Να και το αρθρο του απο το sportdog...........
" ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, αλλά δεν ικανοποίησε. Το φτωχό 1-0 ανταποκρίνεται στις δυνατότητες του. Το γεμάτο γήπεδο τον βοήθησε αφάνταστα.Το ταλέντο του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου έδρασε και πάλι. Ο ΠΑΟΚ έχει ένα παίκτη χρυσάφι και πρέπει, εάν θέλει σε βάθος χρόνου να ανέλθει στη κορυφή να τον κρατήσει και να μην τον πουλήσει. Αυτή είναι η εκτίμηση μου.
Η Λάρισα πάλεψε, πίεσε αλλά έδειξε για μία ακόμη φορά ότι σαν ομάδα είναι απόλυτα προβλέψιμη. Δεν θα κάνω αναφορά για την διαιτησία και ούτε θα πω εάν αδίκησε την Λάρισα η ευνόησε τον ΠΑΟΚ και σε ποιες περιπτώσεις. Απλά θλίβομαι όπως και εσείς διότι σε όλα τα γήπεδα γίνονται διαιτητικά όργια.
Θεωρώ ότι η βαθμολογία είναι πλασματική και πως τα σφυρίγματα καθορίζουν την φετινή κατάταξη. Αυτή είναι η εκτίμηση μου. Δεν έχω αποδείξεις, παρά μόνο αυτά που βλέπουμε μαζί στα γήπεδα. Και εκφράζω βεβαιότητα ότι δεν πρόκειται να αλλάξει ποτέ το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ακόμη και η εθνική να το ξαναπάρει το EURO 2008 τα ίδια θα συμβαίνουν.
Θα σταθώ σε μια στιγμή που είναι ιστορική και για το ελληνικό ποδόσφαιρο και για τον ΠΑΟΚ και για τον ίδιο τον αθλητή. Ο Ζήσης Βρύζας έπαιξε για τελευταία φορά αποχωρώντας από την ενεργό δράση. Ένας αθλητής κόσμημα και με σημαντική προσφορά στο ελληνικό ποδόσφαιρο και στην εθνική ομάδα. "
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΣΤΕΛΛΑ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑ........................