Author Topic: Ζήσης Βρύζας (Πρόεδρος Παε ΠΑΟΚ) και το υπόλοιπο Δ.Σ.  (Read 128930 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline babis36

• Αλλαγή
petrov ελπιζω να θυμασαι οτι τον εφερε ο Ζαγορακης.Τον ανεδειξε ο Ζαγορακης και λαθη σε επιλογες παικτων που εκανε (οχι λιγα) τα καλυψε ο Ζαγορακης.Εκανε και πολλες σωστες επιλογες και θα του το χρωσταει ο σύλλογος αιωνια.Επισης την θεση του τεχνικου διευθυντη την ορισε σαν υπαρξη σε αυτην την ρημαδοομαδα ο Ζαγορακης.Το οτι ανελαβε προεδρος της ομαδας σε μια δυσκολη στιγμη της ομαδας και του Ζαγορακη (1 μυριο περιπου χαμενα λεφτα περιουσια δεν ειναι και λιγα) ειναι προς τιμην του οπως και το οτι ξαναεδωσε την θεση του σε αυτον που τον ανεδειξε (εστω και με βαρια καρδια).Να σας υπενθυμισω ομως ολους οτι ο Ζησης ανελαβε μια ομαδα με ήδη δυο χρονια προπονητη (του Ζαγορακη προσωπικη του επιλογη) και με κορμο που επαιζε ηδη δυο χρονια μαζι.Τελος ο Ζαγορακης τον εμπιστευτηκε για την κορυφαια επιλογη σε μια ομαδα την επιλογη προπονητη.Συμφωνα με τα λεγομενα του ιδιου του Ζηση (και μαγκια του) εκανε λαθος επιλογη.Δεν ειναι μικρο λαθος μαγκες λυπαμαι γιατι μιλαμε για τον τεχνικο διευθυντη.Αυτη ειναι μια απο τις κορυφαιες του επιλογες.Μια ομαδα που ζει απο τα λεφτα των μεροκαματιαρηδων δεν μπορει να κανει τετοια λαθη και να μην την πληρωνει κανεις.Αν εκανε την σωστη επιλογη προπονητη τωρα ολοι θα τον προσκυνουσαμε.Αλλα μια τοσο λαθος επιλογη εχει και τις επιπτωσεις της.Ετσι δουλευουν οι εταιριες και ετσι πρεπει να δουλευουν.Και τα κολλητιλικια του Ζαγορακη θα ειμαστε εδω και θα τα βγαζουμε στον ντακο και θα τα κραζουμε.Αλλα δεν γουσταρω απο την αλλη να χαιδευουμε αυτια και για την περιπτωση Βρυζα.Προσωπικα του ευχομαι να ξαναγυρισει στον ΠΑΟΚ μας και θα τον υποδεχτουμε ειμαι σιγουρος ολοι με λατρεια.Αλλα μεγαλοι ανθρωποι ειμαστε ολοι μας και ξερουμε οτι τα γεγονοτα και οι πραξεις μας μιλανε πολυ περισσοτερο απο τα λογια μας.
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

Offline Nikos1967

• Αποστολή
  • **
Εγώ δεν τον κρίνω με βάση το δεδομένο ότι έφυγε αλλά με βάση το δεδομένο του ΠΟΥ ΠΗΓΕ...για εμένα είναι σαν να πήγαν και ο ένας και ο άλλος στον γαύρο...ότι ο ΔΣ (για εμένα πάντα) το ίδιο και αυτοί οι δύο...είμαι μαλάκας για μερικούς? είμαι και γίνομαι μεγαλύτερος από όσο φαντάζονται αν γυρίσει ο διακόπτης...και σε τελική ανάλυση, προσωπική υπόθεση του καθενός είναι και οι κρίσεις του για τέτοιου είδους ζητήματα...οι αντιδικίες σε τέτοιες περιπτώσεις δεν έχουν θέση....

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
Ενταξει ρε παιδια, η θεση του ειχε και θετικα και αρνητικα αποτελεσματα. Θα ξεχασουμε τωρα Φρουντζα, Σαβινι, Τσιριλο, Μπερεττα; Οσα μπραβο πρεπει να παρει για Βιερινια (αν κ εκει δουλεια σαντος ηταν), Κοντρερας, Γκαρσια κλπ αλλα τοσα αναθεμα πρεπει να παρει και για τις αποτυχημενες επιλογες.
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

bagos1

• Guest
μην ξεχνατε  οτι μιλαμε και για εναν ακρως επιτυχημενο πρωην προεδρο της ομαδας μας που ενω την εγκαταλειψε ο ζαγορ την ομαδα με ψυχολογια σκατα την ανεβασε αερα στην δευτερη θεση για να ερθει στα τελειωματα ο ζαγορακης και να δινει συνεντευξεις

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
τα ειπες ολα φιλε....αλλα ο ζαγορακης πανω απ'ολα πλεον στον ΠΑΟΚ μας....μην τον πειραξει κανεις αυτον και ολοι οι υπολοιποι ειναι αχρηστοι και δεν ειναι και ΠΑΟΚτσηδες....
αν και οταν μαθετε γιατι εφυγε ο ζησαρος τοτε να δω κωλοτουμπες....

τα είπες μόνος σου αδερφέ... ΕΦΥΓΕ, επιλογή του δηλαδή. Ίσως πάλι αν μάθουμε στο μέλλον γιατί έφυγε να ξενερώσουμε και ακόμα παραπάνω με την πάρτυ του μιας και από επιλογή πάλι μπορεί να κάλυψε μια παθογένεια του Συλλόγου που μπορεί (δε ξέρεις) να στοιχίσει στο μέλλον. Οπότε τα περι κυβίστησης αίφνης γίνονται αμφίδρομα! στην πούτσα μου λοιπόν τι θα βγεί να πεί όταν αποφασίσει. Αν είχε μομφή ΑΣ ΤΟ ΕΛΕΓΕ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ, να προλάβει και καμιά δύσκολη κατάσταση. Ειδικά αν ξέρει πράγματα που εμείς δε φανταζόμαστε και υποπτεύεται δύσκολιες...και αν μας τα πει θα κωλοτουμπιάσουμε. ΡΕ ΤΕΛΟΣ Ο ΠΡΟΛΟΓΟΣ ΡΕ, ΠΑΟΚ ρε.

επιπλέον προσωπικά δε σβήνω τίποτα.. ούτε το Χάιμπουρι, ούτε τη βοήθεια του,  ούτε την τη συμβολή του στην αναστήλωση της ομάδας... τον είχα σε μεγάλη εκτίμηση και τον θεωρώ (ακόμα) έξυπνο άνθρωπο. Οι επιλογές του είχαν λάθη και πολλά μάλιστα*  απλά έχω τη λογική να κατανοήσω ότι δεν τις έκανε μόνος του και ότι και άλλοι ειχαν μερίδιο σε αυτές. ΟΛΕΣ εκτός από μια... το ότι  ΕΦΥΓΕ, αυτή ήταν αποκλειστικά δική του,  στο καλό λοιπόν και καλή ζωή.

ΤΟ ΠΑΟΚτσηδιλίκι  πλέον δεν το τρώω ούτε από αυτόν ούτε από το Ζαγόρ ούτε από κανένα...Μάτια έχουμε και βλέπουμε.

*τσιρίλο ,φρούντζα, σαβίνι, αμπουμπακαρί, κουτσανικούλης, παπαζογλου, μπερέτα, σάλπι, φιλομένο, ζουέλα, δάρλας, μουν, εντίνιο (βάλε και Μαρκαντώνη και το σήριαλ με τη μεταγραφή φέτος) είναι ονόματα που με τον ένα ή άλλο τρόπο απασχόλησαν ή απασχολούν την ομάδα. Για όλους σαν Δντής είχε ή όφειλε να έχει άποψη και έκανε μεταγραφές ή πρότεινε. ΔΕΝ είναι δικοί του όλοι, όπως και ΔΕΝ είναι κακοί ποδοσφαιριστές όλοι. Απλά τους αναφέρω γιατί ίσως δεν απέδωσαν ή αποδίδουν τα αναμενόμενα. ΑΛΛΑ ειδικά για πέρισυ αν μιλάμε για μεταγραφικό σχεδιασμό και μάλιστα επιτυχημένο είναι προσβολή για τη νοημοσύνη μας...

« Last Edit: September 21, 2010, 15:15:06 by rabbitweed »

Offline Nikos1967

• Αποστολή
  • **
Μα και ο ΔΣ πριν πάει στο βάζελο έβαζε γκολάρες και πανηγύριζε φιλώντας τη Φανέλα...ή θυμάμαι λάθος?

Offline gagas

• Αλλαγή
εσυ που ξερεις θα μας πεις εμας που δεν μαθαμε?

chiltsid

• Guest
ποιο το νοημα αυτης της συζητησης?

ΥΓ:κανονικα οποιος φευγει απο την ομαδα,θα επρεπε να κλειδωνεται το τοπικ του,κατανταει αηδια!

Offline t.b

• Αλλαγή
Δεν μπορώ να καταλάβω το νόημα της συζήτησης.
Αφού έτσι και αλλιώς λειτουργούμε όπως να ναι. την μια ισοπεδώνουμε τα πάντα και την άλλη αποθεώνουμε τα πάντα. Το μόνο που μας αρκεί στην κριτική είναι να είναι εδώ αυτός που κριτικάρουμε και να μας κάνει τα γούστα. Και φυσικά όλα εξαρτιόνται πάντα από το αποτέλεσμα.
Αν έρθει η στιγμή και γυρίσει ο Ζήσης πάλι θα αποθεωθεί και δεν θα μας νοιάζει το παρελθόν. Δεν θα μας νοιάζει τίποτα. Το ίδιο έγινε με τόσους ποδοσφαιριστές, με αποκορύφωμα το φετινό έκτρωμα της αποθέωσης προς το δεκανίκι, το ίδιο έγινε και με τον Ζαγοράκη που έφυγε και γύρισε, το ίδιο θα γίνετε πάντα.

υγ Δυστυχώς λίγοι έμειναν να μην φιλάν εκεί που έφτυναν. Γι αυτό όσοι κράζετε, κράξτε με μέτρο γιατί μπορεί να έρθει η στιγμή να αναθεωρήσετε αυτά που γράφετε. Κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει στο μέλλον αλλά η ιστορία μας έχει δείξει ότι τα πήγαινε έλα στον ΠΑΟΚ είναι καθημερινό φαινόμενο.

υγ το δικό μου παράπονο είναι ότι δεν μαθαίνουμε ποτέ τι γίνεται με πρόσχημα το καλό του ΠΑΟΚ. Αν είναι να μένουν πράγματα στο σκοτάδι για το καλό του ΠΑΟΚ, έχει καλώς, αλλά εμένα δεν μου αρκεί.

Offline Nikos1967

• Αποστολή
  • **
Συμφωνώ ότι η συζήτηση είναι ανούσια...(τότε γιατί ξαναγράφεις ρε νούμερο...) ;D

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
συμφωνώ με το δεύτερο ΥΓ t.b. και αυτό είναι η ουσία και της δικιάς μου τοποθέτησης

διαφωνώ με τα υπόλοιπα και περισσότερο με τη λογική... μην εκφράζετε άσχημες απόψεις τώρα γιατί στο μέλλον μπορεί να ξαναέρθει ο Χ,Ψ, Ζ στον ΠΑΟΚ και να τον αποεθώσουμε.  

διαφωνώ επίσης και με το τσουβάλιασμα σε χειροκροτητές και μη... υπάρχουν και οι σκεπτόμενοι! ας τοποθετηθεί ο καθένας όπου θέλει στο τέλος τέλος! αλλά οκ... με υποσχετικές εγώ δε γουστάρω να λειτουργώ.

Χ σε όποιον δε ξηγιέται στο λαό του ΠΑΟΚ.- στα @@ μου αν θα ξαναέρθει και αυτός άλλοι 500.

ΥΓ.. μια συζήτηση με επιχειρήματα και λογικό επίπεδο δεν μπορεί να είναι ανούσια. ίσως απλά δεν είναι χρονικά σωστή! απλά απόψεις ανταλλάζουμε ρε νούμερο! @Nikos ;D

Offline t.b

• Αλλαγή
όλη η προηγούμενη τοποθέτηση μου ήταν ειρωνική για τον τρόπο που λειτουργούμε σαν λαός, απλά δεν με έπιασες.
και μιλάω για την πλειοψηφία του κόσμου και για κανέναν από εσάς που γράφετε ότι γράφετε στο τόπικ, άλλωστε δεν σας ξέρω για να ξέρω πως λειτουργείτε γενικά.
Η πλειοψηφία μια ζωή καταπίνει εύκολα...

Offline Nikos1967

• Αποστολή
  • **
συμφωνώ με το δεύτερο ΥΓ t.b. και αυτό είναι η ουσία και της δικιάς μου τοποθέτησης

διαφωνώ με τα υπόλοιπα και περισσότερο με τη λογική... μην εκφράζετε άσχημες απόψεις τώρα γιατί στο μέλλον μπορεί να ξαναέρθει ο Χ,Ψ, Ζ στον ΠΑΟΚ και να τον αποεθώσουμε.  

διαφωνώ επίσης και με το τσουβάλιασμα σε χειροκροτητές και μη... υπάρχουν και οι σκεπτόμενοι! ας τοποθετηθεί ο καθένας όπου θέλει στο τέλος τέλος! αλλά οκ... με υποσχετικές εγώ δε γουστάρω να λειτουργώ.

Χ σε όποιον δε ξηγιέται στο λαό του ΠΑΟΚ.- στα @@ μου αν θα ξαναέρθει και αυτός άλλοι 500.

ΥΓ.. μια συζήτηση με επιχειρήματα και λογικό επίπεδο δεν μπορεί να είναι ανούσια. ίσως απλά δεν είναι χρονικά σωστή! απλά απόψεις ανταλλάζουμε ρε νούμερο! @Nikos ;D
:gruebel: :joint: ;D

Offline JOKER-4

• Αλλαγή
εσυ που ξερεις θα μας πεις εμας που δεν μαθαμε?

ΟΧΙ....επειδη το ποστ σου ειναι ειρωνικο...ή κανω λαθος?

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
joker αν ξέρεις πάντως πες μας και εμάς. Πέρα από ειρωνείες εγώ θα ήθελα να ξέρω, πραγματικά.
ευχαριστώ

Offline Nikos1967

• Αποστολή
  • **
Ε δεν θα μας αφήσετε ν'αγιάσουμε ;D

Offline panoramix1926

• Αποστολή
  • **
joker φίλε είσαι ο μοnαδικός που έχω ακούσει ότι ξέρει το λόγο . Αn θέλεις το μοιράζεσαι μαζί μας αn πάλι όχι είσαι υποχρεωμένος α μου στείλεις πμ  ::)
Ο ΠΑΟΚ ΥΠΗΡΞΕ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΕ ΣΤΗ ΛΑΙΛΑΠΑ ΚΟΚΑΛΗ

Offline Nikos1967

• Αποστολή
  • **
Και να σου στείλει αδερφέ, δεν έχεις χώρο στη θυρίδα εισερχομένων οπότε δεν θα το λάβεις... κάτι ξέρω ;D...σβήσε κανένα εισερχόμενο....

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
θυριδα;;; Που την βρηκες αυτη την λεξη; Ακου θυριδα!!!
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline babis36

• Αλλαγή
πραγματικα joker θα σε παρακαλουσα κι εγω να μου στειλεις pm για τους πραγματικους λογους που εφυγε απο τον ΠΑΟΚ.Γιατι προφανως απο πληροφορηση μπορει ολοι μας να συνεισφερουμε στον καθενα μας κατι παραπανω.
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα