Author Topic: Ζήσης Βρύζας (Πρόεδρος Παε ΠΑΟΚ) και το υπόλοιπο Δ.Σ.  (Read 132415 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

makptol

• Guest
Εγώ τον Ζήση τον έχω όσο ψηλά και τον Θόδωρο. Είναι το μεγαλύτερο κεφάλαιο του ΠΑΟΚ και αν κάποια στιγμή κουραστεί ο Ζαγοράκης θα τον θεωρούσα τον ιδανικό του διάδοχο στον προεδρικό θώκο. Γιατί ο Βρύζας είναι άξιος, τίμιος, πανέξυπνος και γνωρίζει το ποδόσφαιρο όσο λίγοι.
Αν και το ιδανικό είναι να μείνει στο πόστο του και να μη μπλεχτεί με οικονομικά και διοικητικά. Το αγωνιστικό είναι το στοιχείο του και μπορεί να το εκτοξεύσει εκεί που ονειρευόμαστε. Και για να μη λέμε "θα" το κάνει ήδη. Μας ανεβάζει χωρίς χρήμα από το ασανσέρ, ενώ αλλιώς θα ανεβαίναμε σκαλοπάτι σκαλοπάτι.

συμφωνω απολυτα σε αυτα που λες .......

Offline geros

• Αποστολή
  • **
κοίταξε προφανώς θεωρώ το Βρύζα αναπόσπαστο κομμάτι της οποιαδήποτε μελλοντικής επιτυχίας. και συμφωνώ μαζί σου πως η παρουσία Βρύζα στην διοίκηση είναι το ίδιο απαραίτητη όπως και του Ζαγοράκη. Και ναι η πλειοψηφία των κινήσεων του είναι επιτυχιμένες, αν τονίζω τα όποια λάθη στις φετινές μεταγραφές (που μπορεί να μην είναι όλα δικά του) το κάνω γιατί θεωρώ οτι έτσι θα βγεί το καλύτερο για μας. Γιατί από την αλλή αν δεν τα πούμε μπορεί να αδικήσουμε με την κριτική μας το Σάντος και είτε μας αρέσει είτε όχι η αδική στοχοποίηση όπως και η άκαιρη θεοποίηση  δεν είναι για το καλό του ΠΑΟΚ, παρόλου που είναι οι αγαπημένες συνήθεις του λαού μας

Offline cure

• Αλλαγή
Αύριο 12 η ώρα από την απάντηση του Ζήση θα εξαρτηθεί σε τεράστιο βαθμό το μέλλον μας. Προτείνω να ξεχάσουμε για λίγο τον Ζαγοράκη, γιατί οι εξελίξεις είναι ραγδαίες και τρέχουν χωρίς να μας περιμένουν πότε θα χωνέψουμε το σοκ της παραίτησης του Θόδωρου.

Ο Βρύζας πρέπει να πει ναι και εμείς ως κόσμος πρέπει να του δείξουμε μέχρι αύριο το πρωί πως θα είμαστε μαζί του μέχρι τα μπούνια. Πρέπει να του δείξουμε μέχρι αύριο το πρωί πως δεν έχει να φοβάται τίποτα.

Ζήση πες ναιαιαιαιαιαιαιαιαιαι!!!!!
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

rounos

• Guest
Τι ναι να πει ρε ΠΑΟΚκιουρ? Οι πουστοκαμπιες απο χθες,ακομα με τον Ζηση ασχολουνται,δε βλεπετε τι γινετε? Και εμεις αντι να τους προστατευσουμε,τους πρηζουμε τ'αρχιδια και τους κραζουμε.Θα τον φανε πριν ακομα αναλαβει και εμεις ακομα θα λεμε για Σαντος-Μαντος,αντι ενωμενοι τη διπλανη γειτονια να την ειχαμε εξαφανισει.Πυρσους ρε αναβουνε που εφυγε ο Τεο και εμεις πεσαμε στη παγιδα

Offline gagas

• Αλλαγή
ο ζησης δεν πτοειται απο τα σκουλικα..

μεσα στην πριζα τα εχει..

Offline cure

• Αλλαγή
Εσύ μπορεί φίλε rounos να θεωρείς πως ο κόσμος έδιωξε τον Ζαγοράκη και θα διώξει και τον Βρύζα, αλλά εγώ σου λέω πως κάτι τέτοιο δεν υπάρχει και δεν μπαίνω σε αυτό το τρυπάκι. Απλά μέχρι εδώ ήταν ο Θόδωρος για τους Χ λόγους. Που αφορούν τον ίδιο και όπως είπε θα μας τους πει. Μέχρι τότε ο ΠΑΟΚ προχωράει.

Η μία λύση είναι να τα βάζεις με τ' αδέρφια σου και να τα κράζεις που υποτίθεται διώξανε τον Ζαγοράκη και να πιστεύεις ότι η ομάδα δεν έχει μέλλον.
Η άλλη λύση είναι να δούμε μπροστά και να στηρίξουμε όπως και τον Θόδωρο έτσι και τον επόμενο. Τον Ζήση εν προκειμένω.

Όσο για τα σκουλήκια και τους λοιπούς βλάκες δεν καταλαβαίνουν πως το παπάρι που τους έρχεται είναι μεγαλύτερο από πριν. Θα μου πεις μπορεί και γι' αυτό ακριβώς να χαίρονται

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
Αν έρθει ο Ζήσης και γεμίσουμε το γήπεδο με τον ΠΑΣ, θα κάνουμε στον ΠΑΟΚ μας το μεγαλύτερο δώρο που του έχει γίνει ποτέ ...

Αυτοί οι λίγοι που θέλουν να μας πάνε 3 χρόνια πίσω έχουν τελειώσει. Πιο πολύ παό ποτέ. Λιώστε τους !
...:::Η Τούμπα δε κάνει. Νέο γήπεδο στον ΠΑΟΚ:::...

BIANCONERO

• Guest
ΑΝ ΓΙΑ ΣΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΙ ΝΙΩΘΕΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ, ΜΗ ΣΑς ΤΟ ΧΑΛΑΣΩ...."Ξημερωνει μια καλυτερη μερα"!

rounos

• Guest
Κιουρ δε εννοουσα οτι τον εδιωξε ο κοσμος.Καμια σχεση.Για τους "διπλανους" ελεγα,που εχουν ξεφυγει στη προπαγανδα,και εμεις δεν τους απανταμε οπως πρεπει -δεν μιλαω για ξυλικια μονο,φυσικα-.

Offline cure

• Αλλαγή
ΑΝ ΓΙΑ ΣΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΙ ΝΙΩΘΕΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ, ΜΗ ΣΑς ΤΟ ΧΑΛΑΣΩ...."Ξημερωνει μια καλυτερη μερα"!
Αυτή είναι η πραγματικότητα που δυστυχώς δεν μπορείς να δεις.
Αν για σένα λειτουργεί το ο ΠΑΟΚ πέθανε επειδή έφυγε ο Ζαγοράκης ΟΚ. Δεν μπορώ να το αντικρούσω αυτό. Το μέλλον θα δείξει.

Αν αύριο πει το ναι ο Ζήσης για τον ΠΑΟΚ το μέλλον είναι όμορφο.

Offline gagas

• Αλλαγή
τον ζηση δεν τον φοβαμαι ..
εχει αγνοια κινδυνου..

BIANCONERO

• Guest
Κι οταν κουραστει κι ο Ζησης ποιον λαγο θα βγαλουμε τοτε απ΄' το καπελο? Γιατι αυτοι οι 2 ηταν που εχουν ακουσει τα λιγοτερα απο το μεγαλο λαο του ΠΑΟΚ. (Οχι τιποτα, μην ξεχνιωμαστε κιολας). Εγω δεν ειπα οτι ο ΠΑΟΚ τελειωνει σημερα....απλα σημερα εκανε το πρωτο του βημα προς τα πισω........το δευτερο ειναι θεμα χρονου. Απο μας εξαρταται ποτε θα το κανει. Ας με βγαλει ο μεγαλος λαος του ΠΑΟΚ λαθος.

Diego-4

• Guest
Θα μας σώσουν ΟΙ ΧΡΥΣΟΙ ΔΙΚΕΦΑΛΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΛΒΑ , Bianconero...Νο προμπλεμ.

Offline gagas

• Αλλαγή
μετα θα κανουμε προεδρο τον γ.χ. ,μετα τον μιχοπουλο κ μετα .....τον σαλπιγγιδη..

ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΠΕΘΑΝΕ 80 ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΦΥΓΕ Ο ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ.?

CLUB LARISA

• Guest
Aν σας είναι εύκολο, σας παρακαλώ να μην κάψουμε κ την επόμενη μέρα απο την προηγούμενη. Ψυχραιμία. Το μόνο που μας 'εμεινε είναι να πάμε όλοι μαζί κ ενωμένοι

Offline savage republic

• Βασικός

northeagle_4

• Guest
Ο ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ.ΜΗΝ ΑΡΧΙΖΕΤΕ ΕΜΦΥΛΙΟ ΓΑΜΩ ΤΟ ΦΕΛΕΚΙ ΜΟΥ ΕΔΩ ΜΕΣΑ, ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ,ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ.........ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ.

Diego-4

• Guest

Offline JOKER-4

• Αλλαγή
τι μας κανεις τωρα ρε Diego που προσπαθουμε να παρουμε λιγο τα πανω μας?....αφου δεν το πιστευεις ρε αδερφε...
θα πεταξουμε ρε συ και το ξερεις...ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ Ο ΠΑΟΚ....ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ....

Diego-4

• Guest
Εχώ δικαίωμα και εγώ να είμαι σκατά... Πολλή κράτησα και εγώ , δεν πάει άλλο.
Βλέπεις μέλλον ? Που ?
Οπως είδες παραπάνω , στο άρθρο του αρχημαλάκα γρηγοριάδη , υπήρχε θέμα παραιτησης όλου του ΔΣ....Τους έπεισε ο Ζήσης μέχρι να βρεθεί κάτι...Διοίκηση με ημερομηνία λήξης πλέον λοιπόν στον ΠΑΟΚ..
Αυτο περιμέναμε για να συσπηρωθούμε ? Σαν κλαμμένα μουνιά πάλι ?Τώρα θα θυμηθούμε όλοι ποσο αγαπάμε τον ΠΑΟΚ ?  Μου θυμίζει μέρες 2007 .... Ίδια κατάληξη θα έχει και ο Ζήσης... μακάρι να βγώ ψεύτης.
Ξανακιτρίνισε με κομπλεξικε Δικέφαλε τώρα και τράβα και αλλαξε την υπογραφή σου παλιομαλακα...Πόσα πέρνεις ρε για να κάνεις πόλεμο τον Ζαγοράκη ?
Πόσα πέρνεις ρε θα μου πείς ? Στο ρωτάω εδώ και ένα μήνα..Αν μπορούσες να βγάλεις το άχτι σου ελεύθερα θα το έκανες.Επεσε η μάσκα σου σημερα χαφιέ , γελάνε και τα μουστάκια σου.Έχω μάθει για την πάρτι σου.Πρέπει να το γούσταρες πολύ το σημερίνο ρε , πάρα πολύ , γι'αυτό έτρεξες σαν πουτανίτσα να γράψεις πρώτος , πρώτος..Σε έχω κόψει απο καιρό τι είσαι..
Τράβα τα αρχίδια σου εσύ και το φόρουμ σου.Καθήσε εδώ με τα σκυλιά σου και παιξτω οτι γουστάρεις..ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ..
ακουστηκες

« Last Edit: October 09, 2009, 00:42:00 by HOMO PAOKUS »