"Με σεβασμό σε έναν άνθρωπο που έχει προσφέρει πολλά στον ολυμπιακό μας
Πριν μπω στο θέμα Γιάννη μου θέλω να σου ζητήσω αν μπορείς να μου απαντήσεις επειδή ψάχνω στα αλήθεια απαντήσεις για κάποια πράγματα που συμβαίνουν καιρό....
θεωρό όλους αυτούς που σε λένε υπάλληλο βλάκες....και δεν ξέρουν καν τον ορισμό της λέξεις και πουθενακιδες του διαδικτύου παρόλα αυτά δεν το ξέρω το θέμα οπότε δεν μπορώ να πάρω θέσει και κρίνω. αλλά με βάσει τα όσα έχεις προσφέρει με τον πάθος σου και την φωνή σου τα οποία είναι πολλά για την ομάδα μας...
Φέτος δίνω πανελλαδικές .. πηγαίνω στο πέταλο 7.. χρόνια με τον κολλητό μου και είμαστε και οι δυο αναρχικοί παιδιά των Εξαρχείων και της μολότοφ και τα τελευταία χρόνια έχουμε φάει πολύ ξύλο για την ομάδα από γδυσίματα βαζέλων στην αλεξανδρας, παρόλα αυτά ποτέ τύχω τύχω πάντα στα μάτια κοιτάμε τους λαγούς για να τους μαγειρέψουμε και άλλοι γαύροι εδώ μας συμπαραστεκοντε έχει πολλούς απλά δεν πάνε γιατί λένε έχει γέμισή φασίστες . επίσης πολύ ξύλο με μπατζους για τον θρύλο και για πολλούς άλλους λόγους... επίσης έχω καταγωγή από το νέο φαληρο... έχω μεγαλωση στο καραισκακη μεχρι πέρσι πήγαινα τακτικά , φέτος το τελευταίο παιχνίδι που πήγα που ήσουν και εσύ φυσικά και μας οργάνωνες μαζί με το παιδί στην κερκίδα ήταν με την εφες......στο παιχνίδι με τραμπουκισαν κάποια άτομα από athens club και παλαιό φαληρο διότι φόραγα παντελονάκι μπομπ μαρλευ(δεν φόραγα συνδεσμιακά διότι περιμέναμε πέσιμο επειδή πάιζαν οι βαζελοι βολλευ στον γυρισμό και μένω κέντρο και στην κυψέλη το περιμέναμε) λέγοντας μου αυτά κομενα εδώ και πιάνοντας με με τρόπο που δεν αρμόζει στην ομάδα μας και στο πέταλο μας..... γενικότερα θέλω να αναφερθώ στο θέμα νο πολιτικα και όχι στο θέμα της ανακοίνωσης διότι εν μερί με εξαίρεση κάποια πραγματάκια που έπρεπε να αναφερθούν την θεωρό σωστή ... έτσι λοιπόν γιαννι μου εγω για να μην προκληθούν περισσότερες εντάσεις πήγα στην τουαλέτα και το γύρισα ανάποδα ώστε να σεβαστό το γεγονός ότι το θεωρούσαν πολιτική θέσει και στο οποίο δεν το πιστεύω αν και σου λέω είμαι αναρχικός........ τέλος εκεί που ήθελα να καταλήξω είναι πως συμφωνώ απόλυτα με το νο πολιτικά απλά δεν μπορείτε να μην βάζετε ελληνικές σημαίες στο πέταλο... ήδη σου ξανά λέω με την πρώτη ευκαιρία πάω στο γήπεδο ενώ είμαι από φτωχή οικογενια και φτάνουν τα πνευμόνια μου στο στόμα κυριολεκτικά..... άκουσα στο γήπεδο μέσα στην 7 να λένε γιατί κράζουμε τους μπάτσους και πως όταν έρχονται τρέχουμε...Γιαννη πάνω από όλα είμαι γαύρος άλλα αυτό που είχα ακούσει ήταν κατάντια για το πέταλο όπως και οι φασίστες που κάνουν βόλτες γιατί όταν εμείς καίμε μπατζους οι βαζελοι και οι αεξτζιδες κάνουν νταραβέρια...δεν ξέρω τις πολιτικές σου αντιλήψεις άλλα δεν πιστεύω πως είσαι χρυσαυγιτης ούτε καν εθνικιστής διότι αυτοί έχουν νταραβέρια με τους μπατζους.... απλά σου ζητάω σαν αρρωστημένος ολυμπιακός να κάνεις κάτι....να μην ξανά βγει στο πέταλο ελληνική σημαία .... εμένα προσωπικά δεν με εκφράζει και με ξενερωνη άσχημα όπως ξενερωνη τον εθνικιστή το αλφάδι οπότε για να συνηπαρξουμε και να είναι ο ολυμπιακός πάνω από όλα πρέπει να κάνουμε και οι δυο υποχωρήσεις ...σου ξανά λέω μόνο κόκκινο και άσπρο...νο πολιτικά ..αν θες κανε κάτι η έστω απάντα μουνα ξερεις πως κάποιοι δεν ασχολουντε με την ομαδα απλα τους απασχολεί που θα κρεμάσουν την σημαιουλα τους για με τα σσ εχει σχέσει ο σκελετός των μισφιτσ??? ειναι ερώτηση........και επίσης η πιτ μπουλ germany που την φέρνει στην Ελλάδα ο παναγιωταρος έχει σχέση με το athens club???
επαναλαμβάνω είναι ερωτήσεις
αυτά με ανησυχούν Γιανναρα...και ελπίζω να καταλαβαίνεις και να μου απαντήσεις σε ευχαριστώ
με εκτίμηση Νίκος"
--------------------
δε δίνω λινκ μη κάνουμε και διαφήμιση. είναι στο site του χομπιτ της 7 κάπου.
επιστολή σχετικά με τα πολιτικά ενός γαύρου στον Γιαννάκη το χομπιτ της 7. το χομπιτ τον δίνει φολα παρτίδα στο site.
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχ. δώσε πόνο Γιάννη. κλαίνε και τα δάκρυα ( δε μου αρέσει ως ατάκα αλλά για σένα που είσαι μοδάτο αγόρι το λέω)
[πάντως τον μικρό δε τον βλέπω να γράφει καλή έκθεση στις πανελλήνιες διότι έχει πασιφανές πρόβλημα σε ορθογραφία + συντακτικό]