Author Topic: Ποδόσφαιρο μεταγραφική περίοδος 2007-08  (Read 80462 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

toni4

• Guest
Απ: Ποδόσφαιρο μεταγραφική περίοδος 2007-08
« Reply #1320 on: August 14, 2007, 14:31:37 »
exi protathei kai o lempo tis betis...........

Offline GiorGakiS-4-

• Αποστολή
  • **
« Reply #1321 on: August 14, 2007, 14:33:12 »
ti leei autos kserei kanenas ?
ΠΑΟΚ ΕΜΠΡΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΛΟΓΟ ΜΗΝ ΤΡΩΣ !!!

Offline Pichichi

• Αποστολή
  • **
« Reply #1322 on: August 14, 2007, 16:37:35 »
για ελλαδα καλος ειναι
KILKIS+LAMIA=GATE 4

Offline toubaliban

• Αποστολή
  • **
« Reply #1323 on: August 14, 2007, 16:48:19 »
Έναν Κνορ Κνοπ πως στον πούτσο λέγεται θα πάρουμε για στόπερ. Φίτεσε έπεσε, εδώ και 2 μήνες είναι χωρίς ομάδα.
ΠΑΟΚ και στην Αθήνα
Πιστεύω στη ΘΡΗΣΚΕΙΑ

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #1324 on: August 14, 2007, 16:50:27 »
κνολ...αλλα δεν εχει τελειωσει το θεμα...μην ψαχτειτε και δειτε οτι ειναι πεκταρας και μετα φαμε παλι καμια απογοητευση...οτι ειναι να γινει θα γινει
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #1325 on: August 14, 2007, 16:55:39 »
Και να το εξηγήσω με παράδειγμα:Αν ερχόταν ο Ανατολάκης με την απαράδεκτη συμπεριφορά τόσων ετών, και έβγαζε μάτια και έδενε όλη την άμυνα,θα μας πείραζε που ήταν γάβρος και κωλόπαιδο?ΥΠΗΡΕΤΗΣ ΤΗΣ ΙΔΕΑΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ.ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΠΙΟΝΙ ΠΟΥ ΘΑ ΒΟΗΘΟΥΣΕ ΣΤΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΠΑΟΚΑΡΑΣ.ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ.ΜΟΝΟ Ο ΠΑΟΚ!

Aderfe, epeidh eisai neos sto forum, psakse to 8ema Anatolakh kai 8a deis pos eisai h myga mes sto gala.
Kai epeidh mallon eisai kai neos sthn hlikia, psakse thn istoria otan o "Polynikhs" proponhths ton titlwn  Giannhs Ioannidhs htan na analavei ton PAOk prin kammia dekapentaria xronia kai pos eixe eixe antidrasei tote o kosmos.
PAOK EISAI!

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

zagorakis

• Guest
« Reply #1326 on: August 14, 2007, 16:59:31 »
sta reportaz anaferoun oti eidi tou kaname protasi ade na doume.

thomasx24

• Guest
« Reply #1327 on: August 14, 2007, 17:02:16 »
Και να το εξηγήσω με παράδειγμα:Αν ερχόταν ο Ανατολάκης με την απαράδεκτη συμπεριφορά τόσων ετών, και έβγαζε μάτια και έδενε όλη την άμυνα,θα μας πείραζε που ήταν γάβρος και κωλόπαιδο?ΥΠΗΡΕΤΗΣ ΤΗΣ ΙΔΕΑΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ.ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΠΙΟΝΙ ΠΟΥ ΘΑ ΒΟΗΘΟΥΣΕ ΣΤΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΠΑΟΚΑΡΑΣ.ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ.ΜΟΝΟ Ο ΠΑΟΚ!

Aderfe, epeidh eisai neos sto forum, psakse to 8ema Anatolakh kai 8a deis pos eisai h myga mes sto gala.
Kai epeidh mallon eisai kai neos sthn hlikia, psakse thn istoria otan o "Polynikhs" proponhths ton titlwn  Giannhs Ioannidhs htan na analavei ton PAOk prin kammia dekapentaria xronia kai pos eixe eixe antidrasei tote o kosmos.
PAOK EISAI!
Στο φόρουμ είμαι νέος,στην ηλικία είμαι 31,εσύ?έχω ζήσει πάρα πολλά με την ομάδα και στο ποδόσφαιρο και στο μπάσκετ και δε νομίζω ότι εσύ ή ο οποιοσδήποτε μπορεί να μου κάνει μαθήματα ιστορίας ως προς τον ΠΑΟΚ που τον λατρεύω μάλλον πολύ περισσότερο από εσένα που ταυτίζεσαι με πρόσωπα.Και αν νομίζεις ότι το να είσαι ΠΑΟΚ σημαίνει να ταυτίζεσαι με την πλειοψηφία και να μην έχεις δική σου κρίση μάλλον χρειάζεσαι επειγόντως μαθήματα δημοκρατίας.Και τέλος κρίμα που δεν αντιλαμβάνεσαι τι σημαίνει η ιδέα ΠΑΟΚ που είναι πάνω από πρόσωπα.Το σημαντικό είναι τα πρόσωπα που υπηρετούν τον ΠΑΟΚ από οποιαδήποτε θέση να έχουν την ικανότητα να τον οδηγήσουν εκεί που του αρμόζει: ΨΗΛΑ!

thomasx24

• Guest
« Reply #1328 on: August 14, 2007, 17:09:09 »
http://en.wikipedia.org/wiki/Ruud_Knol

Eδώ λέει ότι ενδιαφέρεται η Southampton

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #1329 on: August 14, 2007, 17:19:18 »

PAOK EISAI!
Στο φόρουμ είμαι νέος,στην ηλικία είμαι 31,εσύ?έχω ζήσει πάρα πολλά με την ομάδα και στο ποδόσφαιρο και στο μπάσκετ και δε νομίζω ότι εσύ ή ο οποιοσδήποτε μπορεί να μου κάνει μαθήματα ιστορίας ως προς τον ΠΑΟΚ που τον λατρεύω μάλλον πολύ περισσότερο από εσένα που ταυτίζεσαι με πρόσωπα.Και αν νομίζεις ότι το να είσαι ΠΑΟΚ σημαίνει να ταυτίζεσαι με την πλειοψηφία και να μην έχεις δική σου κρίση μάλλον χρειάζεσαι επειγόντως μαθήματα δημοκρατίας.Και τέλος κρίμα που δεν αντιλαμβάνεσαι τι σημαίνει η ιδέα ΠΑΟΚ που είναι πάνω από πρόσωπα.Το σημαντικό είναι τα πρόσωπα που υπηρετούν τον ΠΑΟΚ από οποιαδήποτε θέση να έχουν την ικανότητα να τον οδηγήσουν εκεί που του αρμόζει: ΨΗΛΑ!
αδερφε,λυπισου και για μενα...δεν μιλαμε για τους μαραντονες για να την πνιξουμε,οπως λες αν καταλαβα καλα...μιλαμε για τους βαμβακουλος...αυτο δεν παιζει καποιο ρολο για σενα...εμενα μου θυμιζει και κερατας και δαρμενος
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #1330 on: August 14, 2007, 17:28:21 »

PAOK EISAI!
Apla gia thn hlikia moy 8a soy po pos fainetai sto profile moy. Gia ta ypoloipa exeis myga kai mygiazesai, kai moy vazeis logia poy pote den eipa.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

thomasx24

• Guest
« Reply #1331 on: August 14, 2007, 17:29:01 »

PAOK EISAI!
αδερφε,λυπισου και για μενα...δεν μιλαμε για τους μαραντονες για να την πνιξουμε,οπως λες αν καταλαβα καλα...μιλαμε για τους βαμβακουλος...αυτο δεν παιζει καποιο ρολο για σενα...εμενα μου θυμιζει και κερατας και δαρμενος

Μάλλον δεν καταλαβαίνεις ούτε εσύ ότι ο ΠΑΟΚ είναι πάνω από οποιοδήποτε πρόσωπο.Δεν έχει νόημα δεν θέλετε να καταλάβετε άστο.Πάντως και εμείς που σκεφτόμαστε διαφορετικά και ακολουθούμε την ομάδα τόσα χρόνια βλέπουμε ότι η ομάδα χάνει σε δυναμική από τέτοιο τρόπο σκέψης.

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #1332 on: August 14, 2007, 17:37:54 »
και εγω..οχι εμεις (που να ξερω τη λενε οι αλλοι στο συγκεκριμενο τροπο σκεψης σου) αποι τον δικο σου τροπο σκεψης...τη να λεει..ολοι ΠΑΟΚ ΕΙΜΑΣΤΕ...εχουμε διοικηση και εχει το ελευθερο να εφαρμοσει αυτη το δικο της τροπο σκεψης....

thomasx24

• Guest
« Reply #1333 on: August 14, 2007, 17:45:11 »
Το θέμα είναι ότι εμείς που έχουμε διαφορετικό τρόπο σκέψης και αγαπάμε εξίσου τον ΠΑΟΚ δεν θα πρέπει να βρούμε έναν τρόπο για να συνυπάρχουμε στην Τούμπα?Δεν θα πρέπει να συνυπάρχουμε στα διάφορα φόρουμ που κοινό στόχο έχουν την κατάθεση της ψυχής μας και την αναζήτηση ιδεών και προτάσεων που θα συντελέσουν ώστε να οδηγηθεί η ομάδα μας εκεί που αξίζει?Νομίζω ότι η επίθεση σε όσους εκφράζουν μία διαφορετική άποψη από εμάς και η διεκδίκηση του αλάθητου είναι λάθος τρόπος.Άλλωστε όπως λες όλοι ΠΑΟΚ είμαστε.Σεβασμός στην άποψη του κάθε Παοκτσή και στήριξη έμπρακτα σε διοίκηση άρα κατά συνέπεια και σε προπονητή και παίκτες ΟΧΙ ΚΡΑΞΙΜΟ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Offline spinos_4

• Αλλαγή
« Reply #1334 on: August 14, 2007, 17:48:31 »
nomizo oti einai analoga kai ton paixti...
diladi an elege o rivaldo oti tha erxotan ston PAOK eno eixe kanei tis xeironimies ton xeimona sto paixnidi me ton gauro
den nomizo na elege kaneis min ton fereis giati mas ekane xeironomies...
an elege omos na ferei ton anatolaki pou den tha prosthete kati parapano stin omada, pisteuo tha itan mia askopi kinisi pou tha mporouse na ferei mono grinia
PAOK-Hersonissos (Kriti)

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #1335 on: August 14, 2007, 17:51:28 »
Ôï èÝìá åßíáé üôé åìåßò ðïõ Ý÷ïõìå äéáöïñåôéêü ôñüðï óêÝøçò êáé áãáðÜìå åîßóïõ ôïí ÐÁÏÊ äåí èá ðñÝðåé íá âñïýìå Ýíáí ôñüðï ãéá íá óõíõðÜñ÷ïõìå óôçí Ôïýìðá?

Fysika, eipe kaneis to anti8eto?KAi fysika ayto kanoyme se ayto to forum, aytos einai o logos yparkshs toy.
Alla kai oi arxes toy PAOK, oi rizes, h paradosh, h idea prepei na paramenoyn analoiota.
Na kai h apopsh moy pio emperistatomenh, eidika gia Anatolakhdes:

(....)
×áñáêôçñéóôéêü ãíþñéóìá áõôÞò ôçò ïìÜäáò- âüèñïõ åßíáé íá åíóùìáôþíåé êáé íá ðíßãåé óôá óêáôÜ ôçò ó÷åäüí ôï óýíïëï ôùí ðáéêôþí ðïõ êáôÜ êáéñïýò áðïêôÜ, äçìéïõñãþíôáò (áðü ôçí áñ÷Þ Þ ü÷é) ðáßêôåò áëçôÞñéïõò. ÖõóéêÜ ïé ãáýñïé -ïðáäïß ÷ïíôñüðåôóïé, èñáóåßò êáé áíÞèéêïé -ðíéãìÝíïé êáé ïé ßäéïé óôï ßäéï óêáôü ðïõ êïëõìðÜåé üëïò ï óýëëïãïò ôïõò- áíôß íá íôñÝðïíôáé, êáìáñþíïõí ãé áõôü ìéáò ðïõ åßíáé ìÝñïò ôçò éäåïëïãßáò ôïõò, êáé ôÝôïéïõò Üñéóôïõò ìáèçôÝò ôïõò áíáäåéêíýïõí ùò Þñùåò Þ óçìáßåò. "Øõ÷Üñåò" ôïõò áðïêáëïýóáí êáé ôïõò áðïêáëïýí ôïõò èáýìáæáí êáé ôïõò èáõìÜæïõí. Ðñü÷åéñá èõìÜìáé êÜðïéïõò áðüöïéôïõò ôçò Ó÷ïëÞò ÏÓÖÐ: Ìçôñüðïõëïò, Âáìâáêïýëáò áðü ðáëéÜ, ìÝ÷ñé ôá íåüôåñá öõíôÜíéá Áìáíáôßäçò, Íôáìðßæáò, ÍéíéÜäçò, Êáñáôáúäçò (ðñéí 3 ÷ñüíéá êÝñäéóå êáé âñáâåßï fair play!!!) ÁíáôïëÜêçò. Êáé åßðá áõôÜ ôá ïíüìáôá ðñü÷åéñá. Ç ëßóôá ôùí "áñéóôïý÷ùí" åßíáé ìåãÜëç… êáé ç óõíáêüëïõèç óêáôßëá åðßóçò.
 http://www.paokworld.com/outputofarticle.php?ID=193

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

northeagle_4

• Guest
« Reply #1336 on: August 14, 2007, 17:55:15 »
Ειλικρινα και καθαρα αντικειμενικα δεν τους θεωρησα ποτε καλους παικτες.τι διαφορα να σου κανει ο χασαπης και ο καραφλος?το οτι πηρανε τιτλους δεν λεει κατι και τον τροπο ξερουμε αλλα ακομα και ο πασσαλης πηρε 4.ειπαμε ο ΠΑΟΚ αλλαζει και σε αυτο συμπεριλαμβανεται ο μη συμβιβασμος με αλητες συνταξιουχους γκευ

thomasx24

• Guest
« Reply #1337 on: August 14, 2007, 17:57:25 »
Καλά ρε παιδιά μην τρελαίνεστε δεν είμαι θαυμαστής του Ανατολάκη  :) Απλώς λέω πως αν έρθει κάποτε παίκτης από μισητή ομάδα αλλά προσφέρει στην παρούσα φάση πρέπει να μην ασχολούμαστε με το παρελθόν. Τεσπα σεβαστή η αποψή σας, έχω άλλη άποψη...μη με σταυρώνετε ;) ΟΛΟΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ!

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #1338 on: August 14, 2007, 19:18:13 »
Νομίζω ότι η επίθεση σε όσους εκφράζουν μία διαφορετική άποψη από εμάς και η διεκδίκηση του αλάθητου είναι λάθος τρόπος.
αδερφε μου πιος σε επιτεθηκε, μαλλον εσυ μας επιτεθηκες λεγοντας μας οτι χανει η ομαδα απο τη δυναμικη της ετσι οπως σκεφτομαστε εμεις....και εγω σου ειπα οτι μπορει να ειναι και το αντιθετο...ολα καλα...ολοι διαρκειας

gaitan

• Guest
« Reply #1339 on: August 14, 2007, 20:07:45 »
καλησπερα λεμε ΟΛΟΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ συνεχεια μεσα στα forum και στις ιστιοσελλιδες, μηπως θα επρεπε να κανουμε κατι πιο δημιουργικο και να βγουμε εκει εξω να πιασουμε τον καθε παοκτση να του δωσουμε να καταλαβει τι σημαινει το διαρκειας για την ομαδα μας π.χ. προσωπικες επαφες , ανοιχτα σεμηναρια συγκεντρωσεις κ.τ.λ.
Δεν μπορω να χωνεψω την ιδεα πως η ΑΕΚ εχει φτασει τις 22.500 διαρκειας εκ των οποιων 6.600 ειναι απο βορεια ελλαδα κατι δεν παει καλα μηπως ?
πρεπει να βρουμε τροπο να ξεπερασουμε τις 15000  για αρχη και μεγαλωνοντας το γηπεδο μας ονειρο μου ειναι 40.000 διαρκειας σε γηπεδο 50000 θεσεων (βεβαια και ενα Μαρακανα καλο θα ητανε) με τους επενδυτες ουρα εξω απο την τουμπα μηπως και συμετεχουν λιγακι στην δοξα του και κερδισουν απο την διαφημιση.
Αν εστιαστουμε ολοι μαζι σε αυτο να ειστε σιγουροι οτι συντομα θα γινει.
Ενωμενοι με αυτο τον προεδρο ολοι θα τριβουν τα ματια τους με το αποτελεσμα.