Το μεταφέρω καλύτερα εδώ από το άλλο τόπικ
http://www.paokworld.com/paokworldboard/index.php/topic,11863.msg481158/topicseen.html#new από σημερινό ρεπορτάζ του newsit
Ο «μάρτυρας Γ» εκτός από τον βουλευτή Γ. Γ. εμπλέκει και ακόμη ένα πρόσωπο, τον Γ. Α., εκπαιδευτή στις δοκιμασίες των νέων μελών μαζί με τον Γιώργο Πατέλη. Ο Γ. Α. είναι γνωστός στις αρχές από την ένταξή του σε ποδοσφαιρικούς συνδέσμους και ήταν ιδιαίτερα «ενεργός» στα γήπεδα. Μέχρι στιγμής δεν είχε σχετιστεί με την υπόθεση και δεν είχε κληθεί να καταθέσει.
Ο Γ.Α. που γράφει το newsit φυσικά δεν είναι άλλος από τον Γιάννη Ανδρόνικο ή αλλιώς "χάρο" τον γνωστό καραγκιοζάκο υπάλληλο της παε γαβρος και οπαδοπατέρα που είχε κατηγορηθεί για τον φόνο του φιλόπουλου κι είχε τραβήξει μαχαίρι μπροστά στην κάμερα στον περσινό τελικό μπάσκετ μεταξύ βάζελου - γάβρου. Επίσης στο blog του αναφέρει ακόμα μια περίπτωση απειλής χρήσης όπλου ενάντια σε ΠΑΟΚτσήδες στο παιχνίδι Καλλιθέα - ΠΑΟΚ, τότε που ο γνωστός φασιστοσύνδεσμος του γάβρου στην Καλλιθέα "misfits" έκανε πέσιμο στην πορεία των ΠΑΟΚτσήδων προς το γήπεδο αλλά τα φασιστοχουλιγκάνια του γάβρου κατέληξαν να τρέχουν έντρομοι με τα πόδια στο κεφάλι για να μη λυντσαριστούν. Παρακάτω μια οικογενειακή φωτογραφία με τον ίδιο, τον Τάσο Μητρόπουλο και αν δεν κάνω λάθος και τον πρόεδρο της σουπαλιγδ, Γιάννη Μώραλη.

Και σαν πολύ άντρας που είναι κι αυτός, κύριο χαρακτηριστικό του γάβρου και του φασίστα, δεν έχει τα αρχίδια ούτε να πει ανοιχτά τι είναι. Στην προσπάθειά του να κρυφτεί σαν πουτανίτσα, προσφέρει άφθονο γέλιο, όπως όλα τα αβγά.
Ο αδερφός του ήταν και υποψήφιος με τα αβγά και σήμερα υπάλληλος στη βουλή
http://anemosantistasis.blogspot.gr/2013/10/blog-post_6006.html#ixzz2glhKMiOrΠαρασκευή, 4 Οκτωβρίου 2013
Ο χρυσαυγίτης Γ.Χάρος,τραμπούκος του Μαρινάκη,προσπαθει να δικαιολογηθεί.
Σαν πολύ στα ψιλά δεν πέρασε η έκρηξη στα γραφεία του Παναθηναϊκού στα Πετράλωνα?
Σύντομα αποκαλύψεις στον Άνεμο.
Είναι καιρός να αποκαλυφθεί ο Μαρινάκης και η κουκούλα του απολιτίκ.
Ο χάρος είναι ψευδώνυμο του Γιάννη Ανδρόνικου και αδελφός του Σίμου Ανδόνικου.
Ο Σίμος Ανδρόνικος ήταν υποψήφιος με την ΧΑ που τώρα έχει διοριστεί στην βουλή.
John Xaros
Αδέρφια μου ΓΑΥΡΟΙ, για να ξέρετε ΕΓΩ μένω δίπλα απο τις φυλακές κορυδαλλού και την ώρα που έστριψα με το ΠΑΠΊ για να περάσω μπροστά απο τις φυλακές, μου βγήκε η αλυσίδα. Εκείνη την ώρα περίμεναν απο λεπτό σε λεπτό να φέρουν αυτούς απο την χρυση αυγή για να τους βάλουν μέσα, και δεν με άφηναν οι αστυνομικοί να περάσω. Μου έλεγαν να περιμένω μέχρι να έρθουν και να τους βάλουν μέσα. Τους εξηγούσα που μένω, τι ταυτότητα τους έδειχνα αυτοί δεν επερνάν χαμπάρι τιποτα, οπότε αναγκαστικά περίμενα μέχρι να τους φέρουν! Έφαγα ταλεπορία, αλλά με πήραν πολλοί δικοι μας λέγοντας ότι με δείχνουν τα κανάλια.
Θέλω να σας εξηγήσω πως ΕΓΩ ΓΑΜΩ τα πολιτικά τους! Στα φρύδια μου όλα τα ΚΟΜΑΤΑ, μόνο Ολυμπιακός και τιποτα άλλο!
Αδέρφια μου το μόνο πράγμα σε αυτη την χώρα που είναι ΥΓΕΙΕΙΣ είναι ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Σ μας και η ΘΥΡΑ 7!
243 people like this. (!!!)
Και για να μην ξεχνιόμαστε, κάποιοι δύσκολοι-τρίσκολοι οπαδοί μας τον έβαλαν μέσα στην Τούμπα πέρσυ αυτόν τον γιο της πουτάνας
Και μερικές ακόμα ομορφιές, συνεχίζοντας το σύμπλεγμα φασισμός-κράτος-μεγάλο κεφάλαιο-μυστικές υπηρεσίες-μπάτσοι-πολιτικοί
http://anemosantistasis.blogspot.gr/2013/10/blog-post_758.html#ixzz2gm48TagDanemosantistasis.blogspot.gr/2013/10/blog-post_1634.html
Πριν πολλά χρόνια ήταν πολύ κωλόφαρδος ο τρούμπας γιος