Εχώ δικαίωμα και εγώ να είμαι σκατά... Πολλή κράτησα και εγώ , δεν πάει άλλο.
Βλέπεις μέλλον ? Που ?
Οπως είδες παραπάνω , στο άρθρο του αρχημαλάκα γρηγοριάδη , υπήρχε θέμα παραιτησης όλου του ΔΣ....Τους έπεισε ο Ζήσης μέχρι να βρεθεί κάτι...Διοίκηση με ημερομηνία λήξης πλέον λοιπόν στον ΠΑΟΚ..
Αυτο περιμέναμε για να συσπηρωθούμε ? Σαν κλαμμένα μουνιά πάλι ?Τώρα θα θυμηθούμε όλοι ποσο αγαπάμε τον ΠΑΟΚ ? Μου θυμίζει μέρες 2007 .... Ίδια κατάληξη θα έχει και ο Ζήσης... μακάρι να βγώ ψεύτης.
Ξανακιτρίνισε με κομπλεξικε Δικέφαλε τώρα και τράβα και αλλαξε την υπογραφή σου παλιομαλακα...Πόσα πέρνεις ρε για να κάνεις πόλεμο τον Ζαγοράκη ?
Πόσα πέρνεις ρε θα μου πείς ? Στο ρωτάω εδώ και ένα μήνα..Αν μπορούσες να βγάλεις το άχτι σου ελεύθερα θα το έκανες.Επεσε η μάσκα σου σημερα χαφιέ , γελάνε και τα μουστάκια σου.Έχω μάθει για την πάρτι σου.Πρέπει να το γούσταρες πολύ το σημερίνο ρε , πάρα πολύ , γι'αυτό έτρεξες σαν πουτανίτσα να γράψεις πρώτος , πρώτος..Σε έχω κόψει απο καιρό τι είσαι..
Τράβα τα αρχίδια σου εσύ και το φόρουμ σου.Καθήσε εδώ με τα σκυλιά σου και παιξτω οτι γουστάρεις..ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ..
ακουστηκες