Ενα πραγμα θα πω για το πανηγυρι με τις μεταγραφες (πλακωσανε κι οι γυφτοι). Χιλιες φορες topic στο paokworld για το νεο γηπεδο, για το νεο προπονητικο κεντρο, για μεταγραφες και για οργανωση κερκιδας παρα για διοικητικα, γουμενους, καλαφατηδες και παλτα που δεν περασαν αλλα ισχυουν ακομα. δειτε τετοια εποχη περισυ τι επικρατουσε
752 ΠΑΟΚ / Τα Διοικητικά / Απ: Ο Βεζυρτζής είναι καλή λύση ? ή θα τον κινεί απο πίσω ο Γούμενος ?(ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΕ Ο ΤΙΤΛΟΣ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚ) στις: Ιανουαρίου 14, 2007, 18:35:17
re seis kanena khnyghto sto goumeno apo th <<nea dioikish>> tha ginei h tha to perasoume sto ntoukou?hmarton o xontros mas kseskise etsi tha ton afhsoume?
753 ΠΑΟΚ / 2006-2007 Season / Απ: γρια-ΠΑΟΚ 14/01/07 16:45 στις: Ιανουαρίου 14, 2007, 18:32:20
ενα τεραστιο ΚΡΙΜA για τις ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΛΑΟΥ πηγαν στο γηπεδο σημερα και ενα καλο ΠΡΟΣΤΙΜΟ στους παιχτες που δεν μπορουν να νικησουν ουτε φετος την πεθαμενη γρια...οχι μονο πριμ και μπονους και θελουμε τα λεφτα μας...να τσουξει..ετσι κανουν οι μεγαλες ομαδες
757 ΠΑΟΚ / Τα Διοικητικά / Απ: Νέος Επενδυτής; Αρβανιτίδης, Παύλος Ψωμιάδης, Μίλαν Μάνταριτς, Καλίντ Ελ Μουτανί, Συριοι, Καραγιώργης, πετζετακης, ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ , Kινέζοι , Ιβαν , Καμπανης , Αγγελοπουλοι & να χαμε να λεγαμε... στις: Ιανουαρίου 04, 2007, 20:03:39
και το μαη θα ειναι ωραια με το γου με το γουμενο παρεα
γουμενε θεε ΜΕΙΝΕ ΣΤΗΝ ΠΑΕ
με το γιαννη,το γιαννακη,τον παγωνη και τα αλλα παιδιαααα, ξεκιναμε και θα παμε μα πολυ μα πολυυυ χαμηλαααα
παπας παπας παπας παπααααας,παπααααας,παπαααααας
762 ΠΑΟΚ / Τα Διοικητικά / Απ: Ο Βεζυρτζής είναι καλή λύση ? ή θα τον κινεί απο πίσω ο Γούμενος ?(ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΕ Ο ΤΙΤΛΟΣ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚ) στις: Δεκεμβρίου 28, 2006, 19:19:24
ψεμα ψεμα ψεμα ψεμα ψεμα κι αλλλο ψεμα ψεμα
741 ΠΑΟΚ / 2006-2007 Season / Απ: Εργοτέλης - ΠΑΟΚ 0 - 0 (28/1/2007) στις: Ιανουαρίου 28, 2007, 21:22:49
μην τρελαινεστε...δεν εχουμε ομαδα διοτι απλα δεν εχοθμε δικοικηση και λεφτα...χρονια τωρα..ειναι εντελως γελοιο να λες <<ο μουμιν πρεπει να συγκλινει στο κεντρο, ο αραμπατζης να ανεβαινει πιο συχνα κτλ>> τη στιγμη που δε λεμε τιποτα για το γουμενο να μπει φυλακη και να αναλαβουν ολοι τις ευθυνες τους..μεχρι τοτε καληνυχτα
746 ΠΑΟΚ / Τα Διοικητικά / Απ: Ο Βεζυρτζής είναι καλή λύση ? ή θα τον κινεί απο πίσω ο Γούμενος ?(ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΕ Ο ΤΙΤΛΟΣ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚ) στις: Ιανουαρίου 25, 2007, 16:56:01
ΓΙΑΤΙ ΚΥΡΙΕ ΒΕΖΥΡΤΖΗ(ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ)
1)ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ ΚΑΖΝΑΦΕΡΗ ΑΠΟ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΤΗΣ ΤΟΥΜΠΑΣ,με αιτιολογικο οτι πυροδοτει τον αγωνα.εξαλλου ο κοκκαλης καταφερε εξαιρεση του βασσαρα απο αγωνες του!
2)ΔΕΝ ΣΟΥΤΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ 4?για να εχω εγω τραβηγματα μαζι τους επειδη χαζευα το κολυμβητηριο και αυτοι νομιζαν οτι κανω εγκλημα και να θελουν να με συλλαβουν?ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΜΟΥ Ο UNIV ΜΑΖΙ ΕΙΜΑΣΤΑΝ
3)ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΗΣΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΚΡΙΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ που ταχα δεν μπορει να μας προστατευσει?
4)ΔΕΝ Κ Υ Ν Η Γ Α Σ ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΤΟ ΓΟΥΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΕΗ?ΜΟΚΟΟΟΟΟ?Huh??
5)ΔΕΝ ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΕΙΣ ΠΟΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ?θα βρειτε επενδυτη ή θα γλυκαθειτε απο την καρεκλα του προεδρου?
6)ΔΕΝ ΕΦΕΡΕΣ 2 ΠΑΙΧΤΑΡΑΔΕΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ σε οικονομικη συνεργασια με καμια πουμα συν τη βοηθεια απο το λαο μεσω φανελων κτλ ?
7)ΔΕΝ ΒΑΖΕΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗ ΦΑΝΕΛΑ ΧΟΡΗΓΟ ΤΗ ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΜΕ 30000 ΦΑΝΕΛΕΣ?εγω προσωπικα θα παρω 2 αν γινει αυτο
Εκανα μια αναδρομη στα προηγουμενα ποστς μου και πετυχα μερικα απο αυτα τετοια περιπου εποχη περισυ και εμεινα μαλακας. ΓΚΡΙΝΙΑ ΓΚΡΙΝΙΑ ΓΚΡΙΝΙΑ.και τωρα εχουμε το ενα και μοναδικο φως στη ζωη μας και παρολα αυτα τρωγομαστε που και που παλι. Καλο θα ειναι οταν καποιος θελει να γραψει κατι για τον Σαντος, η για τη διοικηση η για οτι αλλο θελει αρνητικο καλο θα ειναι να κοιταζει τα περισυνα ποστς του. Τοσο απλα. Χορτασαμε γκρινια(φασολαδα σκετη). Μπροστα μας τωρα εχουμε σουβλακια(Ζαγορακης). Φερε μου ενα βερον. Και ενα Γιαχαγια διπλο. Και ενα Γκαβρανσιτς να γουσταρω. Ναι ναι θα παρω και Τρισταν και οτι αλλο προλαβω. Και το καλοκαιρι να βγει η γαμω χρονια να τρεχω στις προπονησεις...ναι ...ΠΑΟΚ ΕΙΜΑΙ