Author Topic: Ζήσης Βρύζας (Πρόεδρος Παε ΠΑΟΚ) και το υπόλοιπο Δ.Σ.  (Read 129754 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Callahan

• Guest
Ρε Περσέα, παπά τους πουλήσαμε. Αφού δεν παίζουν στις ομάδες τους. Και μην ξεχνάς ότι φερνάντες - χριστοδουλ. τους έφερε ο Άγγελος όχι ο Κωστίκος. Αυτός σου έφερε μουμίν, μπαλάφα, ηλιάδη, αραμπατζή και λοιπά.

υ.γ. Ο Σαράφης με τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπιζε, δουλεία ζήτησε από το Βουλινό και του την έδωσε. Δεν ζήτησε παραγοντική καριέρα.

Offline hawkins

• Αποστολή
  • **
Στην βέροια εκλέχτηκε??

Μήπως θα πρέπει να βγει από τον σύνδεσμο βέροιας μια ανακοίνωση που να τον κατονομάζει κανονικά?

Μπράβο ρε ζήση..Έτσι για να ξέρουμε εμείς τα ονόματα αυτών που μας πολεμάνε καθημερινά..
ΠΑΟΚ ΠΑΝΤΟΥ

CLUB LARISA

• Guest
ΤΣΟΜΠΑΝΗ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ ΧΑΛΙΑΜΟΥΤΡΑ ΤΗΝ ΕΙΔΕΣ ΚΑΙ ΤΖΕΙΜΣ ΜΠΟΝΤ ΚΕΚΕ ΤΡΑΒΑ ΓΑΜΗΣΟΥ
σου αξιζει πανι αναλογο με του λιανη φασιστακο

υγ μπραβο στην παε που δινει στεγνα το βλακομουτρο,,σειρα μας να κανουμε αυτα που πρεπει.

H παραστατατικότητα των μελών του φόρουμ με συγκινεί βαθειά ώρες ώρες

(ακούς εκεί χαλιαμούτρα, καλύτερα δε θα γινόταν να τον περιγράψεις)
 :'( :'( :'(

CLUB LARISA

• Guest
η μητερα του ΓΚΑΝΑΤΣΙΟΥ ειναι

http://img19.imagehosting.gr/out.php/i1130007_mnhmosyno-11-10-2009-06.jpg

Εγώ όσο την κοιτάω αυτή τη φωτογραφία, τόσο πιο ανεπιτήδευτη μου μοιάζει αυτή η αγκαλιά.....Ρίξτε μια ματιά παραπάνω να δείτε πόσο αληθινή είναι η αντίδραση του λύκου και πόσο πικρή η τζούρα του τσιγάρου του αδερφού ακριβώς απο πίσω.....
« Last Edit: October 13, 2009, 23:44:32 by CLUB LARISA »

makptol

• Guest
υπηρχε ενας ποδοσφαιριστης του ηρακλη που λεγοτανε χαλιαμπαλιας ..... ;D ;D

Offline savage republic

• Βασικός
Στην βέροια εκλέχτηκε??

Μήπως θα πρέπει να βγει από τον σύνδεσμο βέροιας μια ανακοίνωση που να τον κατονομάζει κανονικά?

Μπράβο ρε ζήση..Έτσι για να ξέρουμε εμείς τα ονόματα αυτών που μας πολεμάνε καθημερινά..

Από τις προηγούμενες εκλογές εκλέγεται πλέον στη Β´ Αθηνών...

Κατά τ' άλλα:
ΠΑΟΚ εναντίον όλων, ακόμα και μιας κυβέρνησης 10 ημερών που εκλέχτηκε με σχεδόν 11 μονάδες διαφορά. Είχαμε αρκετό καιρό να το δούμε.
Έτσι πρέπει. Τον τσαμπουκά τους τον σπας από την αρχή.-
Μπράβο στη νέα διοίκηση. Ζήση δείχτα τους παλλίκαρέ μου!

euboia4

• Guest
ΤΣΟΜΠΑΝΗ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ ΧΑΛΙΑΜΟΥΤΡΑ ΤΗΝ ΕΙΔΕΣ ΚΑΙ ΤΖΕΙΜΣ ΜΠΟΝΤ ΚΕΚΕ ΤΡΑΒΑ ΓΑΜΗΣΟΥ
σου αξιζει πανι αναλογο με του λιανη φασιστακο

υγ μπραβο στην παε που δινει στεγνα το βλακομουτρο,,σειρα μας να κανουμε αυτα που πρεπει.

8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) :lol: :lol: :a1006: :a1006: :a1006:

ΜΠΡΑΒΟ στην ΠΑΕ για την ανακοίνωση!!!!
γενικα παντως πρεπει να δουλεψουμε το τμημα επικοινωνιας γιατι ειμαστε σε αυτο τον τομεα για κλαματα.
εδω στην Αθηνα προσπαθουν να περασει η προβοκατσια οτι ο Ζαγορακης παρατηθηκε λογο κοντρας του με τους οργανομενους και οτι εμεις γενικα ειμαστε η νεα πανουκλα,η νεα καταρα της Ελλαδας,το μονο προβλημα της Θεσσαλονικης και οταν "ξεμπερδεψουν" μαζι μας ολα θα γινουν καλυτερα.
η προπαγανδα κατα του ΠΑΟΚ δουλευει στο φουλ και εμεις περι ανεμων και υδατων
αμεσες απαντησεις και δρασεις

Offline Nibenon_G4

• Κερκίδα
  • *
ζηση εμεις μαζι σου!..
κανε κ τον θοδωρα τεχνικο διευθυντη να γουσταρουμε ..

+1926*4
ΠΑΟΚ ΕΣΥ ΝΑ ΠΑΣ ΚΑΛΑ....ΚΑΙ ΟΛΛΑ Τ' ΑΛΛΑ ΓΑΜΑΤΑΑΑΑΑΑ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!

LFPADRAM

• Guest
Συνάντηση Βρύζα - Κατσαρή

Με αφορμή την ανάληψη των καθηκόντων του, ο νέος πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ συναντήθηκε την Τετάρτη με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη Θανάση Κατσαρή.

Οι δύο άνδρες συζήτησαν επί όλων των θεμάτων και συμφώνησαν πως θέμα πρώτης προτεραιότητας είναι η ρύθμιση των υπέρογκων χρεών του ΠΑΟΚ στο Δημόσιο τα οποία μαζί με τις προσαυξήσεις και τα πρόστιμα που εκκρεμούν στα διοικητικά δικαστήρια, αγγίζουν τα 30 εκατομμύρια ευρώ.

Πρώτη κίνηση που θα κάνουν είναι να επαναφέρουν στο προσκήνιο την έγγραφη πρόταση που είχε καταθέσει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο Υπουργείο Οικονομικών επί θητείας Αλογοσκούφη τον Δεκέμβριο του 2008 και η οποία προέβλεπε την εφάπαξ καταβολή του 40% του πρωτογενούς κεφαλαίου του χρέους (που αντιστοιχεί σε 4 εκατομμύρια ευρώ) για την ολική εξόφλησή του.
http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/PAOK/252567.html

Offline agraf

• Αλλαγή
Κατά τη γνώμη μου αυτό το πιο σημαντικό θέμα που μας απασχολεί και συγχαίρω το Βρύζα που δείχνει να το καταλαβαίνει και να κινείται δυναμικά για να λυθεί μια και έξω το πρόβλημα.

Δεν ξέρω λεπτομέρειες, όμως εμείς σαν ΠΑΟΚτσήδες πρέπει να βάλουμε πλάτη στις προσπάθειες της διοίκησης και να συντονιστούμε με αυτές.

Δε βλέπω τη μέρα να απαλλαγούμε από τα χρέη. Έτσι θα μπορέσουμε να ξεφύγουμε απο το καθεστώς 6μηνων διοικήσεων πρωτοδικείου και να ανοίξει ο δρόμος για το μεγάλο εγχείρημα....

makptol

• Guest
Συνάντηση Βρύζα - Κατσαρή

Με αφορμή την ανάληψη των καθηκόντων του, ο νέος πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ συναντήθηκε την Τετάρτη με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη Θανάση Κατσαρή.

Οι δύο άνδρες συζήτησαν επί όλων των θεμάτων και συμφώνησαν πως θέμα πρώτης προτεραιότητας είναι η ρύθμιση των υπέρογκων χρεών του ΠΑΟΚ στο Δημόσιο τα οποία μαζί με τις προσαυξήσεις και τα πρόστιμα που εκκρεμούν στα διοικητικά δικαστήρια, αγγίζουν τα 30 εκατομμύρια ευρώ.

Πρώτη κίνηση που θα κάνουν είναι να επαναφέρουν στο προσκήνιο την έγγραφη πρόταση που είχε καταθέσει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο Υπουργείο Οικονομικών επί θητείας Αλογοσκούφη τον Δεκέμβριο του 2008 και η οποία προέβλεπε την εφάπαξ καταβολή του 40% του πρωτογενούς κεφαλαίου του χρέους (που αντιστοιχεί σε 4 εκατομμύρια ευρώ) για την ολική εξόφλησή του.
http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/PAOK/252567.html

ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ ΠΛΑΤΗ ΣΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΑΙΤΗΜΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΕΗ .....ΖΗΣΗ ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΙΠΟΙΗΣΕ ΜΑΣ ΑΝ ΔΕΙΣ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΦΕΡΟΝΤΑΙ ΔΙΚΑΙΑ.......

MetroStar

• Guest
O λαγός και η μαϊμού

Ήτανε μια φορά κι έναν καιρό ένας λαγός στο δάσος και καλλιεργούσε πατάτες για να μην επιβαρύνει τους γονείς του γιατί σπούδαζε κιόλας και του στέλνανε λεφτά. Είχε λοιπόν ένα παρτέρι και καλλιεργούσε πατάτες και έτρωγε για να του μένουνε λεφτά να αγοράζει βιβλία. Μετά σκέφτηκε να τα παρατήσει όλα και να γίνει ψαράς. Και πήγε πήρε μια ψαρόβαρκα και ανοίχτηκε στο πέλαγο. Κάτι ανάλογο συμβαίνει και στον ΠΑΟΚ.

ΜetroStar 15/10/2009μ.Χ.

apostolos

• Guest
Ρε μλκ θέλω επειγόντως από το υγρό που πίνεις να μου δώσεις κι εμένα. Έχω δοκιμάσει τα πάντα, αλλά είμαι βέβαιος πως αυτό μου χει ξεφύγει... Περιμένω λεπτομέρειες...

Offline Vorious

• Αλλαγή
O λαγός και η μαϊμού

Ήτανε μια φορά κι έναν καιρό ένας λαγός στο δάσος και καλλιεργούσε πατάτες για να μην επιβαρύνει τους γονείς του γιατί σπούδαζε κιόλας και του στέλνανε λεφτά. Είχε λοιπόν ένα παρτέρι και καλλιεργούσε πατάτες και έτρωγε για να του μένουνε λεφτά να αγοράζει βιβλία. Μετά σκέφτηκε να τα παρατήσει όλα και να γίνει ψαράς. Και πήγε πήρε μια ψαρόβαρκα και ανοίχτηκε στο πέλαγο. Κάτι ανάλογο συμβαίνει και στον ΠΑΟΚ.

ΜetroStar 15/10/2009μ.Χ.
off topic
ολα καλα, αλλα Η ΜΑΙΜΟΥ ΠΟΥ ΚΟΛΛΑΕΙ?
ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

Offline tsag

• Αλλαγή
Ο Ζαγοράκης είναι ο λαγός και ο Ζήσης η μαϊμού?

Συμφωνώ με απόστολο. Ο,τι και αν πίνεις το θέλω!!!
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

MetroStar

• Guest
Εχώ δικαίωμα και εγώ να είμαι σκατά... Πολλή κράτησα και εγώ , δεν πάει άλλο.
Βλέπεις μέλλον ? Που ?
Οπως είδες παραπάνω , στο άρθρο του αρχημαλάκα γρηγοριάδη , υπήρχε θέμα παραιτησης όλου του ΔΣ....Τους έπεισε ο Ζήσης μέχρι να βρεθεί κάτι...Διοίκηση με ημερομηνία λήξης πλέον λοιπόν στον ΠΑΟΚ..
Αυτο περιμέναμε για να συσπηρωθούμε ? Σαν κλαμμένα μουνιά πάλι ?Τώρα θα θυμηθούμε όλοι ποσο αγαπάμε τον ΠΑΟΚ ?  Μου θυμίζει μέρες 2007 .... Ίδια κατάληξη θα έχει και ο Ζήσης... μακάρι να βγώ ψεύτης.
Ξανακιτρίνισε με κομπλεξικε Δικέφαλε τώρα και τράβα και αλλαξε την υπογραφή σου παλιομαλακα...Πόσα πέρνεις ρε για να κάνεις πόλεμο τον Ζαγοράκη ?
Πόσα πέρνεις ρε θα μου πείς ? Στο ρωτάω εδώ και ένα μήνα..Αν μπορούσες να βγάλεις το άχτι σου ελεύθερα θα το έκανες.Επεσε η μάσκα σου σημερα χαφιέ , γελάνε και τα μουστάκια σου.Έχω μάθει για την πάρτι σου.Πρέπει να το γούσταρες πολύ το σημερίνο ρε , πάρα πολύ , γι\'αυτό έτρεξες σαν πουτανίτσα να γράψεις πρώτος , πρώτος..Σε έχω κόψει απο καιρό τι είσαι..
Τράβα τα αρχίδια σου εσύ και το φόρουμ σου.Καθήσε εδώ με τα σκυλιά σου και παιξτω οτι γουστάρεις..ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ..

Δεν υιοθετούμε τέτοιες απόψεις.

ive4

• Guest
O λαγός και η μαϊμού

ΜetroStar 15/10/2009μ.Χ.

Σκέψου σοβαρά να αλλάξεις τον τρόπο υπολογισμού του χρόνου, αρχίζοντας από την ημερομηνία γέννησής σου. Δε χωράει η κοσμοθεωρία σου σε παραδοσιακές παραδοχές. Για συντομογραφία βάλε το μ.ΜΣ (μετά Μέτροσταρ).  ;D

Offline savage republic

• Βασικός
Χαχαχαχα, περσέας έγραψες!

Offline ThassosPAOK

• Αλλαγή
Ένα πράγμα περιμένω που δεν έχει γίνει με την προηγούμενη διοίκηση και όποιος συμφωνεί συμφωνεί, όποιος δεν συμφωνεί δεν συμφωνεί..
Γάμησε όσους διαιτητές μας "σφάζουν" στο γήπεδο, κάνε ότι κάνουν και οι άλλες διοικήσεις..
Μία φορά φέτος έγινε σφαγή με τον άρη και πήραν τα μέτρα τους, το ίδιο και η αεκ..
Τι δεν έχουμε εμείς γαμώ την καταδίκη μου και μας γαμάνε και λέμε και ευχαριστώ μερικές φορές;;
Ξέσκισε αυτά τα μουνιά επιτέλους!!
ΕΝΑ ΝΗΣΙ... ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ...

JamaicaN

• Guest
Ζήσης πρόεδρος, Κοντρέρας από το καλοκαίρι τεχ. διευθυντής.

Ωχ, τωρα το ειδα αυτο...Κατσε ρε καρντασι ο Κοντρερας εχει αλλα 2 χρονακια μπαλιτσα στο νερο...Μη σε πω 4...Μετα οτι θες...Φτου φτου