Author Topic: Γενικά περί γαύρων  (Read 265296 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline kissmyarrow

• Content Team
  • Αποστολή
Απ: Γενικά περί γαύρων
« Reply #560 on: August 27, 2008, 23:45:19 »
looooooooooooooooooooooool

εισαι θεος  :notworthy:
ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ... ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ

shaman4

• Guest
« Reply #561 on: August 28, 2008, 00:26:26 »
Poli kalo apotelesma efere i anorthosi.
to paixnidi auto mas afora amesa...opos kai ola ta paixnidia C.L giati otan xanoun oi ellinikes omades, kleinei i psalida metaksi PAOK kai pok.
(se antithesi me to uefa pou pisteuo kalo einai na proxorane oi ellinikes omades..)

apaoki13

• Guest
« Reply #562 on: August 28, 2008, 00:28:16 »
Όσοι χαλιέσται για το ότι το τοπικ είναι ψηλά είστε μακριά. Όταν ζεις στην Κύπρο που θυμίζει μικρό πειραιά η γκάβλα είναι τεράστια. Να είσαι σε μαγαζί και τρία μουνιά να φωνάζουν γκολ και από το 80 και μετά να τους φωνάζεις άντε γεια. από σήμερα η Ανό είναι στην καρδιά μου. Και τα ίδια περιμένω κι από Ομόνοια αύριο.

Offline CRUSADER

• Αποστολή
  • **
« Reply #563 on: August 28, 2008, 01:15:46 »
δεν ξέρω τί λέτε εσείς, εγώ όμως είμαι χαρούμενος για τη νίκη του ολυμπιακού διότι έτσι κέρδισε βαθμούς το ελληνικό ποδόσφαιρο και αυτό είναι το σημαντικότερο απ' όλα...

Offline g4limassol

• Αποστολή
  • **
« Reply #564 on: August 28, 2008, 01:19:26 »
και γω αν και στην κυπρο ειμαι ομονοια το χαρηκα πολυ σημερα γιατι το μισος μου για τον γαυρο ξεπερνα κατα πολυ αυτο για τη ανορθωση.Συγχαρητηρια στην ανορθωση,ηταν η μεγαλυτερη επιτυχια για το κυπριακο ποδοσφαιρο.Αντε να κερδισουμε και μεις αυριο να δουμε τι θα λενε οι δημοσιοκαφροι στην αθηνα :) που εισαι καρπετοπουλε ;D
Ο ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΕΘΝΗ

fricoulas22

• Guest
« Reply #565 on: August 28, 2008, 01:19:59 »
Εγω παντως σημερα τι να πω?? ανοιξε η καρδουλα μου!!! και γελασα με την ψυχη μου...!

Offline Lennon_

• Αποστολή
  • **
« Reply #566 on: August 28, 2008, 01:58:08 »
an k off topic alla tha to po isos exei sxesi

odigousa sto deutero imixrono. akousa ligo metrorompa, ligo 103 k ligo libero

to simperasma mou; oi pio ipofertoi autoi tou libero.

genika makria apo ta radiofona, euxomai eidika autoi tou metrorompa na peinasoun giati trone psomi sto onoma tou paok mas

parakalousan na balei o gay 2o. k krima k aaaaaaaa k oooooooo

ANTE GAMITHEITE MOUNOPANA
ΛΑΕ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΞΥΠΝΑ

mitsos_g4

• Guest
« Reply #567 on: August 28, 2008, 01:59:00 »
Εγω παντως σημερα τι να πω?? ανοιξε η καρδουλα μου!!! και γελασα με την ψυχη μου...!
+1

kospatras

• Guest
« Reply #568 on: August 28, 2008, 02:23:08 »
δεν ξέρω τί λέτε εσείς, εγώ όμως είμαι χαρούμενος για τη νίκη του ολυμπιακού διότι έτσι κέρδισε βαθμούς το ελληνικό ποδόσφαιρο και αυτό είναι το σημαντικότερο απ' όλα...
-elpizw na min to ennoeis.einai asteia auth h karamela pou akougetai panta kai eidika apo megaluterous.filika                                                                                                                                                                                               

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Personally it was a sweet delight gays' defeat . Although i broke up a relationship with my uncle, my fathers bro, a VERY stronog gay fan.It was a chance for me To settle things down about Paok and gay and their historical  war. Although it costs me much i dont regreat, even though 30 people Saw  us urguing.               Ps1 sorry for english text, easier with t9 than greeklis 
Ps2 translation and edit asap     ps3 malamatina rules                 ps4 Paok over family  :-)
Kavalara gia panta paokara

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

kostakis_xanthi

• Guest
« Reply #570 on: August 28, 2008, 02:42:06 »
den ksero an parathrhsate ta polla adeia kathismata sto gipedo prin th liksh!!!

Apo tous dhmosiografous oute kouventa. Oloi aytoi apo ton theio plhronontai!!!
Den tha htan dunaton na anaferoun oti o kosmos ksenerose kai efeyge. Ase poy eprepe na lhksei to mats gia na deiksoun ton kosmo ths Anorthosis 2h fora.

GIA KAKH TYXH TOY GAYROY DEN HTAN DIAITHTHS O KASNAFERHS....

Melb4

• Guest
« Reply #571 on: August 28, 2008, 03:18:06 »
Bravo stin Anorthosi. Prokrithike i Elliniki omada.

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Etsi akrivws.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

apostolos

• Guest
« Reply #573 on: August 28, 2008, 06:15:38 »
Respect stous opadous ths Anorthwsis oi opoioi kuriolektika ekanan plaka mesa se auth thn asteia edra pou legetai Karaiskakh....Ma poio Karaiskakh re paidia kai poia kolash kai purinos kosmos kai trixes....Xwris plaka twra to eixa gia pio sovarh edra....Auto einai paidikh xara re....
Autoi den mporoun na poun ena sunthima kala kala....Oso gia tis kai kala sunthhkes tromou kai kserw egw, mprrrr, tromaksame, ti na sou pw, mas pagwse to aima....
Dwste re poustrakia mia fora eisitiria....Dwste vre kotes lurates....

Oso gia th diaithsia xthes....Nomizw oti htan to xarakthristikotero mats mesw tou opoiou vlepei kaneis thn avanta pou exei parei o gay ola auta ta xronia sthn Ellada....Eidika sto prwto hmixrono an htan mats tou ellhnikou prwtathlhmatos me kapoies faseis pou ginane to skor tha htan 2-0 kai me deka paiktes h Anorthwsh....Gia plaka kiolas...Kai evlepes ton Germanara na mhn masaei tipota kai agaliaze h psuxh sou....Ti kaneis? Maggies? Pare kitrinh? Ti thes penalty h faoul? Shkw panw ki asta sapia....
Kai fanhke kai poso kakomathhmenoi einai oi paiktes tou gay, me ti sigouria perimenan na paroun to sfurigma, san kakomathhmena paidakia...

Ena teleutaio respect ston Ketbagia pou xthes gia prwth fora exase apo to mpourdelo se agwnistiko 90lepto eite san paikths eite san proponhths....alla parola auta kamia shmasia den exei....

GeorgT

• Guest
« Reply #574 on: August 28, 2008, 08:16:08 »
Τζόρτζεβιτς: Οσο για τα νεύρα του πρώτου ημιχρόνου, ξεκαθάρισε: «Διάθεση υπήρχε για ποδόσφαιρο αλλά μεγάλο ρόλο έπαιξε ο διαιτητής. Δεν είμαι συνηθισμένος να λέω για τον διαιτητή, όμως πολλές φορές έκοψε το ρυθμό του παιχνιδιού, πάγωσε το παιχνίδι και δε μας έδωσε τη δυνατότητα να αποκτήσουμε ένα ρυθμό παιχνιδιού. Στο δεύτερο ημίχρονο έγιναν πολλές αλλαγές, είχαμε πολλές καθυστερήσεις και παίξαμε μόνο 2,5 λεπτά καθυστερήσεις. Δεν στέκει πουθενά αυτό».

http://www.goalday.gr/article.asp?catid=10532&subid=2&tag=7713&pubid=1306784

εεεε τον βλακα το διατητη που τους εκωβε ολη την ωρα τον ρυθμό αντι να τους αφήσει να παίξουν ελεύθερα, ακου εκει επιθετικά φάουλ κ λακαμιες. Πιστεύω πρέπει να τον καταγγείλουν οι γαύροι να μην τους ξαναπαίξει. Ακου εκει 50-50 ο γερμαναρας!!! Απίστευτη αδικία !!

Offline kissmyarrow

• Content Team
  • Αποστολή
« Reply #575 on: August 28, 2008, 08:29:53 »
georgeT  αψυχολογητος οπως ελεγαν οι δημοσιογραφοι της νετ χθες, επειδη εβγαλε με κοκκινη καρτα τον φαν μπομελ, τον πιο βρωμικο παιχτη της ευρωπης  ;D

ξερει κανεις αν υπαρχει αγωνας πριν τους ομιλους του ουεφα ή μπαινουν κατευθειαν;
γιατι με καμια πιθανη τιμωρια και αγωνα κεκλεισμενων ή εκτος εδρας, παλι τσοντα θα εχουμε

ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ... ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ

Offline nf

• Αποστολή
  • **
« Reply #576 on: August 28, 2008, 08:32:05 »
ma de drepetai na paixei 50-50 o alitis???? Plaka eixan kai oi ekfvnites vevea pou eixan lysaxei gia ton poulimeno sthn anorthosi germano
ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ

GeorgT

• Guest
« Reply #577 on: August 28, 2008, 08:39:10 »
γεια να ειμαστε ακριβης τον φαν μπομελ τον εβγαλε με δευτερη κιτρινη στο ματς με τη dortmund που η δευτερη κιτρινη ηταν κανονικα απευθειας κοκκινη, αλλα δε βαριεσε τωρα

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
« Reply #578 on: August 28, 2008, 09:40:42 »
στα γρήγορα:
1. Απαράδεκτη ομάδα ο gay χωρίς αρχή και τέλος! μιλάμε πραγματικά φέτος πρέπει να τρώνε 2-3 μέσα έξω.

2. Αυτός ο Paulo Costa της ανόρθωσης γιατί δεν το γυρνάει σε κάτι άλλο? Ο τύπος πρέπει να είναι ο χειρότερος παίκτης που έχω δει EVER!!!

3. Μαθήματα διαιτησίας από τον τεύτωνα. Γαργάρα οι δημοσιογραφίσκοι στη ΝΕΤ. Να δούμε τον καθηγητάρα φέτος τι θα λέει

4. έκανα zapping τυχαία και έπεσα πάνω σε σύνδεση με το γαυρογήπεδο από το ΡΙΚ! μάγκες μίλαγε ο πρόεδρος τους (ή κάτι τέτοιο) και έβγαζε τέτοια χολή! με εκφράσεις: Χαίρομαι γιατί μας είχαν οι Ελλαδίτες για πεταμένους, τώρα είδαν τη σημαίνει Κύπιακή ομάδα, ας πάρουν το μάθημα τους και άλλα τέτοια! μάγκες μιλάμε για κορώνες! (ίσως και δικαιολογοημένες)

5. Το σημαντικότερο έιναι ότι πλέον ομαδούλες σαν τον γαύρο δε 8α μας προκαλούν...."φόβο!" πούτσα μέσα έξω 8α τρώνε!

6. Ο Gay δεν κατάφερε μία φορά που χρειάστηκε να δικαιολογήσει την ύπαρξη του στο CL να δείξει τπτ...η ομάδα αυτή διασύρει την Ελλάδα (ονομαστικά αλλά στη βαθμολογία της UEFA) τώρα που ο πρόοεδρος θα βγάλει καβουρότσέπες να δούμε πόσο θα μιλάνε οι "φτιαγμένες" ορδές του Gay.

7. Ελπίζω να μπεί τέλος στην τραγική κατάντια τηλεόρασης και εφημερίδων που όλο το χρόνο ασχολούνται με το  γαυρο και με το αν έκλασε ο Λέτο, ο Γκαλέτις και ο χ,ψ μαλάκας! Ας δούμε και τπτ άλλο δλδ γιατί το ξεφτυλίσανε!

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Athinaios--4

• Guest
« Reply #579 on: August 28, 2008, 09:59:04 »
Προσωπικά δεν προσπαθώ να ανέβω με τις αποτυχίεα των άλλων και γιαυτό είχα πει ότι με αφήνει αδιάφορο να θα περάσει ή όχι ο γαύρος . Βλέποντας όμως τους Κυπρίους με τις Ελληνικές σημαίες στα χέρια και τους καραγκιόζηδες να τους πετάνε πέτρες αμέσως μπήκα φανατικά στο στρατόπεδο των Κυπρίων .
Κύπριοι που είχαν αξιοπρεπή στάση .
Κύπριοι που εμένα με συγκίνησαν που κρατούσαν μόνο Ελληνικές σημαίες .
Δικαιολογώ ΑΠΟΛΥΤΑ τις κορώνες τους γιατί πραγματικά οι γαύροι τους φέρθηκαν σαν Τούρκοι .
Μπράβο στην ομάδα του Κετσπάγια (τον εκτιμούσα και σαν παίκτη πολύ)
Ο διαιτητής άψογος!!
Τον γαύρο δεν θα τον κρίνω. Προτιμώ να τον κερδίσουμε εμείς πρώτα .
Μπράβο στον Δέλλα που στο τέλος του αγώνα είπε ''Προσπάθησαν με τους γνωστούς τρόπους ΓΙΑΥΤΟΥΣ να μας κερδίσουν!!! ) Μπράβο Δέλλα! Και βέβαια ο τσάτσος ο Μίχος είπε ότι προσπερνάει το σχόλιο .Σιγά ρε τσάτσε!! Που σε πληρώνει το κράτος για σχολιαστή και δεν έχεις κάνει ούτε ένα σχόλιο τεχνικό .
Αλλά ξέχασα .Παίρνετε σειρά τώρα όλοι για την θέση του Βαλβέρδε .