Ένα τρελό μου όνειρο.....Ο Στέλιος στον ΠΑΟΚ!
Πολύ κοντά στην αποχώρηση από την Μπόλτον, βρίσκεται ο Στέλιος Γιανακόπουλος. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "News of the World", η αγγλική ομάδα έχει ζητήσει από τον Έλληνα διεθνή να βρει άλλο σύλλογο για να συνεχίσει την καριέρα του, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως δεν υπάρχει καμία οικονομική απαίτηση από μέρους της. Έτσι, είναι πολύ πιθανό ο "Stelios", να αγωνίζεται από τη νέα σεζόν με τη φανέλα άλλης ομάδας, ενώ η είδηση αυτή φουντώνει τα σενάρια επαναπτρισμού του πρωταθλητή Ευρώπης.
Ναι ... και ο Γιαννακόπουλος ... και ο Οκκάς ... και ο Ανατολάκης, θα βοηθούσαν τον φετινό τραγικό ΠΑΟΚ, τουλάχιστον σύμφωνα με όσα έχουμε δει μέχρι τώρα.
Απο τα 3 τελευταία φιλικά που είδα, Λιβόρνο, Σέρρες και Καστοριά, μας λείπουν 2 σέντερ μπάκ, ένας επιτελικός μέσος (δεν ξέρουμε τί θα βγεί ο Ίλιεφ), ένα δεξί χαφ γιατί ο Γεωργιάδης είναι τραγικός και πολύ φοβάμαι ότι αυτό είναι μόνιμο το σύμπτωμα λόγω των 35 χρόνων του, για αλλαγή ο μπέμπης με τον Λάκη κάνουν, όχι για πρώτη επιλογή, ο Σβούρας θέλει επίσης έναν για αλλαγή, και μπροστά είμαστε σούπα, με τον ντεφορμαρισμένο Χριστοδουλόπουλο και ενίοτε τον Ζήση που το παιδί δεν δείχνει να μπορεί (δεν ξέρουμε τί σόϊ πράμα είναι ο Σάλμον). Πάντως, ξαναλέω, θέλουμε 2 σέντερ μπάκ, 1 επιτελικό μέσο, 1 δεξί χάφ 11αδάτο, 1 αριστερό χάφ αλλαγή, και τουλάχιστον 1 επιθετικό. Επειδή μάλιστα τα κόμπλεξ μου σε επίπεδο ποδοσφαίρου τα έχω ξεπεράσει προ καιρού νομίζω, θα ήθελα και τον Ανατολάκη που δυστυχώς τον πήρε ο Ατρόμητος, και τον Οκκά, για δεξί χάφ, και τον Γιαννακόπουλο που παίζει και τις δύο πτέρυγες, και γιατί όχι να μην ζητούσα και δανεικό ακόμα τον Παππά;;; Ας έρθουν στον ΠΑΟΚ, ας βάζουν γκολ, ας πηγαίνει καλά, και ας είναι και γαύροι ... στα @@ μου!!! Ο ΠΑΟΚ να πηγαίνει καλά μόνο!!!