Author Topic: Ποδόσφαιρο μεταγραφική περίοδος 2007-08  (Read 80736 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline savage republic

• Βασικός
Απ: Ποδόσφαιρο μεταγραφική περίοδος 2007-08
« Reply #1260 on: August 10, 2007, 18:45:15 »
Oxi re pousti mou! Kai mou arese auth h prooptikh! Krima re gamwto. Kai twra trexoume na vroume center back!!!!

zagorakis

• Guest
« Reply #1261 on: August 10, 2007, 19:11:33 »
tora trexoume adelfe kai tha paroume kanenan petameno. poios kalos paixtis einai pleon eleutheros ? tha prepei na xtipisoume tin porta kapoias omadas kai na ton agorasoume. pados makria tin porta apo ton apoel akou kapsi mono pou to leo me poianoun ta gelia.

Offline toubaliban

• Αποστολή
  • **
« Reply #1262 on: August 10, 2007, 19:28:03 »
Όχι που θα περίμενε εμάς η παιχτούρα. Τώρα παίξε με την μπάκα του Ουντέζε για στόπερ...
ΠΑΟΚ και στην Αθήνα
Πιστεύω στη ΘΡΗΣΚΕΙΑ

legones

• Guest
« Reply #1263 on: August 10, 2007, 20:01:51 »
Τωρα για μας που δε σκαμπάζουμε ισπανικα.. ..
Ειναι οριστικό..?!* Εβαλε υπογραφές..?!*

Offline Dani -4-

• Αλλαγή
« Reply #1264 on: August 10, 2007, 20:19:59 »
 me ta liga ispanika pou gnwrizw, apo oti grafei to dhmosieuma kai en perilhpsei, meta apo polyhmeres diapragmateuseis ephl8e symfwnia oson afora to oikonomiko meros alla kai th diarkeia tou symvolaiou kai anamenetai syntoma na ypograpsei to symvolaio tou
Χθες ήμουν ΠΑΟΚ, σήμερα είμαι ΠΑΟΚ και ό,τι στο διάολο κι αν γίνει αύριο πάλι ΠΑΟΚ θα 'μαι.

legones

• Guest
« Reply #1265 on: August 10, 2007, 20:25:17 »
Αρα δεν ειναι οριστικο.. ..
Μη τρελαίνεσται ΑΚΟΜΑ.. ..!!

Offline riquelme

• Αποστολή
  • **
« Reply #1266 on: August 10, 2007, 21:02:21 »
Nαι ναι θα περιμενει ο Ματεγιαν ποτε θα ξυπνησουμε εμεις...Αντε μωρε το μεσημερι το ελεγα οτι καθυστερουμε και θα στραβωσει η δουλεια.Δυστυχως επιβαιβεωθηκα γαμω την πιστη μου.Και ολα αυτα που λενε περι δυσκολιων μαλακιες ειναι παιδια.Ο παικτης ηταν ελευθερος(γραφτηκε οτι εχει συμβολαιο με Ταραγονα και μαλακιες) και επισης ο ανθρωπος εχει ηδη ισπανικη υποκοοτητα οποτε ολα αυτα ειναι να χαμε να λεγαμε.
Ειχαμε την ευκαιρια να παρουμε ενα παικταρα και την πεταξαμε στα σκουπιδια.
Αντε με  τον Αλαν και τον Ουντεζακο τωρα.
ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΙ ΟΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΓΩ ΕΚΕΙ...ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΣΑ ΔΕΝ ΕΒΑΛΑ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΤΟ ΔΙΚΕΦΑΛΟ ΑΕΤΟ....

Offline georgeT

• Αποστολή
  • **
« Reply #1267 on: August 10, 2007, 21:07:06 »
ama den sou aresei re file gine arhs na goustareis!tis metagrafes ston paok den tis kanei o petroulakhs.h pae paok tis kanei. epeidh eipe mia malakia to metropolis einai ypoxrewmenh h pae paok na parei auton pou leei to metropolis?eleos dhladh. kai sthn TELIKH O PAOK FETOS PAEI GIA EKSYGIANSH. SE OSOUS ARESE. SE OSOUS DEN ARESEI PIZZA MPIRA KANAPE!TELOS.KOUMANTO STON PAOK DEN KANOUN OI DHMOSIOGRAFOI.KOUMANTO STON PAOK KANEI H DIOIKHSH TOU.EINAI DHMOSIOGRAFIKH APOTYXIA.AKOMH MIA FORA TO SYGROTHMA POU POULAEI TON YPNO ME METRO PROSPA8HSE NA DHMIOURGHSEI PROVLHMA STON PAOK,OPWS TO IDIO KANEI KAI H GRHGOROFYLLADA ME TO SHMERINO AFELESTATO PRWTOSELIDO THS.TERMA TA KOUMANTA.ta kozia alaksan. oute metalon oute mpouzoukion!h pae paok exei dioikhsh kai proponhth!

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #1268 on: August 10, 2007, 21:08:32 »
και με Αλαν και με Ουντεζε εμεις παλι ΠΑΟΚ θα ειμαστε....και πιος σας ειπε οτι ο πεκτης ηταν κλεισμενος και το καθυστερουσαμε και στο φιναλε θα παρουμε αλλον,δεν χασαμε και τον λουσιο...χαλαρα
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #1269 on: August 10, 2007, 21:09:44 »
ama den sou aresei re file gine arhs na goustareis!tis metagrafes ston paok den tis kanei o petroulakhs.h pae paok tis kanei. epeidh eipe mia malakia to metropolis einai ypoxrewmenh h pae paok na parei auton pou leei to metropolis?eleos dhladh. kai sthn TELIKH O PAOK FETOS PAEI GIA EKSYGIANSH. SE OSOUS ARESE. SE OSOUS DEN ARESEI PIZZA MPIRA KANAPE!TELOS.KOUMANTO STON PAOK DEN KANOUN OI DHMOSIOGRAFOI.KOUMANTO STON PAOK KANEI H DIOIKHSH TOU.EINAI DHMOSIOGRAFIKH APOTYXIA.AKOMH MIA FORA TO SYGROTHMA POU POULAEI TON YPNO ME METRO PROSPA8HSE NA DHMIOURGHSEI PROVLHMA STON PAOK,OPWS TO IDIO KANEI KAI H GRHGOROFYLLADA ME TO SHMERINO AFELESTATO PRWTOSELIDO THS.TERMA TA KOUMANTA.ta kozia alaksan. oute metalon oute mpouzoukion!h pae paok exei dioikhsh kai proponhth!
ολε :headbang:
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline riquelme

• Αποστολή
  • **
« Reply #1270 on: August 10, 2007, 21:22:33 »
Φυσικα και θα ειμαστε ΠΑΟΚ. George δεν με ενδιαφερει τι λεει ο πετρουλακης.εγω λεω οτι ηταν ευκαιρια να παρουμε ενα παικταρα με λιγα χρηματα.Ειτε μας αρεσει ειτε οχι.Και ο Παρασχος ειπε οτι θελουμε αμυντικο,δεν το εβγαλα απο το κεφαλι μου.Και προφανως για να λες μεταλον και μπουζουκον προφανως δεν ξερεις το συγκεκριμενο παιχτη......Τιποτα παραπανω....Ουτε εφημεριδες ουτε περιοδικα με ενδιαφερουν ουτε σταυρολεξα,ουτε η ραδιοτηλεοραση.
Παρακατω...
ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΙ ΟΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΓΩ ΕΚΕΙ...ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΣΑ ΔΕΝ ΕΒΑΛΑ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΤΟ ΔΙΚΕΦΑΛΟ ΑΕΤΟ....

Offline babis36

• Αλλαγή
« Reply #1271 on: August 10, 2007, 21:27:29 »
Προσωπικα τον παικτη δεν τον ηξερα αλλα και δεν με νοιαζει. Η ομαδα παει για εξυγιανση. Πρωτα πρωτα να δωθουνε οι μετοχες στον Ζαγορακη, δευτερον να αρχισει να δινει τις δοσεις στο δημοσιο, τριτον να βρεθει επενδυτης, τεταρτον νε βρεθει φορμουλα για αξιοπρεπες γηπεδο ανταξιο των συνθηκων διαβιωσης του κοσμου εν ετη 2007 και αν στο ενδιαμεσο η ομαδα τσιμπησει και κανα τιτλο δεν με χαλαει αλλα οκ και αν κανει με μια καλη σειρα ολα τα προηγουμενα βηματα.
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

Offline luc

• Αποστολή
  • **
« Reply #1272 on: August 10, 2007, 21:37:14 »
Φυσικα και θα ειμαστε ΠΑΟΚ. George δεν με ενδιαφερει τι λεει ο πετρουλακης.εγω λεω οτι ηταν ευκαιρια να παρουμε ενα παικταρα με λιγα χρηματα.Ειτε μας αρεσει ειτε οχι.Και ο Παρασχος ειπε οτι θελουμε αμυντικο,δεν το εβγαλα απο το κεφαλι μου.Και προφανως για να λες μεταλον και μπουζουκον προφανως δεν ξερεις το συγκεκριμενο παιχτη......Τιποτα παραπανω....Ουτε εφημεριδες ουτε περιοδικα με ενδιαφερουν ουτε σταυρολεξα,ουτε η ραδιοτηλεοραση.
Παρακατω...

File an ton pareis auton ton paixti ti akrivws parapanw tha ekanes? tha evgaines champions leauge i tetartos? makari tetoia epoxi tou xronou na vgalei anakoinwsi i pae k na leei midenistikan ta xrei mas.. mpravo ston zagoraki gia tis kiniseis tou..as ksexrewsei o paok k meta mporei na xtupaei opoius paixtes thelei k petroulaki k grigoriadi

manos4

• Guest
« Reply #1273 on: August 10, 2007, 22:09:47 »
ολε :headbang:
:prosk:

Offline Dani -4-

• Αλλαγή
« Reply #1274 on: August 11, 2007, 01:19:06 »
 o PAOK einai panw apo proswpa, yphrxe prin apo autous, 8a yparxei kai meta apo autous
Χθες ήμουν ΠΑΟΚ, σήμερα είμαι ΠΑΟΚ και ό,τι στο διάολο κι αν γίνει αύριο πάλι ΠΑΟΚ θα 'μαι.

Offline riquelme

• Αποστολή
  • **
« Reply #1275 on: August 11, 2007, 02:16:14 »
Μαλλον δεν πιανετε το σκεπτικο μου....Για να το κανω πιο λιανα....Προτιμω ενα εκατομυριο φορες τον Ματεγιαν με 200.000 παρα τον Αλαν με 160.000..... Οποιος καταλαβε εχει καλως.
Και επειδη λεμε συνεχως περι εξυγιανσης τοτε καλυτερα ειναι να μην παρουμε αμυντικο.Ετσι δεν ειναι?
Και ουτε μεσο επρεπε να παρουμε και γενικα ουτε μεταγραφες να καναμε....Τι θα κερδιζαμε?Θα βγαιναμε CL?
Τεσπα...

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #1276 on: August 11, 2007, 02:39:26 »
αδερφε δεν ξερουμε ουτε τη ζητησε ουτε τη τον διναμε...ακουμε οτι θελει να δωσει η πλευρα του πεκτη απο νουμερα στους δημοσιογραφους...ετσι οπως φανηκε οτι επαιξε το παιχνιδι για να υπογραψει στους Αργεντινους....αραξε....και για τον Αλλαν,αυτον που φορτωθηκε και οχι αγοραστηκε να τον ξεφορτουθουμε θελουμε οπως βλεπεις και ειναι δυσκολο...το πιο ευκολο πραγμα για την διοικηση Ζαγορακη ειναι να παει να σου παρει 5 ΠΕΚΤΕΣ με 2εκ.να την βαλει την ομαδα πιο μεσα...να ψιρησει και κανα φραγκο,αφου θα χαθει η δουλεια παλι...και μετα να σου πει οτι προσπαθησαμε και δεν μπορεσαμε και να πανε ολοι μαζι διακοπες στη Χαβαι....μην μας κανετε με το ζορι σκυλια της διοικησης...ουτε αυτο το γουσταρουμε...θα παρουμε αλλον...

Stefanos

• Guest
« Reply #1277 on: August 11, 2007, 18:00:41 »
oloi protimame ton mategan me 200 xill apo ton alan me 160 ALLA:

o alan einai hdh sthn omada kai den mporeis na ton diwkseis me to etsi thelw, akomh kai se symfwnia na ertheis, stantard tha parei apozhmiwsh....

- o torgele px pou ton diwksame (kai kala kaname) kostise 80 xil gia apozhmiwsh.....kai pou ithele na fygei kiolas....

h kathiserisi proilthe giati thelame na diwksoume tous alan kai torgele kai na vroume eleythero budget ara ola htan vash sxediasmou...pragma pou exw den exw dei pote ston PAOK....

krima pou xathike o paikths alla emeis edw eimaste...to treno ksekinhse, h poreia einai ksekathari, tipota den to stamata...

thomas

• Guest
« Reply #1278 on: August 13, 2007, 14:21:22 »

Ένα τρελό μου όνειρο.....Ο Στέλιος στον ΠΑΟΚ!

Πολύ κοντά στην αποχώρηση από την Μπόλτον, βρίσκεται ο Στέλιος Γιανακόπουλος. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "News of the World", η αγγλική ομάδα έχει ζητήσει από τον Έλληνα διεθνή να βρει άλλο σύλλογο για να συνεχίσει την καριέρα του, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως δεν υπάρχει καμία οικονομική απαίτηση από μέρους της. Έτσι, είναι πολύ πιθανό ο "Stelios", να αγωνίζεται από τη νέα σεζόν με τη φανέλα άλλης ομάδας, ενώ η είδηση αυτή φουντώνει τα σενάρια επαναπτρισμού του πρωταθλητή Ευρώπης.

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
« Reply #1279 on: August 13, 2007, 14:24:51 »
oxi re file.kati tetoia katarxhn mas dixazoun kai mono pou akougontai
kai agwnistika o paikths kat'eme einai teleiwmenos enw kai sth 8esh tou
exoume hdh dyo anw twn 30.syn ta fraga pou 8a 8elei.asto kalytera