Author Topic: Ποδόσφαιρο μεταγραφική περίοδος 2007-08  (Read 80637 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Suicidal

• Βασικός
γιού κούφ μι ....  :o
ρίαλι ίντρεστινγκ οπίνιον  :P
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Akoysa pos o Xlwros toy Iraklh emeine shmera eley8eros. San paixths toy Egalew eixe kanei merikes kales emfaniseis...

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline MaRiOs-Kypros

• Αλλαγή
    • PAOKWORLD
krima pou den pirame ton Denilson den mpirazi vlepoume mprosta.....
gia ton Knol  fenete kalo to biografiko tou....

Offline arwstos

• Αλλαγή
O κοσμος του ΠΑΟΚ πρεπει να σταματησει
να ασχολειται με τη μεταγραφολογια εδω και τωρα.
Εκτος απο το να παρει το διαρκειας του, πρεπει οπου
σταθει και οπου βρεθει να διατρανωνει ενα και μονο πραγμα:

Οτι αν αυτοι που εχουν μοιραστει τις μετοχες του Γουμενου (38,5%)
δεν τις παραδωσουν στη διοικηση Ζαγορακη μεχρι την ημερα της Γενικης
Συνελευσης (Δευτερα 20 Αυγουστου δηλαδη) ,
καλα θα κανουν να αλλαξουν πολη ή να προσλαβουν και αυτοι
μπραβους οπως εκανε αυτος που τους εδωσε τις μετοχες.
Και φυσικα αυτο ισχυει και για το Βεζυρτζη και για τον Οικονομιδη,
ανθρωπους που ολοι καποτε τους πιστευαμε και τους θαυμαζαμε.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΤΟΧΟΥΣ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ.
ΤΕΛΟΣ.

Φυσικα, τα ιδια ισχυουν και για τον Παγωνη.
Με αυτη την περιπτωση εγω ειλικρινα εχω εκπλαγει.
Εχω εκπλαγει τοσο με την απαθεια και την ανοχη του κοσμου προς το
προσωπο του οσο και με το θρασος του ιδιου του Παγωνη.
Και παρεπιπτοντως μιλαμε για ενα "παπουλη" ο οποιος κατοικει
στη Θεσσαλονικη και εχει και μικρα παιδια (20 κατι ηλικια νομιζω).
Ειτε με το καλο ειτε με το κακο πρεπει και αυτος να πραδωσει τις
μετοχες του και αν δεν τον κανει αμεσα τουλαχιστον να συμφωνησει σε ολα
οσα θα προταθουν στη Γενικη Συνελευση του Αυγουστου απο τη διοικηση Ζαγορακη.

Ο ρολος του κοσμου δεν ειναι να λεει ποιον παικτη θελει και ποιον δε θελει
στην ομαδα, να παρακαλαει μεσω mail τον καθε Ντενιλσον και να κανει τον
προπονητη της κερκιδας, γκρινιαζοντας π.χ. για το συστημα που κατεβασε ο
Παρασχος.

Ο ρολος του κοσμου ειναι να κανει τα παντα ωστε στις 20 Αυγουστου
η διοικηση Ζαγορακη να εχει το 50% + των μετοχων
(ή εστω το 40% + και μαζι με το 10% του Α.Σ. να φτασουμε το 50%+).
Και επισης οπως προειπα οτι αν ο Παγωνης διανοηθει να ψηφισει αρνητικα
εστω και σε μιση προταση της διοικησης Ζαγορακη στη Γ.Σ. , να γινει
κατανοητο και σε αυτον οτι θα αρχισει το σκληρο ροκ.

υγ: συγνωμη απο τους mods, αλλα εκρινα σκοπιμο οτι επρεπε
να μπει σε αυτο το τοπικ (αν και of τοπικ εν μερει).
ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
arwste,
Na agiasei to stomataki soy!

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

manos4

• Guest
ετσι arwste τα ειπες ολα ....................ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ......
ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΡΧΙΣΟΥΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ.............ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΠΡΗΞΑΤΕ............. >:(

Offline skyclad4

• Αλλαγή
polu swstos o arwstos. ama den ka8arisei h omada apo th gagrena twn xrewn kai twn lamogiwn oi paixtes kai proponhtes pernane automatws se deuterh moira. Kalos paixths ston PAOK me thn epikratousa katastash de 8a er8ei pote. oloi oi teleiwmenoi kai oi xalasmenoi 8a erxontai gia na sumplhrwsei isa isa h omada, parte to xampari.
P.S. ton denilson ton ferane propersu gia dokimh sto Portsmouth, apetuxe sta fitness test kai ton diwksane. oso akouw an8rwpous pou stenaxwriountai kiolas pou den eir8e ston PAOK mou peftoun ta mallia.
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline Alamana85

• Αποστολή
  • **
Κάποιοι φίλοι ΠΑΟΚτσήδες βλέπουν το κερασάκι της τούρτας που στην προκειμένη περίπτωση είναι το αγωνιστικό, ενώ ακόμα δεν έχουμε όλα τα υλικά για να φτιάξουμε την τούρτα. Αφού γίνουν όλα όσα πολύ σωστά αναφέρει ο @arwstos, ιδιαίτερη βαρύτητα πρέπει να δοθεί στο χώρο στον οποίο προετοιμάζονται τα τμήματα ποδοσφαίρου του συλλόγου.

Την περασμένη χρονιά φτάσαμε στο σημείο η πρώτη ομάδα να προπονείται στο γήπεδο της Τούμπας, επειδή ο κος Λάλας έκρινε (για τους δικούς του λόγους, σωστούς ή όχι, δεν χρειάζεται να τους αναλύσω) ότι δεν πρέπει να χρησιμοποιούμε τις εγκαταστάσεις του. Άμεση προταιρεότητα πρέπει να δοθεί στην ανεύρεση χώρου στην οποία ο ΠΑΟΚ να δημιουργήσει τις δικές του ιδιόκτητες εγκαταστάσεις. Κάτι ακούστηκε ότι βρέθηκε χώρος στην περιοχή του Λαγκαδά από την προηγούμενη διοίκηση, αλλά η έλλειψη εμπιστοσύνης που είχα-έχω σε αυτήν από τα πεπραγμένα της, δεν μου δίνει τη σιγουριά ότι κάτι έγινε πραγματικά.

Ίσως θα πρέπει η διοίκηση να ψάξει τη δυνατότητα ανάληψης της χρηματοδότησης του έργου από κάποιους χορηγούς, οι οποίοι θα χρησιμοποιούν τη φίρμα τους στο προπονητικό έργο (π.χ Προπονητικό Κέντρο LANNET) με σκοπό να διαφημίζονται για κάποια χρόνια, μέχρι να έρθει η στιγμή που αυτό θα περάσει στα χέρια της ΠΑΕ.

Ένα τέτοιο προπονητικό κέντρο θα στοιχίσει περίπου 4-6 εκ ευρώ. Αν υπολογίσουμε ότι μια εταιρεία δίνει περίπου 300.000-400.000 το χρόνο για να διαφημιστεί στην φανέλα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, τότε θεωρώ ότι η απόσβεση μπορεί να ολοκληρωθεί σε 15 με 20 χρόνια. Φυσικά στα καθήκοντα του χορηγού θα είναι η συντήρηση του χώρου για αυτά τα χρόνια.

Υ.Γ. Αν υπάρχει θέμα για Προπονητικό Κέντρο, καλό θα είναι οι mods να μεταφέρουν την απάντηση μου εκεί.
« Last Edit: July 29, 2007, 02:33:07 by Alamana85 »
gdaou
"γάβροι=κότες"

Offline MaRiOs-Kypros

• Αλλαγή
    • PAOKWORLD
entometa3i pedia topic gia ton Dimitri Orfano den exoume??

ck

• Guest
εγώ πάντως απορώ με το θέμα του Ντενίλσον. Αφού λένε έκλεισε στο Μεξικό - και μάλιστα με δύο χαρτιά για δύο χρόνια - για ποιόν λόγο εξακολουθεί να προπονείται μόνος του στη Βραζιλία? Δεν έπρεπε να είχε ακουστεί. Νομίζω ότι η υπόθεση είναι ακόμη στα παζάρια.

aparadektos69

• Guest
prin dio meres elegan ine konta. xtes oti apomakrinete kai simera anakalispan to mexiko...
den blepw kai tipota periergo....... katalabes........

oti kses ksero...
e, mallon........

[/quote]

Poly periergo file. poly, poly periergo. oli i fasi poly periergi... Alla as teliosei prota i istoria mia kai kali kai tha epaneltho

Offline Crash

• Αποστολή
  • **
    • Find Sexy Girls from your town for night
na sas pw kai egw ta dika mou metagrafika "oneira" :
na paroun podi alan,xaralampous (zito signomi apo tous 8aumastes tou  ;D )
kai na paroume ton siakka tou panseraikou(8eoro eukolo an ton 8elei o zagor,logw kai ton sxesewn me ton 8eodoridi)
kai tous papadopoulo,iwannidi apo tin gria!oute denilson oute tpt allo!

Offline Dani -4-

• Αλλαγή
autos o siakkas center-back den einai? ehw akousei kala logia
Χθες ήμουν ΠΑΟΚ, σήμερα είμαι ΠΑΟΚ και ό,τι στο διάολο κι αν γίνει αύριο πάλι ΠΑΟΚ θα 'μαι.

Offline Suicidal

• Βασικός
prin dio meres elegan ine konta. xtes oti apomakrinete kai simera anakalispan to mexiko...
den blepw kai tipota periergo....... katalabes........

oti kses ksero...
e, mallon........

Poly periergo file. poly, poly periergo. oli i fasi poly periergi... Alla as teliosei prota i istoria mia kai kali kai tha epaneltho

mwre oti 8a epanel8eis einai to mono sigouro.
den 3erei ti 8ewreis esy periergo,

alla otan lew egw  den blepw tipota to periergo sto prin dio meres elegan ine konta. xtes oti apomakrinete kai simera anakalispan to mexiko
ennow oti ayto to ergo to exoume dei oloi xiliades fores ! ! ! ! apo to "eftase" sto "ftanei" , apo to "dyskola" sto "e3eretika dyskola", ki apo to "mono me 8ayma" sto "telika ypegrapse allou" !!!!!!  xiliades fores . kai oxi mono ston PAOK ! etsi douleyoun oi efhmerides, etsi ta site etsi oloi tous oi xwleres, den nomizw na prepei na sto pw egw ayto! pws 8a krath8ei o kosmos zestos ? pws 8a exw hits sto site mou? pws 8a poulisw fylla? pws 8a mazeyw sms?  ETSI ! ETSI AKRIBOS ! Siga thn nea taktikh dhladh! Gi'ayto kai aporisa me ta grafomena sou kai eipa den blepw tipota periergo! oti 3ereis 3erw loipon (an kai nomizw oti 3ereis perissotera apo mena)......

blepw oti o en logo paixths den exei ypograpsei pou8ena, blepw oti KANENA kanali den to diapseydei.... re 3ERW EGW TI EGINE: eipe o zagorakhs kanoniste mounoskyla ekei sta mme kai sta kolosite sas, bgalte sthn fora oti ypegrapse sto mexico gia na 3exastei h olh fash, na kanoume douleia me thn hsyxia mas,kai apo deytera kanoume to mpam ! gyrnaw pleyro twra....
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
fantazeste na figei o kastigio apo ton gavro k na xosei ta 4ek. euro tis ritras k na parei ton xristodoulopoulo...?
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline lakis4

• Αποστολή
  • **
pithano senario...

gaitan

• Guest
θεος φυλαξοι

Offline MaRiOs-Kypros

• Αλλαγή
    • PAOKWORLD
pi8ano alla an ton poulisoun pisteuo 8a kinou8oun gia megalo onoma.....

giannis80

• Guest
fantazeste na figei o kastigio apo ton gavro k na xosei ta 4ek. euro tis ritras k na parei ton xristodoulopoulo...?

Πωπω ρε συ Darklord, την ίδια σκέψη έκανα κι εγώ ακριβώς όταν το άκουσα.

manos4

• Guest

Πωπω ρε συ Darklord, την ίδια σκέψη έκανα κι εγώ ακριβώς όταν το άκουσα.

kai εγω το ειπα σε ενα φιλο μου και με ειπε ............."σιγα μην δωσει ο θειος 4 εκατ για λαζαρο θα παρει ξενο αλλα
στην τελικη ας μας δωσει 4 εκατ και ας τον παρει....."................ ???