Author Topic: Ποδόσφαιρο μεταγραφική περίοδος 2007-08  (Read 80395 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline tolis_pt

• Αλλαγή
Αν το θεμα κολλαει στον τροπο που θα δωθουν τα χρηματα τοτε σημαινει οτι αρεσε αλλα δεν υπαρχει χρημα.αν ειναι ετσι κακως το αφησε η διοικηση να βγει ετσι προς τα εξω γιατι 100 χιλιαρικα ζητησαν και σε σχεση με τα λεφτα που καθαριζουν καποιοι αλλοι μεσα στην ομαδα ειναι λιγα.τελος παντων επικοινωνιακα δεν το χειριστηκαν καλα.και να ξερετε οτι ενας παιχτης δεν δοκιμαζετε για 40 μερες.αυτο σημαινει οτι ηταν στις προθεσεις της ομαδας να τον αγορασει...τελος παντων ανεξαρτητως ταλεντου κλπ του παιδιου που μπορει να χαθηκε το θεμα ειναι οτι επικοινωνιακα δεν βγηκε σωστα προς τα εξω

Offline dave

• Αλλαγή
Ο Γιώργος Γεωργιάδης του Πανσερραϊκού είναι ο πρώτος -κατά σειρά- μεταγραφικός στόχος του ΠΑΟΚ. Ο Ζήσης Βρύζας παρακολούθησε τον ποδοσφαιριστή από την ομάδα των Σερρών και έδωσε την συγκατάθεσή του για την απόκτησή του το ερχόμενο καλοκαίρι. Ωστόσο, στον ΠΑΟΚ δίνεται προτεραιότητα στο αγωνιστικό.

http://www.supersport.gr/soccer/anational/default.asp?aid=145597

τιναυτος ρε παιδια?

Offline maria-mtb

• Βασικός
xa!! lene oti einai to kalutero talento pou kukloforei apo b' e8nikh k katw...einai ena paidaki, alla lene oloi(k oi antipaloi) hdh polla!!
to eixe 8ema prox8es se mia ekpomph gia b e8nikh h et3. apo kei to eida k gw.

Offline petrov

• Αλλαγή
Καλός είναι  ;)

Offline dave

• Αλλαγή

GeorgT

• Guest
καλα για αυτόν λέγαν ράδιο αρβύλα οτι έχει κλεισει σε χανουμ, γκει κλπ! Πάντως από όσα λένε είναι ο καλύτερος παίχτης του πανσερραικου!!

Offline babis36

• Αλλαγή
Ο Γιώργος Γεωργιάδης του Πανσερραϊκού είναι ο πρώτος -κατά σειρά- μεταγραφικός στόχος του ΠΑΟΚ. Ο Ζήσης Βρύζας παρακολούθησε τον ποδοσφαιριστή από την ομάδα των Σερρών και έδωσε την συγκατάθεσή του για την απόκτησή του το ερχόμενο καλοκαίρι. Ωστόσο, στον ΠΑΟΚ δίνεται προτεραιότητα στο αγωνιστικό.

http://www.supersport.gr/soccer/anational/default.asp?aid=145597

τιναυτος ρε παιδια?

Εγω γουσταρω ενας Γεωργιαδης  τελειωνει στον ΠΑΟΚ μας ενας Γεωργιαδης αρχιζει  ;)
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

Offline azazel

• Αποστολή
  • **
ki enas τρίτος, γιος μέλους του φόρουμ, ακολουθεί.
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
παιδιά τον είδα στο φιλικό που παίξαμε το καλοκαίρι στις Σέρρες που είχαμε χάσει 2-0 , είχε κάνει τον Σνάουτσνερ ειδικά στο β΄ ημίχρονο κουδούνια . Το δεύτερο γκολ που μας έιχε βάλει ο ΤΣΟΥΛΑΚΟΣ (δικός μας παίχτης δανεικός στα Σέρρας) ήταν όλο δική του ενέργεια , πίεσε τον τοχούρογλου έδωσε σακούλα για μετό στον Σνάουτσνερ και έβγαλε σέντρα λουκούμι για τον Τσουλάκο . Άμα τον δεις από κοντά μοιάζει με παιδάκι είναι άλλωστε 18 θέλει πολύ δουλειά σε δύναμη αλλά ξέρει 100 κιλά μπάλα. Και αν δεν κάνω λάθος ξεκίνησε από τα τσικό του ΠΑΟΚ , καιείναι ένας από τα πολλά ταλέντα που κανείς δεν ξέρει πως χάθηκαν από την ομάδα μας . Για το ματς που λέω το φιλικό τον είχα στο δευτερο ημίχρονο μπροστα μου γιατι έκαναν επίθεση στο τέρμα που από πίσω ήταν τα Παοκτσάκια , εγώ ήμουν στο κ'έντρο και το απόλαυσα πραγματικά , πολύ καλός παίχτης .
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
O G.X. o newteros einai 21. To 87 genni9ike..(etsi toulastixon leei to site tou panseraikou..)
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

kostas4

• Guest
επειδη εχω παρακολουθησει φετος τον πανσεραικο αυτος μου εχει κανει εντυπωση.δεν ξερω πως θα εξελιχθει αλλα ειναι εκπληκτικος παιχτης.μακαρι να τον παρουμε

Offline Matador

• Αλλαγή
Polla akoygontai gia ayto to paidi. 62 kg omws einai liga, ftero ston anemo einai to palhkari. Prepei na plakw8ei sta barh kai sto fai, na ftasei toylaxiston ta 68-70. Ton 8eloyme dynato to kalokairi ;D ;D.
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

Offline maria-mtb

• Βασικός
matador@ twra exoume kapoion na analavei: POIKILIDHS!  ;D ;D ;D ;D

Offline blue_eyes

• Βασικός
Ειναι εξελιξιμος παικτης αλλα δεν μπορει να σταθει στον ΠΑΟΚ η αποψη μου. Και σωματικα ειναι πολυ λιγος αλλα και γενικα ειναι ενας παικτης 21 ετων που εχει μια μετρια παρουσια σε ομαδα Β εθνικης. Εαν δουλεψει αρκετα ισως στο μελλον..

Offline nf

• Αποστολή
  • **
me thn kerkyra an kai skorare htan tragikos pantws, emena den mou arese eidika sto b, na doume...
ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Giahagia #2, oligon eteroxronismeno

http://www.extrasport.gr/articles/article.asp?code=8158
Ãéáôß «÷áëÜåé» ôïõ Ãéá÷Üãéá
7/3/2008 - 10:40

--------------------------------------------------------------------------------

--------------------------------------------------------------------------------
Åßíáé ï ðáßêôçò ðïõ êÝñäéóå ôéò åíôõðþóåéò ôéò ôåëåõôáßåò 40 çìÝñåò óôéò ðñïðïíÞóåéò ôïõ ÐÁÏÊ. Ï Óåúíôïý Ãéá÷Üãéá äåí èá óõíå÷ßóåé íá ðñïðïíåßôáé êáé ðïëý äýóêïëá èá áðïêôçèåß áðü ôï êáëïêáßñé.
Ç äéáöùíßá ôïõ ÐÁÏÊ ìå ôç ÑåÜë Óðïñôßâ ðñïóäéïñßæåôáé óôï ïéêïíïìéêü. ¼÷é óôï ôåëéêü ðïóü, áëëÜ óôïí ôñüðï êáôáâïëÞò ôùí ÷ñçìÜôùí. Ïé äéïéêïýíôåò ôçò ãêáíÝæéêçò ïìÜäáò æçôïýí áðü ôçí ÐÁÅ ôï ðïóü ôùí 100.000 åõñþ, ãéá íá ãßíåé ç ìåôáãñáöÞ. Ïé äéïéêïýíôåò ôïõ ÐÁÏÊ Ýêáíáí ôçí áêüëïõèç áíôéðñüôáóç. Íá ðÜñåé 25.000 åõñþ Üìåóá ç ïìÜäá ôïõ ðáßêôç, Üëëá 25.000 åõñþ íá äïèïýí ìÝ÷ñé ôïí ÓåðôÝìâñéï ôïõ 2008 êáé ôá õðüëïéðåò 50.000 åõñþ íá ôá ðëçñùèïýí ïé ÃêáíÝæïé, åöüóïí ï Ãéá÷Üãéá óõìðëçñþóåé 10 óõììåôï÷Ýò ìå ôç öáíÝëá ôïõ ÐÁÏÊ. ÐÁÏÊ êáé ÑåÜë Óðïñôßâ, óõìöùíïýí óôç óõíéäéïêôçóßá. Íá Ý÷ïõí äçëáäÞ áðü 50% ôá äéêáéþìáôá ôïõ ðáßêôç.

Ï ÐÁÏÊ êáëýðôåé êáé ôéò áðáéôÞóåéò ôïõ Ãéá÷Üãéá (óðßôé – áõôïêßíçôï êáé 2.000 åõñþ ìéóèïäïóßá ãéá íá æåé áîéïðñåðþò) åíþ æçôÜ ôï óõìâüëáéï íá åßíáé ôåôñáåôÝò áðü ôï êáëïêáßñé êáé ü÷é ôñéåôÝò. Ïé ÃêáíÝæïé áíôÝäñáóáí êáé õðÞñîå äéáöùíßá. Óõí ôïéò Üëëïéò ðñÝðåé íá åðéóôñÝøåé óôçí ðáôñßäá ôïõ, ãéáôß ëÞãåé êáé ç âßæá ôïõ (ìåèáýñéï). Ï ÐÁÏÊ äÝ÷åôáé íá ðëçñþóåé 100.000 åõñþ óôç ÑåÜë Óðïñôßâ ìå ôïõò üñïõò ðïõ ðñïáíáöÝñáìå.

Ôï æçôïýìåíï åßíáé, áí èá áëëÜîïõí óôÜóç ïé ÃêáíÝæïé óôï óõãêåêñéìÝíï èÝìá.

To na vreis kalo kseno einai dyskolo. Akoma kai kales systaseis na exei, xreiazetai xronos prosarmoghs klp. Ayton eixame thn eykairia na ton dokimasoyme epi 1,5 mhna. Dhladh na vgaloyme poly asfalh symperasmata. An ontws einai toso kalos oso elegan einai krima poy xa8hke.Makari na einai kapoio "kolpo" kai na epanel8oyme, an pragmatika to aksizei.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

mitsos_g4

• Guest
ontws re paidia..oloi gia ton Γιαχάγια milousane..evgaze matia ktl..kai twra xanetai..tespa...isws na min exei teleiwsei akomi i upothesi tou..

Offline bozik

• Αλλαγή
Το ότι μιλούσαν όλοι γι αυτόν εμενα δεν μου λέει τίποτα...γιατί δεν έχω ξεχάσει που ένα καλοκαίρι μιλούσαν όλοι για τον Μουμίν....άσε που πούλησαν παπα οι δημοσιογράφοι όταν μας λέγανε ότι ήρθαν μάνατζερ από έξω και τους άρεσε ο γιαγαχια...και τελικά τα βρήκε μαζί μας-αλλα στο τέλος χάλασε και ο παίκτης από εκεί που θα έπαιζε μπουντεσλίγκα  και τον αρπάξαμε εμείς,γύρισε στην  πατριδα του...εγώ νομίζω ότι στην περίοδο που είχε έρθει ο γιαχάγια,έπρεπε να στηριχτεί η διοίκηση επειδή μέχρι τότε δεν είχε κάνει μεταγραφή(εαν δεν κανω λαθος) και οι ρεπορτερς του ΠΑΟΚ τον παρουσίασαν σαν τον νεο μακελελέ...τελικά όμως άξιζε λιγότερο από 100.000ευρώ μετρητά κας- και ηταν  ρισκο η μεταγραφη.
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline geros

• Αποστολή
  • **
re paidia egw pistevw oti kala kanoyme kai ton afhnoyme na fygei, de katalava epeidh afhse kales entypwseis shmainei oti dinoyme 100000 ntoykoy?

emena mia xara moy fainetai h protash ths PAE, pare 25000 kai alla 25000 meta kai gia ta ypoloipa vlepoyme an paixei mpalla
den eimaste se shmeio oyte na kanoyme oti mas lene omades apo thn afrikh oyte na riskaroyme tetoio poso gia ena 18 xrono apo thn afrikh.

kai emeis (shikabala) kai alles toses omades exei kaei h goyna mas me ta talenta apo thn afrikh, ki an vgei kainoyrgios amafoyle (paristanw ton kalopisto kai pistevw ton aggelo pws stis proponhseis kenoyses kai to provlima to eixe stoys agwnes) leme an tha ta klaime ta 100000?

oson afora ton paixth apo tis serres egw pistevw pws exei arketo kalo onoma stoy b ethnikh. den einai h prwth xronia poy einai vasikos kai anantikatastatos stis serres pragma poy shmainei pws hdh einai empeiros se epaggelmatiko epipedo.
apo thn allh  ayto poy me kanei entypwsh einai pws o MOymin poy se mas ksekinoyse kai vasikos se merika paixnidia ekei den paizei oyte allagh kai akoma polla apo ta talenta ths b omadas poy phran to prwtathlima ekei einai metaksy pagkoy kai kerkidas,
ayta na ta vlepoyme prin toys xrisoyme paixtarades

Offline kissmyarrow

• Content Team
  • Αποστολή
den pistevo o thodoros na kolouse se 100 xiliarika an axize h oli ipothesi
kapou allou vromise kai mirise
ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ... ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ