Είμαι (ήμουν) μέλος του ΑΣ, είμαι μέτοχος της ΠΑΕ και έρχεσαι να μου πεις πως δεν έχω δικαίωμα να κράζω, αν πρώτα δεν μπω μπροστάρης σε κάποιο σχήμα να ρίξω τον κατσαρή και αν δεν πάρω πάνω μου την ευθύνη;

Πλάκα μας κάνεις ρε φίλε; Η λογική σου είναι μνημείο σκέψης μοναδικό. Με την ίδια λογική δεν πρέπει να έχουμε άποψη για το πως μας κυβερνάνε αν δεν κατεβούμε στις εκλογές ή να μη μιλάμε αν δεν καταφέρουμε να ρίξουμε μια κυβέρνηση!!
Αν δεν κράξω εγώ ρε φίλε ποιος θα κράξει; Πως σας έχουν πείσει ρε πούστη να μη τους κριτικάρετε γιατί σας κάνουν χάρη και καλά όλοι αυτοί;
Α και στις εκλογές είχε αντίπαλο μη ξεχνάς, αλλά πάλι βγήκε. Ελπίζω την επόμενη φορά να βάλεις εσύ, να βγεις εύκολα όπως λες και να σωθούμε από τη χολέρα
@Gkaz4
Άλλη η δουλειά του προπονητή, άλλη του τεχνικού διευθυντή στο θέμα που ανέφερα. Ο Σάντος έβαζε το λιθαράκι του φυσικά π.χ. τους έδειχνε το τρόπο να κερδίσουν. Ο Βρύζας όμως τους κρατούσε σε εκγρήγορση, προλάβαινε τα στραβά, τους έδινε κίνητρα, πράγματα που τα βλέπει ένας έξω από τα αποδυτήρια. Και κυρίως κρατούσε τα αποδυτήρια όταν χανόταν. Γι' αυτό ο Σάντος τον θαύμασε για τη δουλειά του και τον ήθελε μαζί του. Τον βοήθησε πάρα πολύ και μάλιστα με πολύ δύσκολους χαρακτήρες.
Αυτό το πράγμα λείπει από τον ΠΑΟΚ σήμερα. Αν έμενε ο Σάντος χωρίς τον Ζήση θα είχαμε πάλι προβλήματα (λιγότερα αλλά θα είχαμε). Αν έμενε ο Ζήσης θα είχαμε επίσης πολύ λιγότερα προβλήματα νοοτροπίας.
Εγώ πιστεύω (για να απαντήσω και στον ΗΟΜΟ) ότι το πρόβλημα της ομάδας είναι αυτό. Δεν υπάρχει κάποιος να θέσει στόχους μεγάλης ομάδας στους ποδοσφαιριστές και αυτοί έχουν επαναπαυτεί στη πρόκριση της Ευρώπης. Το κλίμα που εισπράττουν είναι πως μία ομάδα με οικονομικά προβλήματα και με χρόνια απουσίας από την Ευρώπη τα κατάφερε κι έτσι φέρονται. Και κανείς δεν υπάρχει να τους πει πως εδώ που βρίσκονται έχουν άλλες υποχρεώσεις. Όπως επίσης δεν υπάρχει κάποιος να μετριάσει τις εντυπώσεις από την καθυστέρηση πληρωμών. Γιατί η καθυστέρηση πληρωμών δείχνει μικρή ομάδα. Τελεία και παύλα. Λάθος ή όχι ισχύει για τους ποδοσφαιριστές και έχει αποδειχθεί διαχρονικά σε όλες τις ομάδες. Ο Ζήσης το έκανε με το μπλα μπλα του και έσωνε τις εντυπώσεις.
Για να μη λέμε όμως μόνο για τη διοίκηση, αυτό το χαζοχαρούμενο κλίμα το πέρασε και ο κόσμος μας. Αυτή η χαζοχαρούμενη πλειοψηφία νεο-ΠΑΟΚτσήδων που μεγαλώνουν με τη νοοτροπία μικρής ομάδας, έχουν κάνει τον ΠΑΟΚ σαν τα μούτρα τους. Μια ματιά γύρω σας αρκεί. Με τέτοιο κόσμο περιμένετε από τους παίχτες να παλέψουν για πρωτάθλημα; Πλάκα κάνουμε μεταξύ μας ρε παιδιά; Ο νεο-ΠΑΟΚτσής μεγάλωσε με τη νοοτροπία "μην έχω απαιτήσεις", "χαμηλό μπάτζετ σε σχέση με τους άλλους", "χαμηλά τη μπάλα", "κλέβω ματς γιατί δεν γίνεται αλλιώς", "ζήτω που βγήκα ουέφα", "μη γιουχάρετε παίχτες γιατί θα θυμώσουν", "υπομονή στα κλαρίνα", "μη μιλάς αυτοί ξέρουν καλύτερα" και άλλες πίπες