Author Topic: Ποδόσφαιρο μεταγραφική περίοδος 2007-08  (Read 80754 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline MaRiOs-Kypros

• Αλλαγή
    • PAOKWORLD
Απ: Ποδόσφαιρο μεταγραφική περίοδος 2007-08
« Reply #1900 on: December 31, 2007, 17:37:18 »
kalos irthes sto forum Pano....an diavasis tis proigoumenes selides 8a ma8is auta pou lex8ikan gia ton postiga....

Offline ΚΡΗΤΙΚΟΣ

• Αποστολή
  • **
« Reply #1901 on: December 31, 2007, 17:44:34 »
Μώρε σεις κοπέλια ...Εκουζουλαθήκατε που ο Τζιρίλο και ο Ζέζαρ είναι μπάζα???? ??? ??? ??? ??? ???
Μη σας στείλω στα Ζωνιανά για διακοπές..... ;) ;) ;)

Μια χαρά είναι τα κοπέλια, κολοδεχούμενοι στην ΠΑΟΚαρα μας....Μην λέτε κουζουλάδες....αυτά μπορούμε αυτά κάνουμε....

Panos4

• Guest
« Reply #1902 on: December 31, 2007, 18:21:10 »
kalos irthes sto forum Pano....an diavasis tis proigoumenes selides 8a ma8is auta pou lex8ikan gia ton postiga....

kalos sas vrika, xronia polla.

mitsos_g4

• Guest
« Reply #1903 on: December 31, 2007, 20:19:24 »
paides..min tin psaxnete katholou...an erthei o Cirillo einai mia upervolika kali kinisi...
kai ton ceasar ton thewrw kalo paixti(dld kai sto pio metrio paixnidi tou tha s kanei duo kales sentres)..

Offline arrwstos4

• Αποστολή
  • **
« Reply #1904 on: December 31, 2007, 20:57:37 »
an o cezar einai metriotatos,oi dikoi mas oi paixtarades poioi einai??
o cezar paizei aristera paizei kai fountaristos.o oikodomos mporei na mhn talaipwreitai sta aristera kai kineitai sto kentro genika feygei mallon ki o vryzas opote voleyei.
ektos an einai kalyteros o vryzas apo ton cezar 8)
Για να'μαστε στου ΠΑΟΚ το πλευρό..

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #1905 on: December 31, 2007, 21:12:02 »
makari na r8oun kai o tsirilo kai o sezar. Einai polu kaloi paixtes pou
sigoura 8a anevasoun thn omada, kati to opoio oloi 8eloume (arkei na er8oun
me ta swsta xrhmata..)   .-
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

kostas4

• Guest
« Reply #1906 on: December 31, 2007, 21:33:38 »
an o cezar einai metriotatos,oi dikoi mas oi paixtarades poioi einai??

πες τα ρε γμτ.οσοι κρινουν μεταγραφες πρωτα θα τους συγκρινουν με αυτους που ηδη εχουμε.ο τσιριλο ειναι ο καλυτερος αμυντικος που θα μπορουσαμε να παρουμε αυτη τη στιγμη.ο σεζαρ δεν ειναι κατι το ιδιαιτερο αλλα αν τον συγκρινουμε με τους δικους μοιαζει με τον κ.ροναλντο

Offline ppantelos

• Αποστολή
  • **
« Reply #1907 on: December 31, 2007, 21:35:27 »
Για να εχει διαρευσει η (αναμενόμενη) αποχωρηση του Ζηση, εγω λεω οτι ο Santos εχει βρει ηδη τον  αντικαταστατη του....
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙΣ, ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙΣ

Offline GiorGakiS-4-

• Αποστολή
  • **
« Reply #1908 on: December 31, 2007, 21:36:54 »
sigoura tha exei brei antikatastati..ypomoni mexri na mathoume kai poios tha einai ;D
ΠΑΟΚ ΕΜΠΡΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΛΟΓΟ ΜΗΝ ΤΡΩΣ !!!

kostas4

• Guest
« Reply #1909 on: December 31, 2007, 21:48:38 »
στο sport.gr λενε και για συμφωνια με τον γκομεζ.δεν παρακολουθησα πολυ τις προηγουμενες σελιδες,μπορει να μου πει καποιος αν ειναι καλος η οχι?στο ιδιο site λενε και για συμφωνια με τσιριλο για 1,5 χρονο

northeagle_4

• Guest
« Reply #1910 on: December 31, 2007, 22:00:42 »
Αν κρινω απο της δηλωσεις του bruno,θα πρπει να θεωρειτε κλεισμενος.Αντε με το καλο να ερθει ο παικταρας

http://www.metrosport.gr/more.php?id=8546_0_1_0_M
Ο Μπρούνο Τσιρίλο μίλησε στο "Αθλητικό Metropolis" επιβεβαιώνοντας τις επαφές με τους παράγοντες του ΠΑΟΚ και τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Θόδωρο Ζαγοράκη. Ο Ιταλός αμυντικός τόνισε επίσης ότι σύντομα θα μείνει ελεύθερος από την Λεβάντε προκειμένου να κλείσει η συμφωνία με τον "Δικέφαλο". Ο Μπρούνο Τσιρίλό αναφερόμενος στο ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ υπογράμμισε ότι: "Δεν θα υπάρξει πρόβλημα στο να μείνω ελεύθερος από την Λεβάντε, είναι ένα θέμα που χειρίζεται ο μάνατζερ μου και απ' όσο γνωρίζω απομένουν ορισμένες λεπτομέρειες, για να γίνει αυτό και να μπορέσω να συνεχίσω σε άλλη ομάδα την καριέρα μου. Είχα μιλήσει με τον Φερνάντο Σάντος τα Χριστούγεννα προκειμένου να ανταλλάξουμε ευχές γιατί έχω μαζί του μία άριστη σχέση. Αλλά έχω μιλήσει και με τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Θόδωρο Ζαγοράκη. Μου είχε πει για το ενδιαφέρον νωρίτερα ο μάνατζερ μου και μιλήσαμε σε καλό κλίμα. Νομίζω ότι βρισκόμαστε σε αρκετά καλό δρόμο. Η καρδιά μου είναι στην Ελλάδα, πέρασα αρκετά καλά όταν έπαιζα στην ΑΕΚ και έχω δηλώσει ότι θέλω να επιστρέψω. Υπάρχει μία αλληλοεκτίμηση με τον Φερνάντο Σάντος, με τον οποίο συνεργάστηκα και είναι ένα κίνητρο για μένα να δουλέψω και πάλι μαζί του. Ο ΠΑΟΚ είναι ένα μεγάλο σωματείο, με ένθερμους φιλάθλους και πλούσια ιστορία. Είναι τιμή για μένα να ενδιαφέρεται ο ΠΑΟΚ και με ενδιαφέρει αρκετά η προοπτική συνεργασίας. Για το οικονομικό δεν μπορώ να πω τίποτα, το χειρίζεται ο μάνατζερ μου". Ο Ιταλός αμυντικός συνέχισε λέγοντας: "Θυμάμαι τα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ, την εκπληκτική ατμόσφαιρα και τους ένθερμους φιλάθλους του. Επίσης είχα μιλήσει για τα προβλήματα της ομάδας παλιότερα, αλλά τώρα έχω μάθει ότι τα περισσότερα έχουν λυθεί και αυτό είναι ένα συν για να επιλέξω να έρθω στον ΠΑΟΚ για να αγωνιστώ. Είναι κάτι σημαντικό για μένα να ξέρω ότι υπάρχει ηρεμία στην ομάδα, ενώ υπάρχει και ο παράγοντας Σάντος. Έχω πάντα σχέση αγάπης με τον κόσμο και το ίδιο περιμένω να γίνει με τον ΠΑΟΚ. Δεν μπορώ να πω πότε ακριβώς θα τελειώσει το θέμα. Ελπίζω σύντομα, δεν έχω μιλήσει ακόμη με τον μάνατζερ μου αλλά είμαι αισιόδοξος ότι θα τελειώσει μέσα στις επόμενες ημέρες".

demis-g4

• Guest
« Reply #1911 on: December 31, 2007, 22:37:35 »
στο sport.gr λενε και για συμφωνια με τον γκομεζ.δεν παρακολουθησα πολυ τις προηγουμενες σελιδες,μπορει να μου πει καποιος αν ειναι καλος η οχι?στο ιδιο site λενε και για συμφωνια με τσιριλο για 1,5 χρονο

Kapoios apo ta aderfia mas rwthse kapoion portogalo se ena forum
http://www.xtratime.org/forum/showthread.php?p=5986324#post5986324

Den kserw poso aksiopisto einai alla 8a doume (an bebaia prwta me to kalo anakoinw8ei).

ck

• Guest
« Reply #1912 on: January 01, 2008, 13:19:29 »
Καλή χρονιά σε όλους και ας ελπίσουμε το 2008 να είναι η αρχή - που ήδη ξεκίνησε - να δούμε την ΠΑΟΚάρα στην κορυφή.
Ο Τσιρίλο, παρ' ότι έχουμε ανάγκη από επιτελικό μέσο κυρίως, θεωρώ ότι είναι πολυ΄καλή μετεγγραφή και νομίζω πως έχει ήδη κλείσει. Ο Κνολ έδειξε ότι είναι καλός, αλλά όχι τίποτε ιδιαίτερο, πέραν των αποκρούσεων. Και στο ματς με την ΑΕΚ έδειξε ότι έχει στόχο να διώχνει την μπάλα αρκεςί να φεύγει από τα πόδια του. Ο Τσιρίλο είναι άλλο πράγμα, τσαμπουκάς με το παραπάνω και κάνει και γκολ. Πάρα πολύ καλή λύση.
Οσο για τον Σέζαρ, έχουμε εκεί τον Κωνσταντινίδη, αλλά και τον Γκονζάλες που έχει μέλλον. Οσο για τον Χριστοδουλόπουλο που όλοι λένε ότι μπορεί αν παίξει πιό μπροστά, νομίζω ότι έδειξε πως στη μέση δεν τα καταφέρνει καλά όσο αριστερά που έπαιξε προχθές. Αφήστε που τον βλέπω να παίρνει μετεγγραφή - σήμερα γράφουν για ενδιαφέρον της Ονυντινέζε.

Offline blue_eyes

• Βασικός
« Reply #1913 on: January 01, 2008, 14:50:47 »
Για Ουντινεζε που το διαβασες;

Σημερα η εγκριτη Αθλητικη ΜΘ γραφει για εναν Ιαπωνα  :D
αρχισανε τα οργανα αντε να γελασει κ λιγο το χειλακι μας

Παντως Σεζαρ απο το καλοκαιρι αν ερθει και εξαιρετικα δυσκολα απο τωρα..

demis-g4

• Guest
« Reply #1914 on: January 01, 2008, 15:06:40 »
Gia to Iaponezaki exei kai videos sto youtube

Offline Dani -4-

• Αλλαγή
« Reply #1915 on: January 01, 2008, 15:32:56 »
Ε εντάξει, το 99% όσων γράφει η ΑΜΘ είναι κοτσάνες. Αλλά ο συγκεκριμένος πρέπει να είναι καλό παικτάκι. Εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα που είναι Ιάπωνας. Θα χάλαγε κανέναν να έχει στην ομάδα του τον Nakamura? Λέμε τώρα... όχι ότι είναι αυτός σαν τον παικταρά της Celtic...
Χθες ήμουν ΠΑΟΚ, σήμερα είμαι ΠΑΟΚ και ό,τι στο διάολο κι αν γίνει αύριο πάλι ΠΑΟΚ θα 'μαι.

demis-g4

• Guest
« Reply #1916 on: January 01, 2008, 16:32:47 »
Twra ksfnika 8umh8hka ekeinon ton api8ano pou mas efere o mpatatoudhs.Ton 8umaste?

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
« Reply #1917 on: January 01, 2008, 16:47:03 »
kalws na rthei o tsirilo kalws o sezar kserw gw kai opoiosdipote allos.
kai na min ksexname oti kapoioi apo dw prin liges meres eixan plirofories oti italos paixtaras einai kleismenos idi.gia na mi nomizoun kapoioi oti ksexname...perimenoume........
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

billaras

• Guest
« Reply #1918 on: January 01, 2008, 16:49:51 »
giaponezos????
oxxx
ton kovw na kathete kai na vgazeis fotografies tin 4

Offline Valantis

• Αποστολή
  • **
Oh great God, If you really exist
For many years, I am asking you why