Author Topic: Ζήσης Βρύζας (Πρόεδρος Παε ΠΑΟΚ) και το υπόλοιπο Δ.Σ.  (Read 128869 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

bagos1

• Guest
Πολλά μπράβο στον νεο μας ηγετη που η πρώτη του ενέργεια σαν προεδρος του ΠΑΟΚ ειτανε να ενδιαφερθει για αυτους που προσύχθησαν αδικως στην ασφάλεια Θεσσαλονίκης και να παρει το μέρος τους και να αδειάσει την κεφαλή της αστυνομίας για της τυφλές της προσαγωγές.

Offline AK4

• Αποστολή
  • **
Zησαρε να ξέρεις ότι αν σταθήκαμε μια φορα διπλα στο Ζαγοράκη, διπλα σου θα σταθούμε τουλάχιστον δυο. Το ποτάμι παραείναι ορμητικό για να γυρίσει πίσω. Τραβα μπρός ρε παλλικαρε!!

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

Offline Zeitgeist

• Αποστολή
  • **

bagos1

• Guest
απο τα ρεπορταζ των σημερινών εφημεριδων ακουγεται για νεος τεχνικος διευθυντής ή ο Κωστίκος ο οποιος θα αναλαβει άμεσα ή να συνεχισει μεχρι Γεναρη ο Ζησης και απο εκει και περα να αναλαβει ο κονσεισαο

pavlosk

• Guest
Ζήση θέλουμε και πιστεύουμε ότι θα είσαι η καλύτερη συνεχεια του Ζαγοράκη.

Πάνε τον ΠΑΟΚ μας ένα βήμα ακόμα πιο μπροστά!!

Καλή επιτυχία

pavlosk

GeorgT

• Guest
Κωστικος με Σερτζιο δεν θα ηταν άσχημα!! Ενας θα ψάχνει ελλαδα κ ο αλλος στο εξωτερικό (αν κ λιγο δύσκολο)

Offline LOndrezos

• Αποστολή
  • **
Τα καλυτερα ερχονται............

http://www.youtube.com/watch?v=9bw7GefHQwU

Μπορούμε μολις ξεκινησει το παιχνίδι με τον ΠΑΣ να φωναζουμε αυτο το συνθημα;;;;;

Να του δωσουμε θάρρος και κουραγιο;;;;;

Offline skyclad4

• Αλλαγή
Δε με χαλαει καθολου ο Κωστικος. Μακαρι.
Στον κοσμο αλλος κανενας

kostas4

• Guest
ο κωστικος ειχε κανει καλη δουλεια το διαστημα που ηταν τεχνικος διευθυντης αλλα και ο σερτζιο θα δωσει κυρος στην ομαδα.το ιδανικο θα ηταν αυτο που ειπε και ο georgeT

Offline gagas

• Αλλαγή
δεν θελω κωστικο..
θελω σερτζιο..

Offline ved

• Αλλαγή
Πολλά μπράβο στον νεο μας ηγετη που η πρώτη του ενέργεια σαν προεδρος του ΠΑΟΚ ειτανε να ενδιαφερθει για αυτους που προσύχθησαν αδικως στην ασφάλεια Θεσσαλονίκης και να παρει το μέρος τους και να αδειάσει την κεφαλή της αστυνομίας για της τυφλές της προσαγωγές.

:thumbok:

Athinaios--4

• Guest
Kαλή τύχη ρε μάγκα Ζήση. Είμαστε μαζί σου και το ξέρειε. ¨οπως είπα και σε άλλο τόπικ ο Ζήσης δεν ήταν ποτέ ο ηγέτης. Ήταν πάντα εργατικός, μεθοδικός, σοβαρός, ολιγόλογος. Μακάρι να δώσει το κάτι παραπάνω. Μακάρι να πάρει το έργο που έκανε μαζί με τον Θοδωρή και να το πάει ένα βήμα παραπέρα.

Offline nickzark

• Αποστολή
  • **
ΖΗΣΗ γερα.Καλη επιτυχια.Ολοι μαζι ενωμενοι θα πετυχουμε πολλα

Offline gagas

• Αλλαγή
ζηση εμεις μαζι σου!..
κανε κ τον θοδωρα τεχνικο διευθυντη να γουσταρουμε ..

Offline zouvalos

• Αλλαγή
PAOK MEXRI EKEI POU DEN PAEI.......

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
Ειχα πει να μην μολυνουμε το τοπικ με μιασματα αλλα ρε παιδια δεν μπορω να ηρεμησω απο τα γελια και θελω να  το μοιρασουτμε...

http://www.goalday.gr/article.asp?catid=10536&subid=2&pubid=4911665

Ο Παντελιάδης απειλεί με αγωγή, ζητώντας από τον ΠΑΟΚ διαφυγόντα κέρδη ύψους 2 εκατ. ευρώ, επειδή όπως λέει η εκκρεμότητα που έχει με την Εφορία του δημιουργεί προβλήματα στις επιχειρήσεις του. «Πήγα από την ΠΑΕ για να μη μου λένε ότι δεν τους προειδοποίησα. Τα είπα και στον Ζαγοράκη, αλλά και τώρα που έφυγε και στον Βιολίδη. Θα συναντηθώ και πάλι μαζί του τη Δευτέρα για να λυθεί το πρόβλημά μου» ανέφερε χθες στο «Goal» και πρόσθεσε: «Αν δεν μπορούν να κάνουν αιρετή διοίκηση και να επωμιστούν τα χρέη, να φύγουν και να αναλάβω εγώ».

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ελα ρε μεγαλε προεδρε Παντελιαδη, ααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχααχαχαχχα αχχαχαχα ναι ρε μαγκα ανελαβε εσυ και ολοι μαζι σου για το καλο των επιχειρησεων σου χαχαχαχαχαχαχαχαχχααχχααχχαχαχα

Απλα κλαιω με το τι νοοτροπια εχουν ακομα καποιοι, λαμογια παντοτινα που πρεπει απλα να πεθανουν για παψουν να μας ενοχλουν....ακου θα αναλαβω εγω.... :lol: :lol: :lol: :lol: :extralaugh: :extralaugh: :extralaugh: :extralaugh: :extralaugh: :extralaugh: :extralaugh: :extralaugh: :extralaugh: :extralaugh: :extralaugh: :extralaugh: :extralaugh: :extralaugh:

Που'σαι μαγκα...οταν γινεις προεδρος βγαλε και πακετο μινι διαρκειας.....  :extralaugh:

βρωμολαμογια αρρωστημενα καρκινωματα σιχαματα της κοινωνιας...
Ελα την αλλη κυριακη για πλερου μαγκακο
Προεδρε.... χαχαχ
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline petrov

• Αλλαγή
  ΑΪΝΤΕ ΓΕΡΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΑ ΖΗΣΗ

http://farm4.static.flickr.com/3483/3996890922_da84d87f47_o.jpg
                      http://farm3.static.flickr.com/2442/3996891204_a2041c1750_o.jpg

Πω ρε φίλε τι μου θύμισες τώρα... ακόμα το έχω στο συρτάρι μου αυτό το τεύχος του "ΠΑΟΚΤΣΗ"...

CLUB LARISA

• Guest
Tα κόζια αλλάζουν κ θα δείτε κ το άλλο μας πρόσωπο. No More Mr Nice Guy.....Καταλάβατε βρωμοτσιμπά και Χεβρωνίτες, απόγονοι του Στάλιν?

http://www.metropolisradio.gr/8319

Με έντονη την δυσφορία για την τακτική των αστυνομικών αρχών, ο εκπρόσωπος του ΠΑΟΚ είπε: «Είναι πρωτάκουστο να οδηγούνται αθώοι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ στην αστυνομική διεύθυνση για την διεξαγωγή της έρευνας σχετικά με τους πρωταίτιους των θλιβερών γεγονότων στο γήπεδο της Σουρωτής τα οποία σαν ΠΑΕ καταδικάσαμε. Είμαστε υπέρμαχοι της διαλεύκανσης αυτής της υπόθεσης αλλά όχι με τον τρόπο που ταλαιπωρούνται πολλοί αθώοι φίλαθλοι της ομάδας και που μάλιστα έχουν συνδέσει το όνομα τους με την εξυγιαντική προσπάθεια που γίνεται. Ας βρει η αστυνομία τους πραγματικούς ενόχους και ας αποφύγει τις προσαγωγές αθώων και ανύποπτων φιλάθλων».

chiltsid

• Guest
σημερα ακουστηκαν τα πρωτα ονοματα για τον διαδοχο του ζηση.
σεργκιο και κωστικος.
τα σημαντικα κριτηρια,για οποιον αναλαβει την θεση,για μενα τουλαχιστον ειναι:
να ειναι τιμιος,να ειναι ατομο απολυτης εμπιστοσυνης του προεδρου κατ αρχας και του τωρινου προπονητη,να ταιριαζει στην φιλοσοφια και ιδιοσυγκρασια του συλλογου και κατ επεκταση με τον τωρινο προπονητη και το 3ετες πλανο που εχει χαραχθει.
επειδη μιλαμε ομως για τεχνικο διευθυντη,πρεπει να κοβει και το ματι του,να ξεχωριζει αμεσως το καλο απο το μουφα αλλα και να εχει καλες ακρες στο εξωτερικο και εσωτερικο,επισης πρεπει να ειναι συνεργασιμος αλλα και εξυπνος στις διαπραγματευσεις.
λιγα πραματα δηλαδη :P :P :P

πρωτα να πω για τον κωστικο,οπου εχω αποψη για το αν ταιριαζει και πληρη καποιες προυποθεσεις.
πιστευω πως ειναι απο τους λιγους ελληνες που κοβει το ματι του και εχει σωστη φιλοσοφια για το ποδοσφαιρο.
πολλοι,μιλανε για τα ταλεντα του κωστικου και αφηνουν μπηχτες για αυτο.
1)τα λεγομενα ταλεντα του κωστικου,βαφτιστηκαν ετσι απο τα μμε,οχι απο τον ιδιο.
2)ο κωστικος ποτέ νομιζω δεν ειπε πως θα πετυχουν ολοι,απο αυτους,ουτε ειναι υπευθυνος για την εξελιξη τους.
ειδε πως εχουν ταλεντο(οι πιο πολλοι τουλαχιστον),που δεν νομιζω να αμφισβητεί κανεις απο μας και τους εφερε.
για την εξελιξη τους,ειναι υπεύθυνοι οι ιδιοι κυριως,οι προπονητες και το αρρωστημενο κλιμα γυρω απο τον  ΠΑΟΚ τοτε.
3)καποιοι ισχυριζονται πως ο κωστικος κερδισε απο αυτες τις μεταγραφες,εγω δεν μπορω να ξερω αν ισχυει αυτο.
ο ζησης ειναι εξυπνος ανθρωπος,θα ξερει αν ισχυει ή οχι.

γενικα εχω καλη αποψη για τον κωστικο,δεν μπορω να ξερω ομως αν μπορει να αναλαβει ολο το βαρος μονος του.
πιστευω πως κοβει το ματι του,αλλα για το οτι ακολουθει για να γινει μια μεταγραφη,δεν ειμαι σιγουρος,επισης δεν ξερω αν εχει τις λεγομενες ακρες στο εξωτερικο.

για τον σεργκιο,δεν εχω αποψη αν ταιριαζει για τεχ.διευθυντης,μονο σαν ποδοσφαιριστη τον ξερω,εχει καποια πλεονεκτηματα.
το οτι ειναι μεγαλο ονομα,οτι εχει γνωριμιες,αλλα δεν ξερω αν ταιριαζει ο χαρακτηρας του σε αυτον τον ρολο αλλα και με την φιλοσοφια του συλλογου.
επισης θα ειναι δυσκολο για αυτον η ελληνικη αγορα.

θα ειναι μια δυσκολη επιλογη για τον ζηση,επειδη εχει βαλει υψηλα ο ιδιος τον πηχη(ασχετα αν οι πλειοψηφια εδω μεσα εχει χαρακτηρίσει,αποτυχημενο τον σχεδιασμο του για φετος).
ισως αναλαβουν δυο ή τρια προσωπα και οχι ενας.

ΥΓ:για τον αγωνιστικο σχεδιασμο,δεν ειναι βεβαια μονο αυτος υπευθυνος αλλα ο τεχνικος διευθυντης εχει την μεγαλυτερη ευθυνη.

ΥΓ2:προσωπικα δεν θεωρω τον φετινο σχεδιασμο αποτυχημένο,έγιναν καποια λαθοι,που ειναι λογικα να γινονται,γιατι το 100% πολυ σπανια το πετυχαινεις.
απλα αυτα τα λαθοι,φανηκαν τοσο τρανταχτα,λογω τον τραυματισμων,της αποτυχιας στο ουεφα(και του κακου κλιματος που ακολουθησε) και της μικρης διάρκειας της προετοιμασιας.

Callahan

• Guest
Κωστίκος;; Όχι ρε παιδιά! Αυτός είχε δηλώσει ότι το μέλλον του ΠΑΟΚ είναι ο Χριστοδουλόπουλος και ο Φερνάντες!! Και...  ακόμα να καθαρίσουμε από τις σαρδελάρες που κουβάλησε. Μην ξεχνάμε, επίσης,  ότι ο μόνος λόγος που είχε αναλάβει τότε τεχνικός διευθυντής, ήταν το κολλητιλίκι του με τον John Γου! Και τα μόνα του κονέ η εθνική νέων που έκανε ένα φεγγάρι προπονητής.

Γνώμη μου είναι ότι θέλουμε τεχνικό διευθυντή με γνώσεις και κονέ ευρωπαϊκού βεληνεκούς. Όχι αποτυχημένους πρώην προπονητές.