Author Topic: Ζήσης Βρύζας (Πρόεδρος Παε ΠΑΟΚ) και το υπόλοιπο Δ.Σ.  (Read 129415 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline panoramix1926

• Αποστολή
  • **
Εχω  φάει τρελή ήττα αντί  να δω πμ από joker είδα μηνύματα να τους πω τι με είπε  :smiley4: :smiley4: :smiley4:
Ο ΠΑΟΚ ΥΠΗΡΞΕ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΕ ΣΤΗ ΛΑΙΛΑΠΑ ΚΟΚΑΛΗ

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός

Offline JOKER-4

• Αλλαγή
μην περιμενετε να στειλω πμ ή να γραψω δημοσιως τι εγινε και εφυγε ο ζησης...ουτως η αλλως και να το γραψω θα ακουσω τα σχετικα μπινελικια απο τους γνωστους "ο ζαγορακης πανω απ'ολα'' και τα νευρα μου θα τσιτωθουν και παλι μεσα σε αυτο το φορουμ...ειναι φυσικα και πραγματα που δεν γραφονται και δεν λεγονται δημοσιως....αφηστε που υπαρχει περιπτωση οι πληροφοριες μου να μην ειναι σωστες οποτε ας μην σπιλωνουμε αδικα το ονομα του κ.Ζαγορακη και των υπολοιπων μελων της διοικησης της παε ΠΑΟΚ (κολκας,βασιλοπουλος κτλ...)....γιατι αν δεν το εχετε παρει χαμπαρι αυτοι κανουν διοικηση στην παε και οχι οι υπολοιποι που πηγαινουν και ερχονται οποτε τους καβλωσει....

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
Μια κατηγορουμε την διοικηση, οτι δεν μιλαει με την γλωσσα της αληθειας και οτι κρυβεται πισω απο το "ΠΑΟΚ πανω απο ολα" και "για το καλο του ΠΑΟΚ". Αλλα οταν εμεις γνωριζουμε (?) τους λογους για καποια πραγματα, δεν τους αναφερουμε γιατι "ειναι φυσικα και πραγματα που δεν γραφονται και δεν λεγονται δημοσιως".

Εγω μπερδευτηκα..επρεπε τελικα η οχι να αναφερθει ο Ζαγορακης δημοσια στην αποχωρηση του Ζηση;

Αν ναι, γιατι εφοσον εμεις γνωριζουμε (?) τους λογους, δεν τους αναφερουμε;

Offline JOKER-4

• Αλλαγή
το ιδιο ειμαστε εγω και ο προεδρος σου?

Offline JOKER-4

• Αλλαγή
και κατι τελευταιο...τελικα απ'οτι φαινεται μονο εσεις που ειστε υπερ του ζαγορακη σε οτι κι αν κανει, φαινεται οτι ξερετε τα παντα...εμεις που οταν κανει μαλακιες τον κραζουμε δεν ξερουμε τιποτα...και ολα ειναι με ερωτηματικο....
τελος παντων δεν μπορω να ασχοληθω παραπανω με ολα αυτα...εγω δεν αλλαζω και προφανως ουτε κι εσυ και καλα κανεις....ο χρονος θα δειξει τι θα γινει...

Offline ELENH

• Αποστολή
  • **
φίλε joker 4 και που δεν μιλάς πάλι κράξιμο τρως και δημιουργείς απορίες και εντυπώσεις. οπότε πες, και ακουσέ τα μετά δικαιολογημενα  ;D  ;D  ;D  ;D
εντάξει σοβαρά τώρα, αν ξέρεις κάτι πες το, αλλιώς σε άλλη παρόμοια περ'ιπτωση μην αφήνεις καν υπόνοιες ότι κάτι γνωρίζεις παραπάνω από κάποιους άλλους αν δεν μπορείς να το πεις. τώρα τρωγόμαστε όλοι να μάθουμε, είδες τι μας έκανες; βγάλε μας από αυτό το βάσανο τουλάχιστον, αδέρφια είμασθε, να μην ξέρουμε;

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
και κατι τελευταιο...τελικα απ'οτι φαινεται μονο εσεις που ειστε υπερ του ζαγορακη σε οτι κι αν κανει, φαινεται οτι ξερετε τα παντα...εμεις που οταν κανει μαλακιες τον κραζουμε δεν ξερουμε τιποτα...και ολα ειναι με ερωτηματικο....
τελος παντων δεν μπορω να ασχοληθω παραπανω με ολα αυτα...εγω δεν αλλαζω και προφανως ουτε κι εσυ και καλα κανεις....ο χρονος θα δειξει τι θα γινει...

Αν ξερεις μιλας, αν δεν ξερεις δεν μιλας, γι αυτο και το ερωτηματικο. Οταν υπονοεις οτι γνωριζεις τους λογους, που εφυγε ο Ζησης, οφειλεις να τους αναφερεις. Δεν θα σε κατηγορησει κανεις, εφοσον λες οτι "υπαρχει περιπτωση οι πληροφοριες σου να μην ειναι σωστες ".
Και στο κατω κατω της γραφης, γιατι να αλλαξω εγω η εσυ; Tην ιδια ομαδα δεν αγαπαμε; Ο καθενας μας την προστατευει με τον τροπο του.

Εγω ειμαι της αποψης, οτι οποιος το παιζει ψαγμενος, πρεπει να μιλαει σταρατα και στα ισια χωρις να κρυβεται πισω απο υπονοουμενα. Ειμαστε ή οχι οπαδικο φορουμ; Και αυτο δεν ισχυει μονο για εσενα joker-4- αλλα για ολους ΜΑΣ.

Offline JOKER-4

• Αλλαγή
κοιτα να δεις georgie αν εγω αυτην την στιγμη γραψω ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ οτι ο βρυζας εφυγε γιατι ο ζαγορακης και οι αλλοι τρωνε λεφτα απο την παε και δεν μπορω να το αποδειξω φυσικα και θα με κατηγορησουν διαφοροι και δεν θα εχουν και αδικο...
οποτε δεν γραφω τιποτα και τελειωνει η ιστορια...αλλωστε ο προεδρος της παε ΠΑΟΚ που ειναι και δημοσιο προσωπο μας εχει κρυψει ενα σωρο πραγματα μεχρι τωρα,εγω δεν μπορω να εχω κατι κρυφο?!!!
και βασικα ισως ηταν μαλακια μου που εγραψα εκεινο το γαμημενο ποστ αφου ηξερα τι θα συμβει αλλα δεν μπορουσα να διαβαζω ολους σας να κατηγορειτε τον ζηση χωρις να εχετε γνωση καποιων πραγματων και χωρις να κρατατε καμια πισινη και να ισοπεδωνετε τα παντα....

Α ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ....ΚΑΙ ΑΣ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ....ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΠΑΔΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ...ΚΑΠΟΤΕ ΗΜΑΣΤΑΝ....

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
joker-4 μπερδεύεις όμως κάτι και δεν είναι σωστό γιατί βρίσκεσε σε διάλογο με κάποιους οι οποίοι ασχολουνται και απαντάνε. μη τους προσβάλεις λοιπόν (άθελα σου πιστεύω).

θεωρείς δεδομένο ότι όποιος είναι με το Ζήση δεν είναι με το Ζαγόρ και όποιος είναι με το Ζαγόρ δε γουστάρει Βρύζα...
το ζητηματάκι να τους έχουνε μερικοί στα @@ τους γραμμένους αμφότερους και να είναι με τον ΠΑΟΚ σου ξεφεύγει αλλά τεσπά.. λεπτομέρεια.

και ΑΚΟΜΑ χειρότερα αν Βρύζας είχε, έχει υπόνοιες ή δε ξέρω τι, ότι παίζει παθογένεια και ίσως και ρεμούλα στον ΠΑΟΚ και την έκανε γιατι δεν μπορούσε να αποδείξει κάτι, δεν τον καθιστά άμοιρο ευθυνών.

Offline JOKER-4

• Αλλαγή
δεν νομιζω ρε rabbit να προσβαλω κανεναν επειδη δεν θελω να γραψω κατι δημοσιως...και ουτε ειπα οτι σας γραφω στ'αρχιδια μου και δεν απανταω σε τιποτα....αν σας προσβαλλω εγω με ενα κωλοποστ τοτε ο προεδρος της παε δεν προσεβαλλε χιλιαδες λαου οταν εφυγε και ξαναγυρισε και δεν εξηγησε τους λογους,οταν στην συνεντευξη τυπου μας ελεγε μπουρδες για την φυγ του βρυζα,οταν οταν οταν?....
εννοειται οτι ολοι ΠΑΟΚ ειμαστε και εγω προσωπικα τους γραφω ολους στ'αρχιδια μου ειτε λεγεται ζαγορακης ειτε βρυζας ειτε κωνσταντινιδης....αυτοι προσωρινοι ειναι ολοι εμεις θα μεινουμε για παντα...
αλλα δεν μπορω να βλεπω συνεχεια τον ζαγορακη στο απυροβλητο και ο βρυζας να σπιλωνεται ετσι....τελος παντων...
εννοειται οτι ο βρυζας δεν ειναι αμοιρος ευθυνων...και για μενα το λαθος του το μεγαλυτερο ειναι οτι δεν μιλησε στο τελος...αλλα δεν μπορω να μπω και στο μυαλο του καθενος....

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
αλλα δεν μπορουσα να διαβαζω ολους σας να κατηγορειτε τον ζηση χωρις να εχετε γνωση καποιων πραγματων και χωρις να κρατατε καμια πισινη και να ισοπεδωνετε τα παντα....

δεν μπορω να σε αναγκασω και αφου θελεις να το κρατησεις για εσενα..
παντως με αυτο που εγραψες και παραθετω στο ποστ συμφωνω απολυτα, ακομα και αν πιστευω οτι οι λογοι που εφυγε ειναι προσωπικοι και δεν εχουν να κανουν με "ποινικα κολασιμες πραξεις".

Offline gagas

• Αλλαγή
Δεν θεωρω τυχαιο οτι ο μανδρινος παραιτηθηκε πριν 1 χρονο, επι προεδρειας ζησης, κ επανερχεται τωρα που εφυγε ο ζησης..

bagos1

• Guest
ειναι γεγονος παντως οτι με την επιστροφη του ζαγορ ο ζησης περιθωριοποιηθηκε καταρχας του δωσανε τον ρολο του αντιπροεδρου που σε καθε επιχειρηση ειναι μια θεση γλαστρας και τιμητική και δευτερο ποσο τυχαιο ειναι το γεγονος οτι για ενα διαστημα η ομαδα ειχε δυο τεχνικους συμβούλους (σερτζιο και ζησης) μιας και ο ζησης ειτανε και αντιπροεδρος και τεχνικος συμβουλος

ive4

• Guest
Απ: Ζήσης Βρύζας (Πρώην Αντιπρόεδρος &
« Reply #1054 on: September 23, 2010, 09:30:31 »

βάλε φαααααντασίαα

Offline Nikos1967

• Αποστολή
  • **
Δεν θέλω να σε ξαναδώ σε ματς του ΠΑΟΚ ρε..αεισηκτίρ...Δεν είμαι ούτε πολιτισμένος, ούτε ευγνώμων...είμαι ΠΑΟΚ και όποιος νομίζω ότι έκανε ζημιά στην Ομάδα μπαίνει στη σέντρα...ΔΕ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΝΑ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΡΕ...ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ ΕΙΣΑΙ ΑΦΟΥ ΕΦΥΓΕΣ...ΠΑΠΑΡΑ

Offline tsakalaki

• Global Moderator
  • Αλλαγή
    • PAOK WORLD
Μια παρατήρηση φίλε, το ότι νομίζεις ή το ότι έτσι στο περάσαν για το καλό του ΠΑΟΚ δεν σημαίνει ότι είναι και το σωστό.
Υπάρχει απο πίσω μια μεγάλη κουβέντα που δεν θα την συνεχίσω, απλά αν θέλεις σκέψου το λίγο παραπάνω.
ΠΑΟΚ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΥΤΕ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΟΥΤΕ ΑΝΑΡΧΙΑ

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
@tsakalaki συμμέτοχος και λίγος και αυτός αν ισχύει κάτι και δε μιλάει. να βγει να μιλήσει να εκτιμήσουμε και εμείς οι μαλακες, ανίκανοι τη σκέψη τη θέση του

προσωπικά ούτε εγώ θέλω να τον ξαναδώ σε αγώνα μας. είναι γκαντέμης... πήγε εθνικη... όπως και όταν ερχόταν ο όττο να δει ΠΑΟΚ τον πίναμε.. έτσι και με αυτόν
τράβα γαμήσου παραιτήσου από εθνική και αν θες έλα να μας δεις.

Offline Nikos1967

• Αποστολή
  • **
Μια παρατήρηση φίλε, το ότι νομίζεις ή το ότι έτσι στο περάσαν για το καλό του ΠΑΟΚ δεν σημαίνει ότι είναι και το σωστό.
Υπάρχει απο πίσω μια μεγάλη κουβέντα που δεν θα την συνεχίσω, απλά αν θέλεις σκέψου το λίγο παραπάνω.
Αδελφέ να ξεκαθαρίσω κάτι βασικό...για εμένα δεν υπάρχει σωστό ή λάθος...έφυγε άρα κίτρινη κάρτα...έφυγε και πήγε εθνική άρα κόκκινη κάρτα...και σε τελική ανάλυση η άποψή μου δεν σκοπεύω να αποτελεί θέσφατον (στο forum και στα ποσοσφαιρικά βέβαια γιατί στη δουλειά μου είναι  ;D) ούτε θα αλλάξει τη ροή της ιστορίας της Ομάδας αλλά μου είναι αδιάφορος ο λόγος που έφυγε ή τον έφυγαν ή έτσι το πέρασαν ή έτσι φάνηκε ή οτιδήποτε....δεν είμαι χθεσινός αδερφέ και δεν είμαι στο δημόσιο  :) και βέβαια δεν είμαι σε αντιπαράθεση μαζί σου και με κανέναν

Offline cure

• Αλλαγή
Πολλοί νομίζουν με το μυαλό τους ότι το μεγαλύτερο έργο σου στον ΠΑΟΚ ήταν που έφερες κάποιους παιχταράδες και άλλαξες το επίπεδο της ομάδας. Η μεγαλύτερη όμως δουλειά του ήταν η καθημερινή ενασχόλησή του με τους παίχτες και τα προβλήματά τους. Και επειδή στο πούτσο μου τα προβλήματα κάθε καραγκιόζη εκατομμυριούχου που νομίζει ότι δουλεύει επειδή κλωτσάει ένα τόπι και κουράζεται, εμένα με νοιάζει ότι αυτός ο άνθρωπος εκεί μέσα στα αποδυτήρια εξασφάλιζε επί δυο χρόνια ότι τα μυαλά των αργόσχολων θα παραμένουν στο κεφάλι και πως θα ξέρουν πού παίζουν και τι υποχρεώσεις έχουν.
Τώρα που έδιωξαν τον Ζήση θα περιμένουμε από τον σβούρα να το κάνει αυτό; Γελάνε και οι πέτρες ρε πούστη μου
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω