Author Topic: Ζήσης Βρύζας (Πρόεδρος Παε ΠΑΟΚ) και το υπόλοιπο Δ.Σ.  (Read 130032 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Ναι, αφού πρώτα απ' όλα εξηγήσει γιατι δεν είχε διώξει τον σαντος
όταν τον πίεζε όλη η Τούμπα.

Επίσης να μας εξηγήσει πώς κατάφερε να υλοποιήσει το πλάνο τριετίας
και κατόρθωσε να συσπειρώσει τον κόσμο.

Έλεος ρε παιδιά.

Το προφανές είναι ότι θα αναφερθεί στην παραίτηση Βρύζα.
Πάντως μην περιμένει κανείς να βγουν Βρύζας - Ζαγοράκης και να τα χώσουν
ο ένας στον άλλο. Ίσα ίσα..

Προφανως αναφερεσαι σε μενα. Προσπερναω την τρελλιτσα που πουλας θελοντας να να δωσω το καλο παραδειγμα ενοτητας και αναφερω ας πουμε 2 τυχαιες ερωτησεις απο αυτες που ειπα καμμια πενηνταρια. Δεν ξερω αν ειναι σημαντικες για σενα, μαλλον οχι γιατι εσυ εχεις και τις απαντησεις, αλλα ισως ειναι για καποιον αλλον.

1. ΠΟΣΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ? Γιατι ειπατε για εναμιση, μετα δυομιση και στην τελευταια συνεντευξη στην Γερμανια περιπου τρια.Ο δε κυριος Βιολιδης την Ανοιξη στην ΓΣ της ΠΑΕ στην οποια προηδρευε και εσεις απουσιαζατε, σε σχετικη ερωτηση μιλησε για το συνολικο χρεος της ΠΑΕ και απο τα προηγουμενα χρονια, ασαφως , και κοιταζοντας κατι σημειωσεις σε μια χαρτοπετσετα. ΠΩΣ δημιουργηθηκε αυτο το χρεος και ΠΟΙΟΣ ειναι υπευθυνος? Αυτη θα ηταν η πρωτη ερωτηση.

2. Γιατι διαλεξατε να ενημερωσετε τον κοσμο για την επικειμενη μεταγραφη του Δ.Σ με την μεθοδο της πλυσης εγκεφαλου και οχι στα ισια και σταρατα? Γιατι οταν σας δοθηκε χαρτι με υπογαρφη 17 Συνδεσμων αντιθετων στη μεταγραφη δεν καθησατε να συζητησετε μαζι τους τις αντιρρησεις τους αλλα ουτε καν καταδεχθηκατε να παραλαβετε το χαρτι αλλα το μονο που ειπατε ειναι "ειναι τοσοι πολλοι?"Γιατι υποτιμησατε τοσο πολυ την νοημοσυνη μας και ανακοινωσατε τη μεταγραφη 2 μερες ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΑΟΚ ΜΑΓΚΑΖΙΝ?

Αν καποιος πιστευει οτι ετσι τα χωνω στο Ζαγορακη και αθωωνω τον Βρυζα, πλαναται. Κι ο Βρυζας εχει να απαντησει σε πολλες ερωτησεις, ακομα και στις 2 παραπανω.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline Maestro

• Αποστολή
  • **
Akouγετε για Ζηκο αντικαταστατη

Offline savage republic

• Βασικός
Μαλακία παίχτηκε...

Ας βγει και να μιλήσει σταράτα. Χωρίς να κρύβει πράγματα που μπορούν να ειπωθούν (έστω και «σουλουπωμένα» για το καλό του ΠΑΟΚ), ούτε να ρίξει όλες τις ευθύνες στην άλλη μεριά. Βγες και μίλα για να σώσεις την τιμή σου. Αλλιώς στην καλύτερη περίπτωση είσαι χέστης. Στην χειρότερη, τα σκάτωσες και την έκανες για προσωπικό συμφέρον. Σε κάθε περίπτωση, δεν είσαι μαριονέτα κανενός και γι' αυτό έχεις 100% ευθύνη των πράξεών σου.

Offline savage republic

• Βασικός
Αυτός που μας έκλεισε τα καταπληκτικά φιλικά;

Offline cosmopaok

• Αποστολή
  • **

Καλύτερα αυτόν τον ζηκο
φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντας

▒▓█▀▄▀▄▀Π▄▀▄Α▀▄▀Ο▄▀Κ▄▀▄▀▄▒

kospatras

• Guest
north_pole
 :02:

Οτι περιγραφεις για μενα ειναι προδοσια, για σενα τιμη. Και μετα λεμε οτι δεν υπαρχει ΠΑΟΚομετρο...
                                                                                                                                                                                            Δεν ξερω αν λεγεται ΠΑΟΚομετρο,θερμομετρο κτλ.αλλα για μενα ΠΑΝΤΑ υπηρχε,υπαρχει και θα υπαρχει ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ-ΣΕΒΑΣΜΟΣ.ΔΕΝ ειναι το ιδιο ενας ΠΑΟΚΤΣΗΣ που μεγαλωσε και γερασε μεσα στα γηπεδα-πορειες-εκδρομες-αστυνομιες(και οχι μονο) με μοναδικο σκοπο την ΔΙΑΦΥΛΑΞΗ και την ΕΞΑΠΛΩΣΗ των 4 ΙΕΡΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ με εναν παοκτση ιδιας ηλικιας που εμαθε τον ΠΑΟΚ τα τελευταια χρονια.ΔΕΝ ειναι το ιδιο ενας ΠΑΟΚΤΣΗΣ που δουλευει μονο και μονο για να εχει ωστε να ακολουθει τον ΠΑΟΚ ΠΑΝΤΑ με εναν παοκτση που παρολο που του περισσευουν τα φραγκα επιλεγει να πηγαινει μονο στα πανηγυρια με π.ο.κ.ΔΕΝ ειναι το ιδιο ενας ΠΑΟΚΤΣΗΣ που σεβεται την ΘΥΡΑ 4 και αφηνει το λαρυγγι στα σκαλοπατια της με εναν παρλαπιπα παοκτση που σκαει με τα σουρτοθηλια για μοστρα και βιντεο στο γαμοκινητο.ΔΕΝ ειναι ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ αλλα παοκτσηδες αυτοι που επευφημουσαν παικτη του βρωμερου και σιχαμενου βαζελου μεσα στο ΝΑΟ ενω διεκδικουσαμε στα ισα απο αυτον και ολο του το συστημα το Πρωταθλημα.ΔΕΝ ΔΕΝ ΔΕΝ ΔΕΝ....

northeagle_4

• Guest
Να εχεις τον αλλον αν σου καβλωσει ενα πρωι να τον στειλεις πισω στο Εστοριλ για κατι μηνες και μετα να γινεσε ballboy του.Αξιοπρεπια μηδεν.Ειλικρινια μηδεν.Αρχιδια μηδεν.Να χαμε να λεγαμε ολα.Στο απυροβλητο και στο "δεμ πειραζει" και παλι αχαριστος οπως ολοι.Αχαριστια ,πουστια.Αντε γαμηθειτε ρε μουνια.

JamaicaN

• Guest

Η οικογενεια πανω απ ολα ? Σκυβουμε κεφαλι ξανα και ξανα? Δε μας φτανουν τοσα χαστουκια?
ή
Σας γαμαω ολους, παραταω σπιτια μανες πουτανες πατερες κοτες και παω να ζησω τη ζωη μου εξασφαλιζοντας οτι τιποτα τετοιο δεν θα ξανασυμβει?
Ο καθενας ας βαλει τον εαυτο του σε οποια θεση θελει.

Και αλλη μαμα θα βρω που θα μαγειρευει καλυτερα, και αλλον μπαμπα να τη γαμαει καλυτερα....Στα ρχιδια μου κιολας...

Εγω απο το σπιτι παντως ΔΕΝ φευγω

Σε ευχαριστουμε για οτι προσφερες και καλη σου τυχη!!

baron

• Guest
Εγω απο το σπιτι παντως ΔΕΝ φευγω

δεν πάω ποuθενα ρε moouuunnnniiiiaaaaaaa :rasta: :rasta: :rasta: :rasta:

zan

• Guest
ο Βρυζας δεν οφειλει να μας δωσει απαντησεις το γιατι προτιμαει την εθνικη απο τον ΠΑΟΚ?

Δεν οφειλει να μας δωσει καμια απαντηση-εξηγηση! Ο Ζησης ηταν υπαλληλος της ΠΑΕ προτιμησε για τους δικους του λογους να φυγει τον ευχαριστουμε και ο ΠΑΟΚ συνεχιζει!!!

Μειναμε αυτοι που ξεκινησαμε...

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
εγώ σαν μεγαλομέτοχος θεωρώ ότι οφείλει να μου εξηγήσει...

πως σας φάνηκε το παραπάνω;

ZanGate4 τί είναι ο ΠΑΟΚ; το δασοφυλάκιο Καισαριανής με εποχικούς και φέτος είπαμε να μην ανανεώσουμε;

ΣΕΒΑΣΜΟΣ στον κόσμο.

Offline Suicidal

• Βασικός

ΑΡΧΙΔΙΑ μείναμε....
Σας μερσώ μαντάμ, ορεντουβάρ.

ΥΓ:
(το πολλή παοκμάσκια βλάπτει....)
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline lioste

• Αποστολή
  • **
ΑΡχίΔια

guest4

• Guest
Ναι, αφού πρώτα απ' όλα εξηγήσει γιατι δεν είχε διώξει τον σαντος
όταν τον πίεζε όλη η Τούμπα.

Επίσης να μας εξηγήσει πώς κατάφερε να υλοποιήσει το πλάνο τριετίας
και κατόρθωσε να συσπειρώσει τον κόσμο.

Έλεος ρε παιδιά.

Το προφανές είναι ότι θα αναφερθεί στην παραίτηση Βρύζα.
Πάντως μην περιμένει κανείς να βγουν Βρύζας - Ζαγοράκης και να τα χώσουν
ο ένας στον άλλο. Ίσα ίσα..

Προφανως αναφερεσαι σε μενα. Προσπερναω την τρελλιτσα που πουλας θελοντας να να δωσω το καλο παραδειγμα ενοτητας και αναφερω ας πουμε 2 τυχαιες ερωτησεις απο αυτες που ειπα καμμια πενηνταρια. Δεν ξερω αν ειναι σημαντικες για σενα, μαλλον οχι γιατι εσυ εχεις και τις απαντησεις, αλλα ισως ειναι για καποιον αλλον.

1. ΠΟΣΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ? Γιατι ειπατε για εναμιση, μετα δυομιση και στην τελευταια συνεντευξη στην Γερμανια περιπου τρια.Ο δε κυριος Βιολιδης την Ανοιξη στην ΓΣ της ΠΑΕ στην οποια προηδρευε και εσεις απουσιαζατε, σε σχετικη ερωτηση μιλησε για το συνολικο χρεος της ΠΑΕ και απο τα προηγουμενα χρονια, ασαφως , και κοιταζοντας κατι σημειωσεις σε μια χαρτοπετσετα. ΠΩΣ δημιουργηθηκε αυτο το χρεος και ΠΟΙΟΣ ειναι υπευθυνος? Αυτη θα ηταν η πρωτη ερωτηση.

2. Γιατι διαλεξατε να ενημερωσετε τον κοσμο για την επικειμενη μεταγραφη του Δ.Σ με την μεθοδο της πλυσης εγκεφαλου και οχι στα ισια και σταρατα? Γιατι οταν σας δοθηκε χαρτι με υπογαρφη 17 Συνδεσμων αντιθετων στη μεταγραφη δεν καθησατε να συζητησετε μαζι τους τις αντιρρησεις τους αλλα ουτε καν καταδεχθηκατε να παραλαβετε το χαρτι αλλα το μονο που ειπατε ειναι "ειναι τοσοι πολλοι?"Γιατι υποτιμησατε τοσο πολυ την νοημοσυνη μας και ανακοινωσατε τη μεταγραφη 2 μερες ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΑΟΚ ΜΑΓΚΑΖΙΝ?

Αν καποιος πιστευει οτι ετσι τα χωνω στο Ζαγορακη και αθωωνω τον Βρυζα, πλαναται. Κι ο Βρυζας εχει να απαντησει σε πολλες ερωτησεις, ακομα και στις 2 παραπανω.

Δεν είμαι εκπrόσωπος της διοίκησης. πίστεψε με. please...

η ενότητα του παοκτσηδικου κόσμου με απασχολεί.

Όλοι στενοχωρεθήκαμε με την αποχώρηση Βρύζα αλλά μεχρι εκεί.
Το να βρίζεις (γενικά μιλάω) τον άνθρωπο που σ' εκανε περηφανο είναι ... βρεστο εσύ τι είναι!

Κραξτε τον, μαζί και γω, όταν κάνει την ομάδα πουτάνα. Απλή λογική είναι     
Γιατι μεχρι τώρα η ομάδα αγωνιστικά είναι μια χαρά. Κι αυτο πρέπει να μας ενδιαφέρει.

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Αδερφε μιλαω προσωπικα και μονο για μενα, να κραζω εκ των υστερων και να ειμαι μετα Χριστον Προφητη δεν το βρισκω καθολου σωστο. Προτιμω να κανω αυτο που εγω το λεω καλοπιστη κριτικη κι ας γελαει ο μακπτολ

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline cure

• Αλλαγή
Κάθησα από χθες να ακούσω το μακρύ και το κοντό του κάθε τσομπάνη για να επιλέξω κι εγώ ως συνειδητό πρόβατο πλέον, σε ποιο μαντρί ανήκω. Είδα 3 τάσεις: η πρώτη ήταν του μακεδονομάχου που τον τρύπησε η κακιά Αθήνα. Έβγαιναν σωρηδόν οι "αδικημένοι" και χώνανε αβέρτα στη πουτάνα την Αθήνα. Η δεύτερη ήταν πολύ πιο κυριλέ. Ήταν έλα μωρέ τώρα να πούμε έφυγε ένας επαγγελματίας και στ' αρχίδια μας. Εμείς ΠΑΟΚ είμαστε και δεν μασάμε από πρόσωπα μπλα μπλα μπλα. Η τρίτη ήταν η πιο πούστικη. Ο Ζαγοράκης κι ο Βρύζας λέει ήταν μαλωμένοι καιρό και στο τέλος το διέλυσαν. Πούστικη γιατί χρησιμοποιούν τη μισή αλήθεια για να πούνε ένα ολόκληρο ψέμα.

Μου αρέσει ρε γαμώ το η πρώτη γιατί μπορώ να μπινελικιάζω αβέρτα την επο τον πιλάφιο, το σύστημα το τριλο και το πειλαιά. Αλλά κουράστηκα ρε γαμώ το. Άσε να κρατήσω καβάντζα τον μακεδονομάχο για τη πρώτη σφαγή. Τι ποια σφαγή; Δεν θυμάστε το έργο από μπάτμαν ακόμη; Όταν κάποιος είναι τρύπιος, ζητάει να τον σφάξουν για να μη καταλάβουν τα πρόβατα ότι δεν ήθελε να πάρει τίτλο, αλλά να κατηγορούν άλλους. Οπότε κρατάω καβάντζα τον μακεδονομάχο, γιατί θα μου χρειαστεί.

Η δεύτερη άποψη είναι πολύ κυριλέ για τα γούστα μου. Κάθησα σταυροπόδι για να μπω στο πετσί του ρόλου και να νιώσω γαμάουα, αλλά δεν πείθω ούτε τον εαυτό μου ρε σεις. Να έφευγε μόνο ένας θα τα κατάφερνα. Εδώ όμως έχουν φύγει όλοι ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΝΑΝ εδώ και τρία χρόνια και το μυαλό μου έχει κολλήσει στον έναν που δεν φεύγει ποτέ. Το κρατάω λοιπόν τα σταυροπόδι για όταν φύγει ο ένας και μοναδικός. Τότε θα τον πετύχω το ρόλο.

Καταλήγω λοιπόν αναγκαστικά στη τρίτη. Πάλι δεν μου κάθεται καλά γιατί ο Ζήσης ευχαρίστησε ΜΟΝΟ τον Ζαγοράκη στην αποχαιρετιστήρια επιστολή του, άρα άλλοι του κάνανε τη ζωή δύσκολη. Ποιοι άλλοι; Πριν όμως αναρωτηθώ βαθύτερα θυμήθηκα ότι είμαι πρόβατο πλέον, οπότε δεν πρέπει να σκέφτομαι και πολύ. Οπότε χωρίς πολλά πολλά η επιλογή μου είναι η τρίτη. Θα ψάξω το βράδυ ν' ακούσω όσους μου πούνε αυτή την εκδοχή και θα πάρω και τηλέφωνο να πω κι εγώ τις "πληροφορίες" μου. Τι ωραία θα νιώσω μέσα στο μαντρί με τα άλλα προβατάκια. Θα είναι ζεστά και θα κάνουμε όλα μαζί μπεεε μπεεε μπεεε ευτυχισμένα και χωρίς πολλές σκοτούρες και κουραστικά σενάρια.

Προτάσεις για τσομπάνηδες που στο μαντρί τους παίζουν την 3η εκδοχή δεκτές. Νέος είμαι και θέλω καθοδήγηση από τα υπόλοιπα έμπειρα προβατάκια
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline tsakalaki

• Global Moderator
  • Αλλαγή
    • PAOK WORLD
Για όσους περιμένουν εξηγήσεις απλά θα πω πως κάποια πράγματα δεν λέγονται, όπως δεν μάθαμε γιατί έφυγε ο Παπαδόπουλος απο την ομάδα, όπως δεν μάθαμε γιατί έφυγε και επέστρεψε ο σημερινός πρόεδρος, όπως δεν θα μάθουμε ποτε γιατί έφυγε και επέστρεψε ο παίκτης που πήραμε πάλι πίσω και έφερε αναταραχή στον κόσμο.

Αυτά τα λίγα, θα μπορούσα να γράψω και άλλα αλλά πιστεύω κάποιοι να πιάσουν το βαθύτερο νόημα.
ΠΑΟΚ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΥΤΕ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΟΥΤΕ ΑΝΑΡΧΙΑ

Offline cure

• Αλλαγή
Σώθηκες τώρα. Αν μια ζωή σε φτύνουν και νομίζεις πως βρέχει, δεν αγοράζεις καν ομπρέλα για να "δροσίζεσαι". Άσε που συνηθίζεις σιγά σιγά και το σάλιο
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline lospsi

• Αποστολή
  • **
ο Βρυζας δεν οφειλει να μας δωσει απαντησεις το γιατι προτιμαει την εθνικη απο τον ΠΑΟΚ?

Δεν οφειλει να μας δωσει καμια απαντηση-εξηγηση! Ο Ζησης ηταν υπαλληλος της ΠΑΕ προτιμησε για τους δικους του λογους να φυγει τον ευχαριστουμε και ο ΠΑΟΚ συνεχιζει!!!

σωπα ρε που δεν οφειλει να δωσει εξηγησεις...
και αυτος οφειλει να δωσει εξηγησεις και ο ζαγορακης για τα πηγαινε ελα,και στην τελικη γιατι δεν οφειλουν να δωσουν εξηγησεις??
δικο τους μαγαζι ειναι??
αυτη ειναι η περιφημη επικοινωνια με τον κοσμο που θα λεγανε τα παντα και τα παντα θα βγαινανε στη φορα??
ο ζησης σε καποια φαση ητανε και προεδρος της παε ομως και τοτε δεν ειμαστε ακομα σιγουροι αν προτιμησε να φυγει και απο δημαρχος να γινει κλητηρας.
ειμαι πολυ περιεργος αν με την ιδια χαλαροτητα πηρατε και την παραιτηση του ζαγορακη.
ο ΠΑΟΚ δηλαδη δε συνεχισε χωρις τον ζαγορακη??
Ο Π.Α.Ο.Κ δεν ειναι δυο ωρες...πηγαινουμε και τελειωνει...Ο Π.Α.Ο.Κ εχει επιπτωση σε ολη μας τη ζωη!

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
1. Ερωτηση προς Cure:
Ο ΕΝΑΣ που δεν εφυγε στην τριετια ειναι ο Βιολιδης?

2. Σχολιο προς Cure: Στην τριτη ταση που αναφερεις, εξ οσων ακουω απο το επισημο σπορτ103 η ταση περιγραφεται ως ενα διαζυγιο λογω διαφωνιων. Χολωμενος ο Ζησης κυριως απο τα σταδιακη υποβαθμιση του μετα την επιστροφη του Ζαγορ. Αυτα με ανυπογραφο αρθρο με τιτλο Η μεγάλη προσφορά και το "κρύο" αντίο http://olapaok.gr/podosfairo/Dioikitika/h_megalh_prosfora_kai_to_kruo_antio.461596.html. θιασωτες της ιδιας θεωριας  απο σοσ ακουσα Τζαμαλ, Δουκας, Πετρωτος και Τσατσαρος. Αλλο ενα αντιστοιχο απο Πετρωτο Η επιλογή Βρύζα, οι αντοχές Ζαγοράκη και ο λόγος τιμής http://olapaok.gr/editorial/petrotos/h_epilogh_vruza_oi_antoxes_zagorakh_kai_o_logos_timhs.462043.html. Στο ιδιο μηκος κυματος απο το ημιεπισημο paok24, αρθρο καποιου Ταταλου σε λιγες γραμμες Βρύζας - Ζαγοράκης: Το τέλος εποχής και η προφητεία του Σάντος http://www.paok24.com/newsitem.asp?s=12&id=1577 και απο Τζορμπατζογλου http://blog.paok24.com/?p=278

Τα παραπανω απλα τα σημειωνω να υπαρχουν στην ιστορια. Ουτε τα αποδεχομαι ουτε τα απορριπτω.Απλα τα παρακολουθω οπως και πληθος ακομα απο θεωριες.

3. Απαντηση σε tsakalaki: Οι πιθανοτητες να μιλησουν ειλικρινα ο Ζαγορακης και ο Βρυζας, χωρις πολιτικη και στην ουσια της αποχωρησης Βρυζα μπορει να ειναι λιγοστες. Εγω επιμενω να το ζηταω, πιστευω οτι αυτο πρεπει να γινει λαικη απαιτηση απο ολους, ολον τον κοσμο του ΠΑΟΚ,  ωστε να αναγκαστουν να το κανουν ειτε τους αρεσει ειτε οχι. Θα ειναι ΝΤΡΟΠΗ και των δυο αν αφησουν το κοσμο στο σκοταδι και το καραβι να κλυδωνιζεται απο το οργιο φημολογιας. Κατα την αποψη μου αυτοι οι κλυδωνισμοι δεν θα αργησουν να επηρεασουν και την ποδοσφαιρικη ομαδα, δηλαδη το αγωνιστικο κομματι. Η ομαδα και ο κοσμος γινονται πουτανα πριν απο ενα ευρωπαικο παιχνιδι. ΕΙΝΑΙ ΗΘΙΚΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΟΥ ΖΑΓΟΡΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΡΥΖΑ ΝΑ ΤΑ ΦΕΡΟΥΝ ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ