Author Topic: Ποδόσφαιρο μεταγραφική περίοδος 2007-08  (Read 83075 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline alkaholik

• Αποστολή
  • **
    • ÅÈÍÉÊÇ ÕÐÇÑÅÓÉÁ ÐËÇÑÏÖÏÑÉÙÍ - ÅË.ÁÓ. Ç/ÊÁÉ ÔÅÖÑÁ
ne re, stis 19 einai i ekdikasi tis ipothesis, k elpizoume kata bathos oti sindeete i mi kinisi gia epiteliko meso me to apotelesma tis ekdikasis...

Offline Alamana85

• Αποστολή
  • **
Για να μην αρχίσουν κάποιοι να πανηγυρίζουν πρόωρα και τελικά απογοητευθούν, χρησιμοποίησα το "Μάλλον" αφού δεν έχω πληροφόρηση από δικό μου άνθρωπο για το θέμα.
gdaou
"γάβροι=κότες"

Offline Batistuta-4-

• Content Team
  • Αλλαγή
Για να μην αρχίσουν κάποιοι να πανηγυρίζουν πρόωρα και τελικά απογοητευθούν, χρησιμοποίησα το "Μάλλον" αφού δεν έχω πληροφόρηση από δικό μου άνθρωπο για το θέμα.

alamana kati xereis esi kati xereis

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
H sportday exei prwtoselido ekeinon ton ougro pou koitage o verzitzis, ton latsko.. ton dokimazei leei o gayros.

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
Fisiko einai auto, protasi tou Ivic itan. Ego gia auton ton paikti eixa sximatisei para poli kali apopsi k malista o exo akousei apo proto xeri apo ton iosifidi oti itan megalo talento. isos o proedros eprepe na asxolithei me auto to thema, alla k pali mporei na thelei alla na min mporei logo ivic
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

SKAILS

• Guest
toso skeftomoun ti egine m ayton ton paikth?aristero xaf einai kiolas se kalh hlikia k eixe kanei k dhlwseis oti erxetai,an bgei kanennas paiktares tha xtupame to kefali mas...

Stefanos

• Guest
den kserw an tha sas kanei mia diafora alla na sas thymhsw oti oi xronies pou erxontai kai eidika ayth einai:

XRONIA EKSYGIANSHS!!!

Offline ppantelos

• Αποστολή
  • **
Δοκιμάζει Τυνήσιο ο ΠΑΟΚ

Ο Νοτιοαφρικανός Γκλεν Σάλμον δεν είναι η μοναδική επιλογή για τη θέση του σέντερ φορ του ΠΑΟΚ. Οι ιθύνοντες της ομάδας ψάχνουν κάθε δυνατή περίπτωση και σε αυτό το πλαίσιο, Η ΠΑΕ προσκάλεσε εν ενεργεία διεθνή Τυνήσιο επιθετικό, ο οποίος αναμένεται στη Θεσσαλονίκη την Τρίτη. Θα πάρει μέρος σε μερικές προπονήσεις και αν πείσει, θα αποκτηθεί.

Τα σενάρια πάνε και έρχονται όσον αφορά στο ποιος μπορεί να είναι αυτός ο επιθετικός, οπότε δεν έχουμε παρά να περιμένουμε.

Πηγή : Contra.gr

http://contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/PAOK/160640.html
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙΣ, ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙΣ

Offline Alamana85

• Αποστολή
  • **

alamana kati xereis esi kati xereis

Ειλικρινά δεν ξέρω. Μόνο ο Γκαγκάτσης ξέρει.
Αυτό που θυμάμαι είναι ότι οι Αιγύπτιοι της Ζάμαλεκ πέρσι τον ζητούσαν με υποσχετική για ένα χρόνο, λόγω της θητείας του στον στρατό και μετά θα τον αφήναν να γυρίσει. Αλλά δεν ξέρω τι ενέργειες και συμφωνίες έκανε ο Γούμενος στα τελευταία του και η μετέπειτα διοίκηση Βεζυρτζή. Μου είχε φανεί περίεργη η δήλωση Βεζυρτζή ότι ο Σίκα είναι χαμένος για τον ΠΑΟΚ και το μόνο που μπορούμε να κερδίσουμε από αυτή την υπόθεση, είναι η αποζημείωση.
Το θέμα είναι αν μετά την έλευση Ζαγοράκη ενεργοποιήθηκε η ΕΠΟ μέσω Γκαγκάτση και αλλάξουν οι ισορροπίες στην απόφαση της διεθνούς ομοσπονδίας. Πάντως ότι γέμισε το youtube από video των μανατζερ του Σικαμπάλα με σκοπό να μοσχοπουληθεί ο παίκτης μου δείχνει ότι ακόμα δεν βρέθηκε αγοραστής και αν το ποσό είναι μεγάλο μπορεί ο ποδοσφαιριστής να επιστρέψει, αφού όλοι θα είναι ικανοποιημένοι. Η Ζάμαλεκ, αφού ο παίκτης έπαιξε για ένα χρόνο σε αυτούς τσάμπα και δεν χρειάζεται να πληρώσει κάποιο ποσό και ο ΠΑΟΚ αφού θα συνεχίσει να είναι εν ισχύ το συμβόλαιο του και ο ποδοσφαιριστής γυρίσει και παίξει.
gdaou
"γάβροι=κότες"

Offline bozik

• Αλλαγή
εγω λεω να μην δινουμε προσδοκιες στον κοσμο περι επιστροφης και οτι θα παρουμε κανα 2εκ. γιατι μετα ερχεται η απογοητευση...εγω νομιζω οτι δεν βοηθαμε ετσι...ας μην μπαινουμε στο τριπακι να ασχολουμαστε με τις μαλακιες που βγαζουν οι ψευτοδημοσιογραφοι....
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline bozik

• Αλλαγή
και δεν ειναι μακρια η περιπτωση οκκα....
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline Batistuta-4-

• Content Team
  • Αλλαγή
o tinisios lete na nai o santos o paixtaras gia na doume

Offline Javatone4

• Αποστολή
  • **
Το who is του Αμίν Λταϊέφ

Ημ. Γέννησης: 04/07/1984
Ύψος: 1.82
Βάρος: 78

2000-02: Εσπεράνς
2003-05: Κρετέιγ 9-1
2005-07: Εσπεράνς

Διεθνής: Τυνησία 2-0
Ο 23χρονος είναι κεντρικός επιθετικός ο οποίος έχει αγωνιστεί δύο φορές με την εθνική της χώρας του. Μάλιστα, ήταν μέλος και της Ολυμπιακής ομάδας, η οποία το 2004 αποκλείστηκε από τη φάση των ομίλων, τερματίζοντας πίσω από την Αργεντινή και την Αυστραλία.

Βρισκόταν στην αποστολή της Τυνησίας και στο Κόπα Άφρικα του 2006. Παρά την εκπληκτική χρονιά που είχε κάνει το 2005-06, δε βρήκε θέση στην 23άδα που επέλεξε ο Ροζέρ Λεμέρ. Τότε (2005-06), ο 23χρονος στράικερ ήταν πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα της Τυνησίας με 16 γκολ φορώντας τη φανέλα της Εσπεράνς.

4-10-1999 ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΟΥ

legones

• Guest
εγω λεω να μην δινουμε προσδοκιες στον κοσμο περι επιστροφης και οτι θα παρουμε κανα 2εκ. γιατι μετα ερχεται η απογοητευση...εγω νομιζω οτι δεν βοηθαμε ετσι...ας μην μπαινουμε στο τριπακι να ασχολουμαστε με τις μαλακιες που βγαζουν οι ψευτοδημοσιογραφοι....

:thumbok: :thumbok: :thumbok:
Το θέμα είναι οτι παίζει να μη πάρουμε ούτε 2.000.000.. ..
Και οι μόνοι κερδισμένοι είναι αύτοί οι γαμημένοι με τις γαμοφυλλάδες τους.. .. που φυσίκά και θα έχουν και δεύτερο γύρο με αναλύσεις πως, που, πότε, γιατί χάθηκε ο παίχτης.. ..
Μας βάλαν στο τριπάκι κανονικά.. .. και δεν βγάζω τον εαυτό μου απ' έξω.. ..!!
Γαμιόληδες.. ..

Offline MaRiOs-Kypros

• Αλλαγή
    • PAOKWORLD
Το who is του Αμίν Λταϊέφ

Ημ. Γέννησης: 04/07/1984
Ύψος: 1.82
Βάρος: 78

2000-02: Εσπεράνς
2003-05: Κρετέιγ 9-1
2005-07: Εσπεράνς

Διεθνής: Τυνησία 2-0
Ο 23χρονος είναι κεντρικός επιθετικός ο οποίος έχει αγωνιστεί δύο φορές με την εθνική της χώρας του. Μάλιστα, ήταν μέλος και της Ολυμπιακής ομάδας, η οποία το 2004 αποκλείστηκε από τη φάση των ομίλων, τερματίζοντας πίσω από την Αργεντινή και την Αυστραλία.

Βρισκόταν στην αποστολή της Τυνησίας και στο Κόπα Άφρικα του 2006. Παρά την εκπληκτική χρονιά που είχε κάνει το 2005-06, δε βρήκε θέση στην 23άδα που επέλεξε ο Ροζέρ Λεμέρ. Τότε (2005-06), ο 23χρονος στράικερ ήταν πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα της Τυνησίας με 16 γκολ φορώντας τη φανέλα της Εσπεράνς.

Iparxi kanena video me goal tou?

Offline Batistuta-4-

• Content Team
  • Αλλαγή
telika dn itan o santos o paixtaras :P

Την ίδια ώρα, πληροφορίες κάνουν λόγο για έναν νεαρό Τυνήσιο επιθετικό, διεθνή με την εθνική ομάδα της χώρας του, ο οποίος αναμένεται στη Θεσσαλονίκη για να δοκιμαστεί από τον Γιώργο Παράσχο. Ο λόγος για τον 23χρονο επιθετικό της Εσπαράντσα (κορυφαία ομάδα της Τυνησίας), Αμίν Ελ Ταϊέφ. Ο νεαρός άσος πριν δύο χρόνια είχε αναδειχτεί πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα της χώρας του με 16 γκολ, ενώ έχει αγωνιστεί στο παρελθόν και στη γαλλική Κρετέιγ.

www.balla.gr

gaitan

• Guest

Καλησπερα χρησιμοποιηστε αυτη την διευθυνση αφοβα για να παρετε μια γευση περι τινος προκειται εγω ηδη ενθουσιαστηκα με αυτα που ηδα.
ευχαριστω.

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
file mou sto topic me metagrafes eprepe na to valeis, edo ta exoume kapos sigettromena oxi opos sto forum tou metropolis pou anoigei kapoios topic giati tou ksithike to aristero @ !
kalosirthes!

gaitan

• Guest
ζητω συγγνωμη  βιαστηκα αν πρεπει να το αφαιρεσω θα το κανω

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
tha analavoun oi mods gia tis metafores ;D
pantos kalo to videaki!