Author Topic: Ποδόσφαιρο μεταγραφική περίοδος 2007-08  (Read 80795 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline nf

• Αποστολή
  • **
Απ: Ποδόσφαιρο μεταγραφική περίοδος 2007-08
« Reply #2580 on: January 23, 2008, 11:51:52 »
eeeeeerxetai
http://www.metrosport.gr/more.php?id=10105_0_1_0_M

Και το όνομα αυτού... Ρικάρντο Ματίας Βερόν! Ο 27χρονος Αργεντινός αμυντικός μέσος αποδέχθηκε χτες ως... δώρο γενεθλίων την πρόταση του ΠΑΟΚ (είναι γεννημένος στις 22 Ιανουαρίου του 1981!) και σήμερα αναμένεται λίγο μετά από τις 13.00 στη Θεσσαλονίκη για να οριστικοποιήσει τη συμφωνία με το Δικέφαλο. Στον ΠΑΟΚ θα αγωνιστεί ως δανεικός από τη Σιένα (όπου ανήκει) μέχρι το καλοκαίρι και στη συνέχεια ο Δικέφαλος διατηρεί το δικαίωμα της απόκτησής του με ελευθέρας.

Έχει ιταλικό διαβατήριο

Το "Μetrosport" εντόπισε το Βερόν στην Ιταλία χτες το βράδυ και ο Αργεντινός αμυντικός χαφ εξέφρασε την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι θα συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ. "Αύριο (σ.σ.: σήμερα) το πρωί πετάω στις 10.00 (τοπική ώρα) από Ρώμη και έρχομαι Θεσσαλονίκη για τον ΠΑΟΚ", μας τόνισε εξ αρχής και όπως εκμυστηρεύτηκε ο άνθρωπος που τον έπεισε να πει το "ναι" στον ΠΑΟΚ ήταν ο συμπαίκτης του στη Σιένα, Δημήτρης Ελευθερόπουλος! Μάλιστα μεταξύ άλλων ξεκαθάρισε ότι είναι κάτοχος και του ιταλικού διαβατηρίου, συνεπώς δε θα καταλαμβάνει θέση ξένου στο Δικέφαλου.

"Μία ομάδα με τέτοιο κόσμο δεν μπορεί παρά να είναι μεγάλη..."

Πως αποφάσισε να έρθει στον ΠΑΟΚ. "Βασικά με έπεισε ο Ελευθερόπουλος! Το έψαξα μετά και μόνος μου αλλά ο Ελευθερόπουλος μου είπε τα καλύτερα για τον ΠΑΟΚ, από την πρώτη στιγμή που ζήτησα τη γνώμη του. Αυτό που βρήκα πιο ελκυστικό από όλα για να αποφασίσω να έρθω στον ΠΑΟΚ ήταν ο κόσμος του. Είδα πολλές φωτογραφίες και βιντεάκια από τους φιλάθλους της ομάδας στο ίντερνετ και μου θύμισαν τους φιλάθλους της Αργεντινής και κυρίως της Μπόκα Τζούνιορ. Μία ομάδα με τέτοιο κόσμο δεν μπορεί παρά να είναι μεγάλη...", τόνισε ο Βερόν.

"Θα δείξω ποιος πραγματικά είμαι..."

"Έρχομαι να παίξω σε ένα καλό πρωτάθλημα, όπως το Ελληνικό και σε μία πολύ μεγάλη ομάδα, βάσει όσων έχω μάθει, με πολύ ζεστό κοινό. Οπότε δε δυσκολεύτηκα να πάρω την απόφαση να συμφωνήσω να έρθω στον ΠΑΟΚ. Έρχομαι με τη φιλοδοξία να δείξω ποιος πραγματικά είμαι. Ελπίζω να κάνω ένα πολύ καλό πρωτάθλημα με τον ΠΑΟΚ και να φτάσουμε όσο ψηλότερα γίνεται"

"Καλός με τη μπάλα στα πόδια"

Τον ρωτήσαμε ποια θεωρεί τα πιο δυνατά στοιχεία του αγωνιστικού του προφίλ. "Θεωρώ ότι είμαι πολύ καλός με τη μπάλα στα πόδια. Έχω καλό κοντρόλ και μπορώ να μοιράσω παιχνίδι και με τα δύο πόδια. Βλέπω γήπεδο και προτιμώ να παίζω τη μπάλα κάτω. Στα αρνητικά μπορεί να μπει το γεγονός ότι τους τελευταίους τέσσερις μήνες έχω παίξει μόνο ένα επίσημο παιχνίδι. Αλλά είμαι σε πολύ καλή φυσική κατάσταση και έχω πολύ όρεξη για ποδόσφαιρο. Στο διάστημα που δεν αγωνιζόμουν δε σημαίνει ότι σταμάτησα να προπονούμαι σε φουλ αγωνιστικούς ρυθμούς", επισήμανε.

"Είμαι έτοιμος και έχω πολύ όρεξη"

Θα ήταν σε θέση να αγωνιστεί άμεσα αν του ζητούνταν από τον Σάντος; Θα μπορούσε δηλαδή να παίξει την Κυριακή με τον Παναθηναϊκό; "Δε θα το κρίνω εγώ αυτό, αλλά ο προπονητής. Εγώ πάντως και έτοιμος είμαι και όρεξη έχω...", απάντησε χωρίς πολύ σκέψη! "Ξέρω ότι ο Φερνάντο Σάντος είναι ένα σπουδαίος προπονητής που έχει περάσει από σημαντικές ομάδες, όπως η Πόρτο, η Μπενφίκα, η ΑΕΚ, ο Παναθηναϊκός. Το γεγονός που με χαροποιεί ιδιαίτερα, είναι ότι μιλάμε την ίδια γλώσσα. Είναι σημαντικό για έναν παίκτη να μιλάει την ίδια γλώσσα με τον προπονητή του, καθώς μπορεί να υπάρξει καλύτερη συνεργασία".

"Έψαξα για ΠΑΟΚ και Θεσσαλονίκη..."

Πριν φτάσει σήμερα στη Θεσσαλονίκη έχει ήδη συγκεντρώσει αρκετές πληροφορίες όπως μας ενημέρωσε, τόσο για την πόλη όσο βέβαια και για τον ΠΑΟΚ. "Μπήκα στο ίντερνετ και έψαξα αρκετά πράγματα. Έχω δει φωτογραφίες της Θεσσαλονίκης και διαπίστωσα ότι είναι μία μεγάλη και όμορφη πόλη. Φαντάζομαι ότι θα μου αρέσει. Όσο για τον ΠΑΟΚ; Ξέρω ότι πρόκειται για μία από τις καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα, η οποία έχει κερδίσει κάποιους τίτλους, και πρωταθλήματα και Κύπελλα. Πιστεύω ότι είναι πολύ καλή επιλογή για μένα...".
ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ

zagorakis

• Guest
« Reply #2581 on: January 23, 2008, 11:55:38 »
nf den evales kai to kalo tis sinedeuxis apo tin arxi.
 "Έρχομαι για το λαό του ΠΑΟΚ!"
www. metrosport.gr

Offline kissmyarrow

• Content Team
  • Αποστολή
« Reply #2582 on: January 23, 2008, 11:56:26 »
argentine se parakalo to xamilotero taklin sou na einai stin karotida :)
ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ... ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ

Offline ved

• Αλλαγή
« Reply #2583 on: January 23, 2008, 11:56:50 »
onomata den xerv

apostolos

• Guest
« Reply #2584 on: January 23, 2008, 11:58:30 »
Etsi, an den mporoume na paiksoume mpalla as paiksoume soutia, as paiksoume kati telospantwn...Klwtsidi, tsampoukades, xlepes, dontia katebasmena, mutes anoigmenes....Ante ligo paidia, ante ligo neuro....

Offline nf

• Αποστολή
  • **
« Reply #2585 on: January 23, 2008, 12:20:22 »
egw exw kalo proaisthima, sas eipa oti to f.manager ton exei me kala stoixeia kai den einai tyxaio paixnidi, exei polu kalous scouters se olo ton planiti

demis-g4

• Guest
« Reply #2586 on: January 23, 2008, 12:25:35 »
to fetino ton exei gia ton peo...to persuno ton eixe kaloutsiko

IronEagle

• Guest
« Reply #2587 on: January 23, 2008, 12:58:38 »
Den kserw gia ton Veron alla sto www.transfermarkt.de grafei oti o Veron kostologeitai me 50.000 Euro, kai emeis
ton pairnoume Daneiko?
8elw na pw oti oute 50.000 Euro den exoume na dosoume.
Fantazomai kai poso piotikos prepei na einai opoiosdhpote Podosfairhsths pou kostologeitai me 50.000 Euro.

....ooooxxxxxx !!!!  Kia o gonzales otan ekleise ston PAOK, ton kosotologouse 50.000 to en logo Site !!!!
Den epese kai poli ekso !!!

northeagle_4

• Guest
« Reply #2588 on: January 23, 2008, 13:10:51 »
Aν βγει ο παοικτης η' οχι θα φανει στο γηπεδο,γενικα με χαφ αργεντινους και μαλιστα που επιλεχθηκαν απο ιταλικη ομαδα ειμαι αισιοδοξος αλλακαθρεφτης το χορταρι.Αν βγει παντως μην εκπλαγουμε αν δουμε μπαιανο δεχι μπακ,σναουτσερ αριστερο και χαραλαμπους παγκο.Ο Μπαλαφας δυσκολα να χασει την θεση στα χαφ και πιθανον να ειναι διπλα στον βερον.

Offline nf

• Αποστολή
  • **
« Reply #2589 on: January 23, 2008, 13:11:14 »
nai swstos, gia perisi lew, to fetino to exw parei alla den exw prolavei na asxolithw

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
« Reply #2590 on: January 23, 2008, 13:11:44 »
pantws egw idi to apofasisa tha parw mplouza veron. ;D goustarw tetoio onoma me to dikefalo sto stithos.
twra autos logika tha paiksei sti thesi tou mpalafa logika;pantws an einai etsi auto einai polu efxaristo kata tin apopsi mou!
oson afora ton eleftheropoulo pragmatika kai mena m entupwsiazei pou kanei tetoies dilwseis sunexeia gia tin PAOKARA.elege oti tha ginoume i milan tis elladas kai genika oti goustarei polu ton kosmo mas.periergo na to leei ena melos tis thuras7 otan itan pitsirikas.
makari na kleisei kai o masmanidis........
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

bL-4-cK_religion

• Guest
« Reply #2591 on: January 23, 2008, 13:11:54 »
re paides giati den anoigoume mia etairia analyshs paiktwn p erxontai ston paok???afilokerdhs...gia na boithisoume kai ton zagor....re plaka me kanete??????:P:P oute kan irthe thessalonikh akoma arxhsame svarna ola ta site kai enoeitai oti arnhtiko broume to bazoume me megala grammata....

to shmantikotero gia emena einai oti erxetai kyriws gia ton kosmo...kai tha dei p den exei dei live thn toumpa...kai tetoioi paiktes pathiazontai me ton kosmo apisteuta kai ta dinoune ola....egw an einai na fobamai, fobamai mhpws o santos den ton xrhsimopoihsei...

demis-g4

• Guest
« Reply #2592 on: January 23, 2008, 13:51:11 »
twra autos logika tha paiksei sti thesi tou mpalafa logika;pantws an einai etsi auto einai polu efxaristo kata tin apopsi mou!

mpa de to kobw na einai gia th 8esh tou Mpalafa. An paiksei pisteuw oti 8a ton balei dipla tou kai 8a smproksei poio brosta ton baiano h' 8a ton balei pagko. Kapws etsi blepw na ginete...

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
« Reply #2593 on: January 23, 2008, 13:56:09 »
ok as einai kai etsi.giati o baiano de mporei na paiksei kai polu kala sta haf.
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

bagos1

• Guest
« Reply #2594 on: January 23, 2008, 14:06:49 »
einai periergo pantos to oti o paok exei 3 paiktes tis e8nikis neon, elpidon, ktl sta amuntika half (orfanos, hliadis, mpalafas) kai parola auta pali pernoume amuntiko half kai to kako einai oti tous 2 hliadi kai orfano den tous eidame kan na pezoun  telika oloi sardeles einai?

chiltsid

• Guest
« Reply #2595 on: January 23, 2008, 15:15:38 »
aderfe mou gia kapoio logo den tha tous xrhsimopoiei o santos,kati tha xerei parapano apo mas.
den pistevo na thelete pali na mathete gia pio logo kai tetoia!thn alitheia diladi.
giati meta tha krazoume pali.
telos panton gia ton hliadi ta pragmata exoun dyskolepsei ki allo,meta thn elevsi tou veron.

Offline blue_eyes

• Βασικός
« Reply #2596 on: January 23, 2008, 17:12:13 »
....ooooxxxxxx !!!!  Kia o gonzales otan ekleise ston PAOK, ton kosotologouse 50.000 to en logo Site !!!!
Den epese kai poli ekso !!!
ούτε 50.000 δεν αξίζει..πιστεύεις ότι αν βγει και πει σήμερα ο Θόδωρας πουλάω τον Γκονζάλες αρκεί να έχω μια πρόταση 50.000 ευρώ θα υπάρξει σύλλογος που να τα δώσει; Είμαι σίγουρος ότι ούτε ένας δεν θα βρεθεί. Το ίδιο και χειρότερα για σβούρα και λοιπούς τελειωμένους της ομάδας μας..

Offline Kingnick

• Αποστολή
  • **
ΓΑΜΗΣΙ ΚΑΙ ΞΥΛΟ ΣΤΟ ΠΟΥΣΤΑΡΑ ΤΟN ΘΡΥΛΟ!

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #2598 on: January 23, 2008, 17:32:16 »
Kai einai lousmenos!!!!

zagorakis7

• Guest
« Reply #2599 on: January 23, 2008, 17:34:00 »
k apo ntisimo skizi,tulaxiston kariera mpori na min ekane stin italia ala ema8e na ntinete :D