Author Topic: Ποδόσφαιρο μεταγραφική περίοδος 2007-08  (Read 80932 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

mitsos_g4

• Guest
Απ: Ποδόσφαιρο μεταγραφική περίοδος 2007-08
« Reply #1980 on: January 04, 2008, 15:55:27 »
kalos paixtis alla oxi gia ton PAOK kata tin apopsi mou..den mporei na antapekselthei...

Offline Dani -4-

• Αλλαγή
« Reply #1981 on: January 04, 2008, 16:08:03 »
 παίδες δεν ξέρω για εσάς αλλά εγώ έχω τρελαθεί με τον σαμουράι, πρώτη φορά κάνω έτσι για μεταγραφή, θεωρώ τον τύπο λαβράκι με τα όλα του. Η ομάδα έχει να αποκομίσει πολλά κέρδη αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά από τη μεταγραφή του. Και τι στον κόσμο, να δω τους Ιάπωνες στην 4 να βγάζουν φωτογραφίες!!!
Χθες ήμουν ΠΑΟΚ, σήμερα είμαι ΠΑΟΚ και ό,τι στο διάολο κι αν γίνει αύριο πάλι ΠΑΟΚ θα 'μαι.

Offline ved

• Αλλαγή
« Reply #1982 on: January 04, 2008, 16:15:45 »
ρε παιδια μην γραφεται σαυτο το τοπικ συνεχεια χωρις λογο.μπαινω καθε τρεισ και λιγο με αγωνια μηπως πηραμε κανεναν... ;D

Offline Valantis

• Αποστολή
  • **
« Reply #1983 on: January 04, 2008, 16:18:08 »
vedder...mh koitas de peirame kanenan  8)

entaxei htan hlh8eio alla eprepe na to kanw
Oh great God, If you really exist
For many years, I am asking you why
Why are the innoc

eptalofitis

• Guest
« Reply #1984 on: January 04, 2008, 16:22:12 »
Ρε παιδιά όσο αναφορά την επικείμενη μεταγραφή του Τσιρίλο στον ΠΑΟΚ.. μήπως έχουμε χάσει το νόημα της εξυγείανσης?

BIANCONERO

• Guest
« Reply #1985 on: January 04, 2008, 16:27:09 »
O Περονε ειναι σαν τη μυγα μες στο Γαλα στην Καλαμαρια....ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ παιχτης. Μπορει καλιστα να εξελιχθει σε νεο Τζιμπουρ και οποιος τον τσιμπισει μπορει να βγαλει λαβρακι. Τον εχω δει σε 3-4 ματς και ξερει μπαλα!
τετοιοι παιχτες υπαρχουν αρκει να ψαξεις παντως...ακομα και στην ελλαδα. Και αρκει να μην εχεις διοικηση που κανει μεταγραφες απο συγκεκριμενους μανατζερ για να τρωει λεφτα! Οπως γινοταν με μπατμαν και γουμενο! Τωρα μπορουμε να ελπιζουμε οτι τετοια λαχεια θα πετυχουμε κι εμεις καποια στιγμη!
Ο Ογκουνσοτο εβγαζε ματια αλλα δεν εκανε για κανεναν τελικα και μαλιστα ελευθερος...τωρα τον θελει η Αιντχοβεν! Φυσικα τωρα κανει τουλαχιστον 4-5 εκατομυρια ευρω!!!
Ο Τζιμπουρ ηταν "κωλοχαρακτηρας" και δεν τον ηθελε κανεις...τωρα ο Πανιωνιος θα τον μοσχοπουλησει στη Γαλλια καποια στιγμη!!

Οσο για τον Ιαπωνα...πολυ συζητιεται εδω αλλα πουθενα αλλου δεν ακουω κουβεντα! Απο που εχει προκυψει το θεμα και ποσο πολυ "παιζει" ; Για δωστε καμμια πληροφορια, κανα σαιτ, να δω στοιχεια του - βιογραφικο - ....

Offline ved

• Αλλαγή
« Reply #1986 on: January 04, 2008, 16:30:04 »
valanti πηραμε τσιριλο και μεσι  ;D ;D ;D

Offline Valantis

• Αποστολή
  • **
« Reply #1987 on: January 04, 2008, 16:32:06 »
ela mwre poios mesi!! :D

@BIANCONERO: kai o Santos milise gia ton iapwna simera
Oh great God, If you really exist
For many years, I am asking you why
Why are the innoc

BIANCONERO

• Guest
« Reply #1988 on: January 04, 2008, 16:40:43 »
@ Επταλοφιτη...Αν δεν πας να κανεις και ομαδα δε γινεται εξυγιανση!
Καλως η κακως ο κοσμος μενει ζεστος αν του δωσεις και κατι...αν του πεις απλα "στηριξε και μην περιμενεις τιποτα για 3 χρονια" σιγα σιγα θα προγκηξει!! (ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΕΤΣΙ ΕΜΑΘΑΝ ΑΡΚΕΤΟΙ...ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΖΕΣΤΟΙ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΚΑΛΑ). Αλλο πως λειτουργουμε εμεις...αλλοι θελουν να δουν και κατι αλλιως τους εχασες.
ΠΡΕΠΕΙ λοιπον να γινουν μεταγραφες...γιατι αυτες φερνουν νικες δηλαδη κοσμο δηλαδη χρημα - εισητηρια - σπονσορες! Σκεψου τι εσοδα θα εχουμε την επομενη χρονια αν βγουμε φετος ΟΥΕΦΑ και ποσα αν δεν...!!  
Σκεψου οτι ΜΟΝΟ η εισοδος στους ομιλους του ΟΥΕΦΑ πλεον αποφερει περισσοτερα χρηματα απ οτι στο παρελθον μετα απο τις νεες αποφασεις της ΟΥΕΦΑ.
Δες ακομα και τι εκανε η αεκ...τα λιγα χρεη που της ειχαν μεινει μετα την εισοδο στο 44 δεν την απετρεψαν απο το να προσπαθησει να κανει πρωταθλητισμο! Ο οποιος την εβγαλε τσ. λιγκ που της απεφερε χρηματα και ετσι ξεχρεωσε γρηγοροτερα! Δε λεω οτι ειμαστε ιδια περιπτωση (μη βιαστειτε να μου το πειτε αυτο) αλλα ειναι ενας μπουσουλας.
Το να ξοδεψεις δε σημαινει οτι χρεωνεσαι ΠΑΝΤΑ! ΟΧΙ τουλαχιστον οταν τα χρηματα ξερεις που τα δινεις. Στο εμποριο λενε..."τα λεφτα πανε στα λεφτα".

Προυποθεση ειναι βεβαια να κρατας καποιες ισοροπιες...να μην ανοιχτεις πολυ γιατι κινδυνευεις. Και κατι τετοιο δεν νομιζω να συμβαινει. Οι κινησεις ειναι μετρημενες και μελετημενες...

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
« Reply #1989 on: January 04, 2008, 16:49:34 »
ας τοποθετηθώ για τον Τσιρίλο...
κωλοπετσωμένος είναι...αλλα έχει ακούσει τόσα καντήλια και κατάρες από εμένα στη φάση με το Μίετσελ που τα θυμάμαι και λέω...κοίτα πως τα φέρνουν οι καιροί...
αναφορικά με τη θέση και το κατά πόσο πρέπει να καλύπτεται από μια μεταγραφή δεν ξέρω τι να σκεφτώ πλέον....
συμφωνώ με τον homo PAOKUS ο οποίος είπε ότι χρειαζόμαστε λίγο καλύτερη ποιότητα στην επίθετική μας γραμμή...αλλά το κωλοπέτσωμα του Τσιρίλο δεν μπορώ παρά να τον θέλω στη μέση...(για τους υπάρχοντες παίκτες στη  συγκεκριμένη γραμμή έχω τοποθετηθεί πολλάκις...) ο ΠΑΟΚ χρειάζεται λίγο τον τσαμπουκά του Τσιρίλο στο γήπεδο γιατί γεμίσαμε EMO και TRENDYδες. Αυτό που με ανησυχεί είναι ότι ο Τσιρίλο θα πρέπει να ξεχάσει τα ατιμώρητα μαρκαρίσματα της εποχής κούλας γιατί τώρα που είναι στον ΠΑΟΚ με τα κοράκια εναντίον μας αμφιβάλλω αν θα τελειώσει κανένα παιχνίδι...
Ο Ιάπωνας παλτο θα βγεί (φτου να κάνω λάθος αν έρθει) αλλά άν έρθει στον ΠΑΟΚ με την τρέλα που υπάρχει στην Ιαπωνία γα το ποδόσφαιρο μας βλέπω με χορηγό Playstation 4....σε 3 χρόνια.! Αν είναι να μην τον πληρώσουμε φράγκο και να καλυφθεί το συμβόλαιο από χορηγίες πιστεύω ότι μόνο κερδισμένοι θα είμαστε. Αρκεί επί του παρόντος να μην υπάρχει άλλως ξένος που να ενδιαφέρει τον Σάντος και δεν υπάρχει θέση....

Για το θέμα των μετρίων (οικονομικά) παικτών και εγώ ψήνομαι για τύπου Τζιμπούρ(ανανέωσε με τρελό χαρτί στον Τσακίρη), Περόνε, κάτι άλλους που έχει ο Αστέρας κτλ κτλ....τους θεωρώ καλές επιλογές επενδυτικά...αλλά προς θεού..όχι αλλά παλτά τύπου αμαφούλε και σαμοτούλσκι...Άσχετο ο Περόνε δε μας κάρφωσε και το γκολ φέτος?

για τα λεφτά και την εξυγίανση δεν υπάρχει καμία κατά την άποψη μου περίπτωση ο Ζαγόρ και οι υπόλοιποι να ξεφύγουν...τον στόχο τον ξέρουνκαι με έχουν πείσει...ήδη! έχω πλήρη εμπιστοσύνη

eptalofitis

• Guest
« Reply #1990 on: January 04, 2008, 17:17:04 »
Μακάρι να είναι και να μείνουν έτσι όπως τα λέτε... Εμπιστεύομαι με κλειστά μάτια τις αποφάσεις και τις κινήσεις Ζαγοράκη-Σάντος αλλά σε σημεία όπως αυτά φοβάμαι πως δρουν παρορμητικά. Ας ελπίσουμε να έρθει να βοηθήσει την ομάδα ο Τσιρίλο και να βγάλει και με το παραπάνω τα λεφτά του συμβολαίου του στο γήπεδο.

BIANCONERO

• Guest
« Reply #1991 on: January 04, 2008, 17:18:08 »
Να προσθεσω κ κατι ακομα στο θεμα μεταγραφες...ο Ζαγορ στη συνεντευξη που ειχε δωσει το φθινοπωρο θυμαμαι οτι ειχε πει οτι "ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΠΑΤΖΕΤ για μεταγραφες". Δηλαδη θα υπαρχει ενα ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ποσο που θα μπορει να το διαχειριστει η διοικηση (μαζι με σαντος, βρυζα τωρα..). Αρα κινδυνος για ανοιγματα δεν υφισταται. Επισης θυμαμαι οτι ειχε πει οτι αναλογα με τα μελλοντικα οικονομικα δεδομενα της ομαδας αυτο το μπατζετ στοχος ειναι να αυξανεται καθε χρονο αλλα ειναι δεδομενο οτι θα ειναι παντα ενα συγκεκριμενο ποσο, υπολογισμενο απο τις εκαστοτε οικονομικες δυνατοτητες.
Νοικοκυρεμενα πραγματα και δεδομενα σε προηγμενες ποδοσφαιρικα χωρες οπου καθε ομαδα εχει το μπατζετ της και κινειται μεσα σ' αυτο!
...νομιζω τελικα οτι η εμπειρια του Αρχηγου στην Ιταλια και την Αγγλια ειναι το μεγαλυτερο εφοδιο στην ενασχοληση του με τα διοικητικα απο οποιαδηποτε αλλη προυπηρεσια εχουν οι "παραδοσιακοι ελληνες αθλητικοι παραγοντες"! Γιατι αυτα που εχουν δει καποιοι ποδοσφαιριστες εξω (ζαγορ - βρυζας - γεωργιαδης...αλλα και αυτοι αλλων ομαδων, ακομα και ο λακαμας ο κοντοπιθαρος της ΑΕΚ) δεν μπορουν να τα διανοηθουν (ποσο μαλλον να τα εφαρμοσουν!!) προεδροι τυπου τζιγγερ - πετρακη - πανοπουλου και σια...

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #1992 on: January 04, 2008, 17:20:57 »
O perone einai para polu kalos k dokimasmenos paixths gia ta xrhmata tou kai
fysika gia ta ellhnika dedomena. Mou pro3enei entypwsh pws den exei pai3ei
to onoma tou gia mas afou kai paixth sth 8esh tou xreiazomaste alla kai entos
twn xrhmatwn pou mporoume na dia8esoume. Spazomai omws apo thn allh otan
akouw ka8hmerina to onoma tou na paizei gia roulh k spano. Elpizw na doun zesta
to 8ema tou santos k zagor
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

BIANCONERO

• Guest
« Reply #1993 on: January 04, 2008, 17:29:34 »
Χωρις να ειμαι στο μυαλο καποιων (φυσικα μπορει να μην ενδιαφερει ο παιχτης καν) υπαρχει ενα προβλημα με τον περρονε που ειναι ανασταλτικο για τους ενδιαφερομενους. Ο περρονε μενει ελέυθερος το καλοκαιρι. Αρα δεν ειναι προτεραιοτητα για οποιον θελει παιχτη ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ. Γιατι κανεις δεν ξερει ΑΝ τον πουλαει η καλαμαρια, ΠΟΣΑ θελει, και ΑΝ θελει να παρει μεταγραφη ο παιχτης η αν προτιμαει να ληξει το συμβολαιο του ωστε να διαπραγματευτει ΜΟΝΟΣ του τη μεταγραφη ωστε να παρει περισσοτερα ο ιδιος!
Εγω παντως τον θεωρω καλη λυση ακομα και για του χρονου.

Offline Alamana85

• Αποστολή
  • **
« Reply #1994 on: January 04, 2008, 21:15:35 »
Ένα καλό φιλαράκι μου σφύριξε κάτι. Του το είπε ταξιτζής που μετέφερε τον μάνατζερ του παίκτη. Δεν ξέρω αν πράγματι ισχύουν όλα αυτά, αλλά ο φίλος μου, τον πίστεψε και λέει ότι δεν είναι μαλακίες.
Το σίγουρο είναι ότι ο ταρίφας θα έχει πάρει το cb και θα το έχει κάνει βούκινο.
Αντε να σας σακατέψω τα νεύρα, λίγο...
Θα σας πω ότι το όνομα του έχει ακουστεί παλιότερα από την Ελληνική τηλεόραση. Είναι διεθνής με την Εθνική Νέων της χώρας του (?) και το 2003 αγωνίστηκε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων της ΦΙΦΑ (κάτω των 20) και το 2006 με την Εθνική Ελπίδων (κάτω των 21) στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.
Γεννήθηκε στις 9 Μαρτίου 1983 και στο φετινό πρωτάθλημα έχει 8 συμμετοχές και 1 γκολ. Είναι 1.74 και παίζει στην αριστερή πλευρά στην θέση του επιθετικού μέσου. Τέλος, έχει εντυπωσιακό προσωπικό site.

ΥΓ. Δημοσιογράφοι που μας διαβάζετε, αρχίστε το ψαχτήρι να δούμε ποιος θα το βρει πρώτος.
gdaou
"γάβροι=κότες"

mayrosaris

• Guest
« Reply #1995 on: January 04, 2008, 21:22:15 »
Alamana mhpws einai kai arrwstos paokths?

Offline tolis_pt

• Αλλαγή
« Reply #1996 on: January 04, 2008, 21:25:44 »
Το σίγουρο είναι ότι ο ταρίφας θα έχει πάρει το cb και θα το έχει κάνει βούκινο.

mipws gi auto o manager to eipe ston tarifa?

Offline panoramix1926

• Αποστολή
  • **
« Reply #1997 on: January 04, 2008, 21:30:46 »
Ένα καλό φιλαράκι μου σφύριξε κάτι. Του το είπε ταξιτζής που μετέφερε τον μάνατζερ του παίκτη. Δεν ξέρω αν πράγματι ισχύουν όλα αυτά, αλλά ο φίλος μου, τον πίστεψε και λέει ότι δεν είναι μαλακίες.
Αντε να σας σακατέψω τα νεύρα, λίγο...
Θα σας πω ότι το όνομα του έχει ακουστεί παλιότερα από την Ελληνική τηλεόραση. Είναι διεθνής με την Εθνική Νέων της χώρας του (?) και το 2003 αγωνίστηκε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων της ΦΙΦΑ (κάτω των 20) και το 2006 με την Εθνική Ελπίδων (κάτω των 21) στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.
Γεννήθηκε στις 9 Μαρτίου 1983 και στο φετινό πρωτάθλημα έχει 8 συμμετοχές και 1 γκολ. Είναι 1.74 και παίζει στην αριστερή πλευρά στην θέση του επιθετικού μέσου. Τέλος, έχει εντυπωσιακό προσωπικό site.

ΥΓ. Δημοσιογράφοι που μας διαβάζετε, αρχίστε το ψαχτήρι να δούμε ποιος θα το βρει πρώτος.

ΞΥΣΤΑΡΧΙΔΙΑ ΣΟΥ

Ο ΠΑΟΚ ΥΠΗΡΞΕ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΕ ΣΤΗ ΛΑΙΛΑΠΑ ΚΟΚΑΛΗ

Offline Batistuta-4-

• Content Team
  • Αλλαγή
« Reply #1998 on: January 04, 2008, 21:38:31 »
ALAMANA dose k alla stoixeia  :P

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #1999 on: January 04, 2008, 21:40:05 »
Γι' αυτόν που λες, Αλαμάνα, δύσκολο το κόβω. Μακάρι, γιατί έχει ποδοσφαιρική παιδεία, πράγμα που δεν υπάρχει στην Ελλάδα.

λινκ: http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%93%CE%B9%CE%AC%CE%BD%CE%BD%CE%B7%CF%82_%CE%9C%CE%B1%CF%83%CE%BC%CE%B1%CE%BD%CE%AF%CE%B4%CE%B7%CF%82