Author Topic: Ζήσης Βρύζας (Πρόεδρος Παε ΠΑΟΚ) και το υπόλοιπο Δ.Σ.  (Read 130810 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Matador

• Αλλαγή
τωρα περιμενω να φερθει κ εξυπνα στην προπαγανδα των ληκιων για τη διαιτησια που ξεκινησαν χθες.
συγνώμη γτ πιο από τα 3 πέναλτυ που παραπονιούνται τα σκουλίκια δεν ήταν..? και αν το ενα ήταν αυστηρό, τα άλλα δυο ήταν

Κανένα δεν ήταν...........
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

Offline ved

• Αλλαγή
ΖΗΣΗΣ Ο ΣΚΟΥΛΙΚΟΦΑΓΟΣ,,, ΕΤΣΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑΝΑΙ

Offline babis36

• Αλλαγή
http://www.gazzetta.gr/content/view/56059/2/

Την παραίτησή του από το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, υπέβαλε ο Ανδρέας Μανδρίνος. Το πρώην πλέον μέλος της διοίκησης του «δικεφάλου» του βορρά, εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία διευκρινίζει πως η κίνησή του αυτή, έχει να κάνει με προσωπικούς λόγους και πως με τίποτα δεν σχετίζεται με τα όσα συμβαίνουν στον Ερασιτέχνη.

Όπως τονίζει ο κύριος Μανδρίνος, οι ασχολίες του με την ΠΑΕ δεν του άφηναν χρόνο για τις επαγγελματικές και οικογενειακές υποχρεώσεις του και γι' αυτό αποφάσισε να παραιτηθεί. Αναλυτικά η ανακοίνωση του πρώην πλέον μέλους του Δ.Σ του ΠΑΟΚ έχει ως εξής:
«Αξιότιμοι φίλοι,

Σήμερα, 23 Νοεμβρίου 2009, υπέβαλα την παραίτηση μου από μέλος του Δ.Σ. στον πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κ. Ζήση Βρύζα.

Οι υπεύθυνες θέσεις που κατείχα εδώ και 2,5 χρόνια απαιτούσαν πολύωρη απασχόληση, συνεχή επαγρύπνηση, συνοδευόταν δε από ιδιαίτερο άγχος και έφταναν κάποιες φορές να γίνονται ψυχοφθόρες.

Θυσιάζοντας πολύτιμο χρόνο από τον επαγγελματικό μου τομέα, αλλά και από την οικογένεια μου ανταποκρίθηκα έως σήμερα και αφήνω όλους τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ να κρίνουν αν η παρουσία μου είχε θετικό αποτέλεσμα στην επίλυση σημαντικών προβλημάτων για τον αγαπημένο μας σύλλογο.

Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου το Θόδωρο Ζαγοράκη για την επιλογή και την εμπιστοσύνη του, τον Ηλία Βιολίδη για την στήριξη του σε δύσκολες στιγμές, όλους τους συνεργάτες μου και το προσωπικό της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την άριστη συνεργασία μας.

Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου στο Ζήση Βρύζα και σε όλα τα παιδιά της διοίκησης καλή δύναμη και αντοχή στη συνέχεια του ανηφορικού δρόμου. Τόσο ο πρόεδρος όσο και τα μέλη του Δ.Σ. της ΠΑΕ γνωρίζουν ότι ανά πάσα στιγμή θα είμαι δίπλα τους.

Το αίσθημα της ανιδιοτελούς προσφοράς και η συμμετοχή στο όραμα της οικονομικής εξυγίανσης δεν με εγκαταλείπουν και για το λόγο αυτό θα βρίσκομαι πάντα κοντά στο Σύλλογο.

ΥΓ. Οποιοσδήποτε συσχετισμός της παραίτησής μου από τη θέση του μέλους της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με τα διαδραματιζόμενα στον Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ θα είναι άστοχος αλλά και ύποπτος...».

ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΕΛΛΕΙΜΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΣΤΗΝ ΠΑΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΣΥΝΟΛΙΚΑ. ΕΧΟΥΝΕ ΦΥΓΕΙ ΔΥΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΟΥΝΕ.
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

jmjyiannis

• Guest
Επειδή αυτό το θέμα σίγουρα το γνωριζε και πριν ανακοινωθεί ο παραίτηση, ο Βρύζας θα έχει κινηθει πιστεύω σχετικά για την επιτυχή αντικατάσταση προσώπων. Και κρίνοντας από την επιλογή και της δικής του αντικατάστασης..... αποδεικνύει πως αξίζει της εμπιστοσύνης της οποιας επιλογής

fatal_invasion

• Guest
Προσωπικά δε νομίζω,ότι όσοι ''έφυγαν'' έφυγαν.Ίσως βέβαια με την πάροδο του χρόνου γίνει και αυτό.Σε κάθε περίπτωση,πιστεύω πώς αυτό το team ανθρώπων,θα μεριμνήσει για την συνέχεια της ανοδικής μας πορείας.

makptol

• Guest
δεν ξερω τι παιχνιδακια παιζει ο γιαννης παπαδοπουλος διαρεει μεσω φιλων του(λαγογιαννης) και επωνυμων(?) οπαδων μαντζαρης(που κανανε χιλιομετρα με τον ΠΑΟΚ......εχει δηλαδη ενσημα στον ΠΑΟΚ...... >:()
.....διαφορα στοιχεια για δηθεν σκανδαλα και επιτιθετε στην ΠΑΕ μετα την επιθεση στον βιολιδη στον ΑΣ .....ηδη σημερα το σκουληκομετροσπορ
δινει συμβουλες στον βρυζα τι να κανει να βαλει νεα ατομα στο Δ.Σ να μην πουλησει τοn βιερινια και το παιζει αντιπολιτευση ενω
ο λαγογιαννης ζηταει ελεγχο στην ΠΑΕ που οσο ηταν ο παπαδοπουλος στη  ΠΑΕ γινοταν πολυ καλη δουλεια και τωρα λεει
οτι εχουμε πλαστα τιμολογια ανοιγμα 2 εκατ ευρω κλπ.κλπ.....μονο να βγαλουμε κλεφτες τον ζαγορ και βρυζα εμεινε ........
για μενα οτι χειροτερο ειναι αυτην την στιγμη στον ΠΑΟΚ αυτος ο τυπος .........

Offline dave

• Αλλαγή
ο ζησης πρεπει οπωσδηποτε συντομα να βγει να μιλησει στον κοσμο. ηταν να κανει συνεντευξη τοτε που εσκασε του κονσεισαο και αναβληθηκε.

αυτη η διοικηση εχει πολλα να πει για το προς τα που κινειται σε πολλα θεματα (χρεη, αμκ, παραιτηση μελων...)

μακπτολ αυτο που λες για ανοιγμα 2 εκ ευρω ειναι γεγονος και το ειχε παραδεχθει ο ζαγορακης δημοσια λεγοντας οτι περιμενουν αυτο το ανοιγμα να καυφθει απο την αμκ και τα εσοδα απο τα εισιτηρια των πλει οφ. σαυτο αναφερεται ο τυπος που λες??

kostas4

• Guest
και ο κοσμος πρεπει οπωσδηποτε να μιλησει καποια στιγμη σε ολους αυτους.αφηνουμε μερικα λαμογια να δημιουργουν θεματα απο το πουθενα

makptol

• Guest
ο ζησης πρεπει οπωσδηποτε συντομα να βγει να μιλησει στον κοσμο. ηταν να κανει συνεντευξη τοτε που εσκασε του κονσεισαο και αναβληθηκε.

αυτη η διοικηση εχει πολλα να πει για το προς τα που κινειται σε πολλα θεματα (χρεη, αμκ, παραιτηση μελων...)

μακπτολ αυτο που λες για ανοιγμα 2 εκ ευρω ειναι γεγονος και το ειχε παραδεχθει ο ζαγορακης δημοσια λεγοντας οτι περιμενουν αυτο το ανοιγμα να καυφθει απο την αμκ και τα εσοδα απο τα εισιτηρια των πλει οφ. σαυτο αναφερεται ο τυπος που λες??

μα ρε παιδια ειναι σκανδαλο αυτο το ανοιγμα των 2 εκατ  που ομως θα καλυφθει  ? ελεγε και για κατι πλαστα τιμολογια αλλα χωρις ονοματα
και στοιχεια λασπη στον ανεμιστηρα.....

PAOK_VOLOS

• Guest
Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός έλαβε 9 ψήφους (Πανθρακικός, Καβάλα, ΑΕΛ, ΠΑΣ Γιάννινα, Άρης, Ηρακλής, ΑΕΚ, Ατρόμητος, Παναθηναϊκός) έναντι 6 (Ολυμπιακός, Ξάνθη, Λεβαδειακός, ΠΑΟΚ, Εργοτέλης, ΕΠΟ) του έτερου υποψηφίου για τη θέση, προέδρου της ΠΑΕ Εργοτέλης, Απόστολου Παπουτσάκη.Υπήρξαν επίσης δύο λευκά,το ένα από τον Αστέρα Τρίπολης και το άλλο από τον Πανιώνιο.

http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/257162.html

Κύριε πρόεδρε της παε ΠΑΟΚ,με πιο σκεπτικό ψηφίσατε τον εκπρόσωπο του οσφπ για προεδρο της Superleague?
Από ποτε ο ΠΑΟΚ έχει τα ιδια συμφέροντα με τον οσφπ?Να σας θυμίσω ότι υπάρχει και το λευκό...
Ειναι ο ΠΑΟΚ αρμα από μονος του ή όχι?Αν είναι,ΑΠΑΙΤΩ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΧΝΩ ΚΙ ΟΛΑΣ.

*Ζήτω η Revolution

Offline toy

• Αλλαγή
Ενώ άμα ψήφιζε τον πατέρα όλα θα ήταν καλύτερα ε?
ΠΑΟΚ  = γήπεδο...

Offline ved

• Αλλαγή
εγω νομιζω οτι ψηδ=φησαν τον εκπροσωπο του εργοτελη και λογω της καλης σχεσης απο την μεταγραφη κουτσια.

επισης η ψηφος αυτη αποδεικνυει οτι δεν υπαρχει κατι υποπτο στις δοσοληψιες ( δανεικοι ) με βαζελο αλλα φυσικα αυτες πρεπει να κοπουν οπωσδηποτε για λογους κυρους.

ο ζησης οπως εκανε με το θεμα κονσεισαο πρεπει να αναλαβει πρωτοβουλια για στελεχωση της διοικησης απο ατομα της δικης του εμπιστοσυνης για καλυψη των κενων και επισης να δινει συνεντευξεις για να υπαρχει επικοινωνια με τον κοσμο που αποτελει το μεγαλυτερο οπλο της ομαδας.

για το ανοιγμα πιστευω θα καλυφθει απο τα εισητηρια.

να πω επισης απο αυτα που εχω ζησει και δει στην ομαδα οτι ο ζησης ειναι ο μονος μαζι με σβουρα που εχουν δωσει λεφτα ως παικτες για καποια εκτακτη προσωπικη αναγκη οπαδου μας.

και επισης δεν ξεχνω συνεντευξη του επι δεκαετιες φροντιστη της ομαδας που ειχε δηλωσει για κουδα και βρυζα οτι ειναι οι πιο καλοι ανθρωποι που εχει γνωρισει ποτε μεσα στα αποδυτηρια.

CLUB LARISA

• Guest
Ο Π.Α.Ο.Κ. δε θα πρεπε να συνταχθεί με κανέναν, τέλος. Πιστώνεται ως λάθος οποιαδήποτε ψήφος όμοια με ψήφο Π.Ο.Κ.
Όσο για τα ανοίγματα, ΑΝ κάποιος επικαλείται ανοίγματα ενορχηστρωμένα (κ λέω ΑΝ γιατί μου ακούγεται παντελώς αστείο) τότε θέλει μπάτσες κ σούτια.

Offline toy

• Αλλαγή
Το θέμα είναι μην κάνουμε την τρίχα τριχιά δλδ ότι και να ψήφιζε εχτές αυτοί που ναι να βγούνε θα βγούνε και θα κράξουνε βλέποντας άρματα και φαντασματάκια παντού, κατα τα άλλα ο vedder με κάλυψε.
ΠΑΟΚ  = γήπεδο...

CLUB LARISA

• Guest
Εγώ προσωπικά bro κανένα φάντασμα δεν βλέπω,αν κ ξέρω οτι μιλάς γενικά, κρίνω απλά ως λάθος, ψήφο της ΠΑΕ σε όνομα ανθρώπου που ψήφισε και ο δαφνοστεφανωμένος, ασχέτως των καλών διαθέσεων (που ενδέχεται να είχε η ΠΑΕ μας). Εμείς σ' αυτή την αιώνια κόντρα του λαγού που προσπαθεί να κλέψει τα πρωτεία απο τον Θείο, δεν έχουμε καμία θέση, παρά μόνο θέση ΑΡΧΗΣ. ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΑ ΠΡΩΤΕΙΑ κ δεν ψηφίζουμε κανέναν καριόλη σας. Εμείς δεν επιλέγουμε στρατόπεδο, ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ. Έτσι αντιλαμβάνομαι τη θέση μας κ όχι συμπλέοντας ακούσια ή εκούσια σε "συμμαχίες". Συμμάχους ο ΠΑΟΚ δεν χρειάζεται, ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ Ε Ν Α Ν Τ Ι Ο Ν ΟΛΩΝ.

Offline spinos_4

• Αλλαγή
έχουμε κανένα προηγούμενο με τον εργοτέλη και δεν έπρεπε να ψηφίσουμε τον παπουτσάκη?
ισα ισα είναι μια συμπαθητική επαρχιακή ομάδα που δεν έχει δώσει κανένα δικαίωμα....

το ότι τον ψήφισε και ο γαύρος δεν μου λέει κάτι
ποιον να ψήφιζε ο κόκκαλης τον πατέρα?
PAOK-Hersonissos (Kriti)

mpougatsas

• Guest
πρώτη ψηφοφορία ήταν με Ζήση πρόεδρο κι αφου δεν ψήφισε αυτόν που βγήκε συγχωρείται..

στην επόμενη όμως ΛΕΥΚΟ, ή μάλλον ούτε καν λευκό, ΑΚΥΡΟ!

ζωγραφίστε εκεί στο ψηφοδέλτιο έναν δικέφαλο, γράψτε κι ένα σύνθημα και ρίχτε το στην κάλπη  :P

Offline T.manos4

• Αλλαγή
Αν αυριο ειναι υποψηφιος ο Ζησης θα εχεις απετηση να σε ψηφησει ο παπουτσακης
στ αρχιδια σου ποιος αλλος τον εχει ψηφησει....
ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΑΝ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΣ... ΤΣΑΜΠΑ ΖΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΠΑΤΑΣ

Offline alexisv

• Αλλαγή
Ï ÐÁÏÊ Ý÷åé ìßá Üñéóôç ó÷Ýóç ìå ôïí ÅñãïôÝëç (âëÝðå ìåôáãñáöÞ êïõôóéá, 4000 åéóéôÞñéá êôë) êáé ã áõôü øÞöéóå ÅñãïôÝëç. ¸ôõ÷å íá øçöÞóåé ôï ßäéï êáé ï ãáýñïò, ôé íá êÜíïõìå;;;  Íá ìçí øçößæáìå áõôü ðïõ ìáò óõìöÝñåé ëüãï ôïõ ãáýñïõ;;;

Êáé ãéáôß ñå ìÜãêåò èåùñåßôå ðùò åßìáóôå óôï óôñáôüðåäï ôïõ ãáýñïõ;; ÅðåéäÞ øçößóáìå ôï ßäéï ðñÜãìá;;;  Èåùñåßôå ìÞðùò ì áõôü ôïí ôñüðï, ÷ùñßò íá ôï èÝëåôå, ôïí ÐÁÏÊ ìéêñüôåñïõ ìåãÝèïõò óå ó÷Ýóç ìå ôïí ãáýñï;;;

Åãþ áõôü ðïõ âëÝðù åßíáé Ýíá ãáõñÜêé íá ðçäÜåé óôï Üñìá ôïõ ÐÁÏÊ ìðáò êáé óùèåß….!
ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Η ΦΑΝΕΛΑ!

Offline T.manos4

• Αλλαγή
ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΑΝ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΣ... ΤΣΑΜΠΑ ΖΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΠΑΤΑΣ