμβάκι και ο Βιολίδης μας είπε ότι είναι 100%. Για να μη γίνεσαι μονότονος.

Offline cure

• Αλλαγή
Πρώτον ποτέ δεν ρίχνω μπηχτές για τη διοίκηση. Στα ίσα τα λέω.
Δεύτερον δεν γίνομαι μονότονος ρε φίλε. Μη με προσβάλλεις. Έκραξα για τα πάντα μέχρι τώρα. Από τη "τρύπα", τα κολλητηλήκια με τον κατσαρή, το χεσμεντέν με τα χρέη και τις εξαρτήσεις με το κράτος, με τη μπακαλίστικη διοίκηση, με τη σκιώδη κυβέρνηση και με τόσα άλλα. Στο διώξιμο του Ζήση έμεινες; Κρίμα που δεν διάβασες και τα υπόλοιπα
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline katz

• Αποστολή
  • **
Καλα αυτο με τον κατσαρη ειδικα...
Εδω δεν μπορουμε σαν λαος του ΠΑΟΚ να διωξουμε εναν που τον ψηφιζουν 300 ατομα..γελαει ο κοσμος πραγματικα
Ενας τοσα χρονια δεν βρεθηκε να εχει τα κακαλα να πει οτι θα αναλαβω για να ψηφιστει,αλλα φυσικα το να κραζεις ειναι το μονο ευκολο
Εγω με το σοι μου να πηγαινα πιστευω μπορει και να εβγαινα προεδρος..Αλλα επειδη δεν γουσταρω την ευθηνη,ζαγορακη ουστ κακε κολλητε του κατσαρη που δεν αφηνεις αλλον να αναλαβει τον ΑΣ
ΠΑΟΚ G4Α

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
Πολλοί νομίζουν με το μυαλό τους ότι το μεγαλύτερο έργο σου στον ΠΑΟΚ ήταν που έφερες κάποιους παιχταράδες και άλλαξες το επίπεδο της ομάδας. Η μεγαλύτερη όμως δουλειά του ήταν η καθημερινή ενασχόλησή του με τους παίχτες και τα προβλήματά τους. Και επειδή στο πούτσο μου τα προβλήματα κάθε καραγκιόζη εκατομμυριούχου που νομίζει ότι δουλεύει επειδή κλωτσάει ένα τόπι και κουράζεται, εμένα με νοιάζει ότι αυτός ο άνθρωπος εκεί μέσα στα αποδυτήρια εξασφάλιζε επί δυο χρόνια ότι τα μυαλά των αργόσχολων θα παραμένουν στο κεφάλι και πως θα ξέρουν πού παίζουν και τι υποχρεώσεις έχουν.
Τώρα που έδιωξαν τον Ζήση θα περιμένουμε από τον σβούρα να το κάνει αυτό; Γελάνε και οι πέτρες ρε πούστη μου

Δηλαδη η οποια προσωπικοτητα του σαντος δεν επαιζε ρολο? Τι προσωπικοτητα εχει παρουσιασει μεχρι τωρα ο νυν προπονητης? Δηλαδη ο Βρυζας θα εδινε την ηρεμια και την αποφασιστικοτητα που δεν εχει ο Δερμιτζακης? Εγω ξερω οτι στις εταιρειες οι 'παχυλως αμοιβομενοι εργαζομενοι' φοβουνται τον προεδρο και κανουν το κοροιδο στον προισταμενο.
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline cure

• Αλλαγή
Είμαι (ήμουν) μέλος του ΑΣ, είμαι μέτοχος της ΠΑΕ και έρχεσαι να μου πεις πως δεν έχω δικαίωμα να κράζω, αν πρώτα δεν μπω μπροστάρης σε κάποιο σχήμα να ρίξω τον κατσαρή και αν δεν πάρω πάνω μου την ευθύνη;  :o :o  Πλάκα μας κάνεις ρε φίλε; Η λογική σου είναι μνημείο σκέψης μοναδικό. Με την ίδια λογική δεν πρέπει να έχουμε άποψη για το πως μας κυβερνάνε αν δεν κατεβούμε στις εκλογές ή να μη μιλάμε αν δεν καταφέρουμε να ρίξουμε μια κυβέρνηση!!

Αν δεν κράξω εγώ ρε φίλε ποιος θα κράξει; Πως σας έχουν πείσει ρε πούστη να μη τους κριτικάρετε γιατί σας κάνουν χάρη και καλά όλοι αυτοί;
Α και στις εκλογές είχε αντίπαλο μη ξεχνάς, αλλά πάλι βγήκε. Ελπίζω την επόμενη φορά να βάλεις εσύ, να βγεις εύκολα όπως λες και να σωθούμε από τη χολέρα

@Gkaz4
Άλλη η δουλειά του προπονητή, άλλη του τεχνικού διευθυντή στο θέμα που ανέφερα. Ο Σάντος έβαζε το λιθαράκι του φυσικά π.χ. τους έδειχνε το τρόπο να κερδίσουν. Ο Βρύζας όμως τους κρατούσε σε εκγρήγορση, προλάβαινε τα στραβά, τους έδινε κίνητρα, πράγματα που τα βλέπει ένας έξω από τα αποδυτήρια. Και κυρίως κρατούσε τα αποδυτήρια όταν χανόταν. Γι' αυτό ο Σάντος τον θαύμασε για τη δουλειά του και τον ήθελε μαζί του. Τον βοήθησε πάρα πολύ και μάλιστα με πολύ δύσκολους χαρακτήρες.
Αυτό το πράγμα λείπει από τον ΠΑΟΚ σήμερα. Αν έμενε ο Σάντος χωρίς τον Ζήση θα είχαμε πάλι προβλήματα (λιγότερα αλλά θα είχαμε). Αν έμενε ο Ζήσης θα είχαμε επίσης πολύ λιγότερα προβλήματα νοοτροπίας.

Εγώ πιστεύω (για να απαντήσω και στον ΗΟΜΟ) ότι το πρόβλημα της ομάδας είναι αυτό. Δεν υπάρχει κάποιος να θέσει στόχους μεγάλης ομάδας στους ποδοσφαιριστές και αυτοί έχουν επαναπαυτεί στη πρόκριση της Ευρώπης. Το κλίμα που εισπράττουν είναι πως μία ομάδα με οικονομικά προβλήματα και με χρόνια απουσίας από την Ευρώπη τα κατάφερε κι έτσι φέρονται. Και κανείς δεν υπάρχει να τους πει πως εδώ που βρίσκονται έχουν άλλες υποχρεώσεις. Όπως επίσης δεν υπάρχει κάποιος να μετριάσει τις εντυπώσεις από την καθυστέρηση πληρωμών. Γιατί η καθυστέρηση πληρωμών δείχνει μικρή ομάδα. Τελεία και παύλα. Λάθος ή όχι ισχύει για τους ποδοσφαιριστές και έχει αποδειχθεί διαχρονικά σε όλες τις ομάδες. Ο Ζήσης το έκανε με το μπλα μπλα του και έσωνε τις εντυπώσεις.
Για να μη λέμε όμως μόνο για τη διοίκηση, αυτό το χαζοχαρούμενο κλίμα το πέρασε και ο κόσμος μας. Αυτή η χαζοχαρούμενη πλειοψηφία νεο-ΠΑΟΚτσήδων που μεγαλώνουν με τη νοοτροπία μικρής ομάδας, έχουν κάνει τον ΠΑΟΚ σαν τα μούτρα τους. Μια ματιά γύρω σας αρκεί. Με τέτοιο κόσμο περιμένετε από τους παίχτες να παλέψουν για πρωτάθλημα; Πλάκα κάνουμε μεταξύ μας ρε παιδιά; Ο νεο-ΠΑΟΚτσής μεγάλωσε με τη νοοτροπία "μην έχω απαιτήσεις", "χαμηλό μπάτζετ σε σχέση με τους άλλους", "χαμηλά τη μπάλα", "κλέβω ματς γιατί δεν γίνεται αλλιώς", "ζήτω που βγήκα ουέφα", "μη γιουχάρετε παίχτες γιατί θα θυμώσουν", "υπομονή στα κλαρίνα", "μη μιλάς αυτοί ξέρουν καλύτερα" και άλλες πίπες
« Last Edit: September 27, 2010, 02:14:53 by cure »

Offline katz

• Αποστολή
  • **
Είμαι (ήμουν) μέλος του ΑΣ, είμαι μέτοχος της ΠΑΕ και έρχεσαι να μου πεις πως δεν έχω δικαίωμα να κράζω, αν πρώτα δεν μπω μπροστάρης σε κάποιο σχήμα να ρίξω τον κατσαρή και αν δεν πάρω πάνω μου την ευθύνη;  :o :o  Πλάκα μας κάνεις ρε φίλε; Η λογική σου είναι μνημείο σκέψης μοναδικό. Με την ίδια λογική δεν πρέπει να έχουμε άποψη για το πως μας κυβερνάνε αν δεν κατεβούμε στις εκλογές ή να μη μιλάμε αν δεν καταφέρουμε να ρίξουμε μια κυβέρνηση!!

Αν δεν κράξω εγώ ρε φίλε ποιος θα κράξει; Πως σας έχουν πείσει ρε πούστη να μη τους κριτικάρετε γιατί σας κάνουν χάρη και καλά όλοι αυτοί;
Α και στις εκλογές είχε αντίπαλο μη ξεχνάς, αλλά πάλι βγήκε. Ελπίζω την επόμενη φορά να βάλεις εσύ, να βγεις εύκολα όπως λες και να σωθούμε από τη χολέρα

Καλα ρε cure ειπα εγω αυτα τα πραγματα που λες?
Λεω πουθενα οτι δεν εχεις δικαιωμα να κραζεις?
Κραξε οσο θες και οποιον θες..Αλλα το να κραζεις ζαγορακη γι αυτο το θεμα οταν 10 χρονια δεν μπορεις να βρεις μεσα απο το λαο 300 ατομα κι εναν ηγετη ειναι λιγο παραλογο
Και τι σχεση εχει η κυβερνηση που την ψηφιζουν 2μυρια ατομα με τα 300 ατομα που ψηφιζουν τον κατσαρη
Ενα λυκειο δηλαδη ψηφιζει και εσυ σαν λαος του ΠΑΟΚ δεν μπορεις να βρεις αλλον..Αν δεν ειναι αυτο ανικανοτητα τοτε τι ειναι?

ΠΑΟΚ G4Α

Offline cure

• Αλλαγή
katz εγώ με τα χρόνια στον ΠΑΟΚ και ζώντας τα πράγματα λίγο περισσότερο από μέσα και όσο κοντά μου ήταν δυνατόν, έμαθα ένα πράγμα καλά: πως είναι αφέλεια να θεωρούμε τον Κατσαρή και τους συν αυτώ εύκολο. Είναι απίστευτα δύσκολο και πιθανόν ακατόρθωτο τα επόμενα χρόνια τουλάχιστον να απεμπλακεί ο ΠΑΟΚ από τα πλοκάμια των ΠΑΟΚαρχών. Αυτά είναι πολύ μακριά και βαθιά ριζωμένα, με ρίζες γερές, πολιτικές και χρηματοοικονομικές. Είναι τόσο μακριά που αγγίζουν ακόμη και τον κόσμο του ΠΑΟΚ.
Όχι απλά δεν είναι εύκολο, αλλά θα πρόκειται περί ενός από τους μεγαλύτερους άθλους στην ιστορία μας αν απεμπλακούμε. Αληθινά εννοώ και όχι με μουσαντένιες διαδοχές μαριονετών του συστήματος. Προσωπικά δεν το βλέπω να γίνεται και από την απογοήτευση τα παρατάω κι εγώ.

bagos1

• Guest
ενοχλημένος λέει ο πιλάβιος για την συνεχη αναβλητικότητα του Βρυζα να υπογράψει το συμβόλαιο συνεργασιας, σε λιγο καιρο θα μαθουμε αμα ειναι αλήθεια και γιατι

Offline cosmopaok

• Αποστολή
  • **
Εχεις κάποιο λινκ για αυτή την είδηση?η αν θες να μας πεις ποθ το ακουσες? Πραγματικά είναι λίγο περίεργο!
φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντας

▒▓█▀▄▀▄▀Π▄▀▄Α▀▄▀Ο▄▀Κ▄▀▄▀▄▒

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
πω πω! πολύ περίεργο! κοίτα να δείς.

bagos1

• Guest
σε αθηναικο ραδιοφωνο το ακουσα απο δημοσιογραφο το πρωι σε κουβεντα που κανανε για ΠΑΟΚ
αυτην η ειδηση αποκτα ενδιαφερον μετα και απο τα λεγομενα τον κολκοβασιλοπουλων οτι ο Βρυζας εχει κλεισει την πορτα στον ΠΑΟΚ

Offline cosmopaok

• Αποστολή
  • **
πω πω! πολύ περίεργο! κοίτα να δείς.

Περίεργο είναι ,άλλα δεν έχει σχέση με τον ΠΑΟΚ, αλλά το πόσο θέλει να κάτσει στην εθνική ,όχι οτι μας νοιάζει
φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντας

▒▓█▀▄▀▄▀Π▄▀▄Α▀▄▀Ο▄▀Κ▄▀▄▀▄▒

Offline cure

• Αλλαγή
@north το συνεχίζω εδώ για να μη με κράξεις ως mod  ;D
σου ξαναλεω οτι με την λογικη σου οι 25 συμμετοχες του σεξυ μπρουνο ,και οχι μονο, περσυ ειναι το ιδιο με αυτο που λες.
δεν προσπαθω να σου πω οτι δεν υπαρχουν μανατζεριλικια οπως ειπες παντα υπαρχουν και θα υπαρχουν (πλην μιας περιοδου με αγγελο που συνεργαζοταν με τον αγιο ονουφριο) σου λεω οτι υπηρχαν και πριν στον ιδιο εως και μεγαλυτερο βαθμο.
Πολλες απολαβες παικτων αλλα και αποκτηση τους εξ αρχης νομιζω οτι αποδεικνυουν το παραπανω.
Το κατάλαβα και σου είπα έχεις δίκιο. Απλά εγώ τι λέω: αυτά δεν τα αποφεύγεις πουθενά στο ποδόσφαιρο. Οπότε προτιμάς το βέλτιστο για την ομάδα. Εδώ είναι που διαφωνούμε. Ο Ζήσης σου έφερε Κοντρέρας, Γκαρσία, Σορλέν, Μάρκος Αντόνιο και άλλους τέτοιους παίχτες και είχε φύρα τον Χ Τσιρίλο και τον Χ Σαβίνι (κρατώντας τη συνεργασία με το μάνατζερ του Σαβίνι για άλλον ιταλό που πιθανόν να σου βγει στο μέλλον). Κυρίως οι παίχτες που σου έφερνε πάντα ήταν περιουσιακό σου στοιχείο. Τώρα έχεις μόνο φύρες και κυρίως παρτίδες με μάνατζερ ο οποίος μέχρι και τον κατάσκοπο δάγκωσε.

Στη δική μου λογική λοιπόν ο ένας δημιούργησε τεράστια υπεραξία στο υλικό σου και στη περιουσία σου η οποία αποτυπώθηκε και στο χορτάρι, με κάποιες ασφαλώς είτε άστοχες κινήσεις είτε εξυπηρετήσεις σε μάνατζερς, ενώ μετά απ' αυτόν τα λεφτά πετιούνται δεξιά κι αριστερά για δανεικούς και εξυπηρετήσεις σε μάνατζερς που μπορούν να ξεπουλήσουν ό,τι μπορεί να πουληθεί από το υλικό σου. Γεμίσαμε σαλιάρηδες που το μόνο που τους νοιάζει είναι τα λεφτά. Δεν τους νοιάζει ούτε να κάνουν ομάδα, ούτε να δημιουργήσουν. Τους τρέχουν τα σάλια μόνο υπολογίζοντας πόσα θα πάρουν από το Βιερίνια και πόσα γλίτωσαν από το Σορλέν.

Γι' αυτό και βάλανε τους παπαγάλους τους να κάνουν βίωμα στο νεο-πρόβατο τις έννοιες μπάτζετ, υπεραξία αθλητή, επικερδής πώληση (αντί του περήφανη πώληση) και όλα αυτά τα γελοία. Γι' αυτό και κάποιοι πανηγύριζαν το καλοκαίρι στη σκέψη και μόνο ότι θα βρεθεί ¨κορόιδο" να φορτωθεί τον Κοντρέρας με 500 χιλιάρικα και άλλο ένα για να φορτωθεί τον Μουσλίμοβιτς και γιούπι που γλιτώσαμε από τα πολλά που παίρνει ο γάλλος και γιούπι που δέχτηκε μείωση ο Γκαρσία (φτου γαμώ το δεν τον πουλήσαμε πρόπερσι) και γιούπι όταν θα πουληθεί το καλοκαίρι και ο Βιερίνια.

Παίξε μαλάκα ΠΑΟΚ μετά με δανεικά παλτά και γίνε φυτώριο μανατζαραίων όπως ο ρούλης, για να κονομάνε κάποιοι μίζες ή να έχουν λεφτά να πληρώσουν τους κουμπάρους με εκατομμύρια για Κουτσιανικούληδες.

Οι παίχτες που ήρθαν στον ΠΑΟΚ μετά τον Βρύζα και εγώ το λέω και επιμένω ότι η καριέρα του Ζήση στον ΠΑΟΚ έληξε μόλις επέστρεψε ο Ζαγοράκης:
Κριστιάνο
Εντίνιο
Ζουέλα
Μπουσαϊντί
Ελ Ζαρ
Σακελλαρίου
θερμοσίφωνας

4 δανεικοί κι ένας χρυσοπληρωμένος στη θέση του πρώην χρυσοπληρωμένου συν ένας παίχτης επιπέδου του τέως προπονητή μας. Τζόκερ ο μπλόγκερ

Offline babis36

• Αλλαγή
Ο Μπουσαιντι ηταν επιλογη Βρυζα. Μετα ηρθε ο Μπερετα....
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

Offline cure

• Αλλαγή
Όπως νομίζεις φίλε. Καλά να πάθει ο μαλάκας που δεν έφυγε όταν γύρισε ο άσωτος και τα φορτώθηκε όλα. Αυτό που λες είναι η μισή αλήθεια. Η όλη αλήθεια είναι πως ο Βρύζας τον διάλεξε από έναν κατάλογο παιχτών συγκεκριμένου μάνατζερ, από τον οποίο ήταν υποχρεωμένος να επιλέξει.

Εγώ το σημειώνω για να το γράψει η ιστορία. Μπουσαϊντί, Ζουέλα και πολύ μετά τον Ζήση ο Ελ Ζαρ (και 99% Εντίνιο) είναι όλες κινήσεις ενός σχεδίου που βγήκε από άλλον εγκέφαλο από αυτό του Ζήση. Ειλικρινά δεν είμαι σε θέση να ξέρω ποιου, αλλιώς θα το έλεγα ξεκάθαρα ή έστω με σπόντες. Μέσα μου είμαι βέβαιος, αλλά είναι εντελώς εικασία.

Εσείς λέτε πως ο Ζήσης έφερε Σέλουκ και Μέλουκ στον ΠΑΟΚ, εγώ λέω ότι για να έρθουν αυτοί έπρεπε να διώξουν το Βρύζα. Ο χρόνος θα δείξει όπως πάντα και το λέω μπέσα πως πρώτος θα κράξω αυτό το... masterplan της πούτσας και ιδίως αν το σκέφτηκε αυτός. Οι πιθανότητες όμως να συμβαίνει αυτό είναι 1%.

Offline Thessalonikara

• Αποστολή
  • **
Ξεχνάτε και τον Χούτο, το διώξιμο Μπακαγιόκου-Αναστασάκου κτλ κτλ κτλ.

Η ουσία τέλος πάντων είναι ότι προσωπικά θεωρώ ότι ο Ζήσης έκανε πολλά καλά στην 1η χρονιά (από θέμα μεταγραφών). Την μισή 2η χρόνια (από θέμα προεδρίας) αλλά μετά τα σκάτωσε πανηγυρικά. Και στην τελική Cure αφού τον αναγκάσανε  να περάσει τόσα πολλά ας έβγαινε να τα πει. Το έχω ξαναπεί Σιωπή=Συνεργία και μη πει κανείς ότι δεν μίλησε για το καλό του ΠΑΟΚ, τα αποτελέσματα θα βγαίναν στη φόρα αργά ή γρήγορα.

Offline cure

• Αλλαγή
Ο Χούτος πλήρωσε το νιόνιο για να έρθει και τον Μπάκα δεν τον ήθελε ο Σάντος.

Υπάρχει τεράστια διαφορά από το λάθος στον μεταγραφικό σχεδιασμό, από το κάνω εν γνώση μου τον ΠΑΟΚ φυτώριο εξυπηρέτησης μανατζαραίων. Με τον Ζήση έγιναν λάθη. Μετά το Ζήση συντελούνται κατά συρροή εγκλήματα κατά του ΠΑΟΚ. Έχω αρχίσει να πιστεύω ότι δεν θέλουν μεγάλο προπονητή για να μπορούν να ελέγχουν τις συμμετοχές των δανεικών.

Φυσικά και η σιωπή σημαίνει συνεργία. Αλλά αν φτάσεις να τον κατηγορήσεις γι' αυτό, θα πρέπει να έχεις αποδεχτεί τα προηγούμενα και τότε θα πρέπει να κατηγορήσεις πολύ περισσότερο τους υπόλοιπους για τα εγκλήματα. Μέχρι λοιπόν να αποδεχθεί κάποιος και να υποστηρίξει ότι στον ΠΑΟΚ γίνεται της πουτάνας με τους μανατζαραίους, δεν μπορεί να προσάψει τίποτα στον Ζήση. Έτσι; Δεν κολλάει. Εκτός αν έχετε βρει εξιλαστήριο θύμα και πει κανείς πως ο Ζήσης τα έκανε έτσι ή τα τρώγανε μαζί με τον χέστη. Τότε θα γελάσουμε. Γιατί ο Σάντος δεν έδωσε ποτέ σε τόσα χρόνια καριέρας ούτε το παραμικρό δικαίωμα. Είχε κολλήματα με παίχτες για αγωνιστικούς λόγους, αλλά ποτέ με μάνατζερς και γι' αυτό τον εμπιστευόταν τυφλά τα μεγαλύτερα σαΐνια της αγοράς, εντός κι εκτός. Ο Σάντος λοιπόν που συμμετείχε ενεργά σε όλα και είδε από μέσα τι παίχτηκε, κατάλαβε ότι ο Ζήσης ήταν σπάνιο διαμάντι σε ένα τέτοιο πόστο. Όπως κατάλαβε ότι με "χαρτάκια" δουλειά δεν γίνεται.

Αν κάποιοι απορήσουν για το τι λέω για το Σάντος, ας καταλάβουν επιτέλους ότι άλλο να μη γουστάρεις έναν προπονητή και κυρίως το να μειώνει την ομάδα και άλλο να μη βλέπεις το χαρακτήρα ενός ανθρώπου και το αν είναι τίμιος. Θα μου πεις αν είναι έτσι τα πράγματα καλά έκανε και έφυγε. Μπορεί. Απλά επειδή εμένα δεν πείραξε καθόλου και ποτέ που έφυγε δεν μπήκα στον κόπο να το ψάξω από τη πλευρά του το όλο θέμα και άργησα να το δω κι έτσι.

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
ο βρύζας έφερε παίκτες οι οποίοι σε σύγκριση με το τι είχαμε μέχρι τότε ήταν μέρα με τη νύχτα. ίσως για αυτό να τον έχουμε ψηλά (ακόμα τον θεωρώ πανέξυπνο) απλά τελικά νομίζω ότι όποιον σοβαρό μέτριο παίκτη και να έφερνε την πρώτη χρονιά δε θα πέφταμε και πολύ έξω. σε σχέση πάντα με το τί είχαμε

ποδοσφαιρικά δε με πολυνοιάζει τελικά αλλά του χρεώνω συμμετοχή στον ΤΡΑΓΙΚΟ μεταγραφικό σχεδιασμό με παπάζογλου, κούτσα, αμπουμπακάρι και 2-3 συναφή παικτάκια που φορτώσαν την ομάδα με άνευρα γατιά.

το σημαντικότερο είναι ότι με την έχει δώσει στα νεύρα γιατί αν όπως επιμένεις και εσύ αδερφέ cure πολεμήθηκε και έγινε ότι έγινε (και άρα ζημειώθηκε ο ΠΑΟΚ) την έκανε τουμπεκί και με ελαφρά... ας έβγαινε να μιλήσει.

αναφορικά με τους παίκτες, έναν άνθρωπο που έχει δει 200 ματς στη ζωή του στην tv να βάλεις, να έχει και ένα βασικό επίπεδο λόγου και να έχει βγάλει το λύκειο άντε να έπαιξε και λίγο Manager ε δεν μπορεί να μη φέρει 5-6 παίκτες να σταθούν υποφερτά στο πιο γελοίο πρωτάθλημα του κόσμου.

northeagle_4

• Guest
Cure καταλαβαινω τι λες αλλα δεν βγαζει πουθενα αυτο και συγκεκριμενα σου λεω αναφερεις καποιους παικτες και καποια γεγονοτα για μανατζεριλικια και κονομες και σου απαντησα οτι φυσικα και συμβαινουν οπως και συνεβαιναν παλαιοτερα.Δεν αναφερω καν την πρωτη χρονια με φρουνζα,βερον,γκαβραντσιτς και σεργιο (επιλογη σαφετατα του σαντος),οι παικτες που αναφερεις ολοι Κριστιάνο Εντίνιο Ζουέλα Μπουσαϊντί Σαβινι Τσιριλο Φιλομενο και δευτερης διαλογης τυπου αμπου ειναι ολοι επιλογες του ζηση 'η του διπτυχου-τριπτυχου με σεργιο και σαντος.εδω ζουμε το παραλογο οτι οτιδηποτε αριστο στον αγωνιστικο τομεα να χρεωνεται στον Ζηση με την υποσημιωση οτι ειναι ο αρχοντας του αγωνιστικου τμηματος και οτι επιλογη ειναι λαθος να φταινε ολοι οι αλλοι.
Το κακο δεν ειναι η λαθος επιλογη συμβαινει αυτο παντου οπως και η μπιζνα με κουτσια αν εβγαζε ματια ο μικρος δεν θα πειραζε κανεναν ,καθε επιλογη εχει ρισκο και το κοστος της.Εμενα δεν με πειραζει η λαθος επιλογη που εστιαζεις αλλα η υπερτιμολογιση ολων αυτων για μενα ειναι αδιανοητο να κλεινεις παικτες τυπου τσιριλο,σαβινο,φιλομενο με +400,000 οταν στον ατρομητο πχ θα παιρναν 150 (παραδειγμα του τσιριλου που του προσφερε ο σπανος συμβολαιο 200σιων και σε μας εκλεισε με τα διπλασια) και αντε να δεχτω οτι και αυτα αν ειναι προς οφελος της ομαδας ειναι δευτερεουσας σημασιας δεν αναιρει την υπαρξη σε ιδιο βαθμο της συναλλαγης με μανατερ.
 Αυτο λεω οτι δεν γινετε κατι που δεν γινοταν, το κατα ποσο θα οφεληθει τωρα η ομαδα δεν μπορουμε να το κρινουμε εφοσον οι νεοι στον ρολο του σχεδιασμο δεν ηταν καν στην περασμενη μεταγραφικη περιοδο ενεργοι (πλην ελ ζαρ).Η ομαδα οφεληθηκε με παικτες τυπου γκαρσια,βιτολο,βιερινια,ιβιτς,κοντρερας,σεργιου,σορλεν και εμεινε στασιμη(ακραια μπακ κ χαφ) εως κατωτερη(σεντερ φορ,σεντερ μπακ μετα την φυγη μαρκος) με τους παραπανω παικτες.

Δεν τιθεται θεμα να βγαλω καποιον κακο ή λιγο,η παρουσια του Ζηση στην ομαδα ειναι ακρως επιτυχημενη και με πολλα συν αλλα οχι για το ματι του και τα σουπερ ντιλ αλλα για την ικανοτητα του να ειναι αρχηγος στα αποδυτηρια,να τον σεβονται ολοι,να εκπεμπει σοβαροτητα και πυγμη,να εχει την δυνατοτη να πεισει παικτες και πρπονητη για το προτζεκτ στον ΠΑΟΚ και να μετενσαρκωση την νοοτροπια του ΠΑΟΚ στο αγωνιστικο τμημα.Για αυτους τους λογους θεωρω εγω μεγαλη απωλεια τον Ζηση για να σου δωσω ενα παραδειγμα για να βρεις τον κοντρερας και τον γκαρσια δεν θελει ματι με το βιογραφικο που εχουν ουτε πηραν λιγοτερα λεφτα απο οσα αζιξαν θελει ομως 1ον να τους πεισεις να ερθουν στην μπανανια και 2ον να τους πεισεις για το οραμα στον ΠΑΟΚ και να νιωσουν κατι που καταφερε με τα βαρια χαρτια του ροστερ στον τελειο βαθμο(δεν εχουμε δει λιγους μισθοφορους να ερχοντε και να ξυνουν τα παπαρια τους ειδικα στο ποκ).
  Επι γουμενου ελεγα αν θυμασαι οτι για μενα το ιδανικο ειναι η ομαδα να περασει στα χερια του κοσμου με μπροσταρηδες τους 2 Ζ που ηταν και παραμενουν για μενα οι μονοι αξιοι απο τον ποδοσφαιρικο ΠΑΟΚ να ηγηθουν μιας τετοιας προσπαθειας ,για να μην νομιζεις οτι εχω καποια φαγουρα με εναν εκ των 2 καθε αλλο ειδικα τον ζηση τον εχω πολυ ψηλα.Ειμαστε ΠΑΟΚ και θα τα λεμε οπως τα βλεπουμε ανεξαρτητα αν συμφωνουμε ή οχι βρυζολιγουριδες και ζαγορολιγουριδες δεν θα γινουμε ποτε ειναι λαθος η προσωποποιηση της μαλακιας που επιχειρειτε ο καθενας παιζει τον ρολο του κανει τα λαθη του και δεν μειωνει κανενος την αξια η αναφορα των λαθων.ΟΖησης ηταν και ειναι μεγαλο κεφαλαιο για τον ΠΑΟΚ.

chiltsid

• Guest
ωραιος φιλε,τετοιες φωνες λογικης εχουν λείψει!πραγματικα χαίρομαι να σε διαβαζω. :thumbok: :thumbok: