Λίγο άσχετο, αλλά επειδή βαριέμαι και τους ξαναπιάσατε τους γαύρους το παραθέτω, συνέβη τις προάλλες σε γνωστό αθλητικό κατάστημα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης:
40άρης πατέρας με 10χρονο και πολύ πεισματάρη γιο μπαίνουν στο μαγαζί, όπου χάζευα τις φανέλες ομάδων του εξωτερικού. Ακούω τον πατέρα να τάζει διάφορα στο μικρό, αλλά εκείνος τίποτα, το χαβά του. Ξαφνικά το μικρό φωνάζει, σε πείσμα πάλι του πατέρα του "όχι, εγώ του ΠΑΟΚ θέλω..." και μου κεντρίζει το ενδιαφέρον. Νόμισα αρχικά ότι ο μπαμπάς ήταν σκουλήκι και ήθελε να κάνει με το ζόρι και το γιο του. Βλέπω μετά τον μπαμπά να δείχνει στο παιδάκι μια φανέλα του γαύρου και να του λέει "δες τι ωραία που είναι αυτή... Και αυτή ριγέ είναι... έχει και τον Γκαλέτι πίσω"!!! Αφού μένω για λίγο μαλάκας, βλέπω το μικρό να επιμένει με μεγάλο πείσμα ότι θέλει να πάρει φανέλα του ΠΑΟΚ και όχι του gay!!! (κάτι ήξερε το παιδάκι). Γυρίζει τότε ο μπαμπάς και λέει χαμογελώντας στην πωλήτρια "Ε μανία όλοι με τον ΠΑΟΚ σε αυτήν την πόλη..." Τελικά το πιτσιρίκι επικράτησε του βλάκα πατέρα του, και έφυγε από το κατάστημα με μια περσινή ριγέ φανέλα του ΠΑΟΚ και μια λευκή της εθνικής ποδοσφαίρου. Για κάνα 10λεπτο μετά χαμογελούσα σαν ηλίθιος!
Άντε μικρέ, σου εύχομαι και σε μερικά χρόνια να κυνηγάς τον πατέρα σου για να του φας καμιά μπλούζα για λάφυρο...!