Author Topic: Γενικά περί γαύρων  (Read 264873 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline ViCiOuS4

• Αποστολή
  • **
Απ: Γενικά περί γαύρων
« Reply #680 on: September 18, 2008, 16:30:26 »
Nοντα κανε καμια φουσκα με την μυξα σου ρε καρναβαλε...Ουτε τα προσχηματα δεν ξερεις να κρατας ρε κοροιδο...
ΑΘΗΝΑ ΓΑΜΗΜΕΝΗ Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ-ΑΘΗΝΑ ΓΑΜΙΟΛΑ Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ

bagos1

• Guest
« Reply #681 on: September 18, 2008, 16:31:15 »
meta apo mia koinoniologiki prosegisi kateliksa oti den einai areianos alla gauros daskalemenos apo areiano. mega la8os to paoktzhs pou kanenas voreioelladitis den to leei

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #682 on: September 18, 2008, 16:36:17 »
Εμένα πάντως η μάνα σου εδώ δίπλα μου, μου λέει να βγεις απο το σαιτ, θα σε δείρει γυρνώντας σπίτι αλλόθρησκε....

Offline Dragon4

• Αποστολή
  • **
« Reply #683 on: September 18, 2008, 16:36:38 »
mporei na mhn einai allo8rhskos......auta pou eipe exoun dosh alh8eias......mhn petagomaste oloi na ton fame

ektos ki an sta upoloipa posts pou ekane kai den exw dei,einai sto idio styl

paterades kai aderfia an den einai fanatikoi PAOKtshdes,den einai paralogo na "ksefugoun" kapoionwn ta paidia tous......ama rolarei o PAOK kai ginei ksana megalos tha allaksopisthsoun eukola ;)

MIA ZWH PAOKARA MESA STHN POYTANA THN ATHINA!!!!

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #684 on: September 18, 2008, 16:37:40 »
Ξέρεις αδερφό Dragon που αποκαλεί τον εαυτό του ΠαοκΤΖΗ?Εγω πάντως όχι

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
« Reply #685 on: September 18, 2008, 16:43:48 »
πρωτον αφηστε το παλληκαρι το ξεσκισαμε...νωντα αντε γεια που λεει κι ο τακης.
δευτερον ρε συ κλαμπ κι εγω μεχρι να μαθω το σωστο ΠΑΟΚτζης ελεγα οτι ειμαι.η διαφορα ειναι οτι εγω ειμαι απο τα γιαννενα κι οχι απο την καλαμαρια ;)

Offline Dragon4

• Αποστολή
  • **
« Reply #686 on: September 18, 2008, 16:44:13 »
koita ama eisai apo noto h' den skampazeis mporei kai na nomizeis oti etsi einai to swsto

ap'oti eida o Nontas omws apo "kalamaria" olo gia gavrous filous hooliganous leei,gious paoktshdwn ntemek gavrous ktl.

opote ban na teleiwnoume  8)

EINAI POYTANES TWN BRWMOGAVRWN OI MANES

POUTANAS GIOI OLYMPILAGOI

MIA ZWH PAOKARA MESA STHN POYTANA THN ATHINA!!!!

fatal_invasion

• Guest
« Reply #687 on: September 18, 2008, 16:47:06 »
Δε ξέρω τι είσαι.ΠΑΟΚτσής ή όχι,αλλά μας έχεις πρήξει τα παπάρια με τον φίλο σου.
Και μάλλον δε παίζει να είσαι 35.Και ασχολήσου λίγο με τον ΠΑΟΚ και άσε τους φίλους και τους γαύρους.

άλλαξε τροπάριο.

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #688 on: September 18, 2008, 16:52:13 »
πρωτον αφηστε το παλληκαρι το ξεσκισαμε...νωντα αντε γεια που λεει κι ο τακης.
δευτερον ρε συ κλαμπ κι εγω μεχρι να μαθω το σωστο ΠΑΟΚτζης ελεγα οτι ειμαι.η διαφορα ειναι οτι εγω ειμαι απο τα γιαννενα κι οχι απο την καλαμαρια ;)
Εσύ είσαι περίπτωση απο μόνος σου ρε, μιλάμε για νορμάλ τύπους ..... :D :P :P

Offline nf

• Αποστολή
  • **
« Reply #689 on: September 18, 2008, 19:39:06 »
re paidia, egw eimai thesalonikios kai menw athina alla lew ΠΑΟΚτζής...ekei tha koliisoume twra?den xerw an einai kryfogavros h oxi, egw omws piga sto gamo tou adelfou ths ginaikas mou ton ioulio stous abelokipous kai eida paidaki me blouza lualua exw apo thn ekklisia, ti na leme twra. Eytyxws vevea pou molis girisa sthn plateia vrilisiwn eida mikro me blouzaki PAOK giannaki okka(!) kai iremisa ligo.......
ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #690 on: September 18, 2008, 19:56:26 »
σε λίγο καιρό που ο gay θα γίνει ξανά αντίπαλος μας μέσα στο γήπεδο...και τα πιτσιρίκια μας θα αντιπαθούν το κόκκινο όπως εμείς μικροί ,γιατί θα είναι ο αγωνιστικός τους αντίπαλος στο πρωτάθλημα....τότε θα εξαφανιστεί πάλι το κόκκινο-γιατί θα τρέμει ο μπαμπάς gay η άσχετος-  να βάλει στο γιο του κόκκινο και ας είναι και 6 χρονων......κοντά είμαστε να γίνει πάλι αυτό....άσε που το φαινόμενο που συζητάμε είναι σπάνιο και σήμερα...κουβέντα να γίνεται
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
« Reply #691 on: September 18, 2008, 20:07:51 »
ρε παιδιά , ρε παιδιά , που έχετε δει παιδάκια παοκτσήδων να γίνονται ολυμπιακοί???εγώ όποιο παιδάκι ρωτάω ΠΑΟΚ με λέει ότι είναι και δεν εχω δει ποτέ και πουθενα στην θεσ/νίκη παιδάκι με φανέλα γαύρου. Και άμα δεις ένα δύο τι σημαίνει???? ότι γαυροποιείται η θεσσαλονίκη???? μπορεί να είναι οι γονείς ενός παιδιού από νότιο ελλάδα , αλλά αυτά περί γαυροποίησης για μένα είναι μύθος, αν γινόταν αυτό δεν θα μπορούσαμε να γεμίζουμε το γήπηδό μας με τόση ευκολία τα τελευταία 30 χρόνια , θα είχαμε συμπ΄τώματα ρούλη και γριάς που στα γήπεδα τους βρισκουν φωλιά παράνομα ερωτικά ζευγαράκια επειδή είναι λίγος ο κόσμος. Μην μασάτε από προπαγάνδες αριανών τύπου ραπτόπουλου ότι ντεμέκ τα παιδάκια γ΄νονται ομάδες των αθηνών, δυστυχώς γι'αυτόν και τους ομοϊδεάτους του τα παιδάκια γίνονται ΠΑΟΚ , δίότι πέρα από μια απλή ομάδα όπως όλες τις άλλες ο ΠΑΟΚ είναι κίνημα ,ιδέα και αντίσταση στο κατεστημένο και όλα αυτά εξιτάρουν την νεολαία που σαφώς τα χνώτα της ταιριάζουν με του ΠΑΟΚ. Όπότε μην μασάτε . Όλοι ΠΑΟΚ είναι ακόμα και αν δεν τοξέρουν .
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline nik

• Αποστολή
  • **
« Reply #692 on: September 18, 2008, 20:16:29 »
παιδια να σας θυμησω ενα γκαλοπ που ειχε κανει ο extra spor για αυτο το θεμα και τα αποτελεσματα στα πιτσιρικια (μεχρι 15χ) ειμασταν 3 στην βορεια ελλαδα(οχι στην σαλονικα).γιαυτο και μια απο της καλητερες συμφωνειες που εκανε η παε ειναι η lalaland που ερχοντε στην τουμπα για παιχνιδι και μετα ματσακι και μετα ετοιμο το ΠΑΟΚι!
ΠΑΟΚ παντου!!!

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #693 on: September 18, 2008, 20:22:55 »
μαλακια κλασικά του έξτρα σπορ..καμια λαμόγια θα έκαναν που τους σύμφερε να το βγάλουν έτσι-άλλωστε είναι γνωστοί...με "γουμενομπατατουδιδες".... λίγο πολύ έχουμε και κάποιο χωριο και ξέρουμε τη γίνεται και στις μικρές ηλικίες...δεν περιμένουμε το γκάλοπ του γρηγοριάδη που βγάζει έτσι μια εβδομάδα εκπομπές...από το κλάμα
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

KWSTAKIS

• Guest
« Reply #694 on: September 18, 2008, 20:24:30 »
πολυ το κουραζουμε και δεν κανει! στη θεσσαλονικη δεν παιζει αυτο! καμια γαυροποιηση!!τωρα σε συνολο 1500000 κατοικων να κυκλοφορουν και καποια παιδακια με μπλουζες γαυρου δεν ειναι κα τοσο τραγικο!!
ΑΘΗΝΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΡΙΑ ΝΟΜΙΖΕΤΕ;;;;;;το θεμα απο ψιλοτουρνε που κανω λογω δουλειας και γνωστων,ειναι οτι ΟΝΤΩΣ υπαρχι καποια διαρροη σε ανατολικη μακεδονια και θρακη. ιδιως καβαλα και εβρο.
ενταξει και ειναι περιοχες ιδιως ο εβρος λογω στρατου που δεν ηταν καθαρα δικες μας.(καβαλα πολυ αεκ ρε μαγκες)
διπλο μες τη κομοτα ΠΑΟΚ ΟΛΕ ΟΛΕ

Φίλε συμπλήρωσε το προφίλ σου
« Last Edit: September 18, 2008, 20:26:06 by Capricorn »

LoGotHeTiS

• Guest
« Reply #695 on: September 18, 2008, 20:26:52 »
Απλά όσοι ήταν να γίνουν σκουλίκια γίνονται ομάδες του ΠΟΚ..Γι΄ αυτό και υπάρχουν τέτοια δείγματα..

Αντίθετα τα ΠΑΟΚτσάκια πολλαπλασιάζονται και νομίζω ότι τόσο μεγάλα ποσοστά σε μικρές ηλικίες που είναι ΠΑΟΚ δεν υπήρχαν ποτέ..Τουλάχιστον όσο έχω καταλάβει στον περίγυρό μου,σε σχολεία που γνωρίζω,στο χωριό μου κτλ

Offline Lennon_

• Αποστολή
  • **
« Reply #696 on: September 18, 2008, 20:36:08 »
se douleia na briskomaste.
kai ti egine. k sto xorio mou eida fetos ena 10xrono me gay fanela. e kai ;;;;

an deite omos POSA paidakia kikloforoun me mplouzes paok h sf paok arnaias tote ta leme. opote de paizei tetoio thema b.ellada
k sto finale deite pia paidakia einai paok k pia einai gabrakia. deite mono moures k aderfes. o laos mas stin ilikia ton deka se liga xronia
tha bgazei foties sta 20. tis aderfes de tis theloume. as ginontai gauroi edo sti b.ellada. emeis mono mages opadous theloume.
edo k.toumpa exei paidakia na fonazoun kathe mera pou paizoun "k skotosa gia ena eisitirio...." opote PAOK EISAI

k de kleino ta matia. xero poli kala ti ginete. epeidi exo kanei ebro fantaros ekei epikratei ena mpourdelo alla k pali o paok epikratei.

ΛΑΕ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΞΥΠΝΑ

Offline epic

• Αποστολή
  • **
« Reply #697 on: September 18, 2008, 20:41:59 »
Logothetis, συμφωνώ 100% ότι τις μικροδιαρροές στη Θεσσαλονίκη τις επομίζονται οι σκουληκόγριες. Αλλά από φέτος και αυτές θα σταματήσουν, όλοι ΠΑΟΚ θα γίνονται!!!
Να προσθέσω επίσης, ότι φέτος, μετά από πολλά χρόνια, ακούω πιτσιρίκια που σχολάνε από το διπλανό δημοτικό να τραγουδάνε ΠΑΟΚτσήδικα συνθήματα στο δρόμο για το σπίτι! :smiliedisco1:
Το ποτάμι ο χείμαρος "ΠΑΟΚ" ξεκίνησε και θα παρασύρει τους πάντες (αλλόθρησκους) και τα πάντα στο πέρασμά του!!!

ΥΓ. Είναι φανερό, νομίζω, πως έχω φοιτήσει στη Μεγάλη των Θαυμαστικών Σχολή των παλιών καλών Σπορ του Βορρά, υπό την επίβλεψη του dr.Δημήτριου Μπούζα. :D
Ειμαστε μια ωραια ατμοσφαιρα!

BIANCONERO

• Guest
« Reply #698 on: September 18, 2008, 20:52:48 »
50 σε ενα πρωτοσελιδο ειχα μετρησει καποτε....θεος ο Μπουζας!

Offline epic

• Αποστολή
  • **
« Reply #699 on: September 18, 2008, 21:06:37 »
Xεχε...Κάποτε λέγαμε "πιάσε ένα Μπούζα" στο περιπτερά και αυτός μας έδινε κατευθείαν τα Σπορ! Την εποχή που και οι περιπτεράδες ήταν μάχιμοι και αρνούνταν να κρεμάσουν αθηναϊκές φυλλάδες στο περίπτερό τους. Όχι όπως τώρα που κάνεις βόλτα στην Τσιμισκή και βαριέσαι να βλέπεις τη φάτσα του Ντιόγο...Και έτσι, με την αναφορά αυτή, αυτομάτως γίνομαι on topic κύριε mod!  :P
Ειμαστε μια ωραια ατμοσφαιρα!