Author Topic: Γενικά περί γαύρων  (Read 264092 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

northeagle_4

• Guest
Απ: Γενικά περί γαύρων
« Reply #3600 on: July 15, 2013, 03:51:43 »
oσο δικαιο και να εχει , τραβα γαμησου και εσυ στην τελικη.

http://paokrevolution.blogspot.de/2013/07/blog-post_15.html

Ο Σκαρτάδος απάντησε σε όλους αυτούς μέσα από μια ανάρτηση του στο twitter. Γράφει: "Ποτέ δεν αρνήθηκα ότι είμαι ΠΑΟΚ και ούτε θα το κάνω τώρα.Εδώ και πέντε χρόνια ζητούσα δουλειά  και όλοι μου την αρνήθηκαν. Ποιος θα με πει γενίτσαρο; Εμένα; Εγώ τα μάτωσα τα πόδια μου για τη φανέλα. Κάποιοι άλλοι καρεκλοκένταυροι;"

Offline Abaloutsake

• Αποστολή
  • **
« Reply #3601 on: July 15, 2013, 04:56:44 »
ΕΓΙΝΑ ΠΟΥΤΑΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ
ΧΑΦΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΜΟΥ
ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΣ ΚΑΙ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟΣ ΕΙΣΑΙ...
Εσυ διαλεξες...
Και αν δεν τραβηξει η φαση τραβα γινε ασφαλητης...
Οπως σωστα λεει και ο Πρακτορινος απομακρος, πουθενας και κρυοκωλος με το που εκοψες τη μπαλα ησουνα...
Πουλα κουλουρια, τραβα στον πειραια, ανοιξε κανα μαγαζι, κανα καφε στη Ροδο...
ΛΑΘΟΣ ΚΙΝΗΣΗ ΜΑΛΑΚΑ ΣΚΑΡΤΑΔΕ ΚΑΙ ΣΕ ΓΟΥΣΤΑΡΑΜΕ ΜΕ ΧΙΛΛΙΑ ΜΟΥΝΟΣΚΥΛΟ
ΕΦΑΓΕΣ ΧΙ...
Καλη τυχη και καλη εκδουλευση στο νεο σου σου αφεντικο...
Τον προλογο αλλου λακαμα...Σε λαθος χωρα και ωρα το ανοιγεις το μαγαζακι του σαλιαρη

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #3602 on: July 15, 2013, 09:43:48 »
τρύπιος

Offline gagas

• Αλλαγή
« Reply #3603 on: July 15, 2013, 22:10:30 »

http://paokrevolution.blogspot.de/2013/07/blog-post_15.html

Ο Σκαρτάδος απάντησε σε όλους αυτούς μέσα από μια ανάρτηση του στο twitter. Γράφει: "Ποτέ δεν αρνήθηκα ότι είμαι ΠΑΟΚ και ούτε θα το κάνω τώρα.Εδώ και πέντε χρόνια ζητούσα δουλειά  και όλοι μου την αρνήθηκαν. Ποιος θα με πει γενίτσαρο; Εμένα; Εγώ τα μάτωσα τα πόδια μου για τη φανέλα. Κάποιοι άλλοι καρεκλοκένταυροι;"

το οτι ειναι αλλοι καρεκλοκενταυροι δεν σημαινει οτι εσυ δεν εισαι προδοτης..

Offline kolasi

• Αποστολή
  • **
« Reply #3604 on: July 16, 2013, 01:30:47 »
Πείτε με αχάριστο η ότι άλλο θέλετε αλλα από τότε που άκουσα, καμια 20 χρονια πριν, στον μπούζο (έκανε εκπομπή στο radio του antenna τότε) τον Παρίδη να μιλάει με τον Σιδερh του γαύρου, πριν από ένα ΠΑΟΚ-gay στην Τούμπα, και να του λέει του Σιδερh "...ήθελα να παίξω στο καραϊσκάκη για να ξεσηκώνω τους 40000 φιλάθλους..." και να του απαντάει ο σιδερhς "...το ξέρω Dimitri μου,όλοι θέλανε να παίξουνε στον Ολυμπιακό τότε..." αηδίασα με όλους μα όλους τους παλαίμαχους...μου διέλυσε ο πούστης τον μύθο τις περήφανης ασπρόμαυρης φανέλας...
ΠΑΟΚ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ, ΚΑΝΕΝΑ ΜΙΣΘΩΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ

Offline sany

• Αποστολή
  • **
« Reply #3605 on: July 16, 2013, 09:50:47 »
Ο κοσμος του ΠΑΟΚ ειναι εδω και πολλα χρονια ασυμβατα ανωτερος απο την ιδια την ομαδα, τους ποδοσφαιριστες και τις διοικησεις της. Ο ΠΑΟΚ αυτο που ειναι σημερα το οφειλει στον ανωνυμο οπαδο των προηγουμενων δεκαετιων πολυ περισσοτερο απο ο,τι σε οποιονδηποτε φορεσε την φανελα του αυτο το διαστημα. Διοτι αυτος καθορισε την ουσια και διαμορφωσε τον χαρακτηρα του σημερινου ΠΑΟΚ ξεπερνωντας κατα πολυ σε καθαροτητα τον χαρακτηρα και τα κινητρα των ποδοσφαιριστων του· αυτη ειναι η περιουσια του ΠΑΟΚ και αυτη θα εξασφαλισει το μελλον του ΠΑΟΚ.

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #3606 on: July 16, 2013, 10:44:36 »
Αυτές τις 4 προτάσεις σου φίλε θα 'πρεπε να τις κάνουν ta2 όλα τα βλαχαδερά με αμόνι και φωτιά. Αυτό σημαίνει ο Σύλλογος, αυτή είναι η κληρονομιά του αυτό τον κρατάει πολύ ψηλότερα απ' όλες τις αθλητικές διακρίσεις του. Η συνέπεια της προσήλωσης απο γενιά σε γενιά, η φωτιά που καίει την καρδιά κ τα μυαλά μας. Μακάρι όλοι να 'χαν κτήμα το ποστ που έκανες. Καλύτερος Π.Α.Ο.Κ. θα ξημέρωνε.
Και γαμώ κ τους μαστραπάδες και τα λεφτά τους κ τα μπαμ τους. 

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #3607 on: July 18, 2013, 20:33:59 »
Μεγαλη ομαδα χτιζει αυτος ο Μιτσελ  :'(

Offline Abaloutsake

• Αποστολή
  • **
« Reply #3608 on: July 19, 2013, 03:25:19 »
Ο κοσμος του ΠΑΟΚ ειναι εδω και πολλα χρονια ασυμβατα ανωτερος απο την ιδια την ομαδα, τους ποδοσφαιριστες και τις διοικησεις της. Ο ΠΑΟΚ αυτο που ειναι σημερα το οφειλει στον ανωνυμο οπαδο των προηγουμενων δεκαετιων πολυ περισσοτερο απο ο,τι σε οποιονδηποτε φορεσε την φανελα του αυτο το διαστημα. Διοτι αυτος καθορισε την ουσια και διαμορφωσε τον χαρακτηρα του σημερινου ΠΑΟΚ ξεπερνωντας κατα πολυ σε καθαροτητα τον χαρακτηρα και τα κινητρα των ποδοσφαιριστων του· αυτη ειναι η περιουσια του ΠΑΟΚ και αυτη θα εξασφαλισει το μελλον του ΠΑΟΚ.

ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΟΛΑ ΡΕ ΑΔΕΡΦΕ...
Ποιος να τα μεταλαμπεδευσει στα πιο μικρα σε ηλικια ΠΑΟΚτσακια?
Καποιοι Σ.Φ. που εχουν καταντησει οπως εχουν καταντησει, οι φυτοπαοκμανια, οι τωρινοι ραδιοφωνατζηδες(ολοι μαζι μια τριχα απ'τ'αρχιδια του Θοδωρα), οι φυλλαδες (ποσο πολυ ρε λειπει ενας "ΠΑΟΚΤΣΗΣ")?
Αμα τα παιδακια μεγαλωνουνε με τζατζαραδες,ραπτοπουλους,κολκες,γκαζετες,φειςμπουκ,φυτομανια και πανω απ'ολα χωρις εκδρομες...
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΒΓΑΖΕΙ ΠΕΤΣΙΑ ΚΑΙ ΑΛΑΝΙΑ
ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΕΝΑ ΣΤΟΠ ΣΤΑ ΦΥΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΛΑ ΓΑΒΡΟΠΟΥΣΤΕΣ ΠΑΟΚ
Αμα ηταν στο χερι μου για να μπεις στην Τουμπα θα επρεπε αυτα που εγραψες να ξες να τα λες και ποδανα και να προσκυνας σ'αυτα τα λογια πριν πατησεις μεσα...
ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ-ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ-ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΟΚ
Εδω στα ξενα, ηρθε εταιρεια απο Γερμανια με φουλ ΠΑΟΚτσακια και ο αλλος με λεει καλα τα ειπε ο Τσιστιακοφ οτι αμα δεν υπηρχε Σαββιδης δε θα υπηρχε ΠΑΟΚ...
Τον ρωτησα αμα κανει πλακα και το ατομο ητανε τελειως σοβαρο και φορτωμενο μαγκια και απολυτος και ετσι...
Τον σβερκωσα χωρις δευτερη κουβεντα αλλα πιο πολυ στεναχωρεθηκα με την καταντια και την δουλοπρεπεια.

Offline MAGNTI

• Κερκίδα
  • *
« Reply #3609 on: July 20, 2013, 12:06:38 »
Τα σκατα τα δικα μας τοσα χρονια δεν μας φταινε αλλα μας φταινε οι μπαμπαδες και τα παιδακια. Αμα ανοιξει δηλαδη μια σχολη ΠΑΟΚ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑΚΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΛΩΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΟΥΝΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ. Ετσι; μπραβο αρχιδια ΠΑΟΚΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ! Κανουμε την πουτανα και αβαβα εκει που δεν μας περνει η εχουμε συμφερον και τους τζαμπα μαγκες αλλου. Εσυ ρε μεγαλε που λες για ξυλο θελεις να φας και εσυ και το παιδι σου αν εισουνα αθηνα; Θελεις; Και μη με λες εμενα για λαιτ Παοκτση και τετοια! Ουτε φλωροκαπης ειμαι.
ΠΑΟΚ 80'S

Offline the_screwdriver4

• Αποστολή
  • **
« Reply #3610 on: July 20, 2013, 13:31:52 »
τα παιδακια να τρεχουν αλαφιασμενα με κλαματα στα ματια και ψυχολογικα προβληματα για μια ζωη και η μπαμπαδες ξαπλα να τρωνε το γρασιδι...να μια ωραια εικονα

τωρα για την ερωτηση,αν καποτε η ομαδα μου και για εκατο χρονια γινει συμβολο της πουστιας,της ξεφτιλας,του παρακρατους και του κρατους,της μπιζνας,της σαπιλας,της αδικιας εις βαρους του ολυμπιακου και ανοιξει σχολη στον πειραια (γελαω) ας το σουβλισουνε το παιδι μου καλα θα κανουν
ΣΙΓΑΛΑ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙ ΦΑΕ ΠΑΤΑΤΑΚΙ

Offline tsaxtsis

• Αλλαγή
« Reply #3611 on: July 20, 2013, 14:41:54 »
καλά ρε "γkαρντασια" μην xefefgete...για τον σκαρτάδο γίνετε η μανούρα...e και κανέναν μπαμπάκα αν τον "ψιλοκλοτσισουν" τα "τσακαλακια" που πάνε στον γαύρο δεν πιστεύω να πειράζει.....όσο για τα παιδάκια σύμφωνο απόλυτος..den ftene se tipote

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
« Reply #3612 on: July 20, 2013, 19:21:27 »
τα παιδακια να τρεχουν αλαφιασμενα με κλαματα στα ματια και ψυχολογικα προβληματα για μια ζωη και η μπαμπαδες ξαπλα να τρωνε το γρασιδι...να μια ωραια εικονα

τωρα για την ερωτηση,αν καποτε η ομαδα μου και για εκατο χρονια γινει συμβολο της πουστιας,της ξεφτιλας,του παρακρατους και του κρατους,της μπιζνας,της σαπιλας,της αδικιας εις βαρους του ολυμπιακου και ανοιξει σχολη στον πειραια (γελαω) ας το σουβλισουνε το παιδι μου καλα θα κανουν

Δηλαδη το προβλημα ειναι οτι ο γαυρος ανοιγει ακαδημια? Αν ητανε βαζελος ή χανουμι θα ειχες αλλα επιχειρηματα?
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline mgm

• Αποστολή
  • **
« Reply #3613 on: July 20, 2013, 19:32:14 »
Αγαπημένε μου κύριε διαχειριστα...έχω μια απορία.
Σε τούτο δω το φόρουμ μπορω να γράφω οτι μου κατέβει στο μυαλό αρκεί να μην γράφω γκρικλις, να γράφω παντα το ΠΑΟΚ με κεφάλαια και να μην βριζω αδερφό?

Offline the_screwdriver4

• Αποστολή
  • **
« Reply #3614 on: July 21, 2013, 00:33:37 »

Δηλαδη το προβλημα ειναι οτι ο γαυρος ανοιγει ακαδημια? Αν ητανε βαζελος ή χανουμι θα ειχες αλλα επιχειρηματα?

οχι τα ιδια θα ειχα
ΣΙΓΑΛΑ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙ ΦΑΕ ΠΑΤΑΤΑΚΙ

Offline skyclad4

• Αλλαγή
« Reply #3615 on: July 21, 2013, 03:10:12 »
Αγαπημένε μου κύριε διαχειριστα...έχω μια απορία.
Σε τούτο δω το φόρουμ μπορω να γράφω οτι μου κατέβει στο μυαλό αρκεί να μην γράφω γκρικλις, να γράφω παντα το ΠΑΟΚ με κεφάλαια και να μην βριζω αδερφό?

Ο διαχειριστης και οι μοντς (οχι οι φλωροι με τα σκουτερακια) ουτε θελουν ουτε πρεπει να κανουν το μπατσο σε καθα παπαρια που γραφει ο καθενας. Αυτο το σοφο γνωμικο που λεει να βουταμε τη γλωσσα στο μυαλο πριν μιλησουμε δυστυχως δε θα γινει ποτε δημοφιλες.

Τα παιδακια να τα σκεφτουν πρωτα οι στοκοι οι γονεις τους που τα στελνουν εκει μεσα.

γιατι η παιδεια ξεκιναει απο το σπιτι.
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline crass

• Κερκίδα
  • *
« Reply #3616 on: July 23, 2013, 00:39:41 »
Όσα παιδιά το επιθυμούν μπορούν να γραφτούν στην Σχολή Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού μας στη Θεσσαλονίκη.

Προτού ακόμη ανακοινωθεί η περίοδος των εγγραφών καθώς και το πρόγραμμα της σχολής, ήδη 100 παιδιά περίπου έχουν εγγραφεί στη σχολή μας στη Θεσσαλονίκη από τις πρώτες μέρες που ανακοινώθηκε η λειτουργία της.

Το ανθρώπινο δυναμικό της σχολής μας εργάζεται πυρετωδώς ώστε να είναι όλα έτοιμα για την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Το επόμενο διάστημα η διεύθυνση της σχολής θα είναι σε θέση να ανακοινώσει όλες τις λεπτομέρειες σχετικά με το πρόγραμμα προπονήσεων της σχολής, ημερομηνίες και άλλες δραστηριότητες.
Η σωστή αθλητική και κοινωνική εκπαίδευση, η ψυχαγωγία των νεαρών αθλητών, η διαρκής εκπαίδευση των στελεχών όπως επίσης η ενημέρωση και υποστήριξη των γονέων, αποτελούν τα κύρια χαρακτηριστικά της φιλοσοφίας των σχολών μας.

Πάνω σε αυτό το πλαίσιο εργαζόμαστε όλοι καθημερινά ώστε να διαμορφώνουμε χαρακτήρες και να παρέχουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές μπορείτε να απευθυνθείτε:

Αθλητικές Εγκαταστάσεις με την επωνυμία Αγ. Αναστάσιος ο Πέρσης (πρώην γήπεδα Β. Χατζηπαναγή)

Σταθερό: 2315505650
Κινητό: 6944646942

http://www.novasports.gr/news.aspx?a_id=296147&Sport=1&Season=135649&Team=16641&Competition=1713&Round=346737&Country=82&utm_source=dlvr.it&utm_medium=Facebook.com%2FNovasports.gr&utm_content=import_rss_HomepageNews&utm_campaign=novasports.gr_newsfeed

100 μούλικα είναι ήδη εκεί.
100 καρκινιάρηδες πατεράδες μας περιμένουν να τους γαμήσουμε ότι έχουν αγάμητο (αν τους έχει μείνει κάτι φυσικά....)

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ Χ-Θ-Ε-Σ ΛΕΜΕ.
Ο ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ.

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #3617 on: July 23, 2013, 00:42:03 »
ελπίζω να μην δώσανε προκαταβολές. Προβλέπω τζάμπα να πάνε...

Offline Sez

• Αποστολή
  • **
« Reply #3618 on: July 23, 2013, 03:40:06 »

100 ΜΠΑΣΤΑΡΔΑ ΗΔΗ? ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΙ ΘΑ ΦΤΥΣΕΤΕ ΑΙΜΑ
ΟΠΟΙΟΣ ΦΟΒΑΤΑΙ, ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΚΟΙΜΑΤΑΙ.

Offline KATISI4

• Αλλαγή
« Reply #3619 on: July 24, 2013, 15:06:56 »
πουστη σκαρταδο ως και ακαδημια του γαυρου με ανοιγεις πουλημενε...
και το κακο ειναι οτι δεν προκειταινα γινειτιποτα...η ακαδημια θα υπαρχει και θα συνεχισει να υπαρχει οσο δεν ασχολειτε κανεις