Author Topic: Ποδόσφαιρο μεταγραφική περίοδος 2007-08  (Read 80208 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

parizianos

• Guest
Απ: Ποδόσφαιρο μεταγραφική περίοδος 2007-08
« Reply #2100 on: January 08, 2008, 21:25:06 »
Εμένα η ερώτησή μου είναι η εξής απλή:

ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ ρε παιδιά; (Αν ποτέ φτάσει η μπάλα στην περιοχή...)

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
« Reply #2101 on: January 08, 2008, 21:56:01 »
μαγκες δεν μπορω να σας διαβαζω ωρες ωρες.εχετε λυσσαξει να γινουν μεταγραφες γιατι ακουτε οτι θα κανουν οι αλλοι.
ε και?οτι μεταγραφες γινουν κι αν δεν γινουν στα @@ μας.
υ.γ τον πλιατσικα ποιος τον εχει δει  απο εδω μεσα σε ολοκληρο αγωνα 2 τουλαχιστον φορες?οποιος τον εχει δει
ας εκφερει γνωμη.εγω παντως δεν θα τον κρινω χωρις να τον εχω δει.θυμιζω οτι ο παντελης ο κωνσταντινιδης
απο τα τσικο της ξαδερφης ξεκινησε και τον διωξανε.μετα τον πηραμε εμεις μεταγραφη απο τον απολλωνα
και νομιζω πως ειδικα στην πρωτη του θητεια στον ΠΑΟΚ ηταν καλος και χρησιμος

Offline sabbath

• Αλλαγή
« Reply #2102 on: January 08, 2008, 22:20:17 »
προτιμω 1-2 χρονια να μην γινουν ακριβες μεταγραφες και να προχωρησει η εξυγιανση....παντως εναν επιθετικο και εναν αμυντικο χρειαζεται η ομαδα εστω να γεμιζει το ροστερ...
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

Offline Valantis

• Αποστολή
  • **
« Reply #2103 on: January 08, 2008, 22:32:04 »
@parizianos exeis tin 4h kalyterh epi8esh sto prwta8lima...mexri twra poios skorarei?
Oh great God, If you really exist
For many years, I am asking you why
Why are the innoc

Offline Dani -4-

• Αλλαγή
« Reply #2104 on: January 08, 2008, 23:11:16 »
μαγκες δεν μπορω να σας διαβαζω ωρες ωρες.εχετε λυσσαξει να γινουν μεταγραφες γιατι ακουτε οτι θα κανουν οι αλλοι.
ε και?οτι μεταγραφες γινουν κι αν δεν γινουν στα @@ μας.
υ.γ τον πλιατσικα ποιος τον εχει δει  απο εδω μεσα σε ολοκληρο αγωνα 2 τουλαχιστον φορες?οποιος τον εχει δει
ας εκφερει γνωμη.εγω παντως δεν θα τον κρινω χωρις να τον εχω δει.θυμιζω οτι ο παντελης ο κωνσταντινιδης
απο τα τσικο της ξαδερφης ξεκινησε και τον διωξανε.μετα τον πηραμε εμεις μεταγραφη απο τον απολλωνα
και νομιζω πως ειδικα στην πρωτη του θητεια στον ΠΑΟΚ ηταν καλος και χρησιμος

Εγώ τον έχω δει και σε μερικές συμμετοχές του με την αεκ αλλά και με την Εθνική Νέων στα προκριματικά του Λιτοχώρου αλλά και στα τελικά του Πανευρωπαϊκού Νέων, και μάλιστα την πρώτη φορά που τον είδα μου είχε αφήσει καλές εντυπώσεις. Είμαι σίγουρος ότι είναι αρκετά αξιόπιστος για εναλλακτική λύση και σίγουρα καλύτερος από τον Μουμίν, όπως είπα πιο πάνω. Τουλάχιστον αυτός δεν πιστεύω να είναι κότα στο γήπεδο... Ο λόγος που είμαι σε γενικές γραμμές αντίθετος με την απόκτησή του είναι ότι ίσως στερήσει χρόνο από τον Μπαλάφα που εγώ τον θεωρώ πολύ καλό παίκτη και εξελισσόμενο σε αντίθεση με όσους τον κράζουν ή από τον Ηλιάδη. Και τους δυο αυτούς παίκτες τους θεωρώ ανώτερους από τον Πλιάτσικα, και παράλληλα θα ήθελα να δω κάποια στιγμή τον Ορφανό στη θέση που ο ίδιος θεωρεί ότι αποδίδει καλύτερα.
  Επιπλέον, μου προξενεί εντύπωση το ότι ο Φερέρ (μαλάκας ναι αλλά από νέους παίκτες ξέρει και κόβει το μάτι του) δεν τον θέλει στην ομάδα του και δεν θέλει απλά να τον στείλει κάπου αλλού δανεικό αλλά να τον αφήσει τελείως ελεύθερο. Παρ'όλα αυτά συμφωνώ με όσους λένε ότι πολλές ομάδες έχουν μετανιώσει που διώξανε παίκτες. Ελπίζω, αν τον πάρουμε τελικά, να είναι μια από αυτές τις περιπτώσεις. Αυτό που κρατάω είναι ότι θα σεβαστώ την απόφαση του Σάντος, αυτός ξέρει καλύτερα από εμάς. Τον είχε άλλωστε και παίκτη.
Χθες ήμουν ΠΑΟΚ, σήμερα είμαι ΠΑΟΚ και ό,τι στο διάολο κι αν γίνει αύριο πάλι ΠΑΟΚ θα 'μαι.

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
« Reply #2105 on: January 08, 2008, 23:23:01 »
τον εχω δει κι εγω περσι σε ενα ματς ως δεξι μπακ και δεν ηταν κακος.εγω νομιζω πως στην αεκ εχει μεινει στασιμος και γι'αυτο θελει
να φυγει.ο φερερ εχει κανει πολλες μαλακιες τωρα τελευταια και μαλιστα τα χανουμια αρχιζουν να φανταζονται σεναρια(επιστροφη σαντος)
παντως παικτης 20 χρονων με συμμετοχη σε ολες τις μικρες εθνικες μεχρι τωρα δεν μπορει να ειναι κακη μεταγραφη αναλογως βεβαια
και τα φραγκα

SALPARADISE

• Guest
« Reply #2106 on: January 08, 2008, 23:24:49 »
Όπως λες ανώτερος απο Ηλιάδη και Μπαλάφα σίγουρα δεν είναι.

Είναι διαφορέτικος παίκτης. Τα προσόντα του είναι το χαμηλό κέντρο βάρους και η καλή τεχνική κατάρτιση, δηλ. μπορεί να κρατήσει μπάλα στο κέντρο όταν δεχόμαστε πίεση (μου θυμίζει λίγο ..καραγκούνη).

Και αυτά απο το λίγο που τον έχω δει, οπότε μπορεί και να κάνω λάθος.

Δε θα με χαλούσε να τον παίρναμε άν το ποσό είναι λογικό.

Αλλά και να μην τον πάρουμε στα φρυδια μας.
« Last Edit: January 08, 2008, 23:32:59 by SALPARADISE »

Offline tolis_pt

• Αλλαγή
« Reply #2107 on: January 08, 2008, 23:34:15 »
parolo pou kserw opws oloi oti xreiazomaste metagrafes den me noiazei pou den pira cirilo.oute ithela oikonomikes upervoles.goustarw etsi.pliatsika xilies fores kai min nomizete eukairies stin agora uparxoun arkei na tis ekmetaleutoume.epitaktiki anagki ena aristero mpak kai an mpei o iliev mesa me vasiko xristodoulopoulo tha einai kai pio dimiourgiki i omada.twra poios tha kleinei?tha to doume...o santos mallon kserei kalutera to sustima tou.tha ithela na dw ki ena akomi center for stin omada,alla pragmatika center for

Offline Geo

• Αλλαγή
« Reply #2108 on: January 08, 2008, 23:38:49 »
Μετά τις υποθέσεις denilson και cirilo,θα πρέπει να κρατάμε χαμηλά την μπάλλα!
Σεμνά και Ταπεινά (ΤΟ ΕΝΝΟΟΥΜΕ!)

Είπαμε...... αν δεν δούμε ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ (http://www.paokfc.gr/shownews.jsp;jsessionid=CC1FA2FED9AF558824F771DEDDE58053?newsCode=20080108171102153) ή ΦΩΤΟ στα γραφεία της ΠΑΕ με κασκόλ και στυλό να υπογράφει ο Χ παίκτης, ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ!

Τα παιχνίδια των δημοσιογραφίσκων ΔΕΝ ΠΙΑΝΟΥΝ σε ΜΑΣ ΡΕ!
(ΟΛΑ είναι Ψέμματα μέχρι της αποδείξεως του αντιθέτου)

charisps

• Guest
« Reply #2109 on: January 08, 2008, 23:45:33 »
...δηλαδή τόση ώρα μιλάμε για τον Πλιάτσικα?? Δεν το πιστεύω ότι είμαστε τόσο απελπισμένοι!!!

chiltsid

• Guest
« Reply #2110 on: January 09, 2008, 00:18:51 »
prota apo ola kali xronia se olous mas,simera mpika pali proti fora kai kontapsa na trelatho.
hremiste ligo re magkes.
ti einai avta o enas grafei gia tis metagrafes tou rouli,o allos gia katsourani kai paei legontas.ektos tou oti pethainoume na mas doulevoun oi fyllades,emeis petame onomata kai moni mas.bgazoume gousta sto doulemma.
sto parelthon eixe xana ginei avto,se avto to topic.
pantos stis metagrafes etsi opos einai mexri tora ta pramata,oute cirillo den erxete,oute o japan,oute o pliatsikas.
tora pioi tha erthoun tha deixei isos bgikan avta ta onomata pros ta exo gia na min mathevtoun ta pragmatika.
alla ama ontos mas endiaferoun h mas endieferan,prepei na koitaxoume apo pou yparxei diarroh.
avto pou ontos den mou aresei mexri tora einai oti kathysteroume,prepei pio grigora na droume se avto to thema.
apo to proto paixnidi tou 2 gyrou tha eprepe na eixame enysxithei,mporei kai na ginei akoma,poios xerei.
emena prosopika ta onomata pou akoustikan edo mesa ektos apo postiga kai katsourani,pou einai paralogo na milame gia avtous,den me trelenan.
den einai avto pou perimeno,ego prosopika.
perimena kati pio dynato.
telos panton exoume akoma ena mina na grapsoume gia paiktes.makari h dioikisi na mas xafniasei kai na tous anakoinosei olous mazi xoris na xerei kaneis tipota.

kostas4

• Guest
« Reply #2111 on: January 09, 2008, 02:44:49 »
avto pou ontos den mou aresei mexri tora einai oti kathysteroume,prepei pio grigora na droume se avto to thema.apo to proto paixnidi tou 2 gyrou tha eprepe na eixame enysxithei,mporei kai na ginei akoma,poios xerei.

ακριβως εδω ειναι το προβλημα.ισως ειναι προτιμοτερο να καθυστερησουμε και να γινουν σωστες κινησεις αλλα γενικα ανυσηχω για τις μεταγραφες.οσο γιατι συζηταμε τι παιρνουν οι αλλες ομαδες,με τις αλλες ομαδες θα παιξουμε.και τυφλος βλεπει οτι απο τον φετινο ΠΑΟΚ λειπει επιθετικος και μεσος.δεν πρεπει να υπαρχει αλλη ομαδα στην ευρωπη που εχει εναν μονο επιθετικο και αυτος οχι κλασικος περιοχης

JOHNNYS-4-

• Guest
« Reply #2112 on: January 09, 2008, 02:46:57 »
kai an den paroume kanenan den xalase kai o kosmos.. perimenw epistrofh arampatzh kai meta 8a eimaste pisteyw kalhtera

Offline nf

• Αποστολή
  • **
« Reply #2113 on: January 09, 2008, 08:19:23 »
grafoun gia Masmanidi, autos einai kali periptwsi.
ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ

Offline Suicidal

• Βασικός
« Reply #2114 on: January 09, 2008, 08:35:07 »
poioi grafoune ?
to e3wfyllo ths alhtikhs ?  8)
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

eptalofitis

• Guest
« Reply #2115 on: January 09, 2008, 08:44:28 »
Êáëýôåñá Ýôóé üðùò åßìáóôå... UEFA ìÝ÷ñé óôéãìÞò âãáßíïõìå êáé ÷ùñßò ðñïóèÞêåò. Áí äþóïõìå óå Ýíá ðáßêôç üðùò ï Ôóéñßëï ôþñá 400.000€ ôï ÷ñüíï èá åßíáé 4 ìÞíåò äüóåùí (áöïý ðñïóôåèïýí üëá ôá ÷ñÝç óôç ñýèìéóç).

Offline nf

• Αποστολή
  • **
« Reply #2116 on: January 09, 2008, 08:46:53 »
nai auth h fyllada, twra to poso isxyei auto agnwston....pantws sizitiotane kai propersi, einai kali periptwsi
ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ

demis-g4

• Guest
« Reply #2117 on: January 09, 2008, 09:07:12 »
kai autoi apo ton tarifa to ma8ane..... ;D

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
« Reply #2118 on: January 09, 2008, 09:09:39 »
καλά πάντως έχουμε σαλτάρει με φαίνεται...κουλάρετε αδέρφια....
δεν μιλάμε για τον Πλιάτσικα επειδή είμαστε απελπισμένοι όπως είπε ένας φίλος....είναι μια πιθανή μεταγραφή και σχολιάζετε...το τοπικ είναι ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ 2007-2008...αν έγραφε ΠΑΙΚΤΕΣ ΣΩΤΗΡΕΣ 2007-2008 και λέγαμε για Πλιάτσικα όκ...είμασταν απελπισμένοι!
χεσμένες πιστεύω τις έχουμε τις μεταγραφές αν είναι να τιγκάρουμε πάλι παλτά...
εγώ ξέρω ότι μεταγραφές θα γίνουν...το είχε πεί ο Σάντος από τον αγώνα με Θρασύβουλο! ας περιμένουμε και λίγο...μη τρελαινόμαστε και θέλουμε να τα καταπιούμε όλα! και με 200κ και με 300κ κάτι καλό να βοηθήσει θα βρεθεί! μην αναλωνόμαστε πάλι στον τρόπο σκέψης περασμένωνω ετών με μαθηματικά του πέοντος...200000 εδώ 450000 εκεί κτλ κτλ....
ηρεμία και ψυχραιμία...και υπομονή..Και υπενθυμίζω ότι ο ρούλης για όσους τρώγονται πάλι επιθετικό πήρε (οι υπόλοιπες μεταγραφές ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ ΑΚΟΜΑ)...της σειράς και της οκκάς...γιατί ήδη αυτοί για τους οποίους μας είχαν σπάσει τα @@ είναι για τον πέοντα...και ο νέος το ίδιο θα είναι!
υπομονή και ηρεμία...και μη ψαρώνετε με τις εφημερίδες...(τις ίδιες που είχαν φέρει τον Ντενίλσον παλίοτερα...και τις ίδιες που είχαν φέρει τον Σαβιόλα κοντά στον παο....ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣΣ)

Offline Suicidal

• Βασικός
« Reply #2119 on: January 09, 2008, 09:20:03 »
@nf
safos ki o Masmanidis 8a htan oxi aplos kalh periptwsh,
alla PERIPTWSARA !

e3ygoume:
fetos den ta paei toso kala sthn Bielefeld.
Ston prwto gyro apo ta 17 mats epai3e mono sta 8,apo ta opeia sta 4 mpike allagh,
ki apo ta 4 pou 3ekinise basikos sta 2 ton ebgalan gyrw sto 60'.
Epeishs h Bielefeld fetos 8a palepsei gia thn swthria.

Twra an afisei thn Bundesliga na dokimasei thn tyxh tou sto Ellanta einai allo 8ema.
Ta parapano ta anafera apla statistika gia to poion tou, mia pou mpikame sto tripaki.

Tyxwn (TYXWN lew etsi?) ka8odos tou pantos ston PAOK 8a htan tromerh enisxysh gia to xiliotalaiporimeno kentro mas,
alla ti leme twra....  :-[

ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo