Author Topic: Ποδόσφαιρο μεταγραφική περίοδος 2007-08  (Read 80588 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

legones

• Guest
Οντως σου δίνει αλλη χαρα.. .. αλλα ρε γαμωτο οταν πρώτη φορα εχεις εναν ανθρωπο που πραγματικα λειτουργει σαν διαχειριστεις.. .. οχι σαν τα λαμογια τους προηγουμενους.. .. πως να μην θές να σου συμαζέψει αυτο το χαλι.. ..!!
Anyway.. .. Ο αρχηγος ξέρει καλύτερα απο μας τι θα κάνει.. ..

Offline Suicidal

• Βασικός
aderfia me to thema saitiwth exoume kana neo? pisteyw na ton feroume TOUMPA   ...makari

Ayto aderfe einai apla epi8ymia sou, h' yparxei kana sxetiko "reportaz" ?
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

gaitan

• Guest
φιλοι καλησπερα σκεφτομαι κατι απο χτες που το ακουσα παιζει στο μυαλο μου και θελω να το συζητησω
ο Καραγκουνης εμεινε ελευθερος θα μπορουσε λογο της φιλιας μετον τεο να ερθει στην ομαδα ? και θα ηταν καλο για την ομαδα?

demis-g4

• Guest
φιλοι καλησπερα σκεφτομαι κατι απο χτες που το ακουσα παιζει στο μυαλο μου και θελω να το συζητησω
ο Καραγκουνης εμεινε ελευθερος θα μπορουσε λογο της φιλιας μετον τεο να ερθει στην ομαδα ? και θα ηταν καλο για την ομαδα?

Mpa file,den nomizw na paizei tpt tetoio.To kase tou karagkouni einai polu psilo,kai autos 8a koitaksei na bgalei osa mporei ta epomena 3 xronia.

gaitan

• Guest
δηλαδη ποσα να θελει πιο πολλα απο τον λακη ? αν ερχοταν θα ηταν καλοδεχουμενος παντως

Offline savage republic

• Βασικός
Ρε φίλε, καλά θα ήταν, αλλά μην τρελλαθούμε κι όλας. Σιγά μην ξαναγυρίσει ο Καραγκούνης Ελλάδα. Να τον βρίζουν σε κάθε γήπεδο και να παίρνει λιγότερα από αυτά που θα πάρει στην Ιταλία και να παίζει με αντίπαλο τον Εργοτέλη και τον διαλυμένο Ηρακλή. Δε λέω ότι δεν τον θέλω, ότι δεν μου έχει περάσει από το μυαλό ή ότι δε μ' αρέσει σαν ιδέα, αλλά να μην τρελλαθούμε ακόμα.

demis-g4

• Guest
E pisteuw to kase tou na paizei kapou metaksi 800k me 1M

antongio

• Guest
paidia ligo krati me tis metagrafes!!!
oxi koutsoi stravoi ston agio panteleimona!!!etsi?
sto katw katw metagrafes de ginonte gia na poulisoume diarkeias alla gia enisxish ths omadas!
auta ta kanane aaalloi.........
ama thelei o karagounas to ligotero de 3erw posa... giati na tou ta dwsoume?
o ARXHGOS to 3ekatharise!!!MHN PERHMENETE sto agwnistiko kommati polla pragmata!!!proexoun alla provlhmata polli poio simantika (ta opoia mallon den ta exoume sunhdhtopoihsei...)!!!
THA PAROUME AYTOYS POY PREPEI NA PAROUME KAI OTI MAS SYMFEREI!!!OXI OTI KYKLOFOREI STH PIATSA (KALOI H KAKOI)!!
MHN EXETE PROSDOKIES GIA METAGRAFES!!!
OIKONOMIKES ANASES THELOYME!!!!!!!!KATALAVETE TO ADERFIA!!!

demis-g4

• Guest
paidia ligo krati me tis metagrafes!!!
oxi koutsoi stravoi ston agio panteleimona!!!etsi?
sto katw katw metagrafes de ginonte gia na poulisoume diarkeias alla gia enisxish ths omadas!
auta ta kanane aaalloi.........
ama thelei o karagounas to ligotero de 3erw posa... giati na tou ta dwsoume?
o ARXHGOS to 3ekatharise!!!MHN PERHMENETE sto agwnistiko kommati polla pragmata!!!proexoun alla provlhmata polli poio simantika (ta opoia mallon den ta exoume sunhdhtopoihsei...)!!!
THA PAROUME AYTOYS POY PREPEI NA PAROUME KAI OTI MAS SYMFEREI!!!OXI OTI KYKLOFOREI STH PIATSA (KALOI H KAKOI)!!
MHN EXETE PROSDOKIES GIA METAGRAFES!!!
OIKONOMIKES ANASES THELOYME!!!!!!!!KATALAVETE TO ADERFIA!!!

akribos....

Offline savage republic

• Βασικός
Α, όσο για τον Λάκη, καλορίζικος!

gaitan

• Guest
ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΡΑΒΟ εβαλες τα πραγματα στη θεση τους
υπομονη και επιμονη και θα ερθουν τα καλυτερα και αφηνω τις κρυφες επιθυμιες κατα μερος

Offline MaRiOs-Kypros

• Αλλαγή
    • PAOKWORLD
kalosorises Laki elpizo na fanis xrisimos ston MEGALO PAOK.....

Offline arwstos

• Αλλαγή
Συγχαρητηρια στη διοικηση για την πολη καλη κινηση
που εκανε και εφερε το Βασιλη Λακη στην Τουμπα.
Και πολυ καλα εκανε και τον εκλεισε για 3 χρονια.

το Σεπτεμβριο νομιζω κλεινει τα 31 οποτε εχει ανετα 3 χρονια
καλης μπαλας μεχρι τα 34.

καλοριζικος λοιπον και ευχομαι σε λιγο καιρο
να μετανιωνουν πικρα στην ΑΕΚ που τον αφησαν ελευθερο.
ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ

Offline maria-mtb

• Βασικός
ante agorina mou! kalws hr8es k na eisai ygihs panw apo ola!

SKAILS

• Guest
Bravo sthn dioikhksk ths omadas mas!!Bravo!!Kalos paikths o Lakis,empeiros kai gia 3 xronia tha parei 500.000 euro..ayto einai,sthn aek eixe 400.000 xiliarika to xrono..etsi bravo na kanoume metagrafes kai oi paiktes pou tha paroume na pernoun logika lefta k oxi paradeigmata tou parelthontos opou o PAOK tou goumenou edine 400.000 ston oudeze kai phge sto aekaki tou demh pou epaize kai cl me 200.000!!Aytes einai swstes dioikhseis!!

Proxwra teo se sthrizoume oloi!!

Offline babis36

• Αλλαγή
Ασχετο αλλα ρε Skails οποτε σε βλεπω να γραφεις θυμάμαι την καψουρα μου την προπονητάρα τον Skails και τρελαινομαι με το πουσταριο τον Πανελουδη για το καταντημα του basket. Και κατι σχετικο. Στην μεταγραφη Λακη βασικα μου αρεσε οτι τα χρηματα ειναι λογικα και καλα.Ελπιζω να τα δουλεψει και να τα βγάλει με το παραπανω!
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

charisps

• Guest
.....μια χαρά μεταγραφή είναι ο Λάκης!!....να είναι δυνατό και τυχερό το παλικάρι!...και να μην ξεχνάμε είναι και εν ενεργεία διεθνής...τουλάχιστον μέχρι να έρθει στον ΠΑΟΚ.. :smiliedisco1: :smiliedisco1: :smiliedisco1: :smiliedisco1: :smiliedisco1:

charisps

• Guest
.....γειά σου αδερφέ μου Κρητικέ!!! εύχομαι να σε αξιώνει ο Θεός να είσαι καλά....χαίρομαι κάθε φορά που βλέπω ότι είσαι συνδεδεμένος αδερφέ μου...

PAOK_EDESSA

• Guest
KALOS IRTHES LAKI STHN PAOKARA MAS

pistevo tha boithisi o lakis ston PAOK mas....

Offline sabbath

• Αλλαγή
εγω νομιζω οτι και οι τρεις μεταγραφες...λακης ορφανος βρυζας θα βοηθησουν παρα πολυ.....
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!