Author Topic: Ζήσης Βρύζας (Πρόεδρος Παε ΠΑΟΚ) και το υπόλοιπο Δ.Σ.  (Read 132802 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline cure

• Αλλαγή
Ο Βρύζας είναι ΤΟ κεφάλαιο στον ΠΑΟΚ! Αυτά που κάνει γίνονται μόνο σε top ομάδες από προηγμένες χώρες. Έχει έτοιμο το ρόστερ κατά 80-90% Μάη μήνα και κανείς δεν μπορεί να ακολουθήσει τους ρυθμούς του. Σε ταχύτητα, αποτελεσματικότητα και "μάτι" ποδοσφαιρικό.

Τρέλα τους πουλάει όλους
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline agraf

• Αλλαγή
Ότι και να πω για τον Ζήση είναι λίγο. Σοβαρός, έξυπνος, αθόρυβος, ακομπλεξάριστος, ντόμπρος.

Offline ved

• Αλλαγή
ζηση εισαι παιχταρας ρε παλικαρε

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός

chiltsid

• Guest

Photis

• Guest
Ζήση είσαι για μένα δίπλα στον ΤΕΟ.Χωρίς εσένα δεν υπάτχει και χωρίς αυτόν δεν υπάρχεις.Είστε μαζί ομάδα.ΠΑΟΚ!!!!!
Μείνε για πάντα ζήσηηηηηηηη....

jmjyiannis

• Guest
τι να πω δε ξέρω!!!!!
Τι να πω δε ξέρω!!!!

τι να πω δε ξέρω....όπως είπα καποια στιγμη στο topic για τον επενδυτη, τον ΠΑΟΚ τον πήρε τελικά ο ΘΕΟΣ και επειδη ο ίδιος δε μπορεί να διοικεί, μας έδωσε για δώρο τον ΘΕΟ-ΔΩΡΟ... αλλά πρέπει να προσθέσω ότι μεσα στο δώρο υπήρχε και bonus.

Ο Ζήσης κάνει τους παλιούς να ξαναθυμούνται με προσμονή και τους νέους να φουσκώνουν από υπερηφάνεια!

για άλλη μια φορά σε ευχαριστούμε για την περιφάνεια που απλόχερα μας δίνεις!!!!

Offline cure

• Αλλαγή
Σήμερα πριν το ματς μίλησε ο Ζήσης στη Νova και μέσες άκρες είπε αυτά που θα πει στη συνέντευξη τύπου. Μεταφέρω το νόημα όσων είπε σε ελεύθερη μετάφραση, Ούτως ή άλλως θα τα πει τον άλλο μήνα ο ίδιος.

Μίλησε για την ανανέωση του προπονητή και είπε πως με το να τον κρατάμε πολλά χρόνια δημιουργούμε πλεονέκτημα από τους ανταγωνιστές μας στην Ελλάδα (επειδή αλλάζουν συχνά εννοούσε) και γι' αυτό ανεχόμαστε και τα όποια λάθη που μπορεί να γίνονται.
Μίλησε για τον μεταγραφικό σχεδιασμό και είπε πως στην ουσία η καθυστερημένη άφιξη Βιτόλο-Βιερίνια υποχρέωσε την ομάδα να παίξει όπως έπαιξε στην Ευρώπη με αποτέλεσμα τον αποκλεισμό.
Μίλησε καθαρά και σταράτα για το ότι ο στόχος του ΠΑΟΚ είναι το πρωτάθλημα και πως το καλύτερο πιθανόν υλικό κάποιων άλλων δεν τους εξασφαλίζει πλεονέκτημα, γιατί δεν έχει αποδειχθεί στο χορτάρι η ανωτερότητα αυτή και πως ο ΠΑΟΚ έχει το υλικό να κυνηγήσει τον τίτλο.

Γενικά πολύ ωραίες τοποθετήσεις με επιχειρηματολογία και ξεκάθαρους στόχους. Και πάνω απ' όλα οι πιο ΠΑΟΚτσήδικες δηλώσεις που έχω ακούσει προσωπικά τον τελευταίο καιρό. Λόγω της πίστης και της δυναμικής που έβγαζαν τα λόγια του εννοώ, αλλά και της άλλης διάστασης που έδωσε σε κάποια πράγματα.
« Last Edit: September 13, 2009, 20:23:01 by PAOKCURE »

Offline blue_eyes

• Βασικός
ζηση σε περιμενει πολυ δουλεια τον χειμωνα και το καλοκαιρι για αυτο βαλε τα δυνατα σου..εκανες λαθη οπως ηταν φυσικο το ζητημα ειναι να μαθεις απο αυτα και να τα αποφυγεις στο μελλον

αληθεια εχθες αρχισε το παγκοσμιο πρωταθλημα νεων με τα μεγαλυτερα ταλεντα του κοσμου να ειναι εκει..εμεις εχουμε στειλει καποιον σκαουτερ να το παρακολουθησει;

Offline cure

• Αλλαγή
Ζήση όταν έχεις φέρει 40 παίχτες στον προπονητή και ακόμα εσύ φταις που ο ΠΑΟΚ παίζει σαν ερασιτεχνική ομάδα, τότε μάλλον πρέπει να βρεθεί ένας προπονητής που να πάρει το 100% των παιχτών.

Όταν σου έχει ζητήσει μέσα στο μπάτζετ παίχτες σε συγκεκριμένες θέσεις κι εσύ τους έχεις "ετοιμοπαράδοτους" με την έναρξη της προετοιμασίας κι αυτός κολλάει στους δύο που ψιλοκαθυστέρησαν και το προβάλλει ως δικαιολογία, τότε πρέπει να βρεις έναν προπονητή που θα μάθει να δουλεύει με όσους του φέρνεις ως προϊστάμενός του κι όχι να μας πρήζει τ' αρχίδια για να καλύψει το τίποτα.

Τέλος Ζήση όταν του προτείνεις να ανανεωθούν τα συμβόλαια του Αθανασιάδη, Αραμπατζή, Μαλεζά, Μπαλάφα και Βερόν και σε μισό χρόνο σου ζητάει να τους διώξεις τότε πρέπει να του πεις "άντε πάγενε από δω ρε να πουλήσεις τρελίτσα στο χωριό σου" κι όχι να κάθεσαι και να τα ακούς, που έχεις πάρει ό,τι καλύτερο με τα λεφτά που είχες και ο άλλος να τη βγάζει λάδι με το κλασικό πια "δεν έχω παίχτες".

Ζήση εσύ να διαλέξεις τον επόμενο προπονητή και κανείς άλλος. Εσύ που θα είσαι πάνω απ' το κεφάλι του και θα συνεργάζεστε.

Άντε γιατί αυτός ο απαράδεκτος θα τους κάψει και τον Ζαγοράκη και τον Βρύζα γαμώ τη τρέλα μου κι εμείς θα λέμε πως δεν κάνει να φεύγει ο μυρου... ε συγγνώμη ο προπονητής. Άντε φέρτε έναν προπονητή να ανοίξει το μάτι μας και μετά ας βγούνε να σας πούνε πως πήρατε παλτά. Μην τα φορτώνεστε άλλο γαμώ τη τρέλα μου εσείς
« Last Edit: September 28, 2009, 01:00:44 by PAOKCURE »

Offline blue_eyes

• Βασικός
ειναι επιλογες του προπονητη ή του τεχνικου διευθυντη τελικα οι παικτες μας ή μηπως και των 2 αφου εχουν οπως λενε την καλυτερη συνεργασια σε ολα;

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
βασικά PAOKCURE και blue-eyes είτε είναι μόνο θέμα του Ζήση είτε είναι θέμα του Σάντος είτε είναι θέμα ΟΛΩΝ (εγώ αυτό λέω) το ζήτημα παραμένει:

-πως ακριβώς ο μεταγραφικός σχεδιασμός βοηθάει την ομάδα φέτος?

-πως ακριβώς ανέβηκε επίπεδο ο ΠΑΟΚ φέτος με αυτούς τους παίκτες?

-Πως ακριβώς το να πληρώνεις 100 για παίκτες οι οποίοι συνεισφέρουν όσο και παίκτες που πληρώνονται 50 από άλλες ομάδες συνιστά "μεταγραφικό σχεδιασμό"?

-Φταίνε οι τραυματισμοί για το ότι ο ΠΑΟΚ 9ο ματς...δεν υπάρχει? Μήπως έτσι καταρρίπτεται το επιχείρημα: Δεν πήραμε ακριβό παίκτη αλλά έχουμε δυο ισάξιους για κάθε θέση?

για να μην πλατιάζω...ΡΟΣΤΕΡ για 5η θεση με ΥΠΕΡΒΑΣΗ έχουμε...όταν στους 25 οι 11 είναι για να είναι, οι 8-9 να συμπληρώνουν τους 3-4 που ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΓΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟ...δεν έχεις ΄ροστερ!
Κανείς δεν είναι κακός παίκτης! ΟΛΟΙ είναι καλοί! απλα ο καθένας είναι καλός για άλλο επίπεδο! οι περισσότεροι για χαμηλότερο από αυτό που ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΚΥΝΗΓΑΜΕ ΦΕΤΟΣ...

οπότε PAOKCURE η ταμπακιέρα είναι ότι στα λόγια...όλοι καλοί είναι! ΑΛΛΑ ο Νεμπεγλέρας χθες στην πράξη..καλύτερος!  :-\

Offline blue_eyes

• Βασικός
δυστυχως ολες οι απαντησεις στα πολυ σωστα ερωτηματα σου ειναι ασχημες για εμας

και φυσικα εχεις δικιο οτι το ροστερ δεν ειναι για πρωταθλητισμο που μας ειπαν

ΥΓ αληθεια ο θοδωρας δεχεται ακομα ερωτησεις στο σαιτ μας; να τον ρωτησω για το παγκοσμιο νεων

Offline cure

• Αλλαγή
Ό,τι λάθη και να έκαναν ο Θόδωρος κι ο Ζήσης εμένα δεν με αγγίζουν. Νέοι είναι στο κουρμπέτι ας κάνουν και λάθη. Αλλά όταν ένα team δν τραβάει αλλάζει, κάνει κάτι ξέρω γω τι κάνει. Αλλά απ' αυτούς ένας είναι για αλλαγή. Ο Θόδωρος κι ο Ζήσης είναι το παρών και το μέλλον μας. Ο κάθε προπονητής να κόψει τον κώλο του να τους στηρίξει με τα έργα του και να μη μουρμουρίζει για παίχτες και για μπάτζετ, καρφώνοντάς τους.

Πάντως προσωπική μου γνώμη και μπορεί να είναι και μαλακία, αλλά αφού το θέτετε θα τη πω, ο ΠΑΟΚ έχει υλικό για πρωταθλητισμό αρκεί να αξιοποιηθεί σωστά. Και για το αντίθετο δεν μπορεί να με πείσει κανένας. Μόνο αν έρθει ένας ................ προπονητής (δεν βάζω επιθετικό προσδιορισμό για να μην προκαλέσω αντιδράσεις) και παίξει κι εκείνος με αυτό το υλικό αυτό το σκατο-ποδόσφαιρο και φέρει τα ίδια σκατο-αποτελέσματα (2 νίκες σε 9 επίσημα ματς να μη ξεχνάμε), τότε και μόνο τότε θα αλλάξω γνώμη.

Εγώ ξέρω ένα πράγμα για τον Ζήση. Ότι του ζητήθηκαν παίχτες σε κείνη και την άλλη θέση και την πρώτη μέρα της προετοιμασίας είπε στον προπονητή πάρε το 80% αυτών που ζήτησες. Κι επειδή λεφτά δεν μας τρέχουν από τα μπατζάκια τους άλλους δυο θα τους περιμένουμε με υπομονή και θα τους πάρουμε.
Στο δικό μου το μυαλό ένας τέτοιος τεχνικός διευθυντής είναι το όνειρο κάθε προπονητή.

Τώρα αν με αυτά τα λεφτά που είχαμε θα μπορούσαμε νε φέρουμε τον Κατσουράνη και τον Μαρέσκα και ο Ζήσης έφερε τον Αμπουμπακάρι και τον Φωτάκη τότε μαζί σας, φταίει!

Offline blue_eyes

• Βασικός
για μενα κιουρ εκτος του ζαγορακη κανεις αναντικαταστατος..ουτε ο ζησης ουτε ο σαντος

τωρα τι του ζητηθηκε και τι πηρε αυτο κανεις δεν το ξερει..

Offline toy

• Αλλαγή
Επαναλαμβάνω ότι όλες οι συζητήσεις κρίσεως που αφορούν παίκτες και τεχνικό διευθυντή περί αξίας κλπ θα έπρεπε να γίνουν κατά τά τέλη μαρτίου με απρίλη εφόσον θα είχε προκύψει όντως το συμπέρασμα περί ανικανότητας των δύο αυτών παραμέντρων.
Τέλη αυγούστου και σεπτέμβριος όμως με μια ομάδα που δεν κερδίζει αντιπάλους όπως: θερομοκηπιάρχες, νιόνιους, αστέρούληδες-αυτός ο λιεμπιακός και ό μεγάλος ατρόμητων δυτικών προαστίων, και με εικόνα σαν αυτές που βλέπουμε τελευταία νομίζω ότι το φταίξιμο πρότιστα πάει σε αυτόν που κάθεται στον πάγκο.
Κλείνω λέγοντας ότι η διαχείριση αυτή τη στιγμή είναι το μεγάλο πρόβλημα στο αγωνηστικό, συμφωνόντας ότι δεν έχουμε και το καλύτερο ρόστερ της σουπερκλίκας, σε καμία περίπτωση όμως δε χρειαζόμαστε κανα σπουδαίο ρόστερ για να κερδίσουμε τα προαναφερθέντα σωματία.
ΠΑΟΚ  = γήπεδο...

Offline cure

• Αλλαγή
Εγώ τον Ζήση τον έχω όσο ψηλά και τον Θόδωρο. Είναι το μεγαλύτερο κεφάλαιο του ΠΑΟΚ και αν κάποια στιγμή κουραστεί ο Ζαγοράκης θα τον θεωρούσα τον ιδανικό του διάδοχο στον προεδρικό θώκο. Γιατί ο Βρύζας είναι άξιος, τίμιος, πανέξυπνος και γνωρίζει το ποδόσφαιρο όσο λίγοι.
Αν και το ιδανικό είναι να μείνει στο πόστο του και να μη μπλεχτεί με οικονομικά και διοικητικά. Το αγωνιστικό είναι το στοιχείο του και μπορεί να το εκτοξεύσει εκεί που ονειρευόμαστε. Και για να μη λέμε "θα" το κάνει ήδη. Μας ανεβάζει χωρίς χρήμα από το ασανσέρ, ενώ αλλιώς θα ανεβαίναμε σκαλοπάτι σκαλοπάτι.

Για όλους τους παραπάνω λόγους θεωρώ πως ο Βρύζας είναι ανέγγιχτος από κριτική και κυρίως από "φύγε" όπως ακριβώς και ο Ζαγοράκης. Εμένα δεν με νοιάζει ποιος θα φύγει από τον ΠΑΟΚ. Αυτοί οι δύο να μείνουν και για όλους τους άλλους ισχύει το "ουδείς αναντικατάστατος".

Το μεγαλύτερο κεφάλαιο του ΠΑΟΚ! Σε αυτό είμαι απόλυτος και δεν σηκώνω κουβέντα. Δεν το λέω για να επιβάλλω τη γνώμη μου αλλά γιατί δεν υπάρχουν επιχειρήματα να με πείσουν για το αντίθετο.

Offline geros

• Αποστολή
  • **
ναι όμως PAOKCURE λεφτά υπήρχαν αλλά δωθήκαν για μια μεταγραφή πολύ υψηλού ρίσκου (Κουτσιανικούλης) με συνεπεία να υπάρχει λογικά μια στενότητα για τις υπόλοιπες κινήσεις.
Δε λέω οτι η μεταγραφή αυτή είναι λάθος, αλλά αυτό που λέω είναι πως σίγουρα το υλίκο, και κυρίως οι μεταγραφές που γίναν δεν είναι για ομάδα που πάει για πρωτάθλημα και σε αυτό σίγουρα έπαιξε ρόλο οτι δεν υπήρχε πλέον χώρος στο μπάτζετ για μεγάλα συμβόλαια αρα καλούς παίχτες.

δε ξέρω αν κάποιος άλλος προπονητής θα απέδιδε καλύτερα με το υπάρχον υλικό (πιθανότατα ναι, αφού χειρότερα δε γίνεται εξάλλου) αλλά όπως και να το κάνουμε το υλικό που έχουμε δεν είναι για πολλά πράγματα.

εξάλλου μην ξεχναμε πως οι προσδοκίες αλλάζουν κάθε χρόνο, γιατί κάποιες ατέλειες τις αντέχαμε πέρσι και καλά κάναμε αφού δεν γινόταν να διορθωθούν ολα με την πρώτη αλλά φέτος περιμέναμε πως θα ανεβαίναμε επίπεδο σε κάποιες θέσεις και όχι μόνο αυτό δεν έγινε αλλά φοβάμαι πως βρεθήκαμε και πιο πίσω.

δεν ξέρω ποιος έχει την ευθύνη για κάποιες επιλογές αλλά σιγουρα οι Τσιρίλο, Σαβίνι δεν αποτελούν ενίσχυση για την ομάδα
δεξί μπακ δεν πήραμε, ενα δεκάρι δεν πήραμε, στα σέντερ φορ μειωθήκαν οι επιλογές (4 πέρσι 3 φέτος) και μάλιστα τη στιγμή που υποτίθεται θα παίζαμε με δύο φορ.

τελος πάντων νομίζω αυτά τα πράγματα είναι προφανή και τα βλέπουν όλοι. ούτε το Σάντος βγάζουμε λάδι με το να παραδεχόμαστε ούτε γινόμαστε ξαφνικά προδότες και αντι προεδρικοί. απλά πράγματα.

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
Τέλη αυγούστου και σεπτέμβριος όμως με μια ομάδα που δεν κερδίζει αντιπάλους όπως: θερομοκηπιάρχες, νιόνιους, αστέρούληδες-αυτός ο λιεμπιακός και ό μεγάλος ατρόμητων δυτικών προαστίων, και με εικόνα σαν αυτές που βλέπουμε τελευταία νομίζω ότι το φταίξιμο πρότιστα πάει σε αυτόν που κάθεται στον πάγκο.

προφανώς και δε θές παικταράδες για να κερδίσεις όλα αυτά τα λιμά...ούτε όμως και να ανακαλύψεις νέο σύστημα για να μπορέσει η ομάδα να κερδίσει αυτά τα λιμά!
τι να λέει το 4-4-2 ή το 4-3-3 όταν ο αντίπαλος είναι τόσο ΧΩΡΙΟ! και εσύ δεν κάνει ούτε φάση!

η αλήθεια είναι κάπου στη μέση και είναι και άδικο να τα γράφουμε αυτά σε αυτό το τοπικ (ίσως στις μεταγραφές χωρούσαν καλύτερα) μιας και δεν είναι ο μόνος υπεύθυνος ο Ζήσης για το ότι ο Λίνο δε μπορεί να τριπλάρει τον Νεμπεγλέρα και ότι ο Cirilo είχε πρόβλημα να μαρκάρει τον Τάτο χθες...ΑΛΛΑ ούτε και ο Σάντος είναι ο μόνος υπεύθυνος που οι παίκτες μας είναι τόσο Β!

και ναί ο Σάντος έχει το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης αλλά και μην ξεχνάμε ότι τις μεταγραφές (κατ ομολογία και των 2) τις κάναν ΜΑΖΙ...αρα τις συναποφασίσαν!

Ας φέρουν άλλον...προπονητή το θέλω πλέον και εγώ!!! αν είναι το μόνο μας πρόβλημα αυτό. Εγω είδα σε 2-3 ματς φέτος το υλικό να ξεβρακώνετε και δεν είναι ευθύνη ΜΟΝΟ του Σάντος αυτό!

Offline cure

• Αλλαγή
Φίλε geros διαφωνώ με αυτά που λες αλλά επειδή αυτή τη στιγμή θα είναι θεωρητική η όποια συζήτηση κάνουμε για την αξία των παιχτών, θα ήθελα να σε παρακαλέσω να επανέλθουμε αργότερα και να το συζητήσουμε στη βάση που το θέτεις, για να μιλήσουμε με περισσότερο χειροπιαστά παραδείγματα για το υλικό κάι ίσως και με άλλη βάση στην αξιοποίησή του  ;)

Απλά ένα πράγμα θα πω. Τα όσα είπα δεν έχουν να κάνουν με τυχόν λάθη. Ο άνθρωπος έχει πάνω από 80% επιτυχία στις μεταγραφές του και αυτό από μόνο του είναι απίστευτο. Ας κάνει και λάθη. Τι έγινε;

Ο Βρύζας είναι κεφάλαιο με τις γνώσεις του, τις γνωριμίες του και τη φιλοσοφία του για το ποδόσφαιρο και ειδικά τον ΠΑΟΚ που είναι απίστευτα τρελό να συζητάμε προβληματισμένοι για το έργο του αντί να πανηγυρίζουμε που τον έχουμε στην ομάδα.

Και επειδή θα σκάσω θα σας πω μερικά να σκεφτείτε. Αν δεν ήταν ο Βρύζας στην ομάδα, τόσο κοντά να παρακολουθεί τα πάντα στην προπόνηση κτλ θα είμασταν όχι απλά μπουρδέλο τώρα, αλλά διαλυμένοι.
Αν ο Βρύζας δεν ήταν στη θέση του ο ΠΑΟΚ θα λειτουργούσε ερασιτεχνικά στο αγωνιστικό. Αν ο Βρύζας δεν έλυνε όλα τα προβλήματα στην ομάδα οι παίχτες θα έτρεχαν να πάνε σε άλλη ομάδα, αλλά όπως βλέπετε μας θεωρούν μεγάλη ομάδα και δεν φεύγει κανείς. Εσείς νομίζετε για το λαό δεν φεύγουν; Εγώ νομίζω επειδή όλα τα προβλήματά τους λύνονται με τη μία. Αυτά που ακούτε πως ο τρόπος που μας προσέγγισε ο ΠΑΟΚ, πως ο ΠΑΟΚ έχει οργάνωση μεγάλης ευρωπαϊκής ομάδας κτλ γίνονται από τον Βρύζα. Οι προσεγγίσεις στις μεταγραφές που τους κάνει να θέλουν να παίξουν στον ΠΑΟΚ και να νιώθουν απαραίτητοι γίνονται από τον Βρύζα.