εγω μεχρι απο 8 χρονων που αρχισα να ασχολουμε μεχρι 11 χρονων ειμουν παναθηναικος .........ερχοταν η ξαδερφη μου απο την αθηνα .......στο χωριο
με εδινε δισκακια για τον τελικο του χουντεμπλευ...........προπαγανδα κλπ.........στο χωριο μου ολοι
σχεδον ητανε ΠΑΟΚ........και μαλιστα το στο ματς ΠΑΟΚ-παοκ 2-1 γιια το κυπελλο ΤΟ ΕΙΔΑ ΣΕ ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΗ ΣΕ ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ
ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ μαζευτηκαμε ολοι........αλλα εφαγα πικρα

με εκεινη την ομαδαρα που ειχε ο ΠΑΟΚ
2-0 με ακυρωμενο γκολ γκολαρα του μαντζουρακη(αναποδο ψαλιδι) και στις καθυστερυσεις εβαλε γκολ ο παο...........
ως που ειδα το φως το αληθινο πηγα με τον θειο μου απο θεσσαλονικη τουμπα επαθα πλακα.........
και ειπα στην αθηναια θεια και την ξαδερφη μου .....θεια αυτοι μας βριζουν εγω δεν τους υποστηριζω.........11 χρονων
........θελω να πω οτι σε αυτην την ηλικια τα παιδια ευκολα αλλαζουν αρκει και η ομαδα να βοηθηση να αποκτηση
παλι εκεινη την περηφανεια που ειχε τοτε.........χαναμε παιζοντας μπαλαρα με εκεινα τα χειρουργεια που ειχαμε
με ελαχιστους τιτλους αλλα ειμασταν πολυ υπερηφανοι.........για το καμαρι της Μακεδονιας τον ΠΑΟΚ μας ......