Author Topic: Ζήσης Βρύζας (Πρόεδρος Παε ΠΑΟΚ) και το υπόλοιπο Δ.Σ.  (Read 131960 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

baron

• Guest
Έφυγες από την ομάδα, έφυγες από την οικογένεια.
Πρόδωσες τον ΠΑΟΚ, πρόδωσες εμενα.
Συνεργάζεσαι με τον εχθρό, είσαι αντίπαλος

xxx

« Last Edit: August 25, 2010, 08:34:40 by toy »

JamaicaN

• Guest
« Last Edit: August 25, 2010, 08:35:55 by toy »

trelos4

• Guest
οχι τοση αχαρηστια ρε παιδια,ειπαμε

Mojo

• Guest
Καλή επιτυχία στο καινούριο σου ρόλο Ζήση...μόνο που δεν κατάλαβα ποιές θα είναι ακριβώς οι αρμοδιότητες σου στη θέση "βοηθός καρπουζά" που έτρεξες να αναλάβεις...εσύ μάλλον θα ξέρεις καλύτερα,μπορεί να ήταν και όνειρο ζωής για σένα ,όπως και για τον κουρασμένο.
Α και τώρα που θα είσαι και κοντά στη μαλακόφατσα τον Πιλάφιο μη ξεχάσεις να τον ρωτήσεις για τι ακριβώς συνέβει πέρυσι στο Χαριλάου...κάτι θα έχει πάρει το αυτί του,δε μπορεί....εκτός και αν τέτοιες ερωτήσεις κάνουν τζιζ.

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
Ασε ρε φιλε, θα ταραξει το νεο αφεντικο.
Ο αντιπροεδρος του ΠΑΟΚ επι του ματς στο Χαριλαου, τωρα δουλευει για τον Πιλαβιο.
Οχι ρε φιλε, οχι ρε φιλε, δεν γινονται αυτα.
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline skyclad4

• Αλλαγή
Μια χαρα γινονται, δυστυχως. Μη δεις και τον προεδο του ΠΑΟΚ επι του ματς στο χαριλαου υπαλληλο του πιλαφιου, και μεινεις αγκαζε με τον βιολιδη και χωρις γηπεδο...
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline Nikos1967

• Αποστολή
  • **
Αχάριστοι προς κάποιον αδερφέ μπορούμε (κατά τη γνώμη μου πάντα) να χαρακτηριστούμε μόνο όταν πρόκειται για κάποιον που προσέφερε και αποσύρεται και όχι για κάποιον που με τη δική του βούληση αποχωρεί (οι τσακωμοί,οι ψυχρότητες,οι παρεξηγήσεις και οι τάχα μου δήθεν ασυμφωνίες είναι για γκόμενες και ζευγάρια και όχι για άντρες και δη ΠΑΟΚΙΑ...αν ήθελε να τα βρουν θα τα έβρισκαν...εκτός αν έφυγε για κάτι εξαιρετικά σοβαρό, το οποίο από τη στιγμή που δεν μας το είπε είναι ακόμα πιο κατακριτέος για μένα)και (πιθανόν) συμφωνεί και δουλεύει με αυτούς που οδήγησαν την Ομάδα στη σημερινή δύσκολη κατάσταση.Θα μου πεις είναι επαγγελματίας...στα παπάρια μου γιατί εγώ είμαι οπαδός...Κόκκινη κάρτα από εμένα ΖΒ και να μη σου τύχει να με δεις γυμνό...την ξέρεις την ΜΠΕΣΑ? Δύσκολη ιστορία και μόνο για άντρες...άντε γιατί τα παίρνω σιγά σιγά πάλι και έχω αγώνα αύριο μη γαμήσω...σηκτίρια όλοι κολοζαρτιέρες
(Αν βέβαια όλα αυτά περί επο κτλπ είναι μούφα θα αναθεωρήσω μπέσα για μπέσα...)
« Last Edit: August 25, 2010, 22:19:58 by Nikos1967 »

trelos4

• Guest
οταν εφυγε ο revolution,ο ζησης μπηκε μπροστα φιλε.εγινε ο νεος προεδρος,και αν θυμασαι καλα τοτε ειχαμε αρχισει και το τρελο σερι με τις νικες.μετα ξαφνικα και ενω ξεπερασε μαλλον τα προσωπικα του προβληματα ο revolution ειπε να ξαναερθει για προεδροσ λεσ και ο ΠΑΟΚ ειναι καμια μπυραρια του στυλ φευγωερχομαι.απο τοτε ραγισε τπ γυαλι φιλε.και λογικο το βρισκω.επρεπε να φυγει εκεινη την στιγμη βεβαια,απορια μου γιατι εμεινε.εντελει πιστευω οτι δεν εφυγε επειδη το ηθελε,αλλα επειδη δεν τον σηκωνε το κλιμα,και τα μεγαλα κεφαλια της παε τον ειχαν τελειωμενο.πρωτος απ ολους ο ΠΑΟΚΤΣΗΣ(????)  ΚΑΡΑΦΛΟς

Offline 8emhs

• Αλλαγή
Αχάριστοι προς κάποιον αδερφέ μπορούμε (κατά τη γνώμη μου πάντα) να χαρακτηριστούμε μόνο όταν πρόκειται για κάποιον που προσέφερε και αποσύρεται και όχι για κάποιον που με τη δική του βούληση αποχωρεί (οι τσακωμοί,οι ψυχρότητες,οι παρεξηγήσεις και οι τάχα μου δήθεν ασυμφωνίες είναι για γκόμενες και ζευγάρια και όχι για άντρες και δη ΠΑΟΚΙΑ...αν ήθελε να τα βρουν θα τα έβρισκαν...εκτός αν έφυγε για κάτι εξαιρετικά σοβαρό, το οποίο από τη στιγμή που δεν μας το είπε είναι ακόμα πιο κατακριτέος για μένα)και (πιθανόν) συμφωνεί και δουλεύει με αυτούς που οδήγησαν την Ομάδα στη σημερινή δύσκολη κατάσταση.Θα μου πεις είναι επαγγελματίας...στα παπάρια μου γιατί εγώ είμαι οπαδός...Κόκκινη κάρτα από εμένα ΖΒ και να μη σου τύχει να με δεις γυμνό...την ξέρεις την ΜΠΕΣΑ? Δύσκολη ιστορία και μόνο για άντρες...άντε γιατί τα παίρνω σιγά σιγά πάλι και έχω αγώνα αύριο μη γαμήσω...σηκτίρια όλοι κολοζαρτιέρες
(Αν βέβαια όλα αυτά περί επο κτλπ είναι μούφα θα αναθεωρήσω μπέσα για μπέσα...)

ποια η διαφορα (σε αυτο που εχω βαλει με εντονα γραμματα)? Δεν "προσφερε και αποσυρεται"?

Offline Nikos1967

• Αποστολή
  • **
Να ξεκαθαρίσω (με δεδομένο ότι μάλλον κατάλαβα αδερφέ τι δεν είναι ξεκάθαρο για εσένα)...άλλο προσφέρω και αποχωρώ (δηλαδή φεύγω από την Ομάδα και πάω επο) και άλλο προσφέρω και αποσύρομαι (δηλαδή φεύγω και ανοίγω πιτσαρία ή γίνομαι manager ή διεκδικώ σύνταξη ή πάω Αχιλλέα Τριανδρίας ή Barcelona)....μάλλον δεν ξεκαθάρισα τη διαφορά αποχώρησης και απόσυρσης...πάντως ο ΖΒ προσέφερε

Offline Nikos1967

• Αποστολή
  • **
οταν εφυγε ο revolution,ο ζησης μπηκε μπροστα φιλε.εγινε ο νεος προεδρος,και αν θυμασαι καλα τοτε ειχαμε αρχισει και το τρελο σερι με τις νικες.μετα ξαφνικα και ενω ξεπερασε μαλλον τα προσωπικα του προβληματα ο revolution ειπε να ξαναερθει για προεδροσ λεσ και ο ΠΑΟΚ ειναι καμια μπυραρια του στυλ φευγωερχομαι.απο τοτε ραγισε τπ γυαλι φιλε.και λογικο το βρισκω.επρεπε να φυγει εκεινη την στιγμη βεβαια,απορια μου γιατι εμεινε.εντελει πιστευω οτι δεν εφυγε επειδη το ηθελε,αλλα επειδη δεν τον σηκωνε το κλιμα,και τα μεγαλα κεφαλια της παε τον ειχαν τελειωμενο.πρωτος απ ολους ο ΠΑΟΚΤΣΗΣ(????)  ΚΑΡΑΦΛΟς
Ας έδιωχνε τον καραφλό.Δεν μπορεί? Βγαίνει και λέει παραμονές μεγάλου αγώνα ''Φεύγω γιατί ο revolution είναι πιόνι του φαλακρού, ο φαλακρός βάζει χέρι στο μέλι, ο revolution δεν έχει πάρει χαμπάρι τίποτα και εγώ ούτε τον revolution μπορώ να συνεφέρω ούτε τον φαλακρό να διώξω...Γειά σας''...Να συμπληρώσω ότι ο μόνος λόγος που και για τον revolution δεν έχω την ίδια άποψη για την αποχώρησή του είναι διότι ξαναγύρισε...σίγουρα μαλακία κίνηση το πήγαινε έλα αλλά ξαναγύρισε...και ο ΖΒ αν ξαναγυρίσει εμένα μου φτάνει...ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΕΠΟ ΚΑΙ ΠΙΛΑΒΙΟ ΠΡΟΣΤΑΤΗ ΣΠΑΘΑ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟΥ...ΟΧΙ....

trelos4

• Guest
μα οταν ανελαβε προεδρος ειχε σκοπο να φυγει απο την παε ο καραφλος,που ειναι οπαδος της τσεπης του και οχι ΠΑΟΚ,και ενασ με πολυ βρωμικο επιθετο.
τωρα γιατι δεν το πετυχε,δεν μπορω να ξερω,παρα μονο να υποθεσω

Offline Nikos1967

• Αποστολή
  • **
ΟΚ (ούτε σε αμφισβητώ αλλά ούτε και σε επιβεβαιώνω, διότι έχω μαύρα μεσάνυχτα για το τι γίνεται εκεί μέσα), ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΕΠΟ ΚΑΙ ΠΙΛΑΒΙΟ...

trelos4

• Guest

Offline Nikos1967

• Αποστολή
  • **
Δεν ξέρω αδερφέ...όχι πάντως σε αυτούς που όταν δουλεύω, από μέσα μου τους βρίζω για να συγκεντρώνομαι....και είναι πάρα πολλοί  ;D ;D ;D
« Last Edit: August 26, 2010, 01:30:18 by Nikos1967 »

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
Εξαρταται κανεις τι ονειρα εχει στην ζωη του i guess. Πολυ ευκολα θα μνπορουσες να αξιοποιησεις τα κονε σου στην Ιταλια και Ισπανια και να πας να δουλεψεις εκει. Προφανως σαν κλασσικος Ελληνας προτιμησες το δημοσιο και την ξαπλα. Σε ευχαριστουμε για οσα προσφερες, στο καλο, και να μην μας γραφεις.

http://www.sport-fm.gr/article/289191

«Από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοινώνεται η έναρξη της συνεργασίας της με τον κ. Ζήση Βρύζα. Ο κ. Βρύζας θα είναι συνεργάτης του κ. Φερνάντο Σάντος στην Εθνική Ομάδα Ανδρών. Η διάρκεια της συνεργασίας θα είναι διετής».

Καλο θα ητανε οι μοντς να αλλαξουνε το ονομα του τοπικ.
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline babis36

• Αλλαγή
«Από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοινώνεται η έναρξη της συνεργασίας της με τον κ. Ζήση Βρύζα. Ο κ. Βρύζας θα είναι συνεργάτης του κ. Φερνάντο Σάντος στην Εθνική Ομάδα Ανδρών. Η διάρκεια της συνεργασίας θα είναι διετής».

Αντε βρε σου εκατσε παλι.Καλη αποτυχια

Υ.Γ.Μη με παρεξηγεις αδερφε αλλα πηγες στον εχθρο.Οταν ξαναερθεις σπιτι σου η αγκαλια μας θα ειναι ανοιχτη.
Μεχρι τοτε σου ευχομαι να τρωτε τεσσαρες.
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

Offline savage republic

• Βασικός
Τα ύστερα τιμούν τα πρώτα. Καλές τεσσάρες, που γράφει και ο Μπάμπης.