Author Topic: Ποδόσφαιρο μεταγραφική περίοδος 2007-08  (Read 80736 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

McChariz

• Guest
Πηγή: http://www.sport24.gr/html/ent/966/ent.186966.asp

Στην διάρκεια της χθεσινής μέρας εν τω μεταξύ αναπτύχθηκε έντονη φημολογία από την Αθήνα που πάντως δεν επιβεβαιώθηκε από καμία πλευρά σύμφωνα με την οποία ο Ολυμπιακός θα αποδεσμεύει τον Μιχάλη Κωνσταντίνου με τον διεθνή Κύπριο επιθετικό να καλοβλέπει το ενδεχόμενο μεταγραφής του στον ΠΑΟΚ. Σύμφωνα με ότι κυκλοφόρησε συνδετικός κρίκος φερόταν ο επιχειρηματίας Γλου.

Ρε συ egoist μην μου τα πετας ετσι αποτομα!!ειμαι και σε κρισιμη ηλικια!!Μαγκες τον Κυπριο τον εχω μεγακη καψουρα και ασχετα αν δεν προσφερε τα αναμενομενα σε βαζελογαυρο κατι μου λεει οτι αν ερθει ΑΝ λεω ερθει θα εχουμε επιθεση φωτια με βολιδα Λαζαρακο και θωρηκτο Μιχαλη!!
Ρε τι παθαμε καλοκαιριατικα.......εκει που ειχα υποσχεθει στον εαυτο μου οχι αλλες ελπιδες αγωνιστικα τουλαχιστον.....
ερχεται ο ΤΕΟ καπακι και ο egoist και ............... :ambulance: :ambulance: :ambulance: :ambulance: :ambulance: :ambulance:
ντουγρου παλι στον τρελλογιατρο!!! ΓΥΝΑΙΚΑΑΑΑ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΜΟΥ!!!!! :tsigaro: :tsigaro: :tsigaro:

Offline savage republic

• Βασικός
Καλά, μην τρελλαίνεσαι ακόμα. Δεν το κόβω και πολύ πιθανό. Μάλλον παπάς καλοκαιριάτικος είναι. Πώς αλλιώς θα φανεί και η δουλειά των γνωστών για την τιμιότητά τους δημοσιογράφων; Είναι κι αυτός ένας από τις εκατοντάδες καλοκαιρινές μετεγγραφές. :tikitaka: :tikitaka: :tikitaka: :tikitaka:

xalllara4

• Guest
o kwnstantinou pairnei 1 xarti to xrono ... Telos!

Offline alexisv

• Αλλαγή
an einai meso glou sta @@ mou posa pernei.
ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Η ΦΑΝΕΛΑ!

xalllara4

• Guest
kai posa na xwsei o glou?na vgalei thelei apo ton kwnstantinou oxi na mpei kai mesa...

Anyway, treli outopia to thema.As figei apo to gavro xlwmo) kai vlepoume.

Offline savage republic

• Βασικός
kai posa na xwsei o glou?na vgalei thelei apo ton kwnstantinou oxi na mpei kai mesa...

Anyway, treli outopia to thema.As figei apo to gavro xlwmo) kai vlepoume.

Ο Γλου έχει κάνει μια αποικιακού τύπου πενταετή σύμβαση με τον Γούμενο. Το ποσοστό κέρδους του από τις φανέλες είναι τεράστιο. Αν η ομάδα πάει καλά, θα βγει κερδισμένος σε αυτό το θέμα (πωλήσεις φανέλας) πιο πολύ και από την ίδια την ΠΑΕ. Προφανώς και άμα έρθει ο Χ Κωνσταντίνου, θα βγει κερδισμένος, όχι μόνο από τις πωλήσεις της φανέλας του, αλλά και από αυτές των άλλων παικτών της ομάδας. Βέβαια, το μέγεθος της επένδυσης που θα κάνει, είναι αυτό που μετράει. Στην σχεδόν απίθανη περίπτωση που ο γαύρος αφήσει ελεύθερο τέτοιον παίκτη, ο ΠΑΟΚ θα κερδίσει μόνον αν ο Γλου καλύψει πάνω από το 60% του συμβολαίου του. Τώρα, αν γίνει αυτό το απίθανο σενάριο (απορώ με τον εαυτό μου γιατί κάθομαι και το συζητάω), υπάρχει και ο κίνδυνος να ακουστούν τα γνωστά από τους καλοθελητές. Αλλά στ' ασπρόμαυρά μας αρχίδια αυτοί.

Offline MaRiOs-Kypros

• Αλλαγή
    • PAOKWORLD
an er8i konstantinou kai er8i kai o shika 8a enisxi8oume PARA poli.....to elpizo alla ligo diskolo...

Stefanos

• Guest
egw akousa oti tha rthei daneikos o Drogba kai to symbolaio tou tha to kalypsei o Abramovic epeidh perase poly wraia me th thalamhgo tou sth Xalkidikh 3 kalokairia prin... :tikitaka: :tikitaka: :tikitaka: :tikitaka: :tikitaka:

SYNELTHETE OSO EINAI KAIROS!!

TO MYALO MAS STH RYTHMISH KAI STA DIARKEIAS!!!

manos4

• Guest
an einai meso glou sta @@ mou posa pernei.

ο ΓΛΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ αεκ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΣΥΜΦΩΝΙΑ........? ΚΑΤΙ ΕΙΧΑΝ ΠΕΙ ΟΤΙ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΣΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΡΙΒΑΛΝΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ αεκ.............

Offline Dani -4-

• Αλλαγή
  o Glou san xorhgos imatismou etaxe sthn aek na tous kalypsei ta lefta mias megalhs metagrafhs kai h aek epelexe ton Rivaldo. An 8elei o Glou kai 8elei kai o PAOK, o Kwnstantinou 8a er8ei kai to symvolaio tou 8a to plhrwsei h Puma
Χθες ήμουν ΠΑΟΚ, σήμερα είμαι ΠΑΟΚ και ό,τι στο διάολο κι αν γίνει αύριο πάλι ΠΑΟΚ θα 'μαι.

Offline kissmyarrow

• Content Team
  • Αποστολή
wx PAOKara pali, me ta palta tous kiprious tha mplexeis.

p.s1. ti oreo klima sta apoditiria, to palto na pairnei ena xarti kai oi ipolipi tosa oloi mazi.
p.s2. den xalao ta oneira kanenos, keep on dreaming
p.s3. kai fisika oloi oi kirpioi den einai palta, emeis tixainei na dialegoume TA PALTA
ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ... ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ

Offline blue_eyes

• Βασικός
Το οτι θα αφησουν τον Κωνσταντινου ελευθερο ειναι ανεκδοτο..οπως επισης οτι θα τον πληρωσει ο Γλου να ερθει σε εμας. Ο Γλου πολυ πιθανον σε λιγο δεν θα εχει καμια σχεση με ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενω και με την ΑΕΚ που ειχε δεν εβαλε δραχμη για Ριμπο αφου ειναι φολα γαυρος. Μονο με τις φανελες παει να κανει κονομα στα μουλωχτα να μην του την πεσουν οι γαυροι. Σεναρια για γελια απο σπορτ24

Offline nf

• Αποστολή
  • **
akrivws!
ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ

Offline hkp

• Αποστολή
  • **
Καλα αυτον τον Γλου τον έχουν βάλει σε σενάριο πόσες φορές οτι θα πληρώσει παίκτες για να έρθουν στον ΠΑΟΚ η σε άλλες ομάδες που είναι χορηγός ιματισμού. Έχουμε βαρεθεί να ακούμε οτι δήθεν θα πληρώσει αυτός μεταγραφή χωρίς να έχει γίνει ποτέ τίποτα και κάποιοι ξεφτιλισμένοι δημοσιογραφίσκοι συνεχίζουν να πετάνε τα σενάρια. Σταματήστε να ακούτε τις μαλακίες τους.
Και βέβαια ο Γάβρος δεν πρόκειται να αφήσει ελεύθερο τον Κωσταντίνου.

Offline JOKER-4

• Αλλαγή
paidia min akoute tipota kai kanenan.apla mpainoume sto episimo site tis pae kai mathainoume ayta pou theloume.exoun na akoustoun polla onomata akoma mexri na teleiosoun oi metagrafes.pantos ayto poy ksero ego kai einai 100 % egkiro einai oti to kerasaki stin toyrta ton metegrafon mas den mpike akoma.tha mpei kai tha akoustei ena poli dinato mpam.ayto kai tipota allo.tora OLOI DIARKEIAS

jmjyiannis

• Guest
Το οτι θα αφησουν τον Κωνσταντινου ελευθερο ειναι ανεκδοτο..οπως επισης οτι θα τον πληρωσει ο Γλου να ερθει σε εμας. Ο Γλου πολυ πιθανον σε λιγο δεν θα εχει καμια σχεση με ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενω και με την ΑΕΚ που ειχε δεν εβαλε δραχμη για Ριμπο αφου ειναι φολα γαυρος. Μονο με τις φανελες παει να κανει κονομα στα μουλωχτα να μην του την πεσουν οι γαυροι. Σεναρια για γελια απο σπορτ24

Kai de brike ora na xasei to metropolis......
http://www.metropolisradio.gr/more.php?id=13415_0_1_0_C

Offline riquelme

• Αποστολή
  • **
O Σναουτσερ παιζει μονο δεξια??Η μπορει να παιξει και αριστερα?Καλη περιπτωση δεν ειναι για μας?
ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΙ ΟΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΓΩ ΕΚΕΙ...ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΣΑ ΔΕΝ ΕΒΑΛΑ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΤΟ ΔΙΚΕΦΑΛΟ ΑΕΤΟ....

Offline MaRiOs-Kypros

• Αλλαγή
    • PAOKWORLD
Ο ΠΑΟΚ θέλει τον Σνάουτσνερ
Ο "δικέφαλος" ψάχνεται και για εναλλακτικές λύσεις εκτός του Φύσσα

http://www.balla.gr/default.asp?pid=102&clubid=643&artid=30351

apostolos

• Guest
Βλέπει... Σνάουτσνερ

12/7/2007 9:30

Κοντά σε συμφωνία με τον αμυντικό του Ηρακλή, Μίροσλαβ Σνάουτσνερ βρίσκεται η διοίκηση του ΠΑΟΚ. Ο παίκτης δεν ήταν στην πρώτη προπόνηση της χρονιάς του γηραιού και όπως όλα δείχνουν σύντομα θα αποτελεί και επίσημα παρελθόν από τους κυανόλευκους. Ο ΠΑΟΚ έδειξε ενδιαφέρον για τον 28χρονο αμυντικό, ο οποίος μάλιστα την Τετάρτη πέρασε από τα γραφεία του δικεφάλου του βορρά, για να συζητήσει το ενδεχόμενο συνεργασίας του με την ομάδα.

Οι εξελίξεις στο θέμα αυτό αναμένεται να είναι ραγδαίες, ενώ ακόμη εξετάζεται και η περίπτωση του Τάκη Φύσσα για την αριστερή πλευρά της άμυνας.

http://www.sportime.gr/football_inside.asp?article_id=54208

Offline nf

• Αποστολή
  • **
brosta ston fyssa o snaoutser mou fainetai kaliteros tou maradona
ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ