Author Topic: Γενικά περί γαύρων  (Read 265112 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline savage republic

• Βασικός
Απ: Γενικά περί γαύρων
« Reply #3720 on: September 26, 2013, 19:52:41 »
Σιγά μωρέ, θα πάρει τους υπαλλήλους του να γεμίσουν την αίθουσα, όπως τους έστειλε και στη δίκη Κασιδιάρη, και θα βγει το ίδιο αποτέλεσμα...

Offline bane

• Αλλαγή
« Reply #3721 on: September 28, 2013, 23:11:21 »
πιο εμετικη διαιτησια δεν εχω δει . κυριολεκτω και το λεω επειδη ημουν σημερα γηπεδο. τι κορνερ τα εδινε αουτ και αναποδο τι φαουλ που ητανε και δεν τα εδινε και το παραμικρο αγγιγμα η σκεψη ητανε φαουλ στον πουστη τι αναποδα οφσαιντ. εχω τρελαθει. αρχιδια ομαδα ο γαβρος εχει. αρχιδια πραγμαρικα. ενας καλος ΠΑΟΚ τον εχει για πεντε γκολ με αυτο που ειδα σημερα. βαις και ολαιταν ειναι ολος ο γαβρος. απορω τι μαλακια εγινε και δεν πηραμε αυτον τον παικτη. απιστευτα καλος και πολυ καλος τακτικα μαλον δεν ειχε μιζα φαινεται
μερικες φορες απορω .πολυ ΠΑΟΚ οι πανθηρες μου φαινεται.μην πω και παρα πολυ
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

Offline gagas

• Αλλαγή
« Reply #3722 on: September 28, 2013, 23:50:02 »
ξεφτιλα Νο 6.
Μενουν αλλες 28.

Απιστευτο χτυπημα του σαβιολα σε αντιπαλο, ουτε κιτρινη καρτα..
Απελαστε τον γκαρσια..

Offline disorder

• Αποστολή
  • **
    • 4-10-1999 ÁÄÅÑÖÉÁ ÆÅÉÔÅ
« Reply #3723 on: September 29, 2013, 11:13:38 »
Μετά από 6 αγωνιστικές η αρμάδα του χορηγού της χρυσής αυγής,Μαρινάκη,έχει όλες κι όλες 4 κίτρινες κάρτες και 26 οι αντίπαλοι τους!
Εμείς έχουμε 19 χωρίς τον σημερινό αγώνα!
ΟΜΑΔΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ, ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑΣ ΚΑΜΑΡΙ

Offline XIOS 4

• Αποστολή
  • **
« Reply #3724 on: September 29, 2013, 11:22:02 »
ξεφτιλα Νο 6.
Μενουν αλλες 28.

Απιστευτο χτυπημα του σαβιολα σε αντιπαλο, ουτε κιτρινη καρτα..
Απελαστε τον γκαρσια..

υπαρχει βίντεο?
Aδιαφορώ για οτι κι αν λένε γιατί δεν ξέρουνε τι νιώθουμε για σένα

Offline gagas

• Αλλαγή
« Reply #3725 on: September 29, 2013, 11:37:08 »
δεν εχω βρει κατι..η φαση εγινε περιπου 5 λεπτα πριν το δευτερο γκολ..επειδη ομως ειχε βγει η μπαλα εξω ενα δευτερολεπτο πριν η φαση θεωρηθηκε ως μη γενομενη..κλασσικα..

επισης, για αλλη φαση με τον σαβιολα διαβασα στο σαλπι 24:
Στο 26΄ εσκεμμένο κλάδεμα Σαβιόλα σε αντίπαλο από πίσω, δεν τολμάει να τον «κιτρινίσει»

Offline bane

• Αλλαγή
« Reply #3726 on: September 29, 2013, 11:41:31 »
και να ητανε μονο οι καρτες. το χθεσινο δεν υπαρχει απλα. απιστευτη χειρουργικη διαιτησια. επαγγελματικη. ολος ο κοσμος βγηκε απο τα ρουχα του. και κλασσικα σημερα οι φυλλαδες γραφουνε αλλα.εχω χαλαστει ασχημα απο χθες. μαλακια που πηγα.ωρες ωρες αναρωτιεσαι αν αξιζει. και εμεις σκοτωνομαστε για μαλακιες
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

Offline Català

• Αλλαγή
« Reply #3727 on: October 07, 2013, 11:49:41 »
Το μεταφέρω καλύτερα εδώ από το άλλο τόπικ
http://www.paokworld.com/paokworldboard/index.php/topic,11863.msg481158/topicseen.html#new

από σημερινό ρεπορτάζ του newsit

Ο «μάρτυρας Γ» εκτός από τον βουλευτή Γ. Γ. εμπλέκει και ακόμη ένα πρόσωπο, τον Γ. Α., εκπαιδευτή στις δοκιμασίες των νέων μελών μαζί με τον Γιώργο Πατέλη. Ο Γ. Α. είναι γνωστός στις αρχές από την ένταξή του σε ποδοσφαιρικούς συνδέσμους και ήταν ιδιαίτερα «ενεργός» στα γήπεδα. Μέχρι στιγμής δεν είχε σχετιστεί με την υπόθεση και δεν είχε κληθεί να καταθέσει.

Ο Γ.Α. που γράφει το newsit φυσικά δεν είναι άλλος από τον Γιάννη Ανδρόνικο ή αλλιώς "χάρο" τον γνωστό καραγκιοζάκο υπάλληλο της παε γαβρος και οπαδοπατέρα που είχε κατηγορηθεί για τον φόνο του φιλόπουλου κι είχε τραβήξει μαχαίρι μπροστά στην κάμερα στον περσινό τελικό μπάσκετ μεταξύ βάζελου - γάβρου. Επίσης στο blog του αναφέρει ακόμα μια περίπτωση απειλής χρήσης όπλου ενάντια σε ΠΑΟΚτσήδες στο παιχνίδι Καλλιθέα - ΠΑΟΚ, τότε που ο γνωστός φασιστοσύνδεσμος του γάβρου στην Καλλιθέα "misfits" έκανε πέσιμο στην πορεία των ΠΑΟΚτσήδων προς το γήπεδο αλλά τα φασιστοχουλιγκάνια του γάβρου κατέληξαν να τρέχουν έντρομοι με τα πόδια στο κεφάλι για να μη λυντσαριστούν. Παρακάτω μια οικογενειακή φωτογραφία με τον ίδιο, τον Τάσο Μητρόπουλο και αν δεν κάνω λάθος και τον πρόεδρο της σουπαλιγδ, Γιάννη Μώραλη.

Και σαν πολύ άντρας που είναι κι αυτός, κύριο χαρακτηριστικό του γάβρου και του φασίστα, δεν έχει τα αρχίδια ούτε να πει ανοιχτά τι είναι. Στην προσπάθειά του να κρυφτεί σαν πουτανίτσα, προσφέρει άφθονο γέλιο, όπως όλα τα αβγά.
Ο αδερφός του ήταν και υποψήφιος με τα αβγά και σήμερα υπάλληλος στη βουλή

http://anemosantistasis.blogspot.gr/2013/10/blog-post_6006.html#ixzz2glhKMiOr

Παρασκευή, 4 Οκτωβρίου 2013
Ο χρυσαυγίτης Γ.Χάρος,τραμπούκος του Μαρινάκη,προσπαθει να δικαιολογηθεί.

Σαν πολύ στα ψιλά δεν πέρασε η έκρηξη  στα γραφεία του Παναθηναϊκού στα Πετράλωνα?
Σύντομα αποκαλύψεις στον Άνεμο.
Είναι καιρός να αποκαλυφθεί ο Μαρινάκης και η κουκούλα του απολιτίκ.

Ο χάρος είναι ψευδώνυμο του Γιάννη Ανδρόνικου και αδελφός του Σίμου Ανδόνικου.
Ο Σίμος Ανδρόνικος ήταν υποψήφιος με την ΧΑ που τώρα έχει διοριστεί στην βουλή.

John Xaros

Αδέρφια μου ΓΑΥΡΟΙ, για να ξέρετε ΕΓΩ μένω δίπλα απο τις φυλακές κορυδαλλού και την ώρα που έστριψα με το ΠΑΠΊ για να περάσω μπροστά απο τις φυλακές, μου βγήκε η αλυσίδα. Εκείνη την ώρα περίμεναν απο λεπτό σε λεπτό να φέρουν αυτούς απο την χρυση αυγή για να τους βάλουν μέσα, και δεν με άφηναν οι αστυνομικοί να περάσω. Μου έλεγαν να περιμένω μέχρι να έρθουν και να τους βάλουν μέσα. Τους εξηγούσα που μένω, τι ταυτότητα τους έδειχνα αυτοί δεν επερνάν χαμπάρι τιποτα, οπότε αναγκαστικά περίμενα μέχρι να τους φέρουν! Έφαγα ταλεπορία, αλλά με πήραν πολλοί δικοι μας λέγοντας ότι με δείχνουν τα κανάλια.
Θέλω να σας εξηγήσω πως ΕΓΩ ΓΑΜΩ τα πολιτικά τους! Στα φρύδια μου όλα τα ΚΟΜΑΤΑ, μόνο Ολυμπιακός και τιποτα άλλο!
Αδέρφια μου το μόνο πράγμα σε αυτη την χώρα που είναι ΥΓΕΙΕΙΣ είναι ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Σ μας και η ΘΥΡΑ 7!

243 people like this. (!!!)

Και για να μην ξεχνιόμαστε, κάποιοι δύσκολοι-τρίσκολοι οπαδοί μας τον έβαλαν μέσα στην Τούμπα πέρσυ αυτόν τον γιο της πουτάνας

Και μερικές ακόμα ομορφιές, συνεχίζοντας το σύμπλεγμα φασισμός-κράτος-μεγάλο κεφάλαιο-μυστικές υπηρεσίες-μπάτσοι-πολιτικοί

http://anemosantistasis.blogspot.gr/2013/10/blog-post_758.html#ixzz2gm48TagD

anemosantistasis.blogspot.gr/2013/10/blog-post_1634.html

Πριν πολλά χρόνια ήταν πολύ κωλόφαρδος ο τρούμπας γιος

Offline Vorious

• Αλλαγή
« Reply #3728 on: October 07, 2013, 12:44:31 »

Και για να μην ξεχνιόμαστε, κάποιοι δύσκολοι-τρίσκολοι οπαδοί μας τον έβαλαν μέσα στην Τούμπα πέρσυ αυτόν τον γιο της πουτάνας

και μοστραρουν πρωτη μουρη "staff" κι ετσι στην ΤΟΥΜΠΑ
τι να βρισω(ουμε) τον μπασταρδο Γ.Α. οταν τα "δικα μας" αντιστοιχα "παιδια" κυκλοφορουν και το παιζουν μαγκες μπροστα μου (μας)

Υ.Γ. Ο καθενας ας βγαλει τον εαυτο του απο το "μας" κατα κριση του
ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #3729 on: October 17, 2013, 15:08:48 »
Delije & Gate 7=oi 7 malakes malakes

Χαρετάμε τον ήλιο, τις πουτάνες τις μάνες μας και τα αεροπλανοφόρα

Offline scouser4

• Αλλαγή
« Reply #3730 on: October 17, 2013, 19:26:46 »

Offline Τρόμος

• Αποστολή
  • **
« Reply #3731 on: October 17, 2013, 20:06:00 »
Να συμπληρώσω και εγώ για  τον "Χάρο" κάτι που δεν αναφέρθηκε είναι η διακίνηση κόκας που κάνει.Ήταν μάλιστα και η άκρη του παρουσιαστή που τους δέσανε το 2011.Αυτή η δίκη έχει πάρει 3 ή 4 αναβολές!

Offline Català

• Αλλαγή
« Reply #3732 on: October 17, 2013, 20:33:25 »
Μοντς, δε σβήνουμε κανά ποστ λέω εγώ;

Offline banis

• Αλλαγή
« Reply #3733 on: October 20, 2013, 15:00:33 »
κρίμα τα παιδιά του Πλατανιά ... το πάλεψαν το ματς χτες στα ίσια ... έφτυσαν αίμα και ίδρωσαν τη φανέλα όπως και στην Τούμπα ...
αλλά δυστυχώς δεν τους επέτρεψαν να πανηγυρίσουν και στα 4 γκολ που πέτυχαν ...  :'(

το ματς καρμπόν του Κομπότης - gay φέτος ... μέσα σε ένα δεκάλεπτο 4 γκολ ο πανάξιος πρωταθλητής του κώλου ...

Offline ethoismenos

• Αποστολή
  • **
« Reply #3734 on: October 20, 2013, 15:58:18 »
Χαχαχαχ το 1ο ειδικα το καρφωσε.Σε λεει γιατι να περιμενουμε κιαλο ας το καρφωσω να τελειωνουμε πιο γρηγορα.
ΠΑΟΚ-ΟΥΙΣΚΥ ΚΑΙ IRON MAIDEN ΔΙΣΚΟΙ!!!

Offline gagas

• Αλλαγή
« Reply #3735 on: October 20, 2013, 16:55:06 »
o αμυντικος που εβαλε το αυτογκολ ειναι δανεικος απο τον γαβρο?

Offline katz

• Αποστολή
  • **
« Reply #3736 on: October 20, 2013, 18:16:25 »
Οχι gagas
Πολυ κλαμα παντως το 1ο γκολ
ΠΑΟΚ G4Α

Offline disorder

• Αποστολή
  • **
    • 4-10-1999 ÁÄÅÑÖÉÁ ÆÅÉÔÅ
« Reply #3737 on: October 20, 2013, 18:19:48 »
έ ρε μαλάκια...
είχα πάρει τον γάβρο με κάτι άλλα παραρτήματα 1 ημίχρονο,2 τελικό και τώρα κοιμήθηκα! να μαλάκα δισορδερ!
και κλασικά πάντα για ξεκάρφωμα βάζουν και 4 γκολ και καλά κατέρρευσε ο αντίπαλος από την ασφυκτική πίεση της αρμάδας του μίτσελ και λοιπές θεατρικές παραστάσεις..
ΟΜΑΔΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ, ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑΣ ΚΑΜΑΡΙ

Offline kolasi

• Αποστολή
  • **
« Reply #3738 on: October 20, 2013, 20:13:10 »
το δεύτερος  goal δεν ειναi offside ρε παιδιά?

γελάει ο κάθε πικραμένος μ'αυτούς πλέον

Offline anissoropos4

• Αποστολή
  • **
« Reply #3739 on: October 20, 2013, 20:20:19 »
Ολοι οι αγωνες του γαυρου ειναι παροδια.Πασα μη λοβοτομημενος φιλαθλος βλεπει οτι ο διορησμενος και παλυ κανει ΟΡΓΙΑ.Αλλα ξεχασα ο gay εχει μητρογλου,ο ΠΑΟΚ σερνετε τι να λεμε τωρα...Μια μεγαλη κλοπη ετοιμαζετε φετος.