Author Topic: Ζήσης Βρύζας (Πρόεδρος Παε ΠΑΟΚ) και το υπόλοιπο Δ.Σ.  (Read 129314 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Nikos1967

• Αποστολή
  • **
Κάτι σα να πήρε μεταγραφή στον κολόγαυρο ο Πάμπλο....ΖΒ (δεν ξεχνώ) να γίνει το τόπικ....τεσπαντ, έχουμε φάει αρκετά σκατά και έχουμε συνηθίσει.......... :nianiania: :nianiania:

Offline gagas

• Αλλαγή

northeagle_4

• Guest
αλλαξε ονομασια το τοπικ και βγηκε απο τα μονιμα μιας και δεν ανηκει πλεον στον ΠΑΟΚ και πηγε στον πιλαφιο.θα συγχονευτει με ολα τα διοικητικα του Βρυζα επι ΠΑΟΚ.

Offline cure

• Αλλαγή
Ζήσαρε όσο κι αν σ' αγαπάω, εκεί που πήγες δεν μπορώ παρά να σου ευχηθώ κι εγώ καλά ντόρτια κι εγώ και κυρίως εύχομαι να αφήσεις ανεπηρέαστο τον καρπουζά να κάνει την εθνική μπανανίας όπως ξέρει. Θα παρακολουθώ με κομμένη την ανάσα την φαρσοκωμωδία και για πρώτη φορά στη ζωή μου θα κάθομαι να βλέπω με "ενδιαφέρον" τα παράθυρα του Mega μετά τις ξεφτίλες, όπου αδερφάρες τραγουδιστές, ξεκωλιάρες μοντέλες, αποτυχημένοι ηθοποιοί και όλοι οι υπόλοιποι "σχετικοί" θα σας σκίζουν για τα κλαρίνα, μαζί με τον μένιο και τους υπόλοιπους καράβλαχους στο πάνελ.
Ο καρπουζάς θα μάθει τη πίεση στη "προηγμένη πρωτεύουσα" και δίπλα του θα σε ξεσκίσουν κι εσένα γιατί επέλεξες να γίνεις γλάστρα σε τσουκνίδα κι όχι σε βασιλικό.

Να μας ξανάρθεις παλίκαρε! Ήσουν τίμιος και έκανες τεράστιο έργο.
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline Matador

• Αλλαγή
Καλη αποτυχια! Περιμενω να σε δω και σε χειραψια με τον Σπαθα!

Υ.Γ.
Πολυ τσουζει ρε πουστη μου!
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

Offline Greenleaf

• Αποστολή
  • **
Με τις πρώτες αποτυχίες της εθνικής να σε δώ Ζήση, γιατί θα γίνουν σίγουρα αποτυχίες... Να δεις εκεί πως θα σε αντιμετωπίσουν, μόνο αυτό και τίποτα άλλο...

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
ΚΑΛΗ ΑΠΟΤΥΧΙΑ!

Αντε σε βλεπω και προπονητη στον ΠΑΟΚ σε 2-3 χρονια..πραγματικα τραγικη η επιλογη σου

Offline agraf

• Αλλαγή
Απορώ πώς δέχτηκε ο Βρύζας να γίνει μέλος στο σκυλολόϊ της εθνικής Ελλάδος.
Σϊγουρα και στον ΠΑΟΚ στραβώσανε τα πράγματα και να έχει τα δίκια του. Και οι δικοί μας οι φωστήρες δεν είναι πολύ καλύτεροι.

Σιχαίνομαι την εθνική Ελλάδος, ακόμα και το Euro 2004 το χάρηκα με μέτρο.

Μακάρι σύντομα να γυρίσει πίσω ο Βρύζας πιο έμπειρος ή ακόμα καλύτερα, μακάρι να πάει ο ΠΑΟΚ τόσο καλά που να μην χρειαζόμαστε τον Βρύζα (χλωμό πάντως...)

legones

• Guest
Καλή επιτυχία να έχεις στα νέα σου καθήκοντα... Ελπίζω να αποκτήσεις εμπειρίες, διασυνδέσεις, γνωριμίες κλπ και κάποια στιγμή να αναλάβεις την Διοίκηση της ομάδας και να την οδηγήσεις πραγματικά ψηλά, όπως της αρμόζει...

northeagle_4

• Guest
Την ομαδα μονο ο κοσμος μπορει να την παει ψηλοτερα,ολοι οι αλλοι ειναι περαστικοι παρτε το χαμπαρι.
καλη αποτυχια στην εθνικη και καλο στησιμο κωνων για τον χεστη και τον μητρογλου.πρωην προεδρος παε ΠΑΟΚ να στηνει κωνους για πρωην υπαλληλο του.....τι να πει κανεις....

Offline cosmopaok

• Αποστολή
  • **
φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντας

▒▓█▀▄▀▄▀Π▄▀▄Α▀▄▀Ο▄▀Κ▄▀▄▀▄▒

Offline kainsta

• Αποστολή
  • **
Ζηση με πληγωσες πολυ!!!!σε αγαπαω σε εχω στην καρδια μου αλλα αυτο για μενα ειναι μεγαλη απωλεια.καλη αποτυχια στην μπανανια!

ευχομαι να ερθεις πισω στον ΠΑΟΚ,οτι και να λεμε ειναι απο αγανακτηση και μονο!εσυ ξερεις ποσο σε εχουμε στην καρδια μας!!!!
δεν ξερω πλεον αν εσυ μας εχεις στην δικη σου!!!!

εμεις μαζι(μονο εμεις) για μια ζωη ΑΕΤΕ ΑΕΤΕ ΔΙΚΕΦΑΛΕ!

:( :( :(
Ο σαλπι(γιδης) πανω απ΄ολα

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
Η συνέχεια του τοπαλίδη έγινες ζήσηηηη. Τι να πω αφού αυτό ήθελες δικαίωμα σου καλά είπε ένα φίλος πιο πριν, από δήμαρχος κλητήρας. Καλή αποτυχία στο εθνικό μπουρδέλο με τον καρπουζά.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

apostolos

• Guest
Σε ευχαριστούμε για όλα Ζήση και το μόνο που ελπίζουμε είναι μια μέρα να βγεις και να μιλήσεις για αυτά που γίνανε-γίνονται στον ΠΑΟΚ. Είναι το λιγότερο που πρέπει να κάνεις. Από εκεί και πέρα για τις επιλογές σου σε σχέση με την καριέρα σου, εμένα προσωπικά δεν μου πέφτει λόγος, εσύ ξέρεις καλύτερα. Ξέρεις και πού ήσουν και που θα βρίσκεσαι σε λίγο. Αν νομίζεις ότι αυτό σου αρμόζει ώρα καλή.

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
Καλή επιτυχία να έχεις στα νέα σου καθήκοντα... Ελπίζω να αποκτήσεις εμπειρίες, διασυνδέσεις, γνωριμίες κλπ και κάποια στιγμή να αναλάβεις την Διοίκηση της ομάδας και να την οδηγήσεις πραγματικά ψηλά, όπως της αρμόζει...
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

Offline kofalalos4

• Αποστολή
  • **
Πραγματικά αχώνευτο. Το μοναστήρι να 'ναι καλά Ζήση.
Πού στον π... φτάσαμε για πάρτη σου ΠΑΟΚ...

Offline 8emhs

• Αλλαγή
Ρε μαγκες, εχετε ποτε σκεφτει οτι δεν τα βλεπουν ολοι τα πραγματα οπως εσεις? Πως πηγε λεει ο Βρυζας στο "σκυλολοι" της εθνικης? Γιατι ρε παιδια, ουρανοκατεβατος ειναι ο Βρυζας? Δεν ηταν (σημαντικοτατο) μελος της εθνικης για 10 χρονια ως παικτης? Δεν ηταν απο τους σημαντικοτερους κρικους στην επιτυχια του 2004? Δε νομιζετε οτι αγαπαει την εθνικη (ανεξαρτητα απο ΕΠΟ κλπ.)? Το ιδιο και για το Ζαγορακη φυσικα. ΑΡΧΗΓΟΣ της εθνικης ηταν. Πως περιμενετε να εχει απεναντι στην εθνικη την ιδια σταση/αποψη που εχετε εσεις? Ειλικρινα απορω που απορειτε για μερικα πραγματα...

Offline Nikos1967

• Αποστολή
  • **
Αδερφέ, όπως και να τα βλέπεις τα πράγματα εμένα μου κάνεις από τη στιγμή που είσαι ΠΑΟΚ...εγώ δεν έχω κανένα λόγο να σου αλλάξω τον τρόπο σκέπτεσθαι...θα προσπαθήσω να σου τον αλλάξω μόνο αν πρόκειται για το καλό της Ομάδας και πρέπει να κατέβουμε στο δρόμο...'οπως πολλές φορές κάναμε...όταν ήμασταν νέοι  :aktion031:

bagos1

• Guest
σημερα πρεπει να εκανε πολλα πακετα ο ζησαρος, εισουν και εσυ εκει μαζι με εμας!

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
Ο ζήσαρος δεν έκανε ούτε ένα τσιγάρο bago.  Ήταν με τον καρπουζά στο τηγάνι και έβλεπε την άεκ γιατί όπως είπε ο κύκλος του έκλεισε στον ΠΑΟΚ. Εφημερίδα sportday σελίδα 4 κάτω αριστερά της 28-6-10. Για να μην ξεχνιόμαστε και να μην τρώμε απο΄παοκτσηδιλίκια. Έπαιζε ο ΠΑΟΚ με την φενέρ στην τουρκία και αυτός πήγε να δει αεκ νταντί. Όλοι είναι με αυτούς από τους οποίους πληρώνονται. Με τον ΠΑΟΚ είμαστε μόνο εμείς.
« Last Edit: August 28, 2010, 13:27:12 by tasoylis30 »
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ