http://www.masmanidis.de/
Re paidia beite ligo sto site tou legamenou na deite ti pame na paroume. Emena prosopika mou fenetai geloios. Deite to binteo pou paizei "zorba". Ax 8ee ths balas, giati mas to kaneis auto
An autos einai o paixths me tsambouka pou xreiazomaste kaikame.
ase re file, eixes parei pote paikti pou epaikse ethniki elpidwn germanias (ontas Ellinas) kai malista se ilikia 24 xronwn ?
kathesai kai xaliesai me ena video, kai xaraktirizeis ton paikti geleio..Katse me ton Gonzalez pou einai sovaros. Mas varese i mlk. 
Το ίδιο και οι εξής:
Όνομα: Διεθνής Συμμετοχές U21:
Μπαλάφας 4 Ο γνωστός, ταλέντο αιώνιο.
Δάρλας 14 Μετεγγραφικό πιόνι του Παναθηναικού όπως και οι λοιποί U21 της εν λόγου ομάδας.
Παππάς 14 Παίχτης που πολυ θα θελα να δω στα ασπρόμαυρα, αλλα θα τον φανε οι πάγκοι.
Καπετάνος Π. 13 Το "Βάλε ένα γκόλ και άς πεθανω" σου θυμιζει τπτ?
Καπετάνος Κ. 6 Σφράγισε μετεγγραφή καριέρας στον Πανιώνιο.
Φυτανίδης 15 Φυτανίδης? Ποιος είναι αυτός?
Και πολλοί άλλοι που δε θα μπω σε διαδικασία να γράψω. (πλήν Παπασταθόπουλου και Μενδρινού)
Θέλω να καταλήξω, οτι το ότι επαιξε στη U21 της Γερμανίας, δε μου λέει απολύτως τπτ.
Και ΠΑΛΙ το λέω δεν τον είπα αχρηστο ουτε κουτσό ουτε και τον συγκρίνω με τα παλτα τυπου Gonzalez.
Μακάρι να βγει αστέρι. ΑΠΛΑ δε μου γεμίζει το μάτι, ουτε αυτός, ουτε και το μοντέλο ο Veron για "τσαμπουκάδες" μπαλαδόροι. Αυτό είπα.
Παράλληλα όμως, αφου το θέτεις ετσι, δε θέλω σε καμμια περίπτωση να πεσει η διοικηση Ζαγοράκη σε μετεγγραφές άγχους (=συμβόλαια=λεφτά) γιατι
εχουμε κουραστεί και το δείχνουμε στο γήπεδο (="Είναι βαριά του ΠΑΟΚ η φανέλα...", κτλπ).
ΑΠΛΑ μου φάνηκε γελοίο το site του τπτ αλλο. Έλεος!